Komentáře
Jana Bendová: Babiš, Havlíček a Schillerová proti kazisvětům. Horníci proti prezidentu Pavlovi
17 komentářů
Ono by toho bylo mnohem více , ale aspoň pár poznámek . Současná = vláda = je jenom uskupení o nevydání Pitomia a Bureše k soudnímu stíhání , nic jiného je nezajímá . Odborníci z NERV nejsou potřeba . Májí svých mraky , ale nikdo je nikdy neviděl . Horníci vždy ortěžovaní = elita = já jsem horník a kdo je víc ! K Bendovi se nevyjadřuji , mám jiný názor . Parkovací místa pro kola , kde a jak toho chtějí docílit ? Nejsme Skandinávie kde je to už hódně dloho norma a nejsou líní jako u nás kde se jezdí autem obrazně i jen pár metrů , než aby se šlo pěšky a nebo na kole . Navíc ve vládě jsou jak se vyjádřil i pan Jan Dobrovský , že vládě jsou nevychovaní spratci tak to je pravda i podle toho jak se chovají , vyjadřují a mají to na háku .
Tak sám sebe tady poslední 4 roky chválil hlavně Fiala a to klidně i za věci, které totálně podělal...
@Pavel Hanzl - ano hlubinní horníci měli těžkou práci. A těžkou práci jsou vždy ochotni podstupovat jednodušší lidé.
@Bubák Bubák
Čili nic. Dezolát i na přímou otázku VŽDYCKY kdákne takovou pitomost, normálka.
Čili nic. Dezolát i na přímou otázku VŽDYCKY kdákne takovou pitomost, normálka.
@Anatolij Vasil
epr sice občas něco jako vypotí, ale jsou to jen nesmysly a lži. Vždy je zcela jednoduše vyvrátím, bo to bere z dezlé tisku, kde stále lžou.
Není schopen pochopit statistiku, skutečné výkony HDP nebo procenta deficitů, to je pak těžký.
Jeho argumenty jsou kouzelné."mě vůbec nezajímají nějaká čísla a procenta, já se mám stále hůř". o čem se pak bavit?
epr sice občas něco jako vypotí, ale jsou to jen nesmysly a lži. Vždy je zcela jednoduše vyvrátím, bo to bere z dezlé tisku, kde stále lžou.
Není schopen pochopit statistiku, skutečné výkony HDP nebo procenta deficitů, to je pak těžký.
Jeho argumenty jsou kouzelné."mě vůbec nezajímají nějaká čísla a procenta, já se mám stále hůř". o čem se pak bavit?
@Pavel Hanzl epr3 to sem konkrétně několikrát psal.Nevim proč zrovna extra pro tebe by se měl namáhat znovu.Jsou to jeho dráze nabité vědomosti a na tebe je asi plavat nechce,neb jsi ztracený případ.
@Pavel Hanzl Pavel funkci předsedy vojenského výboru NATO opustil v červnu 2018. O ukončení těžby bylo rozhodnuto poději.
Ale s tímto opravdu neměl nic společného.
Ale s tímto opravdu neměl nic společného.
@Pavel Hanzl Motole, Bitcoiny, Dozimetr, Kampeličky, energie nejdražší, daň na potraviny, UK.. zdražení všeho, zvýšení platů..
@epr3 Tak on se chválí do dnes.Aspon člověk vidí co je to za člověka bez sebereflexe.
Konec OKD rozhodla babišova vláda z ekonomických důvodů, ani žádné povolenku tam nefigurují.
Těžit uhel z kilometrové hloubky je výrazně dražší, než ho dovézt z Afriky, kde to shrábnou bagrem a mají to kousek do lodě.
Jenom jsem nepochopil, co s tím má mít Petr Pavel, ten byl v té době ještě v NATO.