Komentáře
Babiš chce Macinkovu vyděračskou aféru vysedět, ale krizi nezvládá. Přebírá za ni plnou odpovědnost
215 komentářů
Aferu vyvolal Pavek , ktery ji chce vyjezdit na motorce. Postavil se do cela opozice a odkryl karty, s radne jmenovanym ministrem jmenem pavka vyjednava clovek , ktery nema proverku ani zadny oficialni status ani mandat, nelze vyloucit utajenou praci pro cizi moc a bezpecnostni riziko pro CR. Nikdo o tom nechce psat, nikdo se na to nepta.
Pavel Hanzl
@Marián Zajíček Lžeš jak Lavrov.
President přísahal na Ústavu, že bude chránit demokracii a dodržování zákona, takže nemůže jmenovat ministrem parchanta, který to má celoživotně totálně na háku. čus.
President přísahal na Ústavu, že bude chránit demokracii a dodržování zákona, takže nemůže jmenovat ministrem parchanta, který to má celoživotně totálně na háku. čus.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ..ferdo, ochrana demokracie spočívá i v dodržování Ústavy a to postkomunistický rozvědčík nedodržuje.😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Dodržuje, nauč se číst, píšu to tam.
Dodržuje, nauč se číst, píšu to tam.
Alois Rudý
Nedodržuje, nauč se číst, píšu to tam.😐
Pavel Hanzl
@rudy. A víš pitomečku, kdo může rozhodnout, jestli to je, nebo není dle Ústavy? Napovím blbečku, ty to nejseš.
@Marián Zajíček
1/ Aféru vyvolal Macinka, protože on byl autorem SMS.
2/ Na Koláře se obrátil Macinka, nikoliv Kolář na Macinku.
Proč se obrátil na Koláře, když tento nemá "žádný oficiální status"? Proto byste měl výtku adresovat Macinkovi.
3/ Vždy, když se zmiňuji o nějakém politikovi, nazývám ho jeho příjmením, nikdy jsem nikoho nenazýval např. krycím jménem z StB, nebo hanlivými jmény jako jsou např. Dlužena či Pávice, Pitomio, Medúza apod.
1/ Aféru vyvolal Macinka, protože on byl autorem SMS.
2/ Na Koláře se obrátil Macinka, nikoliv Kolář na Macinku.
Proč se obrátil na Koláře, když tento nemá "žádný oficiální status"? Proto byste měl výtku adresovat Macinkovi.
3/ Vždy, když se zmiňuji o nějakém politikovi, nazývám ho jeho příjmením, nikdy jsem nikoho nenazýval např. krycím jménem z StB, nebo hanlivými jmény jako jsou např. Dlužena či Pávice, Pitomio, Medúza apod.
Aferu vyvolal Pavek , ktery ji chce vyjezdit na motorce. Postavil se do cela opozice a odkryl karty, s radne jmenovanym ministrem jmenem pavka vyjednava clovek , ktery nema proverku ani zadny oficialni status ani mandat, nelze vyloucit utajenou praci pro cizi moc a bezpecnostni riziko pro CR. Nikdo o tom nechce psat, nikdo se na to nepta.
Milena Drábková
Hledáš dívku nebo milenku na sеx💋? Vítej - www.sex21.fun
Pavel Hanzl
Babiš slíbil nějaké cha cha "jednání" s ním, presidentem a Macinkou.
Na co? Situce je přece křišťálově čistá a jasná.
Macinka spáchal zločin, vydíral presidenta slovy "brutální boj bez všech skrupulí", což znamená i násilí na něm, jeho rodině, klidně i terorismus.
Neznám jasnější příklad vydírání, trestní čin jak z praku, už to mají OČTŘ.
Tak jaké je další řešení?
A) Premiér ho musí OKAMŽITĚ odvolat z funkce ministra zahraničí.
Musí nastoupit k vyšetření celého na policii ČR.
Další kroky už určí orgánové dle závažnosti.
Takže je vůbec zbytečné o něčem jednat, je potřeba jednat.
Na co? Situce je přece křišťálově čistá a jasná.
Macinka spáchal zločin, vydíral presidenta slovy "brutální boj bez všech skrupulí", což znamená i násilí na něm, jeho rodině, klidně i terorismus.
Neznám jasnější příklad vydírání, trestní čin jak z praku, už to mají OČTŘ.
Tak jaké je další řešení?
A) Premiér ho musí OKAMŽITĚ odvolat z funkce ministra zahraničí.
Musí nastoupit k vyšetření celého na policii ČR.Další kroky už určí orgánové dle závažnosti.
Takže je vůbec zbytečné o něčem jednat, je potřeba jednat.
@Pavel Hanzl Bures je naprosto marnej, ale bude stat za Prcinkou, to je jasna vec, takze prezident musi definitivne shodit "rukavice" a jit i proti Buresovi, protoze on po nem pujde, jen to bude "maskovat" tim, jak chce mit se vsemi "dobre vztahy", ale bude to klasicka StBakova fligna..doufam, ze dostane jeste poradnej coud, nevyresil stret zajmu a chce loupit za bileho dne a vsichni to vidime!
Alois Rudý
Upocená snaha novinářských nádeníků Reflexu pomlouvat stále dokola Babiše je již směšná, ale chápu je oni nic jiného neumějí, zamrzli v době vlády fialovců, ale Česko už je jinde, buduje, sjednocuje a posouvá se vpřed a to oni nechápou..😎
Pavel Hanzl
Hlavní chybou Fialovy vlády je, že neprovedla odbabišování státní správy, jak slibovala.
Takže dnes nastává situace, kdy se Babiš vymastil na řešení střetu zájmů, jak slíbil. Takže jeho firmy NESMÍ dostávat žádné dotace a ani nesmí jít do tendru.
Být teda na odpovědných místech normální úředníci, prostě to ZE ZÁKONA stopnou a nazdar babi.
Ale co udělá ta zkorumpovaná verbež, kterou Fiala nevymetl? Tož mudrujte.
Takže dnes nastává situace, kdy se Babiš vymastil na řešení střetu zájmů, jak slíbil. Takže jeho firmy NESMÍ dostávat žádné dotace a ani nesmí jít do tendru.
Být teda na odpovědných místech normální úředníci, prostě to ZE ZÁKONA stopnou a nazdar babi.
Ale co udělá ta zkorumpovaná verbež, kterou Fiala nevymetl? Tož mudrujte.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ...Doufám, že vláda připravuje zákon na zákaz politické činnosti bývalým vládnoucím fialovým zrůdám, za ohrožování bezpečnosti Česka. Neodpouštíme, nezapomínáme, trestáme.😑
@Pavel Hanzl pises hlouposti, samotny lidr opozice, prezident pavek uznal ze babis vyresil svuj stret zajmu a jmenoval jej premierem, pokud jsi byl obelhan fialou, za jehoz vlady dostaval agrofert stedre dotace, nemusis jej volit, ods nam lhala za necase, lhala za fialy, ted lze za kupky
Pavel Hanzl
@Marián Zajíček
President zmetka jmenoval proto, že SLÍBIL vyřešit střet zájmu do 30. dní a jasně řekl, jak to udělá. A neudělal nic.
A neoprávněné dotace Agrofertu přiděloval Šebestyán, který je nezávislý ouředník a nějaký Fiala s ním nic společného nemá. Toho měli postavit před soud orgánové OČTŘ. Faktem je, že Fila na to měl? (nebo neměl?) dohlédnout, každopádně to měli řešit novináři, jako hlídací psi demokracie.
President zmetka jmenoval proto, že SLÍBIL vyřešit střet zájmu do 30. dní a jasně řekl, jak to udělá. A neudělal nic.
A neoprávněné dotace Agrofertu přiděloval Šebestyán, který je nezávislý ouředník a nějaký Fiala s ním nic společného nemá. Toho měli postavit před soud orgánové OČTŘ. Faktem je, že Fila na to měl? (nebo neměl?) dohlédnout, každopádně to měli řešit novináři, jako hlídací psi demokracie.
Alois Rudý
Jak článek správně naznačuje, je nutné vytýčit jednoznačné mantinely ve kterých se může prezident pohybovat aby neškodil Česku. S tím jako občan souhlasím. Ať prezident klidně dál užívá svoji funkci jako cestovní kancelář pro sebe a svojí manželku, ale nezasahuje do zahraniční politiky o které nic neví.😎
Pavel Pavel
@Alois Rudý prcinka a bureš nejsou prezidenti, álois. Ale ano, potřebují dostat do rypáku, aby přestali škodit.
