Komentáře
Schizma zahraniční politiky: Pavel sklidil potlesk za muniční iniciativu, Macinka posměšky za „dva gendery“
44 komentářů
Pavel Nyklíček
5
Pokud šli Kluci z plakátu do politiky z důvodu,aby se doživotně politicky znemožnili, tak plán Macinkolandu vyšel beze zbytku....
Přejít do diskuze
🟥 Jsem v US jako doma. Byli šílení obavou, aby nevyhrála Clintovová.
Ze dvou zel lepší Trump.Tady to byl Babiš, ale zlo Petr Pavel holt je na Hradě .
🟥🟥🟥 Macinka pojmenoval věci, Petr Pavel vykládal 100 x omletou tendenční vatu, vatu, vatu. Ničím nepřekvapil, na inovace nemá mozek.
Ovace sklízí u mentálně méně vybavených, kterých je v Parlamentu mraky.Není to jen o Nerudové, anebo Sašenkovi Vondrovi, ale ona i ta Kallas je na facky.
A tam kde chybí IQ a tedy i kritické myšlení nstává syndrom, král není nahý !
🟥🟥🟥
------------------------
Ze dvou zel lepší Trump.Tady to byl Babiš, ale zlo Petr Pavel holt je na Hradě .
🟥🟥🟥 Macinka pojmenoval věci, Petr Pavel vykládal 100 x omletou tendenční vatu, vatu, vatu. Ničím nepřekvapil, na inovace nemá mozek.
Ovace sklízí u mentálně méně vybavených, kterých je v Parlamentu mraky.Není to jen o Nerudové, anebo Sašenkovi Vondrovi, ale ona i ta Kallas je na facky.
A tam kde chybí IQ a tedy i kritické myšlení nstává syndrom, král není nahý !
🟥🟥🟥
------------------------
@Alois Rudý
Alois, my jsme rádi, že tady máme takový morální kompas jako jsi ty. Prvně to byla STRANA, která to projela. Teď Babiš a hochštapleři z MOTO. Doufám, že ti to štěstí vydrží a pošleš brzy do pekel i tuhle sebranku. Čest práci.
Alois, my jsme rádi, že tady máme takový morální kompas jako jsi ty. Prvně to byla STRANA, která to projela. Teď Babiš a hochštapleři z MOTO. Doufám, že ti to štěstí vydrží a pošleš brzy do pekel i tuhle sebranku. Čest práci.
Macinka nikdy na žádném ministerstvu být neměl. Stejně jako Turek. Je to banda prospěchářů a amatérů
@Milos_Sivak
Macinka lže jak Lavrov.
EU je plně demokratická a všechna rozhodnutí i orgánové jsou voleni, nebo jmenováni a potvrzeni voleným parlamentem (např. komisaři). Macinka neví nic o ničem a klimatickou změnu nepochopil vůbec. Ještě NIKDY jsme neměli ministra, který by o svém oboru nevěděl ani to, co děcka ve škole.
Macinka lže jak Lavrov.
EU je plně demokratická a všechna rozhodnutí i orgánové jsou voleni, nebo jmenováni a potvrzeni voleným parlamentem (např. komisaři). Macinka neví nic o ničem a klimatickou změnu nepochopil vůbec. Ještě NIKDY jsme neměli ministra, který by o svém oboru nevěděl ani to, co děcka ve škole.
@bella. tak si pockejme na Midterms, tam se ukaze, jak jsou na tom Trumpetovci s podporou, ale vse nasvedcuje tomu, ze utrpi debakl, coz znamena, ze uz si davno vetsina uvedomila, ze volbou oranzoveho blazna slapli naprosto vedle, a po volbach uz to bude jen chroma senilni kachna, ktera nezmuze nic
Zahraniční politiku nedělá prezident, to je jenom taková prázdná plakátová figuka, v daném případě papouškující jenom ten jedině přípustný názor Bruselského vední EU. Zahraniční politiku dělá vláda a já říkám dobře Macinka a je to i vidět na vystresované reakci fialových škůdců Česka a pisálků z Reflexu😂🤣
@irena.toledo Ale, copak? Že poukazuje na skutečnost, že Micicinka je hlupák okresního přeboru, co se omylem dostal do extraligy? Logicky je zde pro smích! Petru Pavlovi nesahá ani po kotníky!
