Komentáře
Babiš chce zklidnit vztahy s Pavlem, Turek na něj chystá žalobu. Jaké jsou další rozpory s Hradem?
36 komentářů
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Vidím to podobně, dobrá práce! Díky Petře Pavle, že brzdíte tupce! Ještě nelegální rozpočet!
Babiš je slabý a starý, chce klid na "práci"! Mladí ani charakter si beztak nekoupí!
Babiš je slabý a starý, chce klid na "práci"! Mladí ani charakter si beztak nekoupí!
epr3
@Igor Zrovna na tobě je pěkně vidět, že tupce nebrzdí....
Uživatel_5577504
Soudruh rozvědčík ve své idiocii asi pojal podezření, že je monarchou. Takže pro něj Ústava a zákony neplatí.
Babiš by tu kreaturu měl rychle vrátit na zem.
Babiš by tu kreaturu měl rychle vrátit na zem.
bella.
@Uživatel_5577504
‼️‼️‼️BABIŠ by měl už přestat dělat ústupky.Je fakt, že některé musí ale jinak hodit Pavla přes plot a jednat , kde se může, bez něj.Dyť on nesmí a dělá to samý‼️‼️‼️
Jsem zvědavá, kdy nám za zády prodá za eura Karštejn
----------------------------------------------------------------------------------
Rozdal z cizího s Fialou na Ukrajinu několik let našeho života.A demograficky nám to tady oba posr ....
‼️‼️‼️BABIŠ by měl už přestat dělat ústupky.Je fakt, že některé musí ale jinak hodit Pavla přes plot a jednat , kde se může, bez něj.Dyť on nesmí a dělá to samý‼️‼️‼️
Jsem zvědavá, kdy nám za zády prodá za eura Karštejn

----------------------------------------------------------------------------------
Rozdal z cizího s Fialou na Ukrajinu několik let našeho života.A demograficky nám to tady oba posr ....
Alois Rudý
Nejdříve je nutné se vypořádat s tím užalovaným postkomunistickým chcípáčkem na hradě.😎
Uživatel_5577504
@Alois Rudý
Soudružka politručka by jej mohla umlátit Leninovými spisy. Těch bude mít doma dost 🤣
Soudružka politručka by jej mohla umlátit Leninovými spisy. Těch bude mít doma dost 🤣
bella.
🟥@Uživatel_5577504
-----------
🟥Blbečku, Leninovy spisy studoval Petr Pavel, vojenské učiliště vedené SSSR. A nejen to, na školení měl estébáky!🟥
-----------------------------------------------------------------------
Když holt blb promluví, tak se dezolátům daří co???
-----------------------------🟥 ------------------------------------
-----------
🟥Blbečku, Leninovy spisy studoval Petr Pavel, vojenské učiliště vedené SSSR. A nejen to, na školení měl estébáky!🟥
-----------------------------------------------------------------------
Když holt blb promluví, tak se dezolátům daří co???
-----------------------------🟥 ------------------------------------
Giovanni Matteo
Byl jsem podveden o 154 000 dolarů. Mluvil jsem s Rusem, kterému jsem poslal peníze v bitcoinech, a málem jsem o všechno přišel. Pan Dennis, který s obchodováním teprve začínal, však včas zasáhl a získal pro mě zpět 154 000 dolarů v bitcoinech. Odvádí opravdu skvělou práci; doporučil jsem ho několika přátelům a kolegům, kteří se stali spokojenými zákazníky. Byl mi velkou pomocí v mém obchodním podnikání. Můžete ho kontaktovat. Hacking and Fund Recovery. Je nejlepší a má širokou škálu dovedností v oblasti vymáhání a odhalování podvodníků. Jsem rád, že jsem dostal své peníze zpět; není žádná ostuda stát se obětí jedné z těchto sofistikovaných a predátorských operací. Tímto způsobem můžete získat zpět některé nebo všechny své ztracené finanční prostředky a zabránit podvodným útokům. Chcete-li získat zpět své neoprávněně nabyté bitcoinové prostředky, vymazat nebo smazat svůj trestní rejstřík a zahájit těžbu bitcoinů, kontaktujte TRUSTWAVE CYBERDEFENSE na této e-mailové adrese: Trustwave.cyberdefense @ gmail com..
.....
.....
