Komentáře

Zpět na článek

Politický hurikán, nebo velkolepé nic? Nová strana ještě neprošla volbami a už má lidi v senátu i kraji

13 komentářů

eva27
Ten název pobaví a slogan "Poprvé pořádně" ještě víc. Kuba byl v ODS dost dlouho, tak proč to nedělal pořádně už tam? Byl ministrem průmyslu a obchodu a spousta lidí ani neví, že jím byl. Byl mistopředsedou ODS a byl zcela přehlédnutelný, taky to zřejmě nedělal pořádně. Ano, uspěl jako hejtman . Příležitosti dělat věci pořádně ale měl dřív taky, ale v konkurenci jiných z ODS se prosadit neuměl, i když šance byly.
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ...takže už máš zabaleno? snad se ti na Krymu bude líbit. Alternativou je Strahovský stadion, kde budete postupně umístěni, za zamknutým vchodem. Tzv. "Chilský syndrom".😁
Jiosef Tyl
Mimo vlákno: aktuální informace - Babiš poslal Turka v doprovodu Petra Protopopova na "dovolenou" na Krym. Je zvyklý tam posílat zlobivé děti.
Alois Rudý
@Petr Minář ..ty musíš mít těžký život, plný nenávisti k okolí, které tě zřejmě přehlíží a tebe to vnitřně žere, že ?😉
Pavel Hanzl
@eva27
Jestli lidé ví, kdo je ministr čeho, je čistě záležitost médií. Dobré ministry nikdo nezná, všichni ale znají potížisty a průšviháře.
A prosadit se je v podstatě taky otázka především médií, dnes socek. Na tom přece vyhrál Babiš a dezoláti.
Například totální lůzr Turek dotáhl zcela nablblou a neschopnou parastranu přímo do vlády, to je zvrácená síla sociálních sítí.
Pavel Hanzl
Co je na každé straně dnes nejdůležitější?
Jastli je proEvropská nebo proRuská.
A Kubovo Česko se prezentuje jako čistě proevropské, což je velmi nadějné a já doufám, že on není takový pitomec, jako Macinka, který tvrdí, že je protiruský, ale ve skutečnosti jede kremelskou linku.
Pavel Hanzl
Já jsem optimista a vidím v tom dost velkou šanci.
Kuba by mohl dělat most přes příšerný výkop mezi proevropskými a proruskými stranami, takové ANO je sice silně nablblé, ale proti tvrdým dezolátům je to pořád nebe a dudy.
A Kuba by mohl nalovit voliče u SPOLU i ANO a sestavit vládu bez čistě destruktivních fašounů a dýzláků
Pavel Hanzl
@Petr Minář
Já bych to až tak neviděl. ODS je silně zaprděná strana, která nechce euro, bojuje proti grýndýlu a celkově nezvládá moderní kmunikaci s voliči, na čemž prohrála volby. Ekonomicky to je elita, to je fakt, ale já volil STAN.
Kuba by mohl být oživení.
Pepa Zahrádka
Takhle vypadá boj s politickou konkurencí v podobě politika ve své straně neúspěšného a tak konkurenci obejde založením strany vlastní.
Petr Minář
Typický parazitní hnus doby, kdy vládnou Babišové a Okamůry a čest pro mnohé neexistuje. Já volil v předchozích volbách kandidátku SPOLU, na které byli i kandidáti ODS, nebo přímo ODS. Někteří zvolení kandidáti nyní se zrádným Kubou odešli do zcela jiného politického uskupení, které bych nikdy nevolil - a přesto jsou ve funkcích dále přilepeni jako MOJI zástupci. S odchodem ze strany, pomocí které se dostali "nahoru"ˇ, do zastupitelských funkcí, je samozřejmě ani nenapadne odejít z těchto funkcí. Zákon to umožňuje, oni jen dokládají, jaká bezectná pakáž jsou.
Kuba hajdy pod koryto - ne ke korytu!
Petr Klimánek
Slachta to má taky,senátor i kraj nic nového pod sluncem
Petr Klimánek
@Jiosef Tyl jsi mimo misu
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Druhá zpráva hovoří o opětovných slzách otce....
Nářek byl tak silný, že duševně raněný otec zemřel....
Budiž mu prohnojená země Anočertu lehká.
Amen.