Zprávy

Zpět na článek

V Praze demonstrovalo přes 80 tisíc lidí, Pavla podpořila Čvančarová či Orko Vácha. Podívejte se na záznam

68 komentářů

Honza F
@Pavel Koutný máte plnou tlamu svobody a demokracie, ale občanskou společnost na náměstí byste nejraději pozavíral, že? Nevšiml jsem si, že by někdo zpochybňoval výsledky voleb, ale to neznamená, že máme akceptovat buranokracii a babišokracii, víme.
Petr Minář
@Jiří Ježek
Lůza Babiš-Okamůra-Mrcinka a spol. se tam vejdou, buď klidný.
Viliček
@Pavel Koutný Jakou funkci a pozici vlastně soudruh Kolář zastává, jak je placen a má vůbec tajnou prověr­ku?De­monstr­ané mají plnou pusu demokracie, ale výsledek demokratických voleb neuznávají.Stejně tak soudruh prezident a ČT
Pavel Koutný
reprezentují menšinu
máme tady demokratické volby a iditi nesouhlasí s výsledkem
a co Kolář?
toho také podporují idioti?
Frantisek Najman
Takže 80 tisíc spoluobčanů + Čvančarová či Orko Vácha nezná platný zákon o listovním tajemství. Pokud se cítil Pavel vydírán (na to má právo) měl ty 2 SMS pana Koláře předat policii bez jejich zveřejnění a zveřejnit je až by měl souhlas jejich autora pana Macinky, takhle policie pokud sama bude dodržovat zékon, nemůže Pavlovi potvrdit to vydírání. Tohle je začátek pokusů o státní převrat a návratu k minulé vládě bez ohledu na demokratické volby na podzim.
Uživatel_237602
Nad Staromákem vznášel se Gottwaldův duch. Byl cítit i jeho puch. ☻
Frog Morton
Před skoro čtyřiceti rokama jsme demontrovali za svobodný volby a proti komoušovi na hradě. Dneska demostrujou proti výsledku svobodných voleb a za komouše na hradě.
Stanislav Sklář
Když jsem si před prezidentskýma volbama přečetl jména kandidátů a jejich životopisy tak jsem raději volit nešel.To stejný jsem udělal i vloni na podzim a dnes si nemusím vyčítat,že jsem svým hlasem podpořil ten bor.el co u nás je.
Petr Minář
Kňučí, dezolátní chamraď. Velké volební vítězství a národ neposlouchá...
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Ale di ty brepto.
Pavel Nyklíček
Buďme hrdí na naši demokracii.
Okolní země již o ní přišly.
Macinka je ubožák....
Petr Minář
@Stanislav Sklář
TOHLE jako Sklář má také volební právo?
Já byl vždy pro omezení tohoto práva od určité (nižší) úrovně IQ.
Petr Minář
@Dalinos
Viděl jsi také mezi demonstrujícími soudružky Konečnou a Semelovou? A Vidláka?
torstt
To je slušná účast na demonstraci. Přijde mi o něco masivnější než ta loňská, kdy Milion chvilek za liberální demokracii pořádal demošku proti vládě Fialy a Stanjury, namočených do bitcoinového skandálu, nebo ta předloňská proti vládě Fialy a Rakušana s jeho aférou Dozimetr, a i vyšší než ta předpředloňská proti samotnému P. Fialovi kvůli jeho kampeličce.
Uživatel_5577504
@Honza F
Buranokracii soudruha Pávka akceptovat opravdu nelze.
Anton Augustin
Bublina splaskla, na fotkách od konkurence je vidět, že třetina staromáku za pomníkem je prázdná, jsou tam pendlující turisti. A Václavák je teprve bída, těch padesát tisíc lidí tam bude, to je o ničem.
Uživatel_5577504
Kampak se vám, podporovatelé bolševické hradní krysy, ten rudý soudruh vlastizrádce zatoulal?

