Komentáře
Putinovi by nesrazilo vaz, ani kdyby znásilňoval nezletilé dívky, ruské zákony se mu podřizují
33 komentářů
Uživatel_5700993
5
Mám pro tohle termín Vzpoura nýmandů a je jedno. jestli to je putin nebo Trump, nebo Fico nebo Babiš. Vždy jsou to dědkové kolem sedmdesáti let a mají dojem, že jim patří svět, že jim patří pravda. jejich voliči legitimizují jejich kriminální činnost...
Přejít do diskuze
Když jsem nedávno napsal na Novinkách prakticky to samé o Babišovi, tak mi to bylo smazáno.🙂
@Petr Minář presne tak, on se proste nezapre a neustale dokazuje, kde je jeho "zeme vyvolena", a je to prave mordor
Kde jsou zdejší rudí či poťapaní Whataboutisté se svým krákoráním? Grotesky není nikdy dost...🥸🥸
Epstein se nezabýval ani tak dodávkami ruských dívek, jak píše autorka, ale spíše ukrajinských dívek.
Putin má prostě obrovskou podporu Ruského lidu a daří se mu také při osvobozování ruskojazyčné části Donbasu. A o tom to kolaborantko "Jekatěrino" je.😉
@Eduard Sykora Nic se nedělo, protože se nevědělo. Když to prasklo, tak se děje. Váš příklad je o něčem naprosto jiném. A je to přesný příklad dezinformace. Nebo možná jen hlouposti.
A myslí si snad někdo, že by takový skandál pohnul Babišem, Turkem nebo Okamůrou? Ani ťok, ale kohokoliv z pětikolky by to zničilo. Už žijeme ve světě naopak.
Největším oponentem Putina je opoziční Komunistická strana Ruska. Pokud se jí podaří Putina nahradit, tak to bude fičák. STRANA, ta se nezakecá.😎
Rusačka svoji vlastizradu prohlubuje každým článkem. A to je dobře. Přibalíme ji k fialové vládě, kterou jako dárek pošleme k potrestání do Ruska výměnou za levnou ropu a plyn. 😉
U nás je to jinak. Za nedodržování Ústavy chtějí senátoři soudruha Pávka zbavit funkce. A od trestního stíhání za zločin porušení listovního tajemství jej zachraňuje jen prezidentská imunita.
U nás máme demokracii a prezident není car, ale jen první úředník!
Nebo je to jinak? 🤣🤣🤣
U nás máme demokracii a prezident není car, ale jen první úředník!
Nebo je to jinak? 🤣🤣🤣
Tak z článku mám pocit že Kanakova má pocit méněcennosti že nebyla na místě těch nezletilých.Kam až může někdo klesnout?!
sorry ale většina elit euroatlantické civilizace za posledních min. 30 let znásilňovala nezletilé dívky naprosto běžně a taky se abolutně nic nedělo ...
Tak tohle je opravdu hodně násilně slepený chleba. V Epsteinových prcač kách je namočena celá Amerika, ale Putin fakt ne. Moc nechápu, proč Jekatěrina tak zoufale hledá nějaký příklad diktátorské zvůle zrovna na této události.
Ať se vám to líbí, nebo ne, Putin je prezident a hlava velmoci a tak se také MUSÍ chovat. Když obyvatele této velmoci někdo osm let vysírá a vraždí, celý svět se tomu posmívá a ani po celé řadě varování ze strany Ruska nikdo nereaguje, natož aby se alespoň pokusil to řešit, musí to vyřešit on, protože to občané jeho země očekávají i když ví, že to bude bolet, ale že to podstoupí a nakonec vyřeší = vyhrají válku.
Ať se vám to líbí, nebo ne, Putin je prezident a hlava velmoci a tak se také MUSÍ chovat. Když obyvatele této velmoci někdo osm let vysírá a vraždí, celý svět se tomu posmívá a ani po celé řadě varování ze strany Ruska nikdo nereaguje, natož aby se alespoň pokusil to řešit, musí to vyřešit on, protože to občané jeho země očekávají i když ví, že to bude bolet, ale že to podstoupí a nakonec vyřeší = vyhrají válku.
@Jóža Oltec
Já bych ty vlastizrádce ihned sbalil a poslal na galeje na Sibiř. Nic jiného si hajzli nezaslouží. A Pávka jako bonus...🤣
Já bych ty vlastizrádce ihned sbalil a poslal na galeje na Sibiř. Nic jiného si hajzli nezaslouží. A Pávka jako bonus...🤣
@Pavel Hajzl
Měl by jsi vyhledat odborníka, který posoudí do které kategorie patříš.
Vysvětlení Dr. Borbélyho: https://streamable.com/kp8i2
Měl by jsi vyhledat odborníka, který posoudí do které kategorie patříš.
Vysvětlení Dr. Borbélyho: https://streamable.com/kp8i2
Mladší obvykle nejsou voleni, voliči preferují ve svém velení důchodce či skorodůchodce.. 😂😅
@Igor Ten se pokusí vládnout jako Brežněv, bude se už stářím posrávat a pochcávat, leč moci se nevzdá. Až zubatá mu setne hlavu.