Alois Rudý
@Pavel Pavel ... moc nechápeš psané, ale tak už to u vás vystresovaných a poražených fialových kozomrdů bývá🤣😂
@Alois Rudý
Dneska jsi nějak zaspal.... Copak copak?
Normálně píšeš po šesté jako klasický důchodce a teď?
Co se stalo?
STRANA na nový noty?
Dneska jsi nějak zaspal.... Copak copak?
Normálně píšeš po šesté jako klasický důchodce a teď?
Co se stalo?
STRANA na nový noty?
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ....čekal jsem až se probudíš ty, diskutovat jenom s Pavlem Pavlem nebo Hanzlem je nuda, jsou to moc jednodušší kozzomrdi, prokazující proč fialovci prohráli volby.. 😉
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Všechno je už dávno v Ústavě dáno a že to ty, pitomečku, neznáš, není chyba nikoho jiného.
Všechno je už dávno v Ústavě dáno a že to ty, pitomečku, neznáš, není chyba nikoho jiného.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ..Ústava je pouze rámcový zákon a zajímá jenom poražené a slabé....😎
Pavel Hanzl
Zcela bezradný Babiš se pochlapil a prohlásil, že vyvolá jednání s presidentem aj s Macinkú.
Nechápu proč. Co mají řešit a proč? Situace je zcela jasná a výsledek má být jako co? Nějaký zase makake blábol?
Nechápu proč. Co mají řešit a proč? Situace je zcela jasná a výsledek má být jako co? Nějaký zase makake blábol?
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ...ferdo, že něco nechápeš není u tebe žádné překvapení🤣😂
@Pavel Hanzl
Tak setkání bude stejně jen ve dvou a Slabiš něco vymyslí....
Třeba řekne prezidentovi ať se nezlobi, že s tím střetem zájmu z ním vy.ebal.
Tak setkání bude stejně jen ve dvou a Slabiš něco vymyslí....
Třeba řekne prezidentovi ať se nezlobi, že s tím střetem zájmu z ním vy.ebal.
Pavel Hanzl
@Pavel Nyklíček
To mu vysvětlovat nemusí, to ví všichni. Teď je ale na jiných orgánech, které to mají řešit. Tj. zablokovat mu všechny dotace a tendry. A co tihle orgánové udělají?
To mu vysvětlovat nemusí, to ví všichni. Teď je ale na jiných orgánech, které to mají řešit. Tj. zablokovat mu všechny dotace a tendry. A co tihle orgánové udělají?
Jakou krizi? Přání otcem myšlenky. Vláda v žádné krizi není. V permanentní krizi je opozice, která i po skončení voleb neustále demonstruje, protestuje a chová se jako chovanci zvláštní školy. No tak se vyskotačte, karavana jede dál...)))
Pavel Hanzl
@Lilith Černá
Pokud ministr vlády spáchá trestný čin a premiér ho okamžitě neodvolá, nastává vládní krize. Opozice po právu žádá řešení, pokud toho není premiér schopen, musí být vyměněn. Jak prosté milý Watsone.
Pokud ministr vlády spáchá trestný čin a premiér ho okamžitě neodvolá, nastává vládní krize. Opozice po právu žádá řešení, pokud toho není premiér schopen, musí být vyměněn. Jak prosté milý Watsone.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ...koho zajímá názor slabé a bezvýznamné opozice fialových noků ?😂
Pavel Pavel
@Alois Rudý to nemusíš zdůrazňovat, álois, že tě zajímají jen burešova ho\/na. To všichni vědí.
Na Babiše platí jen síla. A tak po tom co tu za pár týdnů vládnutí předvedl by se měl zopakovat scénář z 89. Tedy masivní demonstrace, generální stávka a tím vynucený pád vlády. Její náhrada vládou úřednickou obsazenou experty z NERVu a do roka nové volby.
Ovšem to chce pár nejen morálně nezpochybnitelných vůdců s tahem na branku. A ti se v řadách Babišovy opozice jaksi nevyskytují. Muselo by jít o zcela nové tváře.
Ostatně kdo znal v listopadu 89 lidi, co za pár měsíců ve vládě seděli. Ale s poučením vtom co se jim tenkrát nepovedlo. Hlavně v tolerování exponentů padlého režimu a jejich návrat do politiky a ovládnutí byznysu. To už se nesmí opakovat. S platnosti na babišovce i fialovce.
Ovšem to chce pár nejen morálně nezpochybnitelných vůdců s tahem na branku. A ti se v řadách Babišovy opozice jaksi nevyskytují. Muselo by jít o zcela nové tváře.
Ostatně kdo znal v listopadu 89 lidi, co za pár měsíců ve vládě seděli. Ale s poučením vtom co se jim tenkrát nepovedlo. Hlavně v tolerování exponentů padlého režimu a jejich návrat do politiky a ovládnutí byznysu. To už se nesmí opakovat. S platnosti na babišovce i fialovce.
Pavel Hanzl
@Pavel Maleček
Přeháníte člověče, situace k tomu spěje, ale je ještě brzy. Tahle paravláda se musí ještě daleko více znemožnit, bo koblihy jsou hlupe a trvá jim dost dlouho, než to pochopí.
Přeháníte člověče, situace k tomu spěje, ale je ještě brzy. Tahle paravláda se musí ještě daleko více znemožnit, bo koblihy jsou hlupe a trvá jim dost dlouho, než to pochopí.
Alois Rudý
@Pavel Maleček ...... STRANA je připravena postavit se do čela protestů a vrátit tak Česku svobodu.😎
Pavel Pavel
@Alois Rudý ano, mohl by sis ty svoje ho\/nožrací seance nechat na STRANU, álois.
Anatolij Vasil
@Alois Rudý No konečně jsi Lojzi zpátky.Uz jsem se obávala že jsi se někde na trase ztratil.👍
Alois Rudý
V krizi je jednoznačně minoritní a poražený fialový hnus, který se nedokáže vyrovnat s volební porážkou a proto škodí Česku, všude kde může. Vláda v čele s Babišem plní volební sliby a je v pohodě a s ní i většinová část slušných lidí Česka. Čím větší kvikot opozice, tím je jasnější, že vládě se daří. SLÁVA Babišovi.😎
Pavel Pavel
@Alois Rudý tak teď jsi sežral opravdu velký burešovo ho\/no álois.
Pavel Hanzl
Babiš stojí s tou Klémovou čepicí na tom samém balkóně a říká: "právě jsem se vrátil z Hradu a pan president nás všechny poslal do p.dele."
Vypadá to jako vtip, ale je to naštěstí pravda.
Pavel se už dávno nechal slyšet, že nebude podělaný jako Beneš v osumačtyřicátým a zatím se toho drží. Teď potřebuje ale maximální podporu opozice i občanské společnosti, ta přesila "zločinného spolčení" je velmi silná.
Vypadá to jako vtip, ale je to naštěstí pravda.
Pavel se už dávno nechal slyšet, že nebude podělaný jako Beneš v osumačtyřicátým a zatím se toho drží. Teď potřebuje ale maximální podporu opozice i občanské společnosti, ta přesila "zločinného spolčení" je velmi silná.
@Pavel Hanzl : Mohu se zeptat, jaké procento zastoupení mají v "občanské společnosti" voliči ANO, SPD a Motoristů?
Pavel Hanzl
@torstt
Já si myslím, že velmi malé. Jsou to ovce, které nic dělat nebudou, na demonstrace nepůjdou, nikoho přesvědčovat nebudou a ani peníze na dobrou věc nedají.
Důkaz: Stačí se podívat na minulé akce milionkářů a dalších aktérů za babišovy minulé paravlády. Existovalo nějaké hnutí na jeho podporu, byla uspořádána JEDINÁ demonstrace nebo aspoň nějaký náznak?
Já si myslím, že velmi malé. Jsou to ovce, které nic dělat nebudou, na demonstrace nepůjdou, nikoho přesvědčovat nebudou a ani peníze na dobrou věc nedají.
Důkaz: Stačí se podívat na minulé akce milionkářů a dalších aktérů za babišovy minulé paravlády. Existovalo nějaké hnutí na jeho podporu, byla uspořádána JEDINÁ demonstrace nebo aspoň nějaký náznak?
