Zprávy

Zpět na článek

Společně za Ukrajinu! Na Staroměstském náměstí vystoupí Petr Pavel i matky Čechů, kteří padli ve válce

83 komentářů

Jiří Leden
Je jen dobře že slušní lidé pořádají akce na podporu Ukrajiny. Všichni by si měli uvědomit že bojují i za nás. Na 21.srpen 1 968nelze zapomenout.
J. L. 🙂
tabakosek
@Jiří Leden Za Nás ,určitě nebojují,nebuďte směšný, Fialový syndrom.V srpnu 1968 Ukrajinců jich tady bylo hodně,to pravda.😄
Daniel Záhradník
Ostrava se chystá !!!
Pavel Daniel
Taky se mi to nepodávalo, Ale fakt to asi není.
Leo Podstanicky
JO, teď proti Izraeli ju ?
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Daniel Záhradník
@Uživatel_5577504 kristepane ty jsi ale ubožák. Noname ubožák.
Tomáš Pecák
Ať tě poblouzněný herec Dvořák nemluví za všechny! Za nás Ukrajina rozhodně nebojuje! Bojuje v lepším případě za sebe,jinak za zájmy USA, EU a UK .Já nechci mít s tímto banderovským režimem nic společnýho.
Uživatel_5626206
Pane prezidente my víme co se děje na Ukrajině, ale čeho je moc toho je příliš od R. 2022 pomáháme přispíváme, pořád jen samé demonstrace... atd a co naše krásná země, kam ta spěje....?? Z toho my je smutno co se u Nás děje!!!!!!!
Uživatel_5351925
@Uživatel_5626206 Tak jsi neměl volit Babiše a spol. 😀
Jana Nováková
@Uživatel_5351925
Kupte si "Člověče nezlob se" a naučte se na této hře prohrávat !
Zdeněk Ryšavý
@Jana Nováková On je tak hloupý, že by ani to Člověče.. nepochopil.
stanislav kouba
Rozhodně lepší než volit Fialu se prober
David Sebestik
Po dlouhé době povedený divoký kačer.
David Sebestik
@David Sebestik
WTF?? To není divoký kačer?? 😁😁😁
Petr Minář
@David Sebestik
Ubožák, co musí na svou zhovadilost sám reagovat... Asi mládě od nechvalně zde známého komouše a RuSSáka Šebesty.
Zdeněk Ryšavý
@Petr Minář Minář-co dodat, aby mě neblokli. Asi něco jako Nerudová, Dekroisová, Němcová atd. Stejně vymetýno.
tabakosek
Pán Pávek nemá v hlavě nic jiného než Ukrajina,je mi z něho smutno.
Josef Mysliveček
@tabakosek Mně je zase smutno z českých dutohlavců, co mají jen jednu mozkovou buňku a ta neustále řve... UKRAJINA JE FUJ! UKRAJINA JE FUJ!... A ani neumí správně napsat jméno svého prezidenta 🤬
tabakosek
@Josef Mysliveček Kdo má jiný názor je dutoh­lavec­?..za­jíma­vé,Hmm .
Josef Mysliveček
@tabakosek Ano i Hitler měl jen svůj názor a zlí svět ho jen nechápal. Dokonce i lidé v ústavech mají své názory a nikoho je nezajímají. Zkuste hádat proč... 🤦🏻‍♂️
Jana Nováková