On jel soudruh se soudružkou politručkou žalovat a bonzovat do Španel? On ho jeho loutkovodič Kolář pustil? Udělil mu vycházku?

On je směšný, vy jste užiteční idioti. Velká gratulace! 😂😂😂
Viliček
@Jiří Ježek Tak nesnižujte se na uroveň progresivistů.
Jiří Ježek
Bude třeba významně navýšit kapacitu bohnického blázince....
Pavel Nyklíček
Krásná práce....
Jen tak dál. Za 14 dní jedeme repete.
Giovanni Matteo
„Přišla jsem o všechno poté, co mi kvůli podvodnému schématu s online platbami zkrachovala malá firma. Peníze, o které jsem přišla, byly určeny na účty za nemocnici mé matky a školné mých dětí, takže škoda nebyla jen finanční – zlomila mě to i emocionálně. Případ jsem nahlásila a prošla všemi oficiálními procesy, ale bylo mi řečeno, že uzdravení je nepravděpodobné. Během jednoho z následných vyšetřování jsem byla informována, že případy kybernetické obnovy někdy řeší specializované firmy a že Trustwave Cyberdefense je často zmiňována v kruzích digitálního vyšetřování. Zpočátku jsem tomu nevěřila, protože jsem už byla traumatizovaná a bála jsem se, že budu znovu podvedena. Ale stejně jsem se na ně obrátila jako na poslední možnost. Komunikace byla klidná, strukturovaná a profesionální. Každý krok mi jasně vysvětlili a nikdy na mě netlačili. Postupem času jsem začala vidět pokrok a poprvé po měsících jsem znovu pocítila naději. Sdílím to, protože taková ztráta peněz ničí víc než jen vaše finance – ničí váš klid. Pokud jste obětí a cítíte se opuštěni, prosím, nevzdávejte se. Pomoc může existovat, i když se zdá, že je vše ztraceno.“

Pokud potřebujete s podvodem pomoc, kontaktujte je prostřednictvím
trus­twave­.cyber­defen­se@Gma­il com..
Uživatel_5577504
Hejno imbecilů oslavuje komunistického vlastizrádce, který schvaluje naši okupaci vojsky varšavské smlouvy v roce 1968.

To by Havel čuměl!

