Komentáře
Jana Bendová: Babiš, Havlíček a Schillerová proti kazisvětům. Horníci proti prezidentu Pavlovi
10 komentářů
jir-ka
3
Ono by toho bylo mnohem více , ale aspoň pár poznámek . Současná = vláda = je jenom uskupení o nevydání Pitomia a Bureše k soudnímu stíhání , nic jiného je nezajímá . Odborníci z NERV nejsou potřeba . Májí svých mraky , ale nikdo je nikdy neviděl . Horníci vždy ortěžovaní = elita = já jsem horník a kdo je víc ! K Bendovi se nevyjadřuji , mám jiný názor . Parkovací místa pro kola , kde a jak toho chtějí docílit ? Nejsme Skandinávie kde je to už hódně dloho norma a nejsou líní jako u nás kde se jezdí autem obrazně i jen pár metrů , než aby se šlo pěšky a nebo na kole . Navíc ve vládě jsou jak se vyjádřil i pan Jan Dobrovský , že vládě jsou nevychovaní spratci tak to je pravda i podle toho jak se chovají , vyjadřují a mají to na háku .
Tak sám sebe tady poslední 4 roky chválil hlavně Fiala a to klidně i za věci, které totálně podělal...
@epr3
A co podělal? Konkrétně prosím.
A co podělal? Konkrétně prosím.
@Pavel Hanzl f jako fšechno ssoudruhu hanzle, o tom není sebemenších pochyb.
Tady ten degogický pitomistán je už fakt děsivý prostor.
Konec OKD rozhodla babišova vláda z ekonomických důvodů, ani žádné povolenku tam nefigurují.
Těžit uhel z kilometrové hloubky je výrazně dražší, než ho dovézt z Afriky, kde to shrábnou bagrem a mají to kousek do lodě.
Jenom jsem nepochopil, co s tím má mít Petr Pavel, ten byl v té době ještě v NATO.
Konec OKD rozhodla babišova vláda z ekonomických důvodů, ani žádné povolenku tam nefigurují.
Těžit uhel z kilometrové hloubky je výrazně dražší, než ho dovézt z Afriky, kde to shrábnou bagrem a mají to kousek do lodě.
Jenom jsem nepochopil, co s tím má mít Petr Pavel, ten byl v té době ještě v NATO.