Komentáře

Zpět na článek

Recenze slavnostního zahájení olympiády: Italská elegance, bučení na Vancea i česká zvláštní uniforma 

8 komentářů

epr3
Akorát těm našim zapomněli rozdat červený nosy....
Uživatel_5700993
OH sleduji, ale na zahájení se nedívám. Nicméně nástupní oblečení je pěkné, ale tradičně více ocení zahraničí. Dodnes si třeba pamatuji londýnské holínky, které lidé zesměšňovali a cizinci obdivovali. Sportovcům se líbily a o to jde...
Pa La
Co takhle se naučit gramatiku??? "Některým kritikům se nelíbili zvolené barvy," Tohle mají být trénovaní redaktoři.
Jaroslav Najzar
Pavek zase rozhazuje prachy daňových poplatníků všichni se skromnňujou ale Pavek rozhazuje .
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
misazak
@Uživatel_5700993 Já se zase hlavně dívám na zahajovací část, na vlastní OH jen sporadicky. Bylo to dobré, ale roztříštěné. Nicméně české ohozy ok.
Bouda Bouda
Dlouhé dva projevy a opakování se v obsahu. A ani to zapálení nebylo nijak výjimečně. Docela škoda.
Uživatel_5813254
Začal jsem na to koukat se zájmem a mnohým očekáváním, ale vydržel jsem to do příjezdu italského prezidnta krásnou tramvjí na stadion. Dál by ten cermoniál v Miláně, nebývalá přehlídka nevkusu a kýče, byl k nepřežití.