Prahu oplotit, vypnout vodu, elektřinu, teplo a zahodit klíč....
Michal Kelner
Palec nahoru pro těch cca 80000 borců, co jim není jedno, že slizouni z šestiprocentní dezolátní pidistrany vydírají prezidenta, kterého volilo 3500000 voličů👍.
Anton Augustin
80 tisíc, hrdinové desítky let po pádu totality, tenkrát šlo opravdu o krk, dnes o ješitnost prezidenta, který odhodil průkaz KSČ v roce 1990, když už bylo po všem.
Petr Minář
Heslo dne: Mrcinka - sevřená prcinka.
PEtr Tobes
@Pavel Nyklíček Macinka je namyslenej arogantni blbec.ek, co si mysli, ze sezral vsechnu moudrost sveta, je to naprosta nula, ale skodit jeste bude fest nez mu skonci mandat, o tom neni pochyb
Stanislav Sklář
Pane Mináři svými názory hodně připomínáte nějakého p.Turka
Anton Augustin
@raadjaa
Máme svobodné volby, proč tatrlíkovat na náměstích? ANO vyhrálo a stačilo jít k volební urně. Pokud si chce někdo honit ego a zařvat si, může a o tom to je.
Petr Minář
@torstt
Tam jsi přece chodil ty, a byl to odvaha, v době teroru za Fialovy totality.
Nakonec jsi se probudil vždy u Chocholouška. Tys toho Chocholouška ale zásoboval, torstt !
Anatolij Vasil
@Anton Augustin Přesně.Spousta podpisů byla od dětí.
Dalinos
Tyjo když vidím ty davy lidí tak vůbec nechápu, proč jsou komunisti zakázaní a nejsou v Poslanecké sněmovně.
Anton Augustin
@Petr Minář
Tobě ji maminka vypere až večer.
Petr Minář
@Anton Augustin
A pere si záhnědu v trenýrkách. Jako v listopadových dnech roku 89 poctiví soudruzi.
Už máš vypráno Augustin? Že tu pindáš.
Anton Augustin
@Petr Minář
Tichá většina sedí doma a těší se na podzimní volby, Senát a komunál.
torstt
@Honza F : Mohu se zeptat, jaké je v té "občanské společnosti" na náměstí procentuální zastoupení voličů ANO, SPD a Motoristů?
Miroslav Zita
Staromák byl plný lidí i 15.3 1939.
Anton Augustin
@Jóža Oltec
Tolik kolik podepsalo tu jejich petici tam zdaleka není, počítat lidi podle náctiletých bez volebního práva je ošidné.
Jóža Oltec
Nikdy jsem nevěřiil, že tolik lidí může přijít podporovat komunistu. Neb bývalý komunista je něco jako bývalý černoch, tj i PP. Český národ je opravdu jeblý, alespoň ti co to svolali a ti co tam přišli..Co také čekat, ještě víc jich volilo dalšího přisluhovače komunistů, pro změnu slovenského původu.
eva27
@Frantisek Najman Tolik slov a zase taková blbost.
eva27
@Uživatel_5577504 #Vatnik!
torstt
@Petr Minář : Haha, teď jste mě pobavil! Máte vytříbený smysl pro humor, všechna čest. No dal jste mi to, uznávám! Zásah přímo na komoru! Ale mám co si zasloužím! Přesnej direkt po kterém se už nezvednu! Bravo!
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Anton Augustin
Trochu jiné počty
Podle dostupných veřejných zdrojů má Staroměstské náměstí celkovou plochu přes 9 000 m²

Kapacita pro stojící dav se běžně počítá podle hustoty:

střední hustota: cca 2 osoby/m² (běžné shromáždění, lidé mají prostor),

vysoká hustota: 3–4 osoby/m² (demonstrace, koncerty, dav bez výrazného pohybu).

Výpočet

Plocha: ~9 000 m²

2 osoby/m² → cca 18 000 lidí

3 osoby/m² → cca 27 000 lidí

4 osoby/m² → cca 36 000 lidí

Realita z praxe

Zpravodajské zdroje uvádějí, že při akcích byl Staromák zaplněn 15 000+ osobami, což odpovídá hustotě kolem 1,5–2 osob/m² — tedy střední zaplnění. [msn.com]

Výsledek

Přesná kapacita se nedá určit, ale reálný rozsah je přibližně 18 000–36 000 osob, podle hustoty davu.

Při běžném zaplnění lze považovat za „plný Staromák“ cca 20–25 tisíc lidí.

