Zprávy

Zpět na článek

Společně za Ukrajinu! Na Staroměstském náměstí vystoupí Petr Pavel i matky Čechů, kteří padli ve válce

16 komentářů

eva27
Tahle vláda vedená Slovákem, udavačem StB, komunistou, oligarchou a podvodníkem v jednom, se čím dál podobá kolaborantské vládě Hlinkova Slovenského státu.
Jan Ráž
Považuji za velmi důležité , že na demonstraci vystoupí Petr Pavel, jako skutečný nebojácný lídr protivládní opozice.
Pavel Hanzl
@Jan Ráž
On rozhodně není lídr opozice. On je nad politikou, on pracuje pro stát bez ohledu na tom, kdo je ve vládě.
Anatolij Vasil
Ti Ukrosi co se toho účastní by měli být na Ukrajině a bránit svoji vlast proti jak oni říkají nepříteli.Tady jsou zalezli a užívají blahobyt na úkor našich obcanu našeho státu
Jiří Červený
@Anatolij Vasil Tak, teď jsem z toho volaký zmetěný. Neříkáte, vy dezoláti, furt dokola, jak je tahle země spálená po řádění Fialy? A najednou se dočítám, že tady máme blahobyt? Co na to Tleskač, a co Rudý Lojzík. A to nechci domýšlet, co ti na to řekne Epr (nebo, jak se ten myslitel jmenuje). Ten ti to tady zase vytapetuje odkazy na Novou republiku. Tam teprve pochopíš svůj nanejvýš pomýlený postoj.
Anatolij Vasil
@Jiří Červený Tobě přeskočilo?Ukrosi tu blahobyt mají.A teď mě řekni kde píšu že ten blahobyt mají i Češi?
Jiří Červený
@Anatolij Vasil Já myslím, že při troše úsilí to v těch dvou větách, cos napsal, taky dohledáš. Není to zase tak nelidský úkol. To dáš, neboj.
jir-ka
@Anatolij Vasil Ti podle tebe tazvaní ukroši jsou oproti tobě ty špíno velkým přínosem . Ten jejich balhobyt u nás bych ti ze srce přál aby jsi poznal co je to práce . Ty jeden ubohej občánku . Z takových jako jsi y je mi na zvracení .
Anatolij Vasil
@jir-ka Jiříku konečně se lidi jako ty začínají sebe hodnotit pravdivě.
jir-ka
@Anatolij Vasil Víš co se od jisté doby říkalo ? Vasil *** zasil . To platilo a stále platí . S blbem nemá cenu diskutovat .
eva27
@jir-ka Diky! Napsal jste to i za mě.
eva27
@Anatolij Vasil Ukrajinsti uprchlíci u nás už vám vydělávají na dávky, tak neprskejte, rudý #Vatnik!
Asatin
Nadherne gesto a moc potrebne.
Pavel Nyklíček
Krásné gesto.
zdenek2
@Pavel Nyklíček Ano, tak se bude každý týden demonstrovat. Tedy, pokaždé sice za něco jiného ale vždy demokraticky proti vládě, která vzešla z demokratických voleb. A to už dokonce v čele se soudruhem. Aby to mělo ty správné grády. Bravo. Jsem pro. 👍
Jiří Červený
@zdenek2 Neboj Zdendo. Ona ti to mastná krabička hranolek nakreslí. Ještě dva - tři státní rozpočty v Agrofertím pojetí a rána do zdi v podobě dluhové brzdy, snížení ratingu ČR a prudkého zvýšení úroků za státní dluh nás nemine. A jsem hodně, hodně zvědavý na vás, voliče téhle zdivočilé sebranky, koho budete obviňovat pak.