Analýza

Zpět na článek

Babiss András, magyaros kámoš: Vazby premiéra na Orbánův režim, miliardové majetky a mocné neziskovky

36 komentářů

Igor
http­s://mi­lion­chvi­lek.cz­/cla­nek/st­ojime-za-prezidentem-15-unora-setkani-na-stovkach-mist-po-cele-cr

Zvedneme zadky a pojďme aktivně podpořit demokracii a prezidenta.
epr3
Jestliže v EU chceme něco dokázat a být tam slyšet, lze to jen spojenectví se státy jako jsme my a hledáním společné cesty. Servilitou a lezením do europr delí zakládajících států, dosáhneme jedině ještě většího přezírání a pohrdání z jejich strany.
Miroslav Umlauf
To je tady snůška pisálku s IQ houpacího koně. Babiš už měl dávno sedět, ne ve Strakovce, ale v lochu.
Uživatel_5351925
@epr3 Ty to znáš ud Putina. Je tam teplo?
Jan Mlčoch
Děsně vtipný, ten obrázek.

Vtipnější by byl obrázek pávka, lízajícího kolářovu řiť.
epr3
@Uživatel_5351925 A nějaký názor by byl? Jak by mohl, ve vzduchoprázdnu...
Anatolij Vasil
@eva27 Co to mektas?Byla jsi někdy v Maďarsku?NE!!!Tak používej svůj mozek a nemel mainstrimovy hnojonomety
Anonym
Tentokrat vecny prispevek ( sachlicher Beitrag- nemam na tastature diakritiku neb nejsem obcanem Ceska.).Babis mi imponuje tim, ze vychodil skolu ve Svycarsku ve francouzstine , umi perfektne i cesky i kdyz to neni jeho materstina ( ackoli jsem v Praze zil prvnich 30 let po valce , slovensky jsem neumel skoro nic ) a umi samozrejme jen anglicky .
Ten udesny utrinos ,pirat z Karibiku Lipavsky ktery ani komunismus v CSR nezazil a umel pouze jediny cizi jazyk a to anglictinu bez jakekoli normalni vysoke skoly byl coby cesky ministr zahranici ostudou tohoto Ceska par excellence .
Vysokou skolu ekonomickou vystudoval Babis s cervenym diplomem coz implikuje skoro same jednicky( ja mel pri studiu na FVLKU v Praze 1960-66 pouze 6 "vybornych" a to je bohuzel velmi malo).
Jinak jeho svetonahled je mi zcela vzdaleny neb ja coby tez illegalni emigrant ( emigroval jsem pred 50 lety na vodnich lyzich z Jugosky do Italie a pak dal ) sympatisuji se vsemi ostatnimi emigranty
Richard Sebesta
@Jan Mlčoch 👍
Petr Minář
@epr3
eprd, hadí muž ( nebo je žena?). Umí lézt do p.. sám sobě.
Igor
@Uživatel_5351925 Není nic horšího, než srážka s blbcem... Blokace to řeší. 🤣👍
Anatolij Vasil
@Leo Podstanicky Ten nic.At je zalezlej kde je.
Vladimír Ondruch
Jasně, mají se líbat s Von der Leynovou, raději budete otročit zvracenému vicepohlavnímu zkorumpovánému bruselskému diktátu,kolik vám platí ti co chtějí zvrácenost páni novináři?
Anonym
@eva27 Vas themaimnentni nahled je samozrejme legitimni v ramci varietas delectat.
Nemyslim , ze by ekonomie v Bratislave byla slabsi nez ta prazska v Konevove ulici.
Nicmene Babis vystudoval s cervenym diplomem jak malokdo.
Ja obdivuji jeho cestinu , protoze ja coby narozeny v Praze uprostred valky a zijici v CSR prvnich 30 let po valce slovensky zdaleka tak dobre jako Babis Cesky neumim.Nicmene mohu s Vami konversovat angl., franc. rusky , spanelsky a samozrejme neemcky neb jsem poslednich 50 let obcan Nemecka a mam krom ceskeho MUDr z r. 66 i nemecky Doktortitel Dr.med. z Hannoveru z r. 85.
Kdy jste vy promovala v Praze na Ekonomii?
Nahledy "smejicich se tretaku na ceskym gymplu "neznam , neb nejsem vas spoluobcan.
Mne je 83 , kolik je Vam to jiste neprozradite.
Anonym
@Dušan Trnka ja jsem se narodil v Praze uprosterd valky a studoval na FVLKU v Praze 1960-66 na MUDr .
Slovaky jsem mel velmi rad a to ze umi i madarsky jsem obdivoval, neb madarstina coby ugrofinska rec je pro men zcela nesrozumitelna ackoli jsem se cely svuj zivot ucil velmi intensivne
7 jazyku.
