Komentáře
Leo Podstanicky
proste židi nedovolí pravdu o Pentagonu bez jaderné války s cílem to všechno ukončit, v tomto ohledu je Reflex teroristický kanál, tato hra se jmenuje demokracie
Leo Podstanicky
ukažte mě video jak naráží letadlo do budovy Pentagonu při 911 - a podotázka - 911 je číslo nouze - jedná se o náhodu že je stejné?
Pavel Hanzl
@Leo Podstanicky
Když vezmete dost velký soubor nějakých dat a budete je všelijak kombinovat, vždycky vám vyjde po jakékoliv akci sada jako-souvislostí, které samozřejmě souvislosti nejsou.
Když vezmete dost velký soubor nějakých dat a budete je všelijak kombinovat, vždycky vám vyjde po jakékoliv akci sada jako-souvislostí, které samozřejmě souvislosti nejsou.
Leo Podstanicky
@Pavel Hanzl jo lžete ale to je jedno o to mě tady ne, nesmíte
Jóža Oltec
@Leo Podstanicky Pokud vezmeš slovo Letadlo, změníš 3 a odebereš další 3 písmena, vznikne slovo pivo. A to už přece nemůže být náhoda, tupý konspirátore!!! 🤣🤣🤣
Leo Podstanicky
Dejte mi váš odhad kolik dětí povraždili židi v Gaze od X 2023
Pavel Hanzl
@Leo Podstanicky
Proč vůbec nastalo vraždění v Gaze? Proč Egypt neotevřel jediný přechod, kudy by se mohly všechny ženské s děckama dostat do bezpečí?
Tady Izrael jediný viník skutečně není, prvotní zločin byl ten extrémně krutý útok Hamásu, to nebylo možné nepotrestat.
Proč vůbec nastalo vraždění v Gaze? Proč Egypt neotevřel jediný přechod, kudy by se mohly všechny ženské s děckama dostat do bezpečí?
Tady Izrael jediný viník skutečně není, prvotní zločin byl ten extrémně krutý útok Hamásu, to nebylo možné nepotrestat.
Leo Podstanicky
@Pavel Hanzl v Izraeli je pod pohrůžkou vězení zakázáno ukazovat video na kterém izraelský voják vypovídá vyšetřovací komisii v Izraeli, že v ten den dostali z centra příkaz nehlídkovat - a že je těžké ten odhad dát chápu
Pavel Hanzl
@Leo Podstanicky
Příkaz nehlídat nezpůsobil ten terorismus, to spáchali Hamásáci. A kdyby hlídali, stalo by se co? Zabránit tomu nemohli. Spíš bych se ptal, proč to Mossad nevěděl předem.
Příkaz nehlídat nezpůsobil ten terorismus, to spáchali Hamásáci. A kdyby hlídali, stalo by se co? Zabránit tomu nemohli. Spíš bych se ptal, proč to Mossad nevěděl předem.