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ..... v demokracii rozhodují volby, ne nějací "milionkáři". To by jsi mohl vědět i ty potomek ofčí babičky a stepního ukrajince 🤣😂
Pavel Hanzl
@Rudý:
Demokracie není o tom, že každý jednou za 4 roky hodí lístek a pak zase drží hubu. To je taky občanská společnost (kterou totalitáři nenávidí), která musí průběžně politiky a hlavně vládu stále hlídat, jesti nepáchá prasárny.
A tahle zločinecká paravláda je páchá a to fest.
Demokracie není o tom, že každý jednou za 4 roky hodí lístek a pak zase drží hubu. To je taky občanská společnost (kterou totalitáři nenávidí), která musí průběžně politiky a hlavně vládu stále hlídat, jesti nepáchá prasárny.
A tahle zločinecká paravláda je páchá a to fest.
@Pavel Hanzl : Rozumím. Takže "občanská společnost" jsou stoupenci současné opozice. Bylo by lepší používat toto označení, které není matoucí. Děkuji za vysvětlení. Teď už nebudu tápat ani vás obtěžovat s touto nejasností.
Pavel Hanzl
@torst:
Velmi hluboký omyl. Občanská společnost chrání demokraci, svobodu člověka i svobodu slova, vyžaduje právní stát atd. prostě to, na čem stojí náš stát a jeho prosperita.
A nikdo nemůže za to, že tohle chránila zrovna Fialova vláda, zatímco ta babišovská si s tím totálně vytírá zádel.
Podívej se, co píše třeba Rudý. To je propagace totality, vyžaduje přímo gestapácké metody a proto stojí za estébákem.
Velmi hluboký omyl. Občanská společnost chrání demokraci, svobodu člověka i svobodu slova, vyžaduje právní stát atd. prostě to, na čem stojí náš stát a jeho prosperita.
A nikdo nemůže za to, že tohle chránila zrovna Fialova vláda, zatímco ta babišovská si s tím totálně vytírá zádel.
Podívej se, co píše třeba Rudý. To je propagace totality, vyžaduje přímo gestapácké metody a proto stojí za estébákem.
Pavel Hanzl
Babiš nijak nevyřešil střet zájmů, jak slíbil presidentovi a kvůli tomu byl jmenován. Což je podraz, ale u něho normální.
Takže ZE ZÁKONA nesmí žádná jeho firma dostat dotaci ani státní zakázku.
A já se obávám, že se dotační tituly i soutěže vypisují zcela v pohodě, tj. všichni, kteří se na tom podílejí by měli být trestně stíhaní za podvod.
V jakékoli normální zemi by za to byl těžký kriminál, ale my už máme zase babišistán v daleko horším provední, (asi jako dnešní trumpistán).
Takže ZE ZÁKONA nesmí žádná jeho firma dostat dotaci ani státní zakázku.
A já se obávám, že se dotační tituly i soutěže vypisují zcela v pohodě, tj. všichni, kteří se na tom podílejí by měli být trestně stíhaní za podvod.
V jakékoli normální zemi by za to byl těžký kriminál, ale my už máme zase babišistán v daleko horším provední, (asi jako dnešní trumpistán).
Giovanni Matteo
Byla jsem na pokraji svých možností. Můj otec byl v kritickém stavu na JIP a my jsme se snažili pokrýt rostoucí výdaje za nemocnici. Ušetřila jsem si nějaké peníze na naléhavé případy, ale kvůli online podvodu, který sliboval pomoc s jeho léčebnými výdaji, jsem přišla o téměř všechno. Nahlásila jsem případ úřadům, předložila všechny důkazy a dodržela všechny postupy, ale bylo mi řečeno, že uzdravení bude extrémně nepravděpodobné. Cítila jsem se bezmocná a vyděšená, když jsem sledovala, jak můj otec bojuje o život, zatímco já nemám žádné prostředky. Během jedné následné kontroly mi bylo řečeno, že v případech, jako je ten můj, se někdy doporučují určité firmy zabývající se digitální obnovou, a byla zmíněna Trustwave Cyberdefense. Vyděšená, ale zoufalá, jsem se obrátila na ně. Trpělivě komunikovali, jasně vysvětlili každý krok a k mému případu přistupovali profesionálně. Pomalu jsem začala vidět pokrok a naděje se vrátila. Konečně jsem cítila, že mohu znovu ochránit svou rodinu. Ztráta peněz není jen finanční – může být život ohrožující.“
Pokud jste se také stali obětí podvodu a potřebujete pomoc, kontaktujte je prostřednictvím trustwave.cyberdefense @ Gmail com
Pokud jste se také stali obětí podvodu a potřebujete pomoc, kontaktujte je prostřednictvím trustwave.cyberdefense @ Gmail com
ted prijde dalsi dejstvi, a bude treba byt jeste mnohem vice nekompromisni na vladu gauneru, zlocincu, kolaborantu a luzy. Dotacni podvodnik Bures se chysta vyloupit statni kasu za bileho dne a MOTOgang s SPD mu pritom ma "delat kryti" svymi vystrelky, a on si bude hrat na toho "slusnejsiho", ale realita je samozrejme jina. Takze bude treba pritvrdit, a to hned, doufam, takze jen do toho, neni nac cekat!!
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
Bohužel, je to tak. Dnes je už vládní garnitura čistě zločinecká (dva předsedové jsou už trestně stíhaní a třetí bude nepochybně taky), Šebestyán už prosadil navýšení rozpočtu min. zemědělství, což znamená až děsivý tunel na státní kasu.
Fiala vláda dala rozpočet naprosto košer (dle NERVu) a těch 40 mld. nahoru je teda co?
Bohužel, je to tak. Dnes je už vládní garnitura čistě zločinecká (dva předsedové jsou už trestně stíhaní a třetí bude nepochybně taky), Šebestyán už prosadil navýšení rozpočtu min. zemědělství, což znamená až děsivý tunel na státní kasu.
Fiala vláda dala rozpočet naprosto košer (dle NERVu) a těch 40 mld. nahoru je teda co?
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Hanzle dík že děláš této vládě reklamu.Vis jak to bylo před volbami čím víc Fiala a jeho podpůrci do Babiše,Okamura sli,čím víc spiny,pomluv na ně jste nakydali tím více lidí je zvolilo.Takze ti jménem těchto dvou děkujeme že jim a tobě podobní děláte zdarma reklamu.Lidi už těchhle lži,vulgarity a předpovídání co by kdyby na souc.vladu mají plné zuby a o to čím dál více mají příznivců.Tak jen tak dál.Zdarma reklamu dnes jen tak někdo nemá.
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
Plácáš nesmysly, bo vůbec netušíš, proč Fialova vláda (mimochodem nejlepší v tomhle století) volby prohrála.
Mezi náma, já si myslím, že oni to neví taky.
Plácáš nesmysly, bo vůbec netušíš, proč Fialova vláda (mimochodem nejlepší v tomhle století) volby prohrála.
Mezi náma, já si myslím, že oni to neví taky.
@PEtr Tobes : Ja jsem také podporovatelem současné vlády. Moc bych vás prosil, zařaďte si do slovníku pro mou maličkost ještě označení "spodina". Používá ho M. Vašáryová a byl bych hrdý, kdybych mohl být jeho nositelem.
bella.
🟥👉Sezemský, mlčte, když nevíte.
Ale hlavně si poslechněte v 34:43 jekot z Deníku N,kdy dámy dělaly nějaký podkást a DOZVĚDĚLY SE O ÚDAJNÉM VYDÍRÁNÍ PAVLA.
Asi takovou má Deník N profesionalitu a kvalitu -ta hysterie ... jdeme do ulic !!! přitom dámy ví, dle výrazů houno , ale jsou hned demoliční.
----------------------------------------------------
S Petrem Pavlem se jednat nedá.Vyčerpává všechny účastníky, protože není nějak v psychické pohodě. Co sliboval před volbami už jako neví, co řekne ráno mění večer, co slíbil to odvolá .
Je to nespolehlivý jedinec, pracovat s ním by i jinak bylo peklo.Samostatně jednat neumí a proto asi šel do školy, kde pak 35 let poslouchal aplnil rozkazy. Jeho my rozhodně nepotřebujeme..👉🟥 Ten člověk se jeví, že je buď vydíratelný, nebo totálně hloupý, nebo je opravdu voděn na vodítku.
Osoba Petra Pavel vstupujícího do funkce prezidenta pronášela toto viz vide odkaz dole , že např👉 . cit : " prezident by neměl vystupovat jako ten,kdo by měnil výsledky voleb " a dál Pavel říká , že 👉🟥" prezident by neměl kádrovat ministry ... to je pecka, protože zjevně narážel na Zemana a sám jedná i s tím cenzorem a druhou normalizací společnosti a omezené svobodě slova jak sám Husák. Koneckonců je odkojen, že?
