Komentáře

Zpět na článek

Babiš chce zklidnit vztahy s Pavlem, Turek na něj chystá žalobu. Jaké jsou další rozpory s Hradem?

13 komentářů

Uživatel_5577504
Ubrečený rudý sralbotka se vyžaloval, nabonzoval Macinku - v bonzování je soudruh dobrej - a odtahnul i s rudou Máňou někam do řiti. Nejlepší by bylo, kdyby v té řiti zůstal - navždy!
Alois Rudý
Lepší než zklidnit by bylo prezidenta uklidit.😎
Alois Rudý
@Jóža Oltec ...nefňukej tady potomku ofčí babičky a stepního ukrajince 😎
Alois Rudý
Nejdříve je nutné se vypořádat s tím užalovaným postkomunistickým chcípáčkem na hradě.😎
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ......Raději piš slušně, víš dobře, že minule ti primář zakázal na týden internet za neslušné výrazy a bez tebe tady není komu se smát.😂🤣
Giovanni Matteo
Byl jsem podveden o 154 000 dolarů. Mluvil jsem s Rusem, kterému jsem poslal peníze v bitcoinech, a málem jsem o všechno přišel. Pan Dennis, který s obchodováním teprve začínal, však včas zasáhl a získal pro mě zpět 154 000 dolarů v bitcoinech. Odvádí opravdu skvělou práci; doporučil jsem ho několika přátelům a kolegům, kteří se stali spokojenými zákazníky. Byl mi velkou pomocí v mém obchodním podnikání. Můžete ho kontaktovat. Hacking and Fund Recovery. Je nejlepší a má širokou škálu dovedností v oblasti vymáhání a odhalování podvodníků. Jsem rád, že jsem dostal své peníze zpět; není žádná ostuda stát se obětí jedné z těchto sofistikovaných a predátorských operací. Tímto způsobem můžete získat zpět některé nebo všechny své ztracené finanční prostředky a zabránit podvodným útokům. Chcete-li získat zpět své neoprávněně nabyté bitcoinové prostředky, vymazat nebo smazat svůj trestní rejstřík a zahájit těžbu bitcoinů, kontaktujte TRUSTWAVE CYBERDEFENSE na této e-mailové adrese: Trus­twave­.cyber­defen­se @ gmail com..
.....
Uživatel_5577504
@Alois Rudý
Nejlépe odklidit...
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Chvilkaři vyhráli Fialovi volby v roce 2021 a Bába se hrozí repete. A to vládl se skoro normálníma stranama!! To, co tam ná dnes, to je vyložený šaškec!!
Pavel Hanzl
Zmatený bába cvaká zádelí osumičku kulatinu, bo s ním fašouni a dýzláci zametají jak s březovým koštětem a on neví, co s tím,
"Ančo, Kubo, hajnej, čo robitě keď nič něrobite? Do roboty holoto, ať je Turek ministrem , šup šup ať to lítá!!!"
Pavel Hanzl
Jestli Turek fakt podá žalobu, bude to neskutečný kabaret. U soudu se bude probírat, jestli je nácek nebo jen fašoun, jestli hajluje, mlátí ženské, dělá ze sebe závodníka, je rasista a šmejd, který se živí šmelinou a neplatí daně, k tomu pořád lže jak malý kluk atd. atd. atd..
A novináři to velmi rádi pořádně rozmažou.
Tohle je důkaz až kolosálního blbství, proč to ale dělá? Kvůli nabubřelosti asi ne, asi jsou s Macinkú vydíráni od svého načalnika (spíš capo di tutti), že měli vykopat tunel na státní pokladnu přes dobré ministerstvo a to na ŽP skutečně možné je.
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Premiér nemá být žádný cha cha "mediátor", premiér je předseda vlády a má vládnout a ne poslouchat extrémisty, kteří rozvrací stát.
Petr Klimánek
Babiš je mediátor a prevzal strategickou iniciativu a takové signály z Prahy od chlivkaru to je směšné ty už vysílal Fiala a jak dopadl to vime
Jóža Oltec
@Uživatel_5577504 Vypadni trolit jinam, rudý uplakánku. Potřeboval bys "bonznout" jednu až bys udělal kotrmelec..