Zprávy
Společně za Ukrajinu! Na Staroměstském náměstí vystoupí Petr Pavel i matky Čechů, kteří padli ve válce
83 komentářů
Leo Podstanicky
JO, teď proti Izraeli ju ?
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ať tě poblouzněný herec Dvořák nemluví za všechny! Za nás Ukrajina rozhodně nebojuje! Bojuje v lepším případě za sebe,jinak za zájmy USA, EU a UK .Já nechci mít s tímto banderovským režimem nic společnýho.
Pane prezidente my víme co se děje na Ukrajině, ale čeho je moc toho je příliš
od R. 2022 pomáháme přispíváme, pořád jen samé demonstrace... atd a co naše krásná země, kam ta spěje....?? Z toho my je smutno co se u Nás děje!!!!!!! 
od R. 2022 pomáháme přispíváme, pořád jen samé demonstrace... atd a co naše krásná země, kam ta spěje....?? Z toho my je smutno co se u Nás děje!!!!!!! 
@Uživatel_5626206 Tak jsi neměl volit Babiše a spol. 😀
Po dlouhé době povedený divoký kačer.
@David Sebestik
WTF?? To není divoký kačer?? 😁😁😁
WTF?? To není divoký kačer?? 😁😁😁
Pán Pávek nemá v hlavě nic jiného než Ukrajina,je mi z něho smutno.
@tabakosek Mně je zase smutno z českých dutohlavců, co mají jen jednu mozkovou buňku a ta neustále řve... UKRAJINA JE FUJ! UKRAJINA JE FUJ!... A ani neumí správně napsat jméno svého prezidenta 🤬
@Josef Mysliveček Kdo má jiný názor je dutohlavec?..zajímavé,Hmm .
@Josef Mysliveček Dobře, řeknu potichu.. UKRAJINA JE FUJ, a Pávek není náš prezident. Spokojen?
Bubák Bubák
@Josef Mysliveček snad tvého, generalissimus můj p. určitě NENÍ
Svoloč má sraz na staromáku
Petr Minář
Jak tu ta zrádcovská ruSSká sběř, ti 5577504 Vasilové stěhulové Kolci běsní, radost číst. Demonstrace s účastí pana prezidenta BUDE ! Berte něco na žlučník, soudruzi a pohůnci ruSSkých vrahů, nebo to nepřežijete ve zdraví. 🤣🤣
Uživatel_5577504
Petr Minář
@Uživatel_5577504
Říkáš si zase o nahlášeni, sprostý ruSSácký lháři a ruSSký pohůnku, šířící zde propagandgu ruSSkých vrahů?
Říkáš si zase o nahlášeni, sprostý ruSSácký lháři a ruSSký pohůnku, šířící zde propagandgu ruSSkých vrahů?
smrad komusticky!!
Tak všichni plnou polní a mašinkvér a šupem na Ukrajinu
Tahle vláda vedená Slovákem, udavačem StB, komunistou, oligarchou a podvodníkem v jednom, se čím dál podobá kolaborantské vládě Hlinkova Slovenského státu.
@eva27 podvodnici a zloději prohrály volby
@jaroslav stehule Vyhráli, soudruhu, vyhráli. A ta trdla, co je volila, se budou divit. Už teď se přesouvají peníze do kapes estébákovi a jeho kumpánům.
Zato se ubírá dobrovolným hasičům, krajským silnicím, knihovnám ( vy nečtete, tak vám to vadit nebude), organizacím, které se věnují dětem... Skauty obrat, na zemědělské dotace přidat, mnohonásobně víc. Gratuluji!
Zato se ubírá dobrovolným hasičům, krajským silnicím, knihovnám ( vy nečtete, tak vám to vadit nebude), organizacím, které se věnují dětem... Skauty obrat, na zemědělské dotace přidat, mnohonásobně víc. Gratuluji!
@jaroslav stehule Tak to jste asi slepý a hluchý nebo úplně blbý protože volby vyhráli... 🤦🏻♂️
Považuji za velmi důležité , že na demonstraci vystoupí Petr Pavel, jako skutečný nebojácný lídr protivládní opozice.
Pavel Hanzl
@Jan Ráž
On rozhodně není lídr opozice. On je nad politikou, on pracuje pro stát bez ohledu na tom, kdo je ve vládě.