4 měsíce sebranka ze SPOLU a Pavel háže klacky nové vládě, sprostě, fušersky, zákeřně chce ty lidi uštvat a vyštvat.
-----------------------------------------
🟥TOHLE TADY NEBYLO ANI V DEVADESÁTKÁCH!!!!🟥
👉Slušný člověk,který celý život pracuje, nekrade a snaží se žít život slušně toto musí odmítat. 👉SPOLU předvádí , že chce vládnout ,ale nechce demokracii.
------------------------------------------------------
👉Nechte vládu pracovat a hoďte Pavla přes palubu.Nevšímat si ho, ať provokuje a zkrouhnout mu dle rady Pekarové rozpočet. Aspoň k něčemu byla ta Pekarová dobrá.Návod tady je |!A do díky ní.
https://www.youtube.com/watch?v=cqIxBgBlig:Y
Ale hlavně si poslechněte v 34:43 jekot z Deníku N,kdy dámy dělaly nějaký podkást a DOZVĚDĚLY SE O ÚDAJNÉM VYDÍRÁNÍ PAVLA.
Asi takovou má Deník N profesionalitu a kvalitu -ta hysterie ... jdeme do ulic !!! přitom dámy ví, dle výrazů houno , ale jsou hned demoliční.
----------------------------------------------------
S Petrem Pavlem se jednat nedá.Vyčerpává všechny účastníky, protože není nějak v psychické pohodě. Co sliboval před volbami už jako neví, co řekne ráno mění večer, co slíbil to odvolá .
Je to nespolehlivý jedinec, pracovat s ním by i jinak bylo peklo.Samostatně jednat neumí a proto asi šel do školy, kde pak 35 let poslouchal aplnil rozkazy. Jeho my rozhodně nepotřebujeme..👉🟥 Ten člověk se jeví, že je buď vydíratelný, nebo totálně hloupý, nebo je opravdu voděn na vodítku.
Osoba Petra Pavel vstupujícího do funkce prezidenta pronášela toto viz vide odkaz dole , že např👉 . cit : " prezident by neměl vystupovat jako ten,kdo by měnil výsledky voleb " a dál Pavel říká , že 👉🟥" prezident by neměl kádrovat ministry ... to je pecka, protože zjevně narážel na Zemana a sám jedná i s tím cenzorem a druhou normalizací společnosti a omezené svobodě slova jak sám Husák. Koneckonců je odkojen, že?
4 měsíce sebranka ze SPOLU a Pavel háže klacky nové vládě, sprostě, fušersky, zákeřně chce ty lidi uštvat a vyštvat.
-----------------------------------------
🟥TOHLE TADY NEBYLO ANI V DEVADESÁTKÁCH!!!!🟥
👉Slušný člověk,který celý život pracuje, nekrade a snaží se žít život slušně toto musí odmítat. 👉SPOLU předvádí , že chce vládnout ,ale nechce demokracii.
------------------------------------------------------
👉Nechte vládu pracovat a hoďte Pavla přes palubu.Nevšímat si ho, ať provokuje a zkrouhnout mu dle rady Pekarové rozpočet. Aspoň k něčemu byla ta Pekarová dobrá.Návod tady je |!A do díky ní.
https://www.youtube.com/watch?v=cqIxBgBlig:Y
Geniálně hraje Petr Pavel s tím málem karet, co má! Postupně se každý z těch primitivů jen veřejně ztrapní, resp. zcela nezpochybnitelně odkope, aby ukázal, jak je mocný!
Prvně Andy s Agrofertem, kdy už nyní je evidentní, že zas lhal; pak Micinka a SMS a nyní Pitomio s tou schůzkou! Geniální
Prvně Andy s Agrofertem, kdy už nyní je evidentní, že zas lhal; pak Micinka a SMS a nyní Pitomio s tou schůzkou! Geniální
bella.
🟥@Igor
hm, Péťa z Hradu s IQ co nám ukazoval ( měl si ho natisknout na tričko
) má ke genialitě hóóódně daleko 
hm, Péťa z Hradu s IQ co nám ukazoval ( měl si ho natisknout na tričko
) má ke genialitě hóóódně daleko 
@Igor jj, nehraje to spatne, ale za me bude muset jednoznacne jeste pritvrdit, protoze Bures po nem pujde, bude si hrat na to, ze s nim chce byt "zadobre" ale bude to jako vzdy falesna hra..tato vlada zlocincu a luzy proste potrebuje dostat jeste mnohem vetsi coud, zatim to byla snad jen rozehrivacka, MOTOgang se nejspis oddela na podvodnikovi Turkovi, ale Bures se chysta zase loupit za bileho dne, jako vzdy kdyz ma tuto moznost, a tady bude treba razne zakrocit a to klidne v soucinnosti s EK, ktera mu evropske penezovody klidne stopne, nic jineho na toho smejda neplati, to uz vime davno!
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
Já spolíhal, že tahle banda gaunerů se rozhádá a rozpadne, ale nastal syndrom "zločinného spolčení", kdy gauneři jsou už všichni a kriminál hrozí taky všem parapředsedům, takže se drží dohromady jako smečka.
A tím, že mají většinu v parlamentu, bude velmi těžké to rozbít.
Já spolíhal, že tahle banda gaunerů se rozhádá a rozpadne, ale nastal syndrom "zločinného spolčení", kdy gauneři jsou už všichni a kriminál hrozí taky všem parapředsedům, takže se drží dohromady jako smečka.
A tím, že mají většinu v parlamentu, bude velmi těžké to rozbít.
Pavel Hanzl
@Igor
Jaká Pitomiova schůzka? O ničm nevím.
Jaká Pitomiova schůzka? O ničm nevím.
@Pavel Hanzl Ta saskarna na Hradě, jak Pitomio prohlásil, že Pavel chtěl, co oni né: Předseda Sněmovny Tomio Okamura (SPD) v pondělí dopoledne řekl, že pro celou vládní koalici je nepřijatelný návrh společné deklarace, který před jednáním Hrad připravil.
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zrusena-schuzka-na-hrade-to-mohl-byt-zamer-okamura-je-divoky-mini-politolog.A260127_105457_domaci_hejj
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zrusena-schuzka-na-hrade-to-mohl-byt-zamer-okamura-je-divoky-mini-politolog.A260127_105457_domaci_hejj
Pavel Hanzl
@Igor Okamůra na to jednání přijel, asi se s estébákem nedomluvili. Bylo to samozřejmě naschvál, mezi náma, už jednou to loni mělo taky proběhnout a už tenkrát to šmejdi odsabotovali.
Je to jasný, celá naše paravláda je proruská a chce tu zavést proruskou totalitu, proč to ale neřeknou rovnou?
Je to jasný, celá naše paravláda je proruská a chce tu zavést proruskou totalitu, proč to ale neřeknou rovnou?
Vydírání prezidenta do politiky zavedli politici Spolu:
Radní Lang chtěl Zemana podřezat jako svini,
Místopředseda Sněmovny Skopeček a Ferjenčík chtěli Zemanovi snížit rozpočet Hradu na nulu, pokud nejmenuje jejich vládu!
Předsedkyně Sněmovny Pekarová vyhrožovala Zemanovi zbavením svéprávnosti!
Radní Lang chtěl Zemana podřezat jako svini,
Místopředseda Sněmovny Skopeček a Ferjenčík chtěli Zemanovi snížit rozpočet Hradu na nulu, pokud nejmenuje jejich vládu!
Předsedkyně Sněmovny Pekarová vyhrožovala Zemanovi zbavením svéprávnosti!
Pavel Hanzl
@Misot Lžeš jak Lavrov. Dej link nebo nějaký důkaz.
Dezolátní paramédia zcela běžně lžou natvrdo, to je praktika z Kremlu.
Dezolátní paramédia zcela běžně lžou natvrdo, to je praktika z Kremlu.
Je to srarý a slabý muž! Už nelze přehlížet ani tu jeho trapnost!
Co chce dělat za pár let? Kandidovat na prezidenta? "Vyhrát" další volby? Ha ha!
Má miliardy, ale k čemu, když nemá ani špetku cti!
Co chce dělat za pár let? Kandidovat na prezidenta? "Vyhrát" další volby? Ha ha!
