Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Babiš, Havlíček a Schillerová proti kazisvětům. Horníci proti prezidentu Pavlovi

10 komentářů

jir-ka
Ono by toho bylo mnohem více , ale aspoň pár poznámek . Současná = vláda = je jenom uskupení o nevydání Pitomia a Bureše k soudnímu stíhání , nic jiného je nezajímá . Odborníci z NERV nejsou potřeba . Májí svých mraky , ale nikdo je nikdy neviděl . Horníci vždy ortěžovaní = elita = já jsem horník a kdo je víc ! K Bendovi se nevyjadřuji , mám jiný názor . Parkovací místa pro kola , kde a jak toho chtějí docílit ? Nejsme Skandinávie kde je to už hódně dloho norma a nejsou líní jako u nás kde se jezdí autem obrazně i jen pár metrů , než aby se šlo pěšky a nebo na kole . Navíc ve vládě jsou jak se vyjádřil i pan Jan Dobrovský , že vládě jsou nevychovaní spratci tak to je pravda i podle toho jak se chovají , vyjadřují a mají to na háku .
epr3
Tak sám sebe tady poslední 4 roky chválil hlavně Fiala a to klidně i za věci, které totálně podělal...
Pavel Hanzl
@epr3
A co podělal? Konkrétně prosím.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl f jako fšechno ssoudruhu hanzle, o tom není sebemenších pochyb.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Čili nic. Dezolát i na přímou otázku VŽDYCKY kdákne takovou pitomost, normálka.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl epr3 to sem konkrétně několikrát psal.Nevim proč zrovna extra pro tebe by se měl namáhat znovu.Jsou to jeho dráze nabité vědomosti a na tebe je asi plavat nechce,neb jsi ztracený případ.
Anatolij Vasil
@epr3 Tak on se chválí do dnes.Aspon člověk vidí co je to za člověka bez sebereflexe.
Pavel Hanzl
Tady ten degogický pitomistán je už fakt děsivý prostor.
Konec OKD rozhodla babišova vláda z ekonomických důvodů, ani žádné povolenku tam nefigurují.
Těžit uhel z kilometrové hloubky je výrazně dražší, než ho dovézt z Afriky, kde to shrábnou bagrem a mají to kousek do lodě.
Jenom jsem nepochopil, co s tím má mít Petr Pavel, ten byl v té době ještě v NATO.
achjoachjo
@Pavel Hanzl Pavel funkci předsedy vojenského výboru NATO opustil v červnu 2018. O ukončení těžby bylo rozhodnuto poději.
Ale s tímto opravdu neměl nic společného.
Pavel Hanzl
@achjoachjo
Aj tak se može. Přesně to nevím, ale smysl je zachován.