Pavel Hanzl
Zmatený bába cvaká zádelí osumičku kulatinu, bo s ním fašouni a dýzláci zametají jak s březovým koštětem a on neví, co s tím,
"Ančo, Kubo, hajnej, čo robitě keď nič něrobite? Do roboty holoto, ať je Turek ministrem , šup šup ať to lítá!!!"
"Ančo, Kubo, hajnej, čo robitě keď nič něrobite? Do roboty holoto, ať je Turek ministrem , šup šup ať to lítá!!!"
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ......Raději piš slušně, víš dobře, že minule ti primář zakázal na týden internet za neslušné výrazy a bez tebe tady není komu se smát.😂🤣
Pavel Hanzl
Jestli Turek fakt podá žalobu, bude to neskutečný kabaret. U soudu se bude probírat, jestli je nácek nebo jen fašoun, jestli hajluje, mlátí ženské, dělá ze sebe závodníka, je rasista a šmejd, který se živí šmelinou a neplatí daně, k tomu pořád lže jak malý kluk atd. atd. atd..
A novináři to velmi rádi pořádně rozmažou.
Tohle je důkaz až kolosálního blbství, proč to ale dělá? Kvůli nabubřelosti asi ne, asi jsou s Macinkú vydíráni od svého načalnika (spíš capo di tutti), že měli vykopat tunel na státní pokladnu přes dobré ministerstvo a to na ŽP skutečně možné je.
A novináři to velmi rádi pořádně rozmažou.
Tohle je důkaz až kolosálního blbství, proč to ale dělá? Kvůli nabubřelosti asi ne, asi jsou s Macinkú vydíráni od svého načalnika (spíš capo di tutti), že měli vykopat tunel na státní pokladnu přes dobré ministerstvo a to na ŽP skutečně možné je.
@Pavel Hanzl Jak píše autor, nemá nic jiného, je zcela bezvýznamnou figurkou, užitečným blbcem, který svojí roli už splnil!
Pavel Hanzl
@Igor
Turek se chová stále jako nedospělé děcko a Michopulos se vždy směje, když si ho berou na různé akce. Připomíná mu to rodiče, který nemá zrovna hlídání a musí si vzít kindošíka do práce.
"Tady si sedni, tady máš omalovánky a nevyrušuj".
Turek se chová stále jako nedospělé děcko a Michopulos se vždy směje, když si ho berou na různé akce. Připomíná mu to rodiče, který nemá zrovna hlídání a musí si vzít kindošíka do práce.
"Tady si sedni, tady máš omalovánky a nevyrušuj".
@Pavel Hanzl je to presne tak, na ten soud, pokud teda bude, se hodne tesim, tam se naplno ukaze, co to je za hloupeho vocasa..totalni nymand, to i ten Maci Paci, byt je to neskutecnej smejd, neni tak blbej jako hajlujici mostar
)
)
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
Já si myslím, že to nepodá, takový tutan asi není. Leda že by to pojmul jako Okamůra a jeho rasistické plakáty, které ho ale dojely a teď se klepe před vydáním.
Já si myslím, že to nepodá, takový tutan asi není. Leda že by to pojmul jako Okamůra a jeho rasistické plakáty, které ho ale dojely a teď se klepe před vydáním.
epr3
@Pavel Hanzl Pokud se tohle u soudu bude probírat, bude to jasnou známkou jeho podjatosti. Žaloba je na jeho nejmenování a nestranný soud by si ničeho jiného neměl všímat.
Ty v sobě holt toho bolševika z uličního výboru nezapřeš a ti blbouni, co ti to přišli pochválit, jakbysmet.
Ty v sobě holt toho bolševika z uličního výboru nezapřeš a ti blbouni, co ti to přišli pochválit, jakbysmet.
Pavel Hanzl
@epr3
Zkuz se zamyslet aj koblihú. Pavel vypsal důvody, proč Turka nemůže jmenovat ministrem a on ho chce žalovat, že je to lež a urážka osobnosti. Takže se tam bude probírat, co vlastně spáchal a jestli je to pravda, jestili je to závažné, nebo ne. O čem jiném by to mělo být?