Má miliardy, ale k čemu, když nemá ani špetku cti!
Milena Drábková
Hledáš dívku nebo milenku na sеx💋? Vítej - www.sex21.fun
Souhlas,dobře zhodnoceno,A.Babiš se svým chováním úplně přihlásil do stáda bezhodnotových lhářů a populistů jako je Fico,Orbán a Trump a je jasnou odpovědností 37% individuí kteří ho na tuto cestu vyslali.
Alois Rudý
Vystresovaný kvikot a hýkání opozice a jejich přiboudlých podporovatelů jasně potvrzuje, že nové vládě s premiérem Babišem se daří plnit volební sliby, mezi které samozřejmě patří i zašlápnou zbytky fialového hnusu. SLÁVA Babišovi. 😀
Jedna věc je JISTÁ.
Bureš si myslel, že Kolář je jeho člověk a těžce se spletl.)))) O celé akci moc dobře věděl a prohrál...
Bureš si myslel, že Kolář je jeho člověk a těžce se spletl.)))) O celé akci moc dobře věděl a prohrál...
Pavel Hanzl
Macínka slíbil Pavlovi "brutální boj bez všech skrupulí" a ten ho veřejně kopl dodupy. Tak už to jede? Už bengáči obléhají Hrad, už se bojuje na náměstí? Už je žaloba u Rutteho, už jsou v evropských médiích rozsáhlé, hyenizační traktáty?
Nebo stáhl ocásek, podělal se jako malý kluk a kníká, že je připraven k jednání?
Co je to preboga za šmejda a hlavně: proč tohle má dělat ministra a zastupovat celou ČR? To máme takhle vypadat všichni?
Nebo stáhl ocásek, podělal se jako malý kluk a kníká, že je připraven k jednání?
Co je to preboga za šmejda a hlavně: proč tohle má dělat ministra a zastupovat celou ČR? To máme takhle vypadat všichni?
@Pavel Hanzl
Macinka je postpubertální jelito, kdo ho zná léta ze sítě X, tak to ví. Jeho STANDARDNÍ výrok k oponentům je "lehni, bobku". Poslední mesíce se zdánlivě uklidnil, ale teď se projevil. Kdo ho srovná, je Tykač, rozkopává mu bábovičky...
Macinka je postpubertální jelito, kdo ho zná léta ze sítě X, tak to ví. Jeho STANDARDNÍ výrok k oponentům je "lehni, bobku". Poslední mesíce se zdánlivě uklidnil, ale teď se projevil. Kdo ho srovná, je Tykač, rozkopává mu bábovičky...
bella.
🟥@Uživatel_5700993
Hele, jdi si poslechnout tehdy nové zvolené jelito PekarovouBudeš řičet smíchy, jak byla/je tupá!!🟥
Hele, jdi si poslechnout tehdy nové zvolené jelito PekarovouBudeš řičet smíchy, jak byla/je tupá!!🟥
Mnoho povyku pro nic, je program opozice, který jim přihrál vděčný PEPA.
Chlap by si to vyřídil z očí do očí, ale to by tam nesměl mít poradce VK!
Chlap by si to vyřídil z očí do očí, ale to by tam nesměl mít poradce VK!
Pavel Hanzl
Pokud pitomnec chce vykšeftovat čtyři bojová letadla, která Ukrajinci zoufale potřebují, za korýtku pro blbého kamaráda, tak MESMÍ mít jakoukoui státní funkci.
Má jet šmelit na bazar v Marrakéše s kradenými baklažány, na víc nemá.
Má jet šmelit na bazar v Marrakéše s kradenými baklažány, na víc nemá.
Pavel Hanzl
Macinkův boj bez pravidel a přímo fatální válka se zapojením NATO i mediality celé EU se kouzelně smrknul na kníkání a pokornému nástupu na jednání s presidentem, omluvě novinářce deníku N, i přiznání, že žádnému Ruttemu nic nenabonzoval a evropská média si myslí, že zrovna mu jeblo.
Ale schůze o shození vlády proběhne a demonstrace miliónkářů taky.
Takovou prasárnu by odčinil jenom tak, kdyby podal demisi, to je celý.
Ale schůze o shození vlády proběhne a demonstrace miliónkářů taky.
Takovou prasárnu by odčinil jenom tak, kdyby podal demisi, to je celý.
@Pavel Hanzl
Přitopím tě do kotlíku
Trest za výrok o letounech L-159? Ministr Zůna zrušil Řehkovi cestu do USA.
Vláda vládne a to moc dobře.
Přitopím tě do kotlíku
Trest za výrok o letounech L-159? Ministr Zůna zrušil Řehkovi cestu do USA.
Vláda vládne a to moc dobře.
@Anton Augustin
Věc názoru. Za mě se v tom jen patlá. A taky ještě necítím "Bude líp". Prostě dny běží standardně ať tam Bureš je nebo není.
Věc názoru. Za mě se v tom jen patlá. A taky ještě necítím "Bude líp". Prostě dny běží standardně ať tam Bureš je nebo není.
@Michal Bednarek pokud by zde opět byla vláda Petra fialy aby jsme tu hned měli emisní povolenky etf2 další zadlužování a daleko větší další podvody další korupce
současná Babišova vláda by ráda aby to dala do kupy jenom opozice v čele s rádoby prezidentem jí hází klacky pod nohy je to prostě jako na Slovensku opozice má jediný cíl škodit škodit a zas jenom škodit
současná Babišova vláda by ráda aby to dala do kupy jenom opozice v čele s rádoby prezidentem jí hází klacky pod nohy je to prostě jako na Slovensku opozice má jediný cíl škodit škodit a zas jenom škodit
Pavel Hanzl
@stehule:
Tak paravláda chce zabránit dalšímu zadlužování tak, že schválila rozpočet se sekyrou o dalších 40 miliard horší, čímž překročila zákon. To si děláte čurinu hodně blbým způsobem.
Tak paravláda chce zabránit dalšímu zadlužování tak, že schválila rozpočet se sekyrou o dalších 40 miliard horší, čímž překročila zákon. To si děláte čurinu hodně blbým způsobem.
Pavel Hanzl
@Anton Augustin
To není žádné vládnutí, to je ostuda a zahrabávání se do vlastních s.ágor.
To není žádné vládnutí, to je ostuda a zahrabávání se do vlastních s.ágor.
@Pavel Hanzl Pan Macinka je hrdý homosexuál, pravda sic trochu afektovaný ale takových je z LGBTQ komunity většina. A laskavě už si z něho přestaňte utahovat, moderní Evropa je postavena na vstřícnosti k tomuto etniku.
Pavel Hanzl
@Kamil Škoch To jsem skutečně nevěděl a vůbec mě to nezajímá, nemám proti těmhle lidem VŮBEC NIC.
@Kamil Škoch
to mi na tom trpaslíkovi opravdu nevadí. Akorát nechápu, čím je zavázán tomu hranatému Frankensteinovi, že za něj tak nepříčetně kope
to mi na tom trpaslíkovi opravdu nevadí. Akorát nechápu, čím je zavázán tomu hranatému Frankensteinovi, že za něj tak nepříčetně kope
Pavel Hanzl
@Jan Nový Asi ho drží za koule.
Pan premiér Andrej Babiš je ve skvělé kondici, řídí stát tak jak nám slíbil! Díky pane premiére!
Pavel Hanzl
@Jaroslav Polcar
Muhehehhehehhehehehe co jako řídí trulo? Kníkal něco o nějakém jednání (to kdáká každý politik, když neví jak z toho), Kníkal, že ty výhružky byly nešťastně formulované (ale vydírání nepopřel), nepodpořil ani Macinku ani Pavla, prostě se podělal do gatí. To je fakt ve skvělé formě, jak to ale vypadá, když není?
Muhehehhehehhehehehe co jako řídí trulo? Kníkal něco o nějakém jednání (to kdáká každý politik, když neví jak z toho), Kníkal, že ty výhružky byly nešťastně formulované (ale vydírání nepopřel), nepodpořil ani Macinku ani Pavla, prostě se podělal do gatí. To je fakt ve skvělé formě, jak to ale vypadá, když není?
