Komentáře

Zpět na článek

Motorkář proti motoristům: Nebojuje se jenom o Turka, ale i o vliv ve vládě a politickou kulturu

9 komentářů

Pavel Nyklíček
Mládí a nezkušenost přináší ovoce.
Můžeme chlapcům popřát už jen dobrého zdraví....
Všechno ostatní již promrhali.
Alois Rudý
@Tatted Nottatted ....nebyl to Rakušan, ten útočník ?
Bonisek
Adorace poslušné komunisticke loutky na hradě nebere konce haha
Alois Rudý
Docela směšný je ten žalovníček, uplakaná velká bílá hlava na hradě😎
epr3
...Jako velmi zábavné se tu jeví především výroky vrcholných představitelů SPD, kteří dřív tleskali Miloši Zemanovi za to, že bránil jmenování Jana Lipavského ministrem zahraničí. A to na rozdíl od Petra Pavla byly jeho výhrady osobního a účelového rázu, když se prezident ani nepokoušel argumentovat proviněním proti ústavním hodnotám. Ostatně i on sám se dnes Motoristů v celém sporu zastává. Definitivní rozuzlení by mohla přinést pouze kompetenční žaloba, jíž by se následně zabýval Ústavní soud....
Jako zábavné se jeví spíš tyto křečovité interpretace nájemných pisálků. Zeman Lipánka nechtěl jmenovat proto, protože byla na první pohled zřejmá jeho nekompetentnost. Mladý moula bez sebemenší zkušenosti v diplomacii měl najednou šéfovat celé zahraniční politice? Nakonec ho Zeman jmenoval a Lipánek pak každodenně po celé čtyři roky ukazoval, že je to dacan, který dodnes nepochopil na co diplomacie je a jak funguje. Rozvrátil po desetiletí pracně budované vztahy, prosazoval konfrontační politiku, na kterou neměl ani on ale ani náš stát. Na MZV si hlasitě oddechli, když tam odtud ten blbec vypadl.
Kompetenční žalobu taky zmiňuje každý opoziční politik a prezidentský přicmrndálek. Jak by asi mohla dopadnout, když 13 z 15 ústavních soudců jmenoval Pavel? Každý, kdo má alespoň jednu funkční mozkovou buňku, si to umí spočítat.
Pavel Nyklíček
KLUCI Z PLAKÁTU.
Měl jsem rád tyto večerníčky.
Petr Klimánek
Roztřesený motorkář při tiskové konferenci, žádný bohorovny klid, co se snaží nám namluvit redaktor, to projede ve volbě , chvilkami ho pasovali na vůdce opozice a tím je vymalovano
Igor
Díky Petře Pavle, že jste přibrzdil to narcistické hovadko!

Premiér to neudělá, je to starý slabý vyděšený, díky Vám, již neoddiskutovatelný lhář! Gratuluji voličům Ano! Za 4 roky bude zas líp!
Tatted Nottatted
Pocházím z Jižní Karolíny a 5. srpna 2025 bylo z mého Ledger Nano X prostřednictvím Ledger Live bez mého svolení převedeno 422 000 USD. Incident jsem okamžitě nahlásil Ledger Live a také jsem oslovil experty na forenzní analýzu blockchainu ze společnosti BitReclaim Smart Contract Audit Services v San Diegu. Během jejich vyšetřování jsme zjistili, že mé zařízení bylo cílem DDoS útoku a že jsem nevědomky klikl na phishingový odkaz. To útočníkům poskytlo přístup k mým finančním prostředkům. Zahájil jsem formální žádost o obnovení aktiv u FORENSIC HACKERS a zeptal se jich, jaké informace přesně potřebují, jaké jsou náklady a jaká je procentuální pravděpodobnost úspěchu při získávání mých aktiv. Dnes jsem nesmírně vděčný, že mohu sdílet, že jsem 3,87 BTC bezpečně obdržel zpět do své peněženky CryptoSwift. To je zdaleka to nejlepší, co se mně a mé rodině v srpnu stalo. Pro každého, kdo se ocitne v podobné noční můře, je toto období kritické a spolupráce se zkušenými forenzními profesionály v oblasti blockchainu, jako je BitReclaim, může znamenat velký rozdíl. E-mail: foren­sihac­kerswe­b@gma­il.com