Komentáře
„Nejste v tom sami!“ Milion chvilek ukončil Babišův klid na práci, tlak na vládu nepoleví
41 komentářů
Milion chvilek by začal stejně demonstrovat, i kdyby nebyl Macinka ani Turek, tak by to byl zase Babiš. Ale pravý důvod nikdo z politiků, kteří tento spolek stvořili, nevidí. Hoši nebudou dělat demonstrace pro nic za nic, to je k ničemu, to si už vyzkoušeli. Hoši mají jiný zájem, budou se chtít dostat do Parlamentu ČR. Vidí, jak dnešní opozice je slabá, ODS v čele s Kupkou ve volbách propadne, oslabil ji Kuba, Piráti, TOP 09 a KDU se do sněmovny nedostanou a STAN bůhví jestli. Hoši zavětřili a vidí, že by mohli mít šanci a to dost velkou. Budou dělat demonstrace a sami sebe propagovat, shánět si voliče a hlavně peníze na volby od lidí, kteří budou chodit na demonstrace, budou probíhat sbírky. Nejlepší je, že dnešní politici, kteří si myslí, že Minář a Štít pro demokracii kopou za ně, tak se velice mýlí, těm už na nich vůbec nezáleží. Budou se snažit tam udržet jen Pavla a ostatní strany se budou snažit zničit a porazit ve volbách. Směšné je, že Rakušan, Kupka, Benda, Hřib jim přišli tleskat a oni jim přitom začali kopat hrob. Na pódium už nikoho z politiků nepozvali, proč taky, že ?
Slabiš je starší pán a slábnoucí organismus stárnouciho individua je více pod tlakem než u člověka mladšiho.
Dopřejte staršímu pánovi další nepříjemnost, kterých přibývá jak hub po dešti....
Dopřejte staršímu pánovi další nepříjemnost, kterých přibývá jak hub po dešti....
@Pavel Nyklíček ano, doprejeme mu jich jiste jeste dost, on si to zaslouzi protoze dotacni podvodnik zaprodava bezpecnost nasi zeme kvuli nevydani soudu vcetne dalsich prasaren, takze demonstrace budou jiste pokracovat, a to tomu zmatenemu duchodci na psychickem a fyzickem zdravi nejspis neprida a dodavam, ze si to naprosto zaslouzi!
Ten Milion chvilek se prostě nezastaví. Obdivuji jejich vitalitu, energii a výdrž. Celý minulý a předminulý rok pořádali demonstrace proti vládě P. Fialy kvůli dozimetrovému skandálu, fialově kampeličce, bitcoinové aféře a pirátskému stavebnímu řízení a dnes rovnýma nohama šlápli do podpory prezidenta. Inu, jsou mladí a neopotřebovaní a poctivě reagují na každé ohrožení naší liberální demokracie. Nezbývá než smeknout a vyslovit uznání!
keci keci keci
@Jozef Kolek Nauč se psát, nebo táhni zpátky na Slovač.
@Jozef Kolek
Keci? To znamená co? Neměl jste na mysli kecy?
Keci? To znamená co? Neměl jste na mysli kecy?
Uplakánci z Milionu chvilek podporují svého žalovníčka a vrchního postkomunistu na hradě. To hned tak nevymyslíš🤣😂
„Přišla jsem o všechno poté, co mi kvůli podvodnému schématu s online platbami zkrachovala malá firma. Peníze, o které jsem přišla, byly určeny na účty za nemocnici mé matky a školné mých dětí, takže škoda nebyla jen finanční – zlomila mě to i emocionálně. Případ jsem nahlásila a prošla všemi oficiálními procesy, ale bylo mi řečeno, že uzdravení je nepravděpodobné. Během jednoho z následných vyšetřování jsem byla informována, že případy kybernetické obnovy někdy řeší specializované firmy a že Trustwave Cyberdefense je často zmiňována v kruzích digitálního vyšetřování. Zpočátku jsem tomu nevěřila, protože jsem už byla traumatizovaná a bála jsem se, že budu znovu podvedena. Ale stejně jsem se na ně obrátila jako na poslední možnost. Komunikace byla klidná, strukturovaná a profesionální. Každý krok mi jasně vysvětlili a nikdy na mě netlačili. Postupem času jsem začala vidět pokrok a poprvé po měsících jsem znovu pocítila naději. Sdílím to, protože taková ztráta peněz ničí víc než jen vaše finance – ničí váš klid. Pokud jste obětí a cítíte se opuštěni, prosím, nevzdávejte se. Pomoc může existovat, i když se zdá, že je vše ztraceno.“
Pokud potřebujete s podvodem pomoc, kontaktujte je prostřednictvím
trustwave.cyberdefense@Gmail com.
Pokud potřebujete s podvodem pomoc, kontaktujte je prostřednictvím
trustwave.cyberdefense@Gmail com.
Krásné, pojďme do toho a více! Micinka je totální ubožák!!! Dojedou moTurci!!!
Alče se to nelíbí, houpačce, protože oni nemají tolik aktivní podpory, protože tolik koblih nenapece ani Penam s Odkolkem dokupy! 🤣
Alče se to nelíbí, houpačce, protože oni nemají tolik aktivní podpory, protože tolik koblih nenapece ani Penam s Odkolkem dokupy! 🤣
Na soudruha Pávka *** bílý tesák a Andrej obzvlášť.
A pravda a láska miluje svého vlastizrádného komouše a demonstruje za uplakánka bonzáčka generála, kterého rozhodí smska. Hrdina 🤣
To nevymyslíš!
A pravda a láska miluje svého vlastizrádného komouše a demonstruje za uplakánka bonzáčka generála, kterého rozhodí smska. Hrdina 🤣
To nevymyslíš!
Budeme muset proti těmto pražským proukrajinským dezolátům napadajících naši demokratickou vládu tvrdě zasáhnout, popř. i s pomocí našich přátel. Těžce vybojovanou demokracii proti nim ubráníme. Rok 1945 už nám opakovat nebudou i když mají v čele bývalého a bezcharakterního kariérního komunistu na hradě.😐
jakým způsobem Milion chvilek ukončil Babišův klid na práci ? naprostý nesmysl , akce nemá žádný dopad na činnost vlády , jen ztráta času a utracené peníze sponzorů
@Petr Klimánek To se teprve uvidí, řekl bych.
@Luboš Hanus neuvidí ,vysumi to, lidí mají jiné starosti
@Petr Klimánek tak to asi tezko, protoze vsechny prasarny, vcetne rezignace na obranychsopnost nasi zeme atd., tedy co chysta vlada trestne stihaneho Burese ktereho drzi za gule MOTOfasounci a kolaboranti z SPD, bude temer jiste pokracovat, takze demonstrace budou taky pokracovat a z toho Bures mit radost nebude, ale patri mu to a verim, ze ho to bude dost nicit at uz psychicky a fyzicky a to si zaslouzi!
Co jste udělali, když začaly kauzy Bitcoin, Kampelička, IKEM, a mnohé další !? V p.r.d.e.l.i. !!!!!
Tak tam jděte i teď, jste úplně k hovnu, ***!!!
napiš pitomečku, kdo co ukradl v těchto kauzách a podívej se, kolik nakradl babiš, vole. čus.