@Jaroslav Polcar On něco řídí? Zatím to vypadá jen, že se v křeči někde schovává a plní podmínky menších koaličních parterů, aby ho nevydali spravedlnosti. I o Turkovi nechal radši rozhodnout prezidenta, zbabělec, přestože ho ve vládě sám nechce. Ten člověk neřídí vůbec nic, jen se ukrývá ve vládě před spravedlností. Je to vydíratelný slaboch, který je zahnán do kouta, protože musí plnit zadání Macinky a Okamury, ohnout hřbet a hlavně je nenaštvat, aby nebyl vydán. A vy jste naprostý hlupák, pokud vám nedochází, jakou ostudou současná situace všem občanům a Česka. Vyhovuje vám být v pozici ostudy?
Alois Rudý
Sezemský ty tvoje vlhké protibabišovské sny to je ale síla, neměl by jsi se léčit ?😎
@Alois Rudý Léčit by ses měl především ty, ubožáku zfanatizovaný, jenže fanatismus a hloupost léčit nelze... Na místo nějakých argumentů se zmůžeš jen na urážky, dezoláte odporný, zlý, prohnilý do morku kostí. Tak proč sem furt lezeš? Štěkat a urážet druhé? Ty prase!
Bureš je mistr světa ve skoku na vlastní vidle. Teď zesměšňoval opozici, že chce předčasnou schůzi a nařkl ji, že jen zdržuje od práce. A že má jasnou menšinu blablabla. Se stejnou menšinou přitom v minulém období udělal rekord v předčasných schůzích a obstrukcích...)))
Alois Rudý
@Uživatel_5700993 ..a co k tomu tehdy říkali fialové zrůdy ?🙂
@Alois Rudý Ty jsi monstrum Rudý, netvor plný nenávisti, který jen kope okolo sebe, přitom by ses měl stydět, ty ubožáku za to, co jsi ty a tobě podobní dopustili, jakou ostudou je současná vláda pro celou zemi. Jediným tvým argumentem je vždycky útok, nejsi schopný žádnému z komentářů, ani autorovi článku jakkoliv oponovat, zoufalče jeden.
Pan Babiš je úplně nad věci s v pohodě. Dělá to dobře.
Ok bylo mi tu s vámi dobře, ale články tohoto typu už psychicky nezvládnu bohužel, takže už sem nebudu chodit diskutovat to bych se z toho zbláznil za chvíli. Mějte si všichni krásně a hodně štěstí v životě!
Jiosef Tyl
@OldMonkey - po tvém odchodu to zase my, to budeme psychicky zvládat daleko lépe.
Anatolij Vasil
@OldMonkey Taky se měj krásně a hodně štěstí v životě.A na to co píše Tyl kašli.Je to špína člověk.
@Anatolij Vasil diky
Anatolij Vasil
@OldMonkey Taky se jednu chvíli uvažovala to zde zabalit.Jsou tu někteří fakt špína lidi.A nenávistné vulgární články .To je fakt pro otrle lidi bez pudu sebezáchovu a lidí co si neváží ani sebe sám natož druhých.Ale na druhou stranu jsou tu i docela v pohodě diskutující
@OldMonkey Jeden dezolát neschopen sebereflexe už snad vypadne, konečně, stará hnusná opice, ještě sebou vezmi tu nestvůru Aloise Rudého, který tady jen leze a píše urážlivé komentáře na autory článků Reflexu, voliče Petra Fialy a kohokoliv, kdo si dovolí zkritizovat jeho modlu a vládu gansterů, kterou ten dobytek volil....
Jiosef Tyl
A proč se vůbec někdo nezamyslí na nad v podstatě nesmyslem: premiér navrhuje prezident podepíše. To je podobné, jako kdyby premiér řekl - hele já jsem línej to podepsat, tak to podepiš ty a bez keců jo!. To pak spíš vypadá na funkci sluhy než na prezidenta. Proč si tvůrci ústavy nepřiznají, že to napsali blbě.
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Nenapsali to blbě. Ústava není technická návod na sestavení skříňky z Ikea a nikdo nepředpokládal, že si lidé zvolí takovou svoloč. Ale pořád je tam ten první odstavec. President přísahá na dodržování zákonnosti a demokratických pravidel a to rasista a nácek, který žádné zákony nikdy nedodržoval a pořád lže, to prostě nesplňuje.
Nenapsali to blbě. Ústava není technická návod na sestavení skříňky z Ikea a nikdo nepředpokládal, že si lidé zvolí takovou svoloč. Ale pořád je tam ten první odstavec. President přísahá na dodržování zákonnosti a demokratických pravidel a to rasista a nácek, který žádné zákony nikdy nedodržoval a pořád lže, to prostě nesplňuje.
Poté, co jsem investoval do toho, co mi bylo sděleno jako bezpečná a stabilní příležitost, se všechno zhroutilo. Společnost přestala odpovídat na otázky, odkládala výběry a nakonec zmizela v dlouhém tichu. Cítil jsem se trapně a nejistě, zda někdo vezme mé obavy vážně. Trustwave Hackers Tech z Trustwavehackerstech2 @ gmail com to okamžitě změnili. Naslouchali bez odsuzování, pečlivě prozkoumali mé dokumenty a přesně vysvětlili, jak budou k vyšetřování přistupovat. Jejich tým odhalil zavádějící prohlášení, nesrovnalosti a porušení, o kterých jsem si ani neuvědomoval, že existují. Vyřizovali veškerou komunikaci se společností a chránili mě před dalším stresem. Nejvíc na mě zapůsobila jejich stálá transparentnost: Vždy jsem věděl, na čem je můj případ a proč na každém kroku záleží. Když se konečně podařilo uzdravit se, cítil jsem se, jako by mi z každé části života spadla tíha. Pokud jste byli uvedeni v omyl nebo dotlačeni k finanční ztrátě, tato firma má dovednosti a odhodlání vám pomoci získat zpět to, co vám dlužíme.
Alois Rudý
Žádná krize není a vládnutí zvládá Babiš v pohodě. Řekl bych, že spíše protibabišovské zrůdy jsou v krizi a nezvládají své podrazácké emoce.😂🤣
@Alois Rudý Ruský agent, dost dobrý text, mimochodniku zarudly🤣🤣🤣
Alois Rudý
@Bretislav Valenta ..trpíš zřejmě stihomamem, za vším vidíš Rusko, léčíš se ?😉
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
krize není a evropské deníky se ptají, jestli se ti nablblí čecháčkové nezbláznili všichni, nebo jen půlka.
krize není a evropské deníky se ptají, jestli se ti nablblí čecháčkové nezbláznili všichni, nebo jen půlka.
@Alois Rudý Nevím, koho monstrum jako jsi ty neustále prohlašuje za zrůdy, ale nepřekvapuje mě to u tebe. Hlavo vylízaná, tahle vláda si za měsíc prošla tolika krizemi, že je ta minulá neměla ani za celé 4 roky. Slaboch schovávající se před spravedlností, se kterým pidi koaliční partneři se sotva 1/6 výsledkem vytírají podlahu, a který jediné co zvládá je neřešit svůj střet zájmů, soustavně lhát a přihrávat si do svého holdingu další prachy, nezvládá především to zásadní, vládnutí! Ty si zajdi k psychologovi, ty psychopate, ať tě konečně dá dohromady, roky tady běháš, všechny urážíš, především pak autory článků a demokratické voliče. Psychopate jeden, na místo studu za to co jsi volil, si tady ještě soustavně otevíráš hubu. Kde se v tobě bere ta drzost?
ČR je mu naprosto ukradená. Slabišovi jde jen o svou beztrestnost a svůj byznys. O nic jiného.
Giovanni Matteo
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Babiš je zbabělec, který kolem sebe měl celý život muže na špinavou práci. Ferance, který loni zemřel (a jeho žena teď hlídá Olomouc jako nová primátorka) a Faltýnka, kterého musel, po všech nepříjemných kauzách, odstavit. Sám nezvládne ani zákulisní vyjednávání, natož řízení země. Obklopuje se lidmi, kteří mu neodporují a nechají na sebe řvát, jediný na koho dá je Bartha.
Lidé, co doufají, že po nevydání ke stíhání začne být premiérem, tak se mýli. Bude to dál vláda Motoristů a SPD plus. Vliv na dotace má, ostatní je mu celkem jedno.
Lidé, co doufají, že po nevydání ke stíhání začne být premiérem, tak se mýli. Bude to dál vláda Motoristů a SPD plus. Vliv na dotace má, ostatní je mu celkem jedno.
@Jitka Pernicová a jeho impérium vybudoval kdo ? Když je tak neschopný a byl 3 x předseda vlády, chce to trochu premyslet
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Korupce, šmelina, estébácké praktiky i estébáci kamarádi, divoké devadesátky a privatizační tunely. To je základ Agrofertu, faktem ale je, že v oblbování lidí a kleptomanii ve velkém je skutečný kadet.