Leo Podstanicky
@Leo Podstanicky Mossad to celé udělal, tak to je, provokace s cílem vyhlazení Gazy, Izrael je teroristický a rasistický systém
Leo Podstanicky
Pentagon 911
Alois Rudý
Nesmysl "Jekatěrino" a zbytečný. Rusko je prostě hrdá velmoc, která na to má. A podceňovat Rusko mohou jenom hlupáci jako jsi ty. Lidstvo vždy mezi sebou válčilo není to nic nového a války fakticky jsou motorem rozvíjení civilizace. Silní vítězí a ti slabí mohou jenom kvičet a z gauče pomlouvat jako Jekatěrina a jí podobní blbečkové.😎
Giovanni Matteo
„Buvau beviltiška. Mano jauniausias vaikas sunkiai susirgo, o medicininės sąskaitos kaupėsi greičiau, nei galėjau sumokėti. Turėjau šiek tiek santaupų, bet žiauriai susiklosčius aplinkybėms, buvau apgauta internetu ir praradau beveik viską, kas buvo skirta jos gydymui. Pranešiau apie incidentą valdžios institucijoms, pateikiau visus įrodymus ir laikiausi visų procedūrų, bet man buvo pasakyta, kad pasveikti bus labai sunku. Jaučiausi visiškai bejėgė, stebėdama, kaip kenčia mano vaikas, o aš neturiu kaip padėti. Vieno iš tolesnių susitikimų metu man buvo pranešta, kad skaitmeninio išieškojimo atvejais kartais rekomenduojamos specializuotos įmonės, o „Trustwave Cyberdefense“ buvo paminėta kaip profesionali alternatyva. Buvau išsigandusi, kad vėl būsiu apgauta, bet kreipiausi į juos kaip į paskutinę viltį. Jų bendravimas buvo ramus, kantrus ir profesionalus. Jie paaiškino kiekvieną proceso žingsnį ir rūpestingai nagrinėjo mano bylą. Pamažu pradėjau matyti pažangą ir sugrįžo viltis. Pagaliau pamačiau kelią apmokėti savo vaiko sąskaitas ir apsaugoti savo šeimą. Dalinuosi tuo, nes pinigų praradimas sukčiavimo atveju yra ne tik finansinis – tai gali kelti pavojų gyvybėms. Jei esate panašioje situacijoje, nepasiduokite. Pagalba egzistuoja.“ net kai atrodo, kad viskas prarasta.“
Susisiekite su jais el. paštu trustwave.cyberdefense@Gmail com...... ...
Susisiekite su jais el. paštu trustwave.cyberdefense@Gmail com...... ...
Rusko je tezce nakazene nevylecitelnou zombi nemoci a lidstvo musi proti nim udelat tvrda opatreni.Kdo prekroci hranici,tak okamzite strilet a postavit neprodisnou zed.Ve sve 100 lete histori napadali desitky statu a vzdy po nich zustaly miliony mrtvich.My musime co nejvic pomahat Ukrajine, at se ubrani jinak ty zombi nestvury bude met v baraku.Uz i tak nakazili mistni dezolaty,epr3 a podobni zombici.Oni nejsou mrtvi, ale porad neklidni.
RuSSko je vřed téhle planety 💩🇷🇺💩
Pavel Hanzl
Tohle je velmi závažná úvaha a řešení už kdysi napsal George Orwell ve svém románu rok 1984, po delším pobytu v SSSR v roce 1948.
"Vymačkáme tě jako citrón a naplníme tě sami sebou".
Tohle byla metoda praktikovaná v původní říši Čingischánově, později v Rusku desítky generací na celou populaci, kdy byli důsledně vybíjeni jedinci, kteří nebyli schopni se zařadit.
Tím se vypěstoval v celé populaci určitý gen, který nutí člověku utkvělou představu, že Rusko je velmoc a má se tak chovat.
Paní Kanaková tomu říká mor, ale je to hlubší a je to vrozené, boj proti tomu by byl zase na generace.
Tohle byla metoda praktikovaná v původní říši Čingischánově, později v Rusku desítky generací na celou populaci, kdy byli důsledně vybíjeni jedinci, kteří nebyli schopni se zařadit.
Tím se vypěstoval v celé populaci určitý gen, který nutí člověku utkvělou představu, že Rusko je velmoc a má se tak chovat.
Paní Kanaková tomu říká mor, ale je to hlubší a je to vrozené, boj proti tomu by byl zase na generace.
Pavel Hanzl
@Pavel Hanzl
Jeden z miliónů důkazů:
Alexandr Solženicyn, autor Rudého kola, kde perfektně popsal ten příšerný, sovětský režim, žil zbytek života v USA a i tam byl vždy těžkým ruským nacionalistou.
Jeden z miliónů důkazů:
Alexandr Solženicyn, autor Rudého kola, kde perfektně popsal ten příšerný, sovětský režim, žil zbytek života v USA a i tam byl vždy těžkým ruským nacionalistou.
epr3
@Pavel Hanzl V roce 1994 se do Ruska vrátil a žil tam až do své smrti v roce 2008. Ale nacionalista byl, v tom se nepřu.
Pavel Hanzl
@epr3
Jistě, není to mor, ale genetika. Že se vrátil po pádu komára jsem nevěděl, sorry jako.