Zkuz se zamyslet aj koblihú. Pavel vypsal důvody, proč Turka nemůže jmenovat ministrem a on ho chce žalovat, že je to lež a urážka osobnosti. Takže se tam bude probírat, co vlastně spáchal a jestli je to pravda, jestili je to závažné, nebo ne. O čem jiném by to mělo být?
epr3
@Pavel Hanzl To se dost pleteš. Bude to o výkladu Ústavy a o tom, jestli prezident může lustrovat a kádrovat Turkovu minulost. To by měl totiž udělat předseda vlády aby si byl jistý osobou, kterou navrhuje, je to výhradně jeho zodpovědnost.
Prezident totiž na tohle všechno nemá a ani nemůže a nesmí mít aparát. Od toho na Hradě není.
Prezident totiž na tohle všechno nemá a ani nemůže a nesmí mít aparát. Od toho na Hradě není.
Pavel Hanzl
@Pavel Hanzl
Ty sis to zase spletl s kompetenční žalobou, která určí, co president má nebo nemá.
Ale Turek podává žalobu na ochranu osobnosti, ta s tím nic společného nemá. On se cítí uražený tím, co president vypsal a žádné jmenování neřeší.
Ty sis to zase spletl s kompetenční žalobou, která určí, co president má nebo nemá.
Ale Turek podává žalobu na ochranu osobnosti, ta s tím nic společného nemá. On se cítí uražený tím, co president vypsal a žádné jmenování neřeší.
Babiš je mediátor a prevzal strategickou iniciativu a takové signály z Prahy od chlivkaru to je směšné ty už vysílal Fiala a jak dopadl to vime
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Premiér nemá být žádný cha cha "mediátor", premiér je předseda vlády a má vládnout a ne poslouchat extrémisty, kteří rozvrací stát.
Premiér nemá být žádný cha cha "mediátor", premiér je předseda vlády a má vládnout a ne poslouchat extrémisty, kteří rozvrací stát.
bella.
🟥@Pavel Hanzl
A nemá pslouchat prezidenta, který mu překážky v práci dělá od voleb v říjnu.Jsu mechanismy jak nomenkalturního elitáře co si čuchnul k moci s r o v na t .A začala bych, jak chtěla Pekarová, zkrouhnout rozpočet na nulu.Platy mají i s madam " roštěnkou " velké. Nic republice Petr Pavel nepřináší a jako sralbotka zdrhnul na dovolenou, ráno přečte Kolářův blábol , kucí mají sbaleno, vezmou roštěnku, nevím i jestli Witovskou a frrr, vyřeší to za nás Milion chvilek,které jsme zagitovali., ( Agitku umí Kolář vynikajícně.)
---------------🟥 Bléééé , to je demokracie a slušnost 🟥------------
A nemá pslouchat prezidenta, který mu překážky v práci dělá od voleb v říjnu.Jsu mechanismy jak nomenkalturního elitáře co si čuchnul k moci s r o v na t .A začala bych, jak chtěla Pekarová, zkrouhnout rozpočet na nulu.Platy mají i s madam " roštěnkou " velké. Nic republice Petr Pavel nepřináší a jako sralbotka zdrhnul na dovolenou, ráno přečte Kolářův blábol , kucí mají sbaleno, vezmou roštěnku, nevím i jestli Witovskou a frrr, vyřeší to za nás Milion chvilek,které jsme zagitovali., ( Agitku umí Kolář vynikajícně.)
---------------🟥 Bléééé , to je demokracie a slušnost 🟥------------
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Chvilkaři vyhráli Fialovi volby v roce 2021 a Bába se hrozí repete. A to vládl se skoro normálníma stranama!! To, co tam ná dnes, to je vyložený šaškec!!
Chvilkaři vyhráli Fialovi volby v roce 2021 a Bába se hrozí repete. A to vládl se skoro normálníma stranama!! To, co tam ná dnes, to je vyložený šaškec!!
epr3
@Pavel Hanzl Jo, hrozí se tak, že klidně při hlasování o nedůvěře své vládě, odjede i s Macinkou pryč 😂😂😂. To je nezpochybnitelná známka toho, že se fakt hodně bojí....
Pavel Hanzl
@epr3
Nespěchej, ta paravláda sice jede bomby, ale drží se jako zločinné spolčení smečky a dnes se bojí trestního stíhání a svých koryt, ale zmetci se vždycky servou navzájem.
Nespěchej, ta paravláda sice jede bomby, ale drží se jako zločinné spolčení smečky a dnes se bojí trestního stíhání a svých koryt, ale zmetci se vždycky servou navzájem.