Korupce, šmelina, estébácké praktiky i estébáci kamarádi, divoké devadesátky a privatizační tunely. To je základ Agrofertu, faktem ale je, že v oblbování lidí a kleptomanii ve velkém je skutečný kadet.
Shrňme si FAKTA:
1. Babišovi jde jen a pouze o dvě věci. Beztrestnost a privátní zájmy. Obojí mu tato vláda zajistí.
2. Pokud Babišovi neleze nikdo do zelí, může si dělat, co chce. Typicky Tykač, majitel Motůrků. Podniká v uhlí a energetice, to mu Babiš dovolí, když mu tedy dodá hlasy, Babiš ho vedle sebe snese.
3. Okamura schválí COKOLI. Za sesličku předsedy PS zvedne ruku pro cokoli. F-35 počínaje, EET pokračuje a třeba muniční iniciativou konče. Proti všemu byl před volbami zásadně proti. Ze svých voličů udělal kašpary a dalo se to čekat.
4. Tato koalice je stabilní, spojuje je hlavně touha po moci. Většinu těch politiků zajistí 4 roky u moci na generace dopředu.
1. Babišovi jde jen a pouze o dvě věci. Beztrestnost a privátní zájmy. Obojí mu tato vláda zajistí.
2. Pokud Babišovi neleze nikdo do zelí, může si dělat, co chce. Typicky Tykač, majitel Motůrků. Podniká v uhlí a energetice, to mu Babiš dovolí, když mu tedy dodá hlasy, Babiš ho vedle sebe snese.
3. Okamura schválí COKOLI. Za sesličku předsedy PS zvedne ruku pro cokoli. F-35 počínaje, EET pokračuje a třeba muniční iniciativou konče. Proti všemu byl před volbami zásadně proti. Ze svých voličů udělal kašpary a dalo se to čekat.
4. Tato koalice je stabilní, spojuje je hlavně touha po moci. Většinu těch politiků zajistí 4 roky u moci na generace dopředu.
@Uživatel_5700993
Fialova bitcoinová vláda šla s kloboukem ke kostelu? 😁
Fialova bitcoinová vláda šla s kloboukem ke kostelu? 😁
Pavel Hanzl
@Uživatel_5700993
Bohužel, máte pravdu. Ti zmetci se přisáli na státní penězovody a hladové prase se od koryta odehnat nedá.
Co s tím?
Je čas na masivní protesty, demonstrace a vyslovování nedůvěry vládě, nesmíme je nechat se tam usadit a oblbovat lidi. Proti těmto postupům se přece upálil Palach, proti letargii a nechumelismu většinové společnosti. Tohle dnes dopustit už nemůžeme, to by už byla Konečná, Stačilo!.
Bohužel, máte pravdu. Ti zmetci se přisáli na státní penězovody a hladové prase se od koryta odehnat nedá.
Co s tím?
Je čas na masivní protesty, demonstrace a vyslovování nedůvěry vládě, nesmíme je nechat se tam usadit a oblbovat lidi. Proti těmto postupům se přece upálil Palach, proti letargii a nechumelismu většinové společnosti. Tohle dnes dopustit už nemůžeme, to by už byla Konečná, Stačilo!.
Pro AB/B je to prkotina, je třeba NEbýt vydán, nenechat si shodit vládu nebo parlament. Pro lidi chce koblihe a pro sebe klid od problémů...
To je AB/B, nic víc, nic míň
To je AB/B, nic víc, nic míň
Kdo rozhodl o tom, že ji nezvládá? Autor článku? Já bych řekl, že na ni háže bobek, protože žádná krize není. Do stadia, že by jsme dodržovali nějakou politickou kulturu, jsme se za těch 36 let ještě nedostali. Když don Pablo, sám ministr spravedlnosti domlouval kšeft se zločincem Jiřikovským, tak důvod na krizi nebyl a když Kolář zvážil, že Macinka vydírá prezidenta, tak krize být má?
Pavel Hanzl
@Pavol Vraštiak
Co Pablo domlouval a kdy? O ničem nevím, dej link.
Co Pablo domlouval a kdy? O ničem nevím, dej link.
Pavel Hanzl
@Pavol Vraštiak
Premiér není od toho, aby házel bobek, když se jeho ministr zbláznil a snaží se mu pod zadkem rozvrátit stát.
Je od toho, aby to řešil, tj. aby ho vyrazil, na to dostal mandát a je to jeho POVINNOST.
Premiér není od toho, aby házel bobek, když se jeho ministr zbláznil a snaží se mu pod zadkem rozvrátit stát.
Je od toho, aby to řešil, tj. aby ho vyrazil, na to dostal mandát a je to jeho POVINNOST.
Babiš to s přehledem a diplomaticky zvládá ,hlavní aktér se zbaběle zdejchl a čeká až to vyšumí
Alois Rudý
Babiš je prostě boží 😉
Uživatel_5577504
Mnozí milovníci hradního uplakaného žalobníčka a bonzáčka nechápou vztah příčina - následek.
Příčina - Pávek si nejmenováním Turka s ústavou výstřel řiť
Následek - Macinka mu musel přes jeho řídícího důstojníka připomenout, že pokud setrvá ve svém protiústavním jednání, bude to mít pro něj následky.
Prezident opravdu, ale opravdu není mocnář. Je to jen první úředník.
Příčina - Pávek si nejmenováním Turka s ústavou výstřel řiť
Následek - Macinka mu musel přes jeho řídícího důstojníka připomenout, že pokud setrvá ve svém protiústavním jednání, bude to mít pro něj následky.
Prezident opravdu, ale opravdu není mocnář. Je to jen první úředník.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504
Hluboký omyl. Příčina - Turek je šmejd z galérky vexláků a šmelinářů, jeho učitelé byli Pitr, Krejčíř, Berdych, Mrázek atd. atd. atd.
A jako rasista, nácek, který šmelil s auty, neplatil daně, mlátil ženské a pořád lže, prostě není možné, aby byl ministrem.
A že Macinka, ze stejné branže považuje vydírání za cha cha "politiku", jenom dokazuje, co je to za gaunery a zmenky všechno.
Hluboký omyl. Příčina - Turek je šmejd z galérky vexláků a šmelinářů, jeho učitelé byli Pitr, Krejčíř, Berdych, Mrázek atd. atd. atd.
A jako rasista, nácek, který šmelil s auty, neplatil daně, mlátil ženské a pořád lže, prostě není možné, aby byl ministrem.
A že Macinka, ze stejné branže považuje vydírání za cha cha "politiku", jenom dokazuje, co je to za gaunery a zmenky všechno.
On by to Babiš zvládnul, ale nemůže, ti dva experti ho mají v hrsti. Když nebude poslouchat, pošlou ho spravedlnosti.
Babiš se může jenom smát, PePa mu přinesl svoji chrabrost na stříbrném podnose, Babiš je nad věcí a jedno známé, kdo se směje naposled ten nejlépe.
Rozvědčík je zatím někde v tramtárii.
Rozvědčík je zatím někde v tramtárii.
Uživatel_5577504
@Anton Augustin
Bonzák se zdekoval do Španěl na motorku a brečí tam politručce na rameni, jak jsou na něj doma zlí 🤣🤣🤣
Bonzák se zdekoval do Španěl na motorku a brečí tam politručce na rameni, jak jsou na něj doma zlí 🤣🤣🤣
@Anton Augustin Babiš se může smát leda tak sobě. Takového zbabělého burana, lháře a soudem obviněného podvodníka ještě česká vláda neměla.. A to nemluvím o jeho japonském ex-popelářovi, nazi-turkovi a moto-vidlákovi z devadesátek, jehož kvalifikace na ministra zahraničí je nejspíš jenom to, že nosil kabelku polo-bukvici Klausovi, a pana "premiéra" drží pevně za koule...ohledně (ne)vydání slovenského estébáka k trestnímu stíhání.... "Bravo..."! To je prostě "vlastenecký" výkvět.....
))))))
))))))
Pavel Hanzl
Já si osobně myslím, že to psal ožralý podobraz, nikdo střízlivý by takovou krávovinu ani napsat nemohl.
Zatím ji protahuje generál-prezident, který si zabrečel a utekl jako malý Jarda.