Na spodní části Václavského náměstí bylo cca 10.000 lidí.
Anatolij Vasil
@Anton Augustin 👍👍
Anatolij Vasil
Dlouho od voleb se nic neudálo tak si někteří lidé zpestřili nedělní vycházku na staromak.Asi se lidé nudí tak toto je spestreni šedivých dnů bez adrelinu.Pockejte si na řádné volby.
Anatolij Vasil
@Anton Augustin Nakonec se dozvíme že místo 80 000 tam bylo něco kolem 50tisic.At si demonstrují,ve svobodných volbách byla zvolena tato vláda.I když člověk není fanouškem Babiše tak lepší než Fialous.To nebylo jen přijít k urnám.On by Babiš možná dosáhl na 40%hranici,ale lidi byli tak znechucení Fialovým vedení politiky že radši k volbám nešli.
seng
@Petr Minář lůza sedí v opozici a už o ničem naštěstí nerozhoduje.
seng
@Miroslav Zita A ve 48 bylo plné Václavské náměstí také v únoru.
Petr Minář
@Stanislav Sklář
Zajímavý úkaz: ve volbách se Sklář neumí rozhodnout (je to na něj moc složité), zato zde má hned ideově jasno. Zdá se, že na sobě pracuje a brzy zakotví u správné strany.
Anton Augustin
@raadjaa
Já lhát nepotřebuji, chodil jsem na demonstrace 1989, zatímco vy tak po houbách madam.
Jóža Oltec
Právě jsem se vrátil z hradu, dí hlavní mopedista. Pan Prezident mě poslal do prdéle, tož ho do ní posílám také. Budeme vládout bez něj a ten komouš ať si trhne nohou. Doufejme jen, že nás Mopedisty náš hlavní koaliční komouš podpoří! Neb taková je dnešní politická scéna, komouši nalezlí i do nejvyšších pater. Dokud nevychcípají, ti co zažili totalitu je zřejmě budou opakovaně volit, ač by nikdy neměli. Nechutné. 🍒🍒
Jóža Oltec
@Frog Morton Ano dá se to tak podat, byť to co bylo zvoleno moc velká výhra také není. Slepenec který do příštích voleb pravděpodobně nevydrží, nakonec se rozhádá a rozpadne..
raadjaa
@Viliček Nebojte Vilíček, ta je tak tajná, že podobní Vilíčkovi se o ní nedozví
raadjaa
@Anton Augustin Pane Augustin, lhát je hřích, ale lhát sobě a ještě to dávat veřejně najevo, to je úchylka
Jóža Oltec
@Pavel Nyklíček Mno bona fide demokracií bych to zrovna nenazýval, spíš pseudodemokracií s autoritářskými prvky.
raadjaa
@Anatolij Vasil Třeba tam bude víc lidí, až zorganizujete demošku na podporu podporovatelů aktivních komoušů a estébáckých donašečů ve vládě pod vedením megazloděje, 4x soudem usvědčeného lháře a aktivního estébáckého práskače Babiše. Ale to asi nedopadne, že?
Jóža Oltec
@Pavel Pavel Pěkně sis nasral do huby, moulo. Podpora komoušů je to nejhorší, co český volič může udělat.
Anton Augustin
@Pavel Nyklíček
Úhel pohledu, nyní bude PePa jako Jakešův kůl v plotě.
Pavel Pavel
Jestli máš křeče tak zkus hořčík. Ale v prvé řadě ti doporučuji přestat požírat burešova ho\/na.
Pavel Pavel
Co taky jiného požíračům burešových srágor tvého ražení zbývá než držet hubu. Jinak by přes ni mohli dostat.
Pavel Pavel
@Anatolij Vasil ty se umíš podepsat? Tak tos překvapil soudruhu.
Anton Augustin
@Pavel Pavel
Křeč mladíku? Máš co jsi chtěl a klepeš se vztekem.
Je vysoké datum a ty nemáš ani na cestu do Prahy.
Pavel Pavel
@Uživatel_5577504 to bys měl vědět nejlíp ty sám do jaké řitě si vlez rudý soudruhu.
Anton Augustin
@Pavel Pavel
Jsem v pohodě, pokud demonstranti nepřevrací auta a nerozbíjejí výlohy, mají to jako svátek nebo fotbal na stadionu.
Pavel Pavel
@Jóža Oltec takovou míru sebekritiky bych od tebe nečekal jeblý komouši.
Anatolij Vasil
Já viděla jiné záběry a tam tolik lidí nebylo.Tak kde Milion chvíle ty lidi na fotkách vzali?Proč to nenatočí a nepustí.Asi že by se ukázalo že tam tolik lidí není.Disidenti asi koukají že tu někdo zorganizuje demonstraci na podporu bývalého komunisty.
Pavel Pavel
@Anton Augustin na fotkách je leda vidět to jak žereš burešovo ho\/no v dresu putinjugend.
Pavel Pavel
@Anton Augustin ano, tichá většina sedí doma a na netu stírá uřvané hajzIy jako soudruh augustin.