Díky Reflexu za skvělou práci!
Díky Reflexu za skvělou práci!
Je to už pár let co jsem reflex četl.... Docela solidní pro Ukrajinská, pro Pavlovská a pro Fialovska jumpa se z toho stala 😄 ...
@Anton Augustin
To máš pravdu, toho Lipavský nedosáhl ani za 4 roky a to ani omylem. Aby udělal z celé ČR bandu totálních pitomců, kteří zvolí do vedení státu gaunery a hlupáky, to se mu fakt nepodařilo. Možná se o to ani nesnažil, čort znajet.
To máš pravdu, toho Lipavský nedosáhl ani za 4 roky a to ani omylem. Aby udělal z celé ČR bandu totálních pitomců, kteří zvolí do vedení státu gaunery a hlupáky, to se mu fakt nepodařilo. Možná se o to ani nesnažil, čort znajet.
No, vzhledem k tomu, že všechna progresivistická média typu Reflexu, Novinek, atd. citují politiky opozice těžko lze očekávat jiné hodnocení. Sikorski je rovněž progresivistický škůdce. Zaplať pánbůh za Nawrockého.
Ve věčné rovině měl Macinka pravdu.
Ve věčné rovině měl Macinka pravdu.
@PEtr Tobes
Na trolení máme tady tebe, proto přes velkou snahu jste projeli volby, tak se snaž více, jinak prémie budou v čudu.
Na trolení máme tady tebe, proto přes velkou snahu jste projeli volby, tak se snaž více, jinak prémie budou v čudu.
Micinka neumi nic jineho nez trollit, placat ty svoje "ideologicke MAGA nesmysly" a provokovat..je to naprosty odpad, ale Buresovi to zjevne vyhovuje, pozornost se upira jinam a na uplne kraviny misto treba jeho nevyreseneho stretu zajmu, nebo toho hlavniho a to jak zastavit masoveho vraha z Kremlu a to lze jedine vetsim ekonomickym tlakem - viz stinova flotila a stale vetsi problemy s exportem russke "preznackovane" ropy a take stale vetsi problemy s doplnovanim noveho masa do "masomlynku", problemy s komunikaci, viz "Starlink" atd..russacko na tom neni vubec dobre, ale potrebujeme, aby bylo jeste hur a toho placanim nedosahneme, tak to je
Macinka srovnal Clintonovou do latě, mrkala jako maková panenka.
Já snad začnu ty motoristy volit.
Já snad začnu ty motoristy volit.
Smát se Macinkovi za pravdivé tvrzení, že existují jen dvě pohlaví?!? To se mu smějí ve kterém blázinci?
V blázinci fialové petitlupy? To nepřekvapí. Nebezpeční blázni se pravdě vysmívají.
V blázinci fialové petitlupy? To nepřekvapí. Nebezpeční blázni se pravdě vysmívají.
Zloba, nenávist a vystresovanost proukrajinských politiků vykukujících ze zadku EU, když jim někdo naruší jejich jednostné a přípustné myšlení pravdou, je důvodem těchto politiků a jejich podporovatelů se zbavit. Jsou i okolo nás, v místě bydliště a tam lze začít.,😎
Když člověk,který přísahal za okupaci země sovětskými vojsky a přitom pak převlékl kabát a zběhl k nepříteli teď v Mnichově sklidil potlesk to svědčí že Evropu začínají ovládat zase komouši.
ČR prezidentovi tlieska iba Zelenský a Clintonová bola vysmiata, lebo zrejme nepochopila tému diskusie ...