@A kdo řve že je Ukrajina FUJ ? Vyjmenuje je i s adresama.
Josef Mysliveček
Zdeněk Ryšavý
@Josef Mysliveček Dobře, řeknu potichu.. UKRAJINA JE FUJ, a Pávek není náš prezident. Spokojen?
Bubák Bubák
@Josef Mysliveček snad tvého, generalissimus můj p. určitě NENÍ
Dušan Kulhánek
Svoloč má sraz na staromáku
Josef Mysliveček
@Dušan Kulhánek V klidu svoloči, Vrábel s užitečnými idioty tam nebude 😉
Petr Minář
Jak tu ta zrádcovská ruSSká sběř, ti 5577504 Vasilové stěhulové Kolci běsní, radost číst. Demonstrace s účastí pana prezidenta BUDE ! Berte něco na žlučník, soudruzi a pohůnci ruSSkých vrahů, nebo to nepřežijete ve zdraví. 🤣🤣
Vlasti Blumentrit
@Petr Minář
Ještě 4 roky 🤣😂🤣😂🤣 nejspíš to bez odborné péče nedáte!!!
Uživatel_5577504
Petr Minář
@Uživatel_5577504
Říkáš si zase o nahlášeni, sprostý ruSSácký lháři a ruSSký pohůnku, šířící zde propagandgu ruSSkých vrahů?
tabakosek
@Petr Minář Bonzáku aby ses nepossral😉
Petr Minář
@tabakosek
ProruSSký grázl se tu dopouští mimo dalších sprostot zločinu veřejného schvalování útočné války. Ty se ho zastáváš? Pak jsi stejný zločinec.
Josef Mysliveček
@tabakosek Vy si ve výkalech libujete co? 🤦🏻‍♂️
eva27
@Uživatel_5577504 #Vatnik!
Josef Mysliveček
@Uživatel_5577504 Takový odpad může napsat jen odpad. To jste vážně až tak vygumovaná rudá ovce? 😳 To je síla... 🤦🏻‍♂️😅
Jozef Kolek
smrad komusticky!!
eva27
@Jozef Kolek To jste se nemusel představovat tak dopodrobna. Stačí jméno a je to jasné.
Josef Mysliveček
@Jozef Kolek V klidu, komouši tam nebudou... 😉
Vlasti Blumentrit
@Josef Mysliveček
Pan Pávek tam bude!😉
Pavel Bára
Tak všichni plnou polní a mašinkvér a šupem na Ukrajinu
Petr Minář
Josef Mysliveček
@Pavel Bára Zbal se a vypadni do Ruska ty 🐷
eva27
Tahle vláda vedená Slovákem, udavačem StB, komunistou, oligarchou a podvodníkem v jednom, se čím dál podobá kolaborantské vládě Hlinkova Slovenského státu.
jaroslav stehule
@eva27 podvodnici a zloději prohrály volby
eva27
@jaroslav stehule Vyhráli, soudruhu, vyhráli. A ta trdla, co je volila, se budou divit. Už teď se přesouvají peníze do kapes estébákovi a jeho kumpánům.
Zato se ubírá dobrovolným hasičům, krajským silnicím, knihovnám ( vy nečtete, tak vám to vadit nebude), organizacím, které se věnují dětem... Skauty obrat, na zemědělské dotace přidat, mnohonásobně víc. Gratuluji!
Josef Mysliveček
@jaroslav stehule Tak to jste asi slepý a hluchý nebo úplně blbý protože volby vyhráli... 🤦🏻‍♂️
Vlasti Blumentrit
@jaroslav stehule
ANO

