Komentáře
Politický hurikán, nebo velkolepé nic? Nová strana ještě neprošla volbami a už má lidi v senátu i kraji
13 komentářů
eva27
4
Ten název pobaví a slogan "Poprvé pořádně" ještě víc. Kuba byl v ODS dost dlouho, tak proč to nedělal pořádně už tam? Byl ministrem průmyslu a obchodu a spousta lidí ani neví, že jím byl. Byl mistopředsedou ODS a byl zcela přehlédnutelný, taky to zřejmě nedělal pořádně. Ano, uspěl jako hejtman . Příležitosti dělat věci pořádně ale měl dřív taky, ale v konkurenci jiných z ODS se prosadit neuměl, i když šance byly.
Přejít do diskuze
@Jiosef Tyl ...takže už máš zabaleno? snad se ti na Krymu bude líbit. Alternativou je Strahovský stadion, kde budete postupně umístěni, za zamknutým vchodem. Tzv. "Chilský syndrom".😁
Mimo vlákno: aktuální informace - Babiš poslal Turka v doprovodu Petra Protopopova na "dovolenou" na Krym. Je zvyklý tam posílat zlobivé děti.
@Petr Minář ..ty musíš mít těžký život, plný nenávisti k okolí, které tě zřejmě přehlíží a tebe to vnitřně žere, že ?😉
@eva27
Jestli lidé ví, kdo je ministr čeho, je čistě záležitost médií. Dobré ministry nikdo nezná, všichni ale znají potížisty a průšviháře.
A prosadit se je v podstatě taky otázka především médií, dnes socek. Na tom přece vyhrál Babiš a dezoláti.
Například totální lůzr Turek dotáhl zcela nablblou a neschopnou parastranu přímo do vlády, to je zvrácená síla sociálních sítí.
Jestli lidé ví, kdo je ministr čeho, je čistě záležitost médií. Dobré ministry nikdo nezná, všichni ale znají potížisty a průšviháře.
A prosadit se je v podstatě taky otázka především médií, dnes socek. Na tom přece vyhrál Babiš a dezoláti.
Například totální lůzr Turek dotáhl zcela nablblou a neschopnou parastranu přímo do vlády, to je zvrácená síla sociálních sítí.
Co je na každé straně dnes nejdůležitější?
Jastli je proEvropská nebo proRuská.
A Kubovo Česko se prezentuje jako čistě proevropské, což je velmi nadějné a já doufám, že on není takový pitomec, jako Macinka, který tvrdí, že je protiruský, ale ve skutečnosti jede kremelskou linku.
Jastli je proEvropská nebo proRuská.
A Kubovo Česko se prezentuje jako čistě proevropské, což je velmi nadějné a já doufám, že on není takový pitomec, jako Macinka, který tvrdí, že je protiruský, ale ve skutečnosti jede kremelskou linku.
Já jsem optimista a vidím v tom dost velkou šanci.
Kuba by mohl dělat most přes příšerný výkop mezi proevropskými a proruskými stranami, takové ANO je sice silně nablblé, ale proti tvrdým dezolátům je to pořád nebe a dudy.
A Kuba by mohl nalovit voliče u SPOLU i ANO a sestavit vládu bez čistě destruktivních fašounů a dýzláků
Kuba by mohl dělat most přes příšerný výkop mezi proevropskými a proruskými stranami, takové ANO je sice silně nablblé, ale proti tvrdým dezolátům je to pořád nebe a dudy.
A Kuba by mohl nalovit voliče u SPOLU i ANO a sestavit vládu bez čistě destruktivních fašounů a dýzláků
@Petr Minář
Já bych to až tak neviděl. ODS je silně zaprděná strana, která nechce euro, bojuje proti grýndýlu a celkově nezvládá moderní kmunikaci s voliči, na čemž prohrála volby. Ekonomicky to je elita, to je fakt, ale já volil STAN.
Kuba by mohl být oživení.
Já bych to až tak neviděl. ODS je silně zaprděná strana, která nechce euro, bojuje proti grýndýlu a celkově nezvládá moderní kmunikaci s voliči, na čemž prohrála volby. Ekonomicky to je elita, to je fakt, ale já volil STAN.
Kuba by mohl být oživení.
Takhle vypadá boj s politickou konkurencí v podobě politika ve své straně neúspěšného a tak konkurenci obejde založením strany vlastní.
Typický parazitní hnus doby, kdy vládnou Babišové a Okamůry a čest pro mnohé neexistuje. Já volil v předchozích volbách kandidátku SPOLU, na které byli i kandidáti ODS, nebo přímo ODS. Někteří zvolení kandidáti nyní se zrádným Kubou odešli do zcela jiného politického uskupení, které bych nikdy nevolil - a přesto jsou ve funkcích dále přilepeni jako MOJI zástupci. S odchodem ze strany, pomocí které se dostali "nahoru"ˇ, do zastupitelských funkcí, je samozřejmě ani nenapadne odejít z těchto funkcí. Zákon to umožňuje, oni jen dokládají, jaká bezectná pakáž jsou.
Kuba hajdy pod koryto - ne ke korytu!
Kuba hajdy pod koryto - ne ke korytu!