Jistě, není to mor, ale genetika. Že se vrátil po pádu komára jsem nevěděl, sorry jako.
epr3
@epr3 To byla jen faktická bez postranních úmyslů.
@Pavel Hanzl
nejlepší definice narcistického chování – manipulace a emociální vyčerpávání a ovládnutí druhých.
nejlepší definice narcistického chování – manipulace a emociální vyčerpávání a ovládnutí druhých.
Pavel Hanzl
@KIng X
To není narcistické, to je teror, na to jsou Rusi mistři nad mistry. A když to budete aplikovat na celou populaci stovky let, výsledek se dostaví, to vidíme dnes.
Podobně jsou už zdegenerovaní Palestinci, tam to vymývání kebulí trvá možná 5 generací a už to má výsledky.
To není narcistické, to je teror, na to jsou Rusi mistři nad mistry. A když to budete aplikovat na celou populaci stovky let, výsledek se dostaví, to vidíme dnes.
Podobně jsou už zdegenerovaní Palestinci, tam to vymývání kebulí trvá možná 5 generací a už to má výsledky.
Příčinné souvislosti... Otestujeme to na náhodně vybraném kolaborantovi:
pocem epr, budeš chvíli laboratorní krysa. Takže ty vidíš příčinu války na Ukrajině ve vysírání Ukrajinců na Donbase, jo? Já ji vidím ve vysírání vajgla na Donbase a předtím na Krymu.
Máš zamořenou hlavu ruskou propagandou. Neléčitelně. Musíme tě utratit.
Teorie potrvrzena, drahá.
pocem epr, budeš chvíli laboratorní krysa. Takže ty vidíš příčinu války na Ukrajině ve vysírání Ukrajinců na Donbase, jo? Já ji vidím ve vysírání vajgla na Donbase a předtím na Krymu.
Máš zamořenou hlavu ruskou propagandou. Neléčitelně. Musíme tě utratit.
Teorie potrvrzena, drahá.
epr3
@KIng X Hele proč ses přejmenoval na Klingona? A s tím utrácením začni ve své rodině a skonči u sebe, této zemi se uleví a ty jí alespoň jednou za život prokážeš službu, která nebude kontraproduktivní ale naopak něco kontraproduktivního odnese...😂
epr3
@KIng X Jo a vidím, že něco jako kalendář je asi nad tvé mentální dovednosti ale ukroši řádili na Donbase osm let před tím, než tam Putin přijel udělat pořádek.
Krym je to samé, jenom tam Rusko pro své občany, kterých bylo v té době 58% a celkem 77% obyvatel Krymu mluvilo pouze rusky, uspořádalo referendum včas a obešlo se to bez větších incidentů.
Za to by měl prezident Putin dostat Nobelovu cenu míru.
Krym je to samé, jenom tam Rusko pro své občany, kterých bylo v té době 58% a celkem 77% obyvatel Krymu mluvilo pouze rusky, uspořádalo referendum včas a obešlo se to bez větších incidentů.
Za to by měl prezident Putin dostat Nobelovu cenu míru.
Pavel Hanzl
@epr3
Lžeš jak Lavrov, normálka. Okupendo na Krymu se dělalo až potom, co jej obsadili Rusi trulo, podívej se do kalendáře.
A Rusů na Krymu i Donbasu žije naprosté minimum, jsou to velmi multikulti oblasti, už od Stalina, který tam stěhoval všemožné asijské národy, které byly zdeptány tak, že musely hovořit rusky. To nás taky čeká, pokud se poděláme.
Lžeš jak Lavrov, normálka. Okupendo na Krymu se dělalo až potom, co jej obsadili Rusi trulo, podívej se do kalendáře.
A Rusů na Krymu i Donbasu žije naprosté minimum, jsou to velmi multikulti oblasti, už od Stalina, který tam stěhoval všemožné asijské národy, které byly zdeptány tak, že musely hovořit rusky. To nás taky čeká, pokud se poděláme.
epr3
@Pavel Hanzl Hanzle, než se příště zase pustíš do plamenných proslovů, ověř si fakta.