@Anton Augustin jo tady urcite, ale je tam docela kontrast, protoze na MS20 se nam ted docela dari a vozime medaile, ale potrebujeme to prenest do "dospeleho hokeje" a to se zatim moc nedari, ale uz to rozhodne potrebujeme..snad se to zlepsi, viz prave Slovaci treba a dalsi samo
@Anton Augustin tak k tomuto si neco neodpustim - jo, taky se mi to nelibi, hra nestoji za moc, a v QF na 99 procent koncime, takze asi tak, na KAnadu ani USA proste nemame. Ale ta hra by urcite mela a mohla vypadat lepe, ale to jde za trenerem, podle me se uz nepovedla nominace - ten tym je "prestarly", chybi tam vice mlade a drave krve, viz Slovaci - krome Slafkovskeho nemaji hvezdy, ale slape jim to jednoznacne o dost lepe, takze ne ze by to vubec neslo, mel jet treba Galvas a nekteri dalsi, coz se ted naplno ukazuje
Mimo téma
Naši prohráli se Švýcarskem, generace hráčů z Nagana vyrostla za Husáka, od té doby hokej a fotbal jdou dolů. Když člověk kouká na ty neduživé kluky to jinak ani nemohlo dopadnout.
Naši prohráli se Švýcarskem, generace hráčů z Nagana vyrostla za Husáka, od té doby hokej a fotbal jdou dolů. Když člověk kouká na ty neduživé kluky to jinak ani nemohlo dopadnout.
@PEtr Tobes
Bohužel, máte pravdu, já ale spolíhám na E6, tudy vede cesta. Ale ne pro nás, ale zatím.
Bohužel, máte pravdu, já ale spolíhám na E6, tudy vede cesta. Ale ne pro nás, ale zatím.
@irena.toledo Jaj, to děkuji za kompliment, myslím si to též!!! Ty druhé uvozovky patří před tečku za větou.
@Michal Bednarek
Ty si vol Lipavského, který nic podobného jako Macinka za čtyři roky nedosáhl, jo pardon, mimo helmy nasazené jako čepice sto kilometrů od fronty na Ukrajině.
Ty si vol Lipavského, který nic podobného jako Macinka za čtyři roky nedosáhl, jo pardon, mimo helmy nasazené jako čepice sto kilometrů od fronty na Ukrajině.
Tupá hradní nula byla pochválena největším světovým zlodějem. Přítel po boku se raduje. Provize tečou.
Nevím kolik má otrok žida Aleš Michal let ale tohle je anglokalk
Podpora v boji proti Alexandru Lukašenkovi je mimochodem záležitostí, ve které je česká diplomacie plně v souladu s tou americkou - správně má být
Podpora v boji proti Alexandru Lukašenkovi je mimochodem záležitostí, ve které je česká diplomacie plně v souladu s izraelskou - bez tou co jenom dokazuje že jenom přeložil blábol Mossadu
Podpora v boji proti Alexandru Lukašenkovi je mimochodem záležitostí, ve které je česká diplomacie plně v souladu s tou americkou - správně má být
Podpora v boji proti Alexandru Lukašenkovi je mimochodem záležitostí, ve které je česká diplomacie plně v souladu s izraelskou - bez tou co jenom dokazuje že jenom přeložil blábol Mossadu
🟥👉@PEtr Tobes
Jo, Trump se chová jako šílenec , ale stihnul udělat hodně věcí OK.
👉Osobně , Macinka má pravdu, já taky nesnáším co tady zasela přílišná liberální demokracie, kdy "me too " , bych já zrušila stejně jako "black live matter " , zrušila bych kecy o gender, protože dnes už ze samé korektnosti co sem přišla právě z přežrané Ameriky člověk neví, jestli na dámském záchodě nebude to " ono " co se hledá a zatím je to jen chlap , zrušila bych toho hodně a hlavně migraci.
👉Není nikdo povinen poslouchat Listinu lidských práv a úmluv, která už dávno na dnešní dobu vůbec nemůže být implantovaná.
