Komentáře
Nečekaná oběť války s prezidentem. Macinkova neurvalost může Babišovi prohrát důležité volby
29 komentářů
Jaromír Brázda
0
Spousta politických komentátorů (ne těch z "veřejnoprávní' ČT) zase uvádí, že z tohoto sporu mezi Hradem s jeho poradci a Motoristy, těží nejvíce Babiš, který se nenechal vytáhnout do boje, který nemá vítěze.
Tak ignoruje ten Mrcinka nebo ne?
Je zralý k odvozu Holnou a Malotou. Vy nás ale zásobujete, pane Okamůra...
Je zralý k odvozu Holnou a Malotou. Vy nás ale zásobujete, pane Okamůra...
Viděl jsem prezidenta, tu jeho velkou šedivou hlavu, tu jeho flanerovou košili, ještě teď je mi nevolno😝
Veliký morální maják určitě budou volit voliči ANO a motoristé ,ne ne ,příště už nebude tak příznivá situace a hlasy už nebude mit
V této "válce" musí hradní rozvědčík odstoupit, nebo být "odstoupen". Jiná možnost v demokratické společnosti není.😎
tak Micinka uz je zpet, to je brekotu, to je sranda...absolutne ale absolutne to neunasi, ze mostar a podvodnik Turek nebude ministr, ze by ho nekdo vydiral?? proc se nam nesveri..komedie pokracuje!!
@PEtr Tobes ...jak málo stačí poraženým fialovým zrůdám ke zvednutí nálady a jak dlouho s tématem dokáží vydržet, neuvěřitelné😂🤣
@PEtr Tobes
Slibovat vyloloženě bomby "brutální boj bez všech skrupulí" a "stojí za ním Babiš o Okamurově ani nemluvě". A jak to teda dopadlo? Nestalo se nic, na jednáni s prsidentem si ho Babiš nechce vzít a jasně říká, že Turka NIKDY. A Okamůra co? Nečetl jsem od něho vůbec nic.
Že by se nám největší bijec poondil přímo do gatí?
Slibovat vyloloženě bomby "brutální boj bez všech skrupulí" a "stojí za ním Babiš o Okamurově ani nemluvě". A jak to teda dopadlo? Nestalo se nic, na jednáni s prsidentem si ho Babiš nechce vzít a jasně říká, že Turka NIKDY. A Okamůra co? Nečetl jsem od něho vůbec nic.
Že by se nám největší bijec poondil přímo do gatí?
Nejlepší by bylo, kdyby tu rudou bezpáteřní krysu z hradu hnal svinským krokem Filip Turek. Může soudruh do Moskvy. Tam ho školili, tam na něj mají složku 

Dle průzkumů, voliči Motoristů většinově volili v prezidentských volbách Petra Pavla. Myslím, že minimálně tyto voliče prezident Petr Pavel ztratil.
@Bořivoj Zelený
A proč by je měl ztrácet? Je jich jen pár, ale získá další hromadu koblih.
A proč by je měl ztrácet? Je jich jen pár, ale získá další hromadu koblih.
Pan Bryš je rychlý jak stepní orel a má asi křišťálovou kouli. Už letos se budou lámat dějiny a nikdo neví, jak to dopadne, já bych s tím fandovstvím velmi brzdil.
Nechceme na východ, nechceme být v područí Ukrajiny, proto musí hradní užalovaný rozvědčík odstoupit. DEMISI, DEMISI😎
@Alois Rudý
Proto se musíme držet EU a NATO jak houno košule.
Proto se musíme držet EU a NATO jak houno košule.
@Pavel Hanzl Myslíte tu islamizovanou EU, která svými eurounijními destruktivními nařízeními, posílá EU ke dnu?
@Alois Rudý Rudochu, nebuď furt jako zhrzená milenka.. Tak vás komouše holt generál před 35 lety poslal do p%dele, no... Chápu, že z toho máš osypky, ale na ně můžeš vyzkoušet tekutý pudr, ty "demise.."
)))))
)))))