On rozhodně není lídr opozice. On je nad politikou, on pracuje pro stát bez ohledu na tom, kdo je ve vládě.
Uživatel_5577504
@Pavel Hanzl a kdypak pracuje pro ten stát? To by mě fakt zajímalo. Doma brečí kvůli sms, pak táhne na dovolenou, od tama na ZOH, poté návštěva Prahy a teď staromáku. Tak kdy tedy pracuje pro ten stát??
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl kdyby byl nad politikou ssoudruhu hanzle, tak jezdí v Lánech na koni a nenavštěvuje protivládní akce. Fialokratický generalissimus se ovšem svým velitelům musí zavděčit.
@Jan Ráž ale v tom případě Petr Pavel dělá vše pro Ukrajinu
Tak že není český prezident
Měl by se tam odstehovat
Tak že není český prezident
Měl by se tam odstehovat
@Jan Ráž jednou politruk, navždy politruk
Petr Minář
@Jan Ráž
Chtěl bys Fýrera Babiše v jedné funkci? Což kdyby si estébák svolal tedy za KOALICI koblihy? To bereš?
Chtěl bys Fýrera Babiše v jedné funkci? Což kdyby si estébák svolal tedy za KOALICI koblihy? To bereš?
Anatolij Vasil
Ti Ukrosi co se toho účastní by měli být na Ukrajině a bránit svoji vlast proti jak oni říkají nepříteli.Tady jsou zalezli a užívají blahobyt na úkor našich obcanu našeho státu
@Anatolij Vasil Tak, teď jsem z toho volaký zmetěný. Neříkáte, vy dezoláti, furt dokola, jak je tahle země spálená po řádění Fialy? A najednou se dočítám, že tady máme blahobyt? Co na to Tleskač, a co Rudý Lojzík. A to nechci domýšlet, co ti na to řekne Epr (nebo, jak se ten myslitel jmenuje). Ten ti to tady zase vytapetuje odkazy na Novou republiku. Tam teprve pochopíš svůj nanejvýš pomýlený postoj.
Anatolij Vasil
@Jiří Červený Tobě přeskočilo?Ukrosi tu blahobyt mají.A teď mě řekni kde píšu že ten blahobyt mají i Češi?
@Anatolij Vasil Ti podle tebe tazvaní ukroši jsou oproti tobě ty špíno velkým přínosem . Ten jejich balhobyt u nás bych ti ze srce přál aby jsi poznal co je to práce . Ty jeden ubohej občánku . Z takových jako jsi y je mi na zvracení .
@Anatolij Vasil Ukrajinsti uprchlíci u nás už vám vydělávají na dávky, tak neprskejte, rudý #Vatnik!
@Anatolij Vasil Hlavně na úkor vás že? 🤦🏻♂️ Jak oni říkají? 😳 Podle vás by jim měli říkat osvoboditelé? 🤬 Vy jste určitě jeden z těch co neustále řvou, že Fialova vláda zruinovala náš stát tak jakého našeho blahobytu si tu užívají? 🤔 Jste jen 🐷 co by se nemělo množit 🤮
Myslíte blahobyt stylu někde na stavbě dělat práci, která už našincům nevoní? Nebo továrně, v náklaďáku a tisíci dalších prací? Víte, i kdyby je nenapadla ta mongolská horda z východu, i tak se tu už bez jejich práce neobejdem. Nuže, buďme za ně rádi. Vy chcete samozřejmě poukázat na to, že tu všichni berou horentní sumy na dávkách, což je tolikrát vyvrácený blábol, že už vám to nehodlám vysvětlovat...
Krásné gesto.
@Pavel Nyklíček Ano, tak se bude každý týden demonstrovat. Tedy, pokaždé sice za něco jiného ale vždy demokraticky proti vládě, která vzešla z demokratických voleb. A to už dokonce v čele se soudruhem. Aby to mělo ty správné grády. Bravo. Jsem pro. 👍
@zdenek2 Neboj Zdendo. Ona ti to mastná krabička hranolek nakreslí. Ještě dva - tři státní rozpočty v Agrofertím pojetí a rána do zdi v podobě dluhové brzdy, snížení ratingu ČR a prudkého zvýšení úroků za státní dluh nás nemine. A jsem hodně, hodně zvědavý na vás, voliče téhle zdivočilé sebranky, koho budete obviňovat pak.
J. L. 🙂