👉Neexistuje, aby se do cizí země nakvartýrovaly národy od jinud, individua si sedla , natáhla dlaň a krmte mě! A mezi ně já počítám i Ukrajince, kteří pro nás se svým nevzděláním přínosem nejsou , aby bylo jasno.
👉 Petr Fiala a Pavel nemají koule na to řešit problémy.Ti tak akorát kejvat, jen aby ve funkci zůstali. 👉Ale - v Praze vedle nich nebydlí, denně je v obchodech nezažívají a v tramvajích neposlouchají.
👉 Jaká prokristapána priorita pro Ukrajince!Co to tady Fiala vykládal ?!!!!
👉 Tak proto radši Trumpa, než vítací Clintonovou.Proto tady radši Babiše, než slabotu Pavla.
🟥🟥🟥🟥
Jo, Trump se chová jako šílenec , ale stihnul udělat hodně věcí OK.
👉Osobně , Macinka má pravdu, já taky nesnáším co tady zasela přílišná liberální demokracie, kdy "me too " , bych já zrušila stejně jako "black live matter " , zrušila bych kecy o gender, protože dnes už ze samé korektnosti co sem přišla právě z přežrané Ameriky člověk neví, jestli na dámském záchodě nebude to " ono " co se hledá a zatím je to jen chlap , zrušila bych toho hodně a hlavně migraci.
👉Není nikdo povinen poslouchat Listinu lidských práv a úmluv, která už dávno na dnešní dobu vůbec nemůže být implantovaná.
👉Neexistuje, aby se do cizí země nakvartýrovaly národy od jinud, individua si sedla , natáhla dlaň a krmte mě! A mezi ně já počítám i Ukrajince, kteří pro nás se svým nevzděláním přínosem nejsou , aby bylo jasno.
👉 Petr Fiala a Pavel nemají koule na to řešit problémy.Ti tak akorát kejvat, jen aby ve funkci zůstali. 👉Ale - v Praze vedle nich nebydlí, denně je v obchodech nezažívají a v tramvajích neposlouchají.
👉 Jaká prokristapána priorita pro Ukrajince!Co to tady Fiala vykládal ?!!!!
👉 Tak proto radši Trumpa, než vítací Clintonovou.Proto tady radši Babiše, než slabotu Pavla.
🟥🟥🟥🟥
@Dušan Trnka
SAMOZŘEJMĚ! Co je na tom nedemokratického?
U nás taky nevolíme ministry vlády, ty si jmenuje vítěz voleb -premiér. V EU musí každého komisaře "ugrilovat" EP, u nás parlament schvaluje jen celou vládu.
Naprosto klasické demokracie evropského typu.
SAMOZŘEJMĚ! Co je na tom nedemokratického?
U nás taky nevolíme ministry vlády, ty si jmenuje vítěz voleb -premiér. V EU musí každého komisaře "ugrilovat" EP, u nás parlament schvaluje jen celou vládu.
Naprosto klasické demokracie evropského typu.
@Frantisek Najman
Jací komouši trulo? Ti se dávno válí na smetišti dějin, celý SSSR je dávno v dupě a v samotném Rusku jsou komáři lovnou zvěří!! A nikdo v Evropě žádnou takovou parastranu nemá, i u nás jsou na Pravdě Bóží.
Jací komouši trulo? Ti se dávno válí na smetišti dějin, celý SSSR je dávno v dupě a v samotném Rusku jsou komáři lovnou zvěří!! A nikdo v Evropě žádnou takovou parastranu nemá, i u nás jsou na Pravdě Bóží.
@Pavel Hanzl A kto navrhuje a schvaluje smernice EÚ ? Zrejme budeš expert na činnosť EÚ . Väčšina rozhodnutí sa od začiatku existencie prijíma všetkými hlasmi a eu komisa sa volí obyčajnou väčšinou . To je demokracia ?
@Pavel Nyklíček presne tak, ten samoliby gauner uz je hodne dlouho na poradnou tecku...verim, ze jednou to prijde a bude to naprosto po zasluze