Já jsem napsal, že referendum na Krymu uspořádalo Rusko včas ve smyslu toho, že to bylo ještě před tím, než tam došlo k občanské válce jako bohužel na Donbasu.
A podíl etnických Rusů na:
Krymu - 58%
V Doněcku - 48%
V Luhansku - 39%
A také tam žilo nezanedbatelné množství Ukrajinců, kteří mluvili jen rusky a s Ukrajinou a její nacionální politikou nechtěli mít nic společného.
Tohle jsou snadno ověřitelná fakta z AI. Jestli máš výhrady, tak to někde reklamuj.
Já jsem napsal, že referendum na Krymu uspořádalo Rusko včas ve smyslu toho, že to bylo ještě před tím, než tam došlo k občanské válce jako bohužel na Donbasu.
A podíl etnických Rusů na:
Krymu - 58%
V Doněcku - 48%
V Luhansku - 39%
A také tam žilo nezanedbatelné množství Ukrajinců, kteří mluvili jen rusky a s Ukrajinou a její nacionální politikou nechtěli mít nic společného.
Tohle jsou snadno ověřitelná fakta z AI. Jestli máš výhrady, tak to někde reklamuj.
epr3
@Pavel Hanzl A ještě něco. Celý ten těžký průmysl a těžbu uhlí a nerostů na východní Ukrajině vybudovalo Rusko a Rusové, kteří tam v té době odešli a už se tam usadili.
Ukrajinci v té době jen chlastali samohonku a žrali po sobě vlastní hov na.
Ukrajinci v té době jen chlastali samohonku a žrali po sobě vlastní hov na.
Pavel Hanzl
@epr3: Okupendo bylo na Krymu po anexi ruskem a šéfovali to ruské gumy a bylo to samozřejmě totálněn zfalšované.
Nevím nic o nějaké občanské válce.
Problém je, kdo je "etnický Rus". Všude se píše o "ruskojazyčných" obyvatelích, což jsou původní, asijské národy, které Rusi dobyli zmasakrovali a poruštili. A ti lidé hovoří rusky, i když to jsou ***ri, Baškirové, Čuvaši, Jakuti, Tuvinci, Altajci, Chakaši, Kumyci, Nogajci, Burjati, atd. atd.
A Stalin s nimi šiboval po celém SSSR a kvůli průmyslu je hnal taky na Donbas. Mauriopol byl velmi multikulti město, kde žilo asi 9 základních národností, všichni mluvili rusky a byli ZÁSADNĚ PROTI Putinovi.
Skuteční, etničtí Rusové, žijí jen kolem Moskvy a říká se jim Moskali.
Nevím nic o nějaké občanské válce.
Problém je, kdo je "etnický Rus". Všude se píše o "ruskojazyčných" obyvatelích, což jsou původní, asijské národy, které Rusi dobyli zmasakrovali a poruštili. A ti lidé hovoří rusky, i když to jsou ***ri, Baškirové, Čuvaši, Jakuti, Tuvinci, Altajci, Chakaši, Kumyci, Nogajci, Burjati, atd. atd.
A Stalin s nimi šiboval po celém SSSR a kvůli průmyslu je hnal taky na Donbas. Mauriopol byl velmi multikulti město, kde žilo asi 9 základních národností, všichni mluvili rusky a byli ZÁSADNĚ PROTI Putinovi.
Skuteční, etničtí Rusové, žijí jen kolem Moskvy a říká se jim Moskali.
epr3
@Pavel Hanzl Tak já myslím, že bys měl AI napovídat....😂
Pavel Hanzl
@EPR3: nevím, co s tím má AI, ale mě baví politika a historie celý život, rád jsem cestoval po světě (komár mě sice nepustil ani do Žabin), ale jezdil jsem na montáže i na hory do Ruska, Gruzie i na Ukrajinu. A měl jsem velmi vzdělané a chytré kamarády z Petrohradu, kteří celý život poslouchali Finy a hodně věcí mi vysvětlili.
Anatolij Vasil
Od kdy máme číst životopis Jekateriny.Kdyz tam nemáte nic jiného tak nepublikuje.