Uživatel_5577504
Ubrečený rudý sralbotka se vyžaloval, nabonzoval Macinku - v bonzování je soudruh dobrej - a odtahnul i s rudou Máňou někam do řiti. Nejlepší by bylo, kdyby v té řiti zůstal - navždy!
Jóža Oltec
@Uživatel_5577504 Vypadni trolit jinam, rudý uplakánku. Potřeboval bys "bonznout" jednu až bys udělal kotrmelec..
Alois Rudý
@Jóža Oltec ...nefňukej tady potomku ofčí babičky a stepního ukrajince 😎
Uživatel_5577504
@Jóža Oltec
Z té vaší logické argumentace jsem se sesypal jak Pávek po smsce 🤣
Z té vaší logické argumentace jsem se sesypal jak Pávek po smsce 🤣
bella.
🟥@Uživatel_5577504
Jsem mrtvá smíchy ...
🟥Pávek na hnoji kvůli sms , jo to je CHLAP ! 😁
A ještě ukazuje dovolenkový pokoj, kam by normální jeden nevlezl, stačí kouknut každá matrace jiná.Kecá asi.Slovo
se mu věřit nedá.
S tím pokojíkem si naběhl, tak jako s tím, jak pyšně ukazoval svoje IQ, o kterém se domníval, že tohle vojenské a tlačené jeho tatíkem má hodnoty oficiální.
Že si ten svůj průměr nevytiskl rovnou na flanelku, ať víme hned, že to máme zabalit, protože s ním by to nebyla debata, ale srážka s .......
🟥
Jsem mrtvá smíchy ...
🟥Pávek na hnoji kvůli sms , jo to je CHLAP ! 😁
A ještě ukazuje dovolenkový pokoj, kam by normální jeden nevlezl, stačí kouknut každá matrace jiná.Kecá asi.Slovo
se mu věřit nedá.
S tím pokojíkem si naběhl, tak jako s tím, jak pyšně ukazoval svoje IQ, o kterém se domníval, že tohle vojenské a tlačené jeho tatíkem má hodnoty oficiální.
Že si ten svůj průměr nevytiskl rovnou na flanelku, ať víme hned, že to máme zabalit, protože s ním by to nebyla debata, ale srážka s .......
🟥
Alois Rudý
Lepší než zklidnit by bylo prezidenta uklidit.😎
Uživatel_5577504
@Alois Rudý
Nejlépe odklidit...
Nejlépe odklidit...
bella.
@Uživatel_5577504
Do Grónska 🟥
Do Grónska 🟥
-------------------------------------------------------------------------------
" ....... Prezident Pavel komunikoval s ministrem Macinkou prostřednictvím telefonu svého poradce Koláře, který sám přiznal, že hovor proběhl z jeho mobilu. 👉Ve stejnou dobu pak prezident i Kolář vyrazili na dovolenou, což na sociálních sítích vyvolalo další otázky a spekulace o zákulisním fungování komunikace na Hradě......"
------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
🟥Já bych řekla 👉 že , budou tak dlouho provokovat slušné lidi, až jim neslušně dají přes držku .Ti dva utahují šrouby a nechápou to jen umělci, co za Fialy dostávali takové granty na dívadla, ale i Bolek Polívka (90 mil.) , že chtějí stav neměnit a o Milionu chvilek -sorry ten spolek je mimo spodní hranice hodnocení.
🟥No naštěstí, že už je zrušen Úřad na kontrolu komunikace občanů " v čele s Pavlovým vojákem Foltýnem, který sledoval naše myšlenky, činy, výroky a bonzoval.Ten Pavel to má snad v krvi.Normalizace občanů diktátem!!! ‼️
Když Michal Kocáb ukázal na to, že Pavel neskutečně pořád lže a vymýšlí si, Pavel ho seřval, že Kocáb lže, i když mu to Kocáb deklarovaů
Kvalitu voličů berme dle madam Czákové. Ta se svým rozumem ryla do Jobse , teď pro změnu nastavila ňadra pro Pavla.
Je tohle měřitelné ? No není.‼️
‼️‼️‼️BABIŠ by měl už přestat dělat ústupky.Je fakt, že některé musí ale jinak hodit Pavla přes plot a jednat , kde se může bez něj.Dyť on nesmí a dělá to samý‼️‼️‼️