Máte naprostou pravdu!
Hezký den
Jan Ráž
Považuji za velmi důležité , že na demonstraci vystoupí Petr Pavel, jako skutečný nebojácný lídr protivládní opozice.
Pavel Hanzl
@Jan Ráž
On rozhodně není lídr opozice. On je nad politikou, on pracuje pro stát bez ohledu na tom, kdo je ve vládě.
Uživatel_5577504
eva27
Josef Mysliveček
@Uživatel_5577504 Ty jsi dobře vygumovanej retard... 🤦🏻‍♂️😅
Dušan Kulhánek
@Pavel Hanzl a kdypak pracuje pro ten stát? To by mě fakt zajímalo. Doma brečí kvůli sms, pak táhne na dovolenou, od tama na ZOH, poté návštěva Prahy a teď staromáku. Tak kdy tedy pracuje pro ten stát??
Josef Mysliveček
@Dušan Kulhánek Tak především mu jde o bezpečnost státu. To vám je málo? Blbec prostě vidí jenom to co chce vidět... 🤦🏻‍♂️
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl kdyby byl nad politikou ssoudruhu hanzle, tak jezdí v Lánech na koni a nenavštěvuje protivládní akce. Fialokratický generalissimus se ovšem svým velitelům musí zavděčit.
jaroslav stehule
@Jan Ráž ale v tom případě Petr Pavel dělá vše pro Ukrajinu
Tak že není český prezident
Měl by se tam odstehovat
Josef Mysliveček
@jaroslav stehule A kdo je teda český prezident? 🤔 Takže když pomůžete třeba Somálsku tak jste somálský občan měl by jste se odstěhovat do Somálska? 🤔 Furt v tom nevidíte tu svojí debilitu? 🤦🏻‍♂️😅
Jozef Kolek
@Jan Ráž jednou politruk, navždy politruk
eva27
Josef Mysliveček
@Jozef Kolek Jednou idiot, navždy idiot...
Petr Minář
@Jan Ráž
Chtěl bys Fýrera Babiše v jedné funkci? Což kdyby si estébák svolal tedy za KOALICI koblihy? To bereš?
Anatolij Vasil
Ti Ukrosi co se toho účastní by měli být na Ukrajině a bránit svoji vlast proti jak oni říkají nepříteli.Tady jsou zalezli a užívají blahobyt na úkor našich obcanu našeho státu
Jiří Červený
@Anatolij Vasil Tak, teď jsem z toho volaký zmetěný. Neříkáte, vy dezoláti, furt dokola, jak je tahle země spálená po řádění Fialy? A najednou se dočítám, že tady máme blahobyt? Co na to Tleskač, a co Rudý Lojzík. A to nechci domýšlet, co ti na to řekne Epr (nebo, jak se ten myslitel jmenuje). Ten ti to tady zase vytapetuje odkazy na Novou republiku. Tam teprve pochopíš svůj nanejvýš pomýlený postoj.
Anatolij Vasil
@Jiří Červený Tobě přeskočilo?Ukrosi tu blahobyt mají.A teď mě řekni kde píšu že ten blahobyt mají i Češi?
Jiří Červený
@Anatolij Vasil Já myslím, že při troše úsilí to v těch dvou větách, cos napsal, taky dohledáš. Není to zase tak nelidský úkol. To dáš, neboj.
Petr Minář
@Anatolij Vasil
Zaplať Bůh že mají blahobyt a všechno neprožere parazit Vasil.
Jozef Kolek
@Jiří Červený nepi už
Josef Mysliveček
@Jozef Kolek Ty už to neber ani ředěný... 🤦🏻‍♂️
jir-ka
@Anatolij Vasil Ti podle tebe tazvaní ukroši jsou oproti tobě ty špíno velkým přínosem . Ten jejich balhobyt u nás bych ti ze srce přál aby jsi poznal co je to práce . Ty jeden ubohej občánku . Z takových jako jsi y je mi na zvracení .
Anatolij Vasil
@jir-ka Jiříku konečně se lidi jako ty začínají sebe hodnotit pravdivě.
jir-ka
@Anatolij Vasil Víš co se od jisté doby říkalo ? Vasil *** zasil . To platilo a stále platí . S blbem nemá cenu diskutovat .
eva27
@jir-ka Diky! Napsal jste to i za mě.
eva27
@Anatolij Vasil Ukrajinsti uprchlíci u nás už vám vydělávají na dávky, tak neprskejte, rudý #Vatnik!
Josef Mysliveček
@Anatolij Vasil Hlavně na úkor vás že? 🤦🏻‍♂️ Jak oni říkají? 😳 Podle vás by jim měli říkat osvoboditelé? 🤬 Vy jste určitě jeden z těch co neustále řvou, že Fialova vláda zruinovala náš stát tak jakého našeho blahobytu si tu užívají? 🤔 Jste jen 🐷 co by se nemělo množit 🤮
Zdeněk Kadeřábek
Myslíte blahobyt stylu někde na stavbě dělat práci, která už našincům nevoní? Nebo továrně, v náklaďáku a tisíci dalších prací? Víte, i kdyby je nenapadla ta mongolská horda z východu, i tak se tu už bez jejich práce neobejdem. Nuže, buďme za ně rádi. Vy chcete samozřejmě poukázat na to, že tu všichni berou horentní sumy na dávkách, což je tolikrát vyvrácený blábol, že už vám to nehodlám vysvětlovat...
Vlasti Blumentrit
@Anatolij Vasil
Samozřejmě 😉
Asatin
Nadherne gesto a moc potrebne.
Pavel Nyklíček
Krásné gesto.
zdenek2
@Pavel Nyklíček Ano, tak se bude každý týden demonstrovat. Tedy, pokaždé sice za něco jiného ale vždy demokraticky proti vládě, která vzešla z demokratických voleb. A to už dokonce v čele se soudruhem. Aby to mělo ty správné grády. Bravo. Jsem pro. 👍
Jiří Červený
@zdenek2 Neboj Zdendo. Ona ti to mastná krabička hranolek nakreslí. Ještě dva - tři státní rozpočty v Agrofertím pojetí a rána do zdi v podobě dluhové brzdy, snížení ratingu ČR a prudkého zvýšení úroků za státní dluh nás nemine. A jsem hodně, hodně zvědavý na vás, voliče téhle zdivočilé sebranky, koho budete obviňovat pak.
Anton Augustin
@Jiří Červený
Propaganda jak z občasníku TOP00 😁
Jozef Kolek
@Jiří Červený uraaaaaa, hor sa do zakopu!!!

ps
slama pri kravine!!!
Josef Mysliveček
@zdenek2 SPD ani Motoristy si lidé nezvolili ty demokrate...