Poslednich 50 let ale ziji v Nemecku a muj 1. jazyk je nyni nemcina v niz jsem si udelal v r. 85 i druhy doktorat mediciny Dr.med. v Hannoveru.
Dušan Trnka
@Igor Čo má spoločné prezident komunista s demokraciou ?
Dušan Trnka
@TCerny Väčšina Slovákov rozumela česky a maďarsky iba tí z juhu a starší ! A viac ako maďarsky Slováci zo západu a Bratislavy ovladali a rozumeli rakúskej Nemčine . V samotnej Bratislave pri poslednom sčítaní pred rokom 1918 sa prihlásilo najviac k Slovákom a to ešte celá židovská komunita zo zrejmých dôvodov sa hlásila k Maďarom . To hovoria archívy z čias Rakúska - Uhorska ...
Dušan Trnka
@eva27 VŠE nemala slabú úroveň a jeho otec ju nezaložil . Bola pokračovaním Obchodnej školy z čias pred vojnou . Do Přahy chodili iba tí, čo ich v Bratislave neprijali, tamojšia mala kvóty na občanov zo SR, zvyčajne tam študovali maďari a východňare ...
Dušan Trnka
@eva27 Čo to trepeš za hlúposti ? Francúzsky vie perfekt a jeho čeština je v poriadku ! Väčšina pepíkov z Prahy mluví nespisovne a o hercoch z Brna a Ostravy ani nehovoriac ...
Dušan Trnka
@eva27 Chvostom ste boli za Fialu zalezeným v Uršilinej zadnici ! Vo svete rozhodovali vždy veľmoci a tou EÚ nikdy nebola . Chápem tú naštvanosť ...
Eduard
Má se líbat se Zelenským , ne s Orbánem !
eva27
@epr3 Orbánova a Putinova nabízejí lepší prožitek? Že jsme součástí EU aniž bychom museli někomu lézt někam, to vás nenapadlo? Jste zvyklý někomu lézt do ...... ?
eva27
@Jan Mlčoch #Vatnik!
eva27
@TCerny Babiš vystudoval VŠE v Blavě, kterou spoluzaložil jeho soudruh udavač otecko, a která měla tak slabou úroveň, že Slováci chodili raději na pražskou. A to ani ta nebyla žádný Harvard a vystudovala nás tam spousta.
eva27
@TCerny 🤣🤣🤣 Na tom lyceu byl krátce. jeho jazykové schopnosti jsou chabé, mluví čobolglish, které se smějí absolventi třeťáku na gymplu, jeho čeština rozhodně není perfektní. Takže čobolglish a čobolština, k tomu příšerný projev a chováni estébácko - mafiánské. A vám to imponuje? No potěš koště!
eva27
Česko jako další Maďarsko aneb na chvost EU s premiérem z Horních Uher! Ó, my se máme!
Anonym
Bezvyznamna,meritu clanku vzdalena poznamka 83 leteho dedka jen tak na okraj.
V Ceskoslovensku umela vetsina slovaku i velmi dobre madarsky .
Kolem r. 1966 jsem pracoval na Bulovce jako chirurg a operoval tam m.j.jednu moc hezkou slovenskou modelku s appendixem.
Pri visite jsem se ji ptal , jestli ji po operaci "odchazeji plyny " coz je jedna z nejdulezitejsich otazek k pooperacnimu prubehu.po brisnich operacich.
A moje otazka zustala i opakovane bez jakekoli odpovedi.
Sel jsem za primarem Herczem, ktery mluvil samozrejme perfektne cesky i kdyz byl ze Slovenska a stezoval si na ni, ze mi nechce odpovedet.a on ji polozil stejnou otazku madarsky .
Ona mu odpovedela ihned take madarsky a on mi povida :" Tomasi , vsechno je v poradku".
Asi jsem ji pripadal moc mladej na takove intimni otazky.
Tenkrat mi jejich trilingualnost velmi imponovala, neb ja umel madarsky jen "fekete"( znamena cesky "cerny " ( tak se jmenuji ) a "pina " ( cesky vulgarne vulva).
Omlouvam se jeste jednou za hloupy prispevek od veci!
Miroslav Kašpar
Hoši si pěkně vytírají kloaky
Jan Mlčoch
@Igor
Podpoř svého vlastizrádného bolševika, lepševiku. Třeba ti podepíše Leninovy spisy, soudruh!
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Jozef Kolek
bla bla bla
ps
ale rozviedčík pavek je v poho!! fuj
Leo Podstanicky
Česrael.
Leo Podstanicky
Kóšer Fiala a Lipavský.
Leo Podstanicky
@Uživatel_5351925 pan je otrok, jak je libo
Markovic Serena
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Leo Podstanicky
A co izraelskej Fiala.