Komentáře
Jakkoliv jsem zpravidla v těchto záležitostech zdrženlivá (žaloby hereček na "prasáky", co jim před třiceti lety sáhly na kolínko, ač ony samy za nimi lozily na hotel), tento případ je úplně něco jiného.
O Cimickém bylo v lékařských kruzích známé, že je dobytek, ale za normalizace se ho všichni obávali kvůli jeho kontaktům s STB, po převratu zase drželi felčaři klasicky "basu". Že ho ty ženy, léčené pro psychiatrické diagnózy, neudaly, je logické. Jakou důvěru má ve společnosti někdo, koho psychiatr onálepkuje jako psychotika, hysterku nebo schizofrenika? Cimického zneužívání bylo v podstatě neprokazatelné.
Co mě překvapuje je to, jak mohl být tenhle usvědčený agent STB třicet let miláčkem médií a šoubyznysu?!
O Cimickém bylo v lékařských kruzích známé, že je dobytek, ale za normalizace se ho všichni obávali kvůli jeho kontaktům s STB, po převratu zase drželi felčaři klasicky "basu". Že ho ty ženy, léčené pro psychiatrické diagnózy, neudaly, je logické. Jakou důvěru má ve společnosti někdo, koho psychiatr onálepkuje jako psychotika, hysterku nebo schizofrenika? Cimického zneužívání bylo v podstatě neprokazatelné.
Co mě překvapuje je to, jak mohl být tenhle usvědčený agent STB třicet let miláčkem médií a šoubyznysu?!
Návštěva pražského psychiatra jen s pásem cudnosti a v neprůstřelné vestě. Úchyl placený zdravotními pojišťovnami?
@Jaroslav Lindner Víte, kolik je právě mezi psychiatry mužů, co zneužívají své pacientky v době, kdy jsou ty ženy obzvlášť zranitelné? Stalo se to i mé (tehdy velmi mladé) kamarádce, která se léčila u jiného psychiatra s depresí. Sice ji neznásilnil, ale zneužil jejího stavu k tomu, aby s ní mohl sexuálně obcovat. Všude jinde by mu vzali "licenci", u nás pohoda. A tenhle člověk, jenž měl těch eskapád povícero, se pak demonstrativně pokoušel o sebevraždu (nakonec se mu to i povedlo), aby ho manželka neopustila. I takoví magoři "léčí" lidi. Nejde o nic výjimečného.
Pokud jste se také stali obětí podvodu a potřebujete pomoc, kontaktujte je prostřednictvím trustwave.cyberdefense @ Gmail com...
...