Pavel Hanzl
@Anton Augustin
Co preboga protahuje? On řekl jasné slovo, doložil to důkazy a zveřejnil vše. Co má ještě dělat, podle tebe?
Co preboga protahuje? On řekl jasné slovo, doložil to důkazy a zveřejnil vše. Co má ještě dělat, podle tebe?
@Pavel Hanzl Uplakanek z hradu . Přečetl z papíru ,obvinil Macinku ,žaloval bezpečnostním složkám ,nepřipustil otázky novinářům a zdrhl . Lídr celým coulem . Takový : Pane učiteli, Macinka mi píše ošklivé zprávy . Hlas se mu chvěl . Generál se hezky podkopal
Pavel Hanzl
@Rici23
Co to mektáš pitomče, tebe bere fantas? Asi ses ho spletl s bábou, který plakal, že podrazil a udělal blázna z vlastního syna....
Co to mektáš pitomče, tebe bere fantas? Asi ses ho spletl s bábou, který plakal, že podrazil a udělal blázna z vlastního syna....
Pavel Hanzl
@Anton Augustin
Macinka vyhrožoval, že ho nabonzuje Ruttemu a všem médiím.
A co udělal? Naprosté houno!!!
Tak co má udělat dnes?
Vypadnou někam za Ural, tam si z něho čurinu nikdo dělat nebude.
Macinka vyhrožoval, že ho nabonzuje Ruttemu a všem médiím.
A co udělal? Naprosté houno!!!
Tak co má udělat dnes?
Vypadnou někam za Ural, tam si z něho čurinu nikdo dělat nebude.
@Pavel Hanzl
No ano, co udělal generál? Bonzoval ještě pomalu dupal nožičkama a já já.
Prvně padla prezidentská kosa na kámen a hrdina prezident se málem složil.
No ano, co udělal generál? Bonzoval ještě pomalu dupal nožičkama a já já.
Prvně padla prezidentská kosa na kámen a hrdina prezident se málem složil.
Pavel Hanzl
@Anton Augustin
To ti nakukal kdo? Nikdo se nikde nesložil, president tu sprostotu zveřejnil, což je velmi důležité a dal to cajtům, jestli to není trestný čin.
Co měl udělat jiného, napiš.
To ti nakukal kdo? Nikdo se nikde nesložil, president tu sprostotu zveřejnil, což je velmi důležité a dal to cajtům, jestli to není trestný čin.
Co měl udělat jiného, napiš.
@Pavel Hanzl
Sprostota? Máš velké oči, spíše taková neomalenost, mohl vybrat lepší výraziva.
Sprostota? Máš velké oči, spíše taková neomalenost, mohl vybrat lepší výraziva.
@Anton Augustin Myslíš, že člověk, co má za sebou tohle, se "složí" před nějakou Klausovou bukvicí..?????
)))))))))))))
Nesmíš všechny brát podle sebe, vidláčku.....
https://medium.seznam.cz/clanek/lukas-moravec-prezident-pavel-hrdina-za-ktereho-mluvi-vyznamenani-a-ciny-nikoliv-daleka-minulost-80060
)))))))))))))Nesmíš všechny brát podle sebe, vidláčku.....
https://medium.seznam.cz/clanek/lukas-moravec-prezident-pavel-hrdina-za-ktereho-mluvi-vyznamenani-a-ciny-nikoliv-daleka-minulost-80060
@Anton Augustin ale nene, to byl jasny vzkaz verejnosti, co jsou MOTOgangsteri za bandu, a taky vzkaz teto sebrance, ze pokud jednaji jak jednaji a mysli si, ze tim protlaci podvodnika Turka na ministra, tak maji naproste utrum a PP uz se s nima jednoduse nebude ani bavit, coz je naprosto spravne, kdo by se s takovyma supakama jeste otravoval, vzkaze jim to pres vydiratelneho premiera a tomu to preju!!
Babiš nemůže odsoudit "mafiánské praktiky", které sám hojně používal.........jenom lidé mají zřejmě krátkou paměť. Bohužel....Spousta firem i lidí by o tom mohla hodně vyprávět.....
@miky55 tak nejak, tato mafiansko-oligarchistickoo-kolaborantska vlada je odrazem predevsim trestne stihaneho agenta Burese, zapada to proste do toho, jaky on je a je jasne, ze on je ta pricina vsech problemu, toho, ze je vydiratelny a slaby pres trestni stihani ,ze ma stret zajmu atd...verim, ze na to slovensky drotar dojede, ve sve funkci nema od prvniho dne co pohledavat a tentokrat si ukousl prilis velke sousto, ktere ho postupne "zadusi"
Pavel Hanzl
@miky55
Bába je sice zmetek, ale něco takového by si NIKDY nedovolil!!!
Bába je sice zmetek, ale něco takového by si NIKDY nedovolil!!!
Pavel Hanzl
@miky55 Klidně může, jeho koblihám je to fuk, ty neví nic o ničem.
Uživatel_5577504
Vyderačská aféra? Ty vole! Když někdo chce, aby rudá hradní krysa dodržovala Ústavu, tak je to vyderačská aféra?!? Když mu sdělí přes jeho řídícího důstojníka - jak ty ke mě, tak já k tobě - v tom může vidět vydírání jen debil.
Soudruh generální uplakánek žaluje jak malý Jarda. A udává jak udavač Čurda. Je z něj ještě víc na blití než dřív. A to pomíjíme, že se totálně zesměšnil. "Rudý Rambo", nebo vlastizrádce na motorce? 🫣
Soudruh generální uplakánek žaluje jak malý Jarda. A udává jak udavač Čurda. Je z něj ještě víc na blití než dřív. A to pomíjíme, že se totálně zesměšnil. "Rudý Rambo", nebo vlastizrádce na motorce? 🫣
@Uživatel_5577504 Debilní úvaha,bez špetky pravdy.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504 Co to mektáš pitomče? Koho Pavel udává? To jen zmetek Macinka sliboval, že ho nabonzuje v EU i NATO!!
A kdo porušuje jakou ústavu trulo? To může tozhodnout JENOM ústavní soud pitomečku. Proč se ho nikdo neptá?
A kdo porušuje jakou ústavu trulo? To může tozhodnout JENOM ústavní soud pitomečku. Proč se ho nikdo neptá?
Uživatel_5577504
@Pavel Hanzl
Pávek udal Macinku. To nevíš? A jestli nechápeš význam slov "premiér navrhuje, prezident jmenuje", tak jsi stejný debil jako rudý bolševický nok na hradě.
Pávek udal Macinku. To nevíš? A jestli nechápeš význam slov "premiér navrhuje, prezident jmenuje", tak jsi stejný debil jako rudý bolševický nok na hradě.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504
Pavel sliboval, že bude dodržovat zákony téhle země, ústavnost a demokracii. A nacista, rasista a šmelinář, podvodník a lhář ministrem být prostě nemůže. čus.
Pavel sliboval, že bude dodržovat zákony téhle země, ústavnost a demokracii. A nacista, rasista a šmelinář, podvodník a lhář ministrem být prostě nemůže. čus.
@Uživatel_5577504 Ty ubožáčku, prezident ústavu dodržuje. Kdyby neměl slovo k jmenování ministrů, tak v ústavě vůbec nebude, že je má jmenovat, úplně by stačilo, že je jmenuje premiér. Ale protože je nutný jeho podpis, pak má zcela určitě právo nevhodného kandidáta odmítnout. Ostatně Turka nechce nikdo, kromě Macinky a jeho nohsledů. A když v tom nevidíš vydírání, tak jseš debil ty! A zesměšnil se Macinka. Takovým způsobem vyhrožovat hlavě státu, kde to jsme?!
Uživatel_5577504
@Uživatel_5354308
Vyhrožoval hlavě státu? Prosím tě! Čím?
Vyhrožoval hlavě státu? Prosím tě! Čím?
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504
Tím, že ho nabonzuje v EU, rozjede proti němu mediální kampaň, rozjede proti němu "brutální válku bez rukavic", to je ti málo pitomče?
Tím, že ho nabonzuje v EU, rozjede proti němu mediální kampaň, rozjede proti němu "brutální válku bez rukavic", to je ti málo pitomče?
No on ji prostě nemusí řešit a není síla, která by ho k tomu donutila. Jak prosté...
Pavel Hanzl
@Petr Falta
A k čemu tam potom je? Někdo se snaží stát rozvrátit a zhyenizovat ho v celé Evropě a on je přece ten první, který mu to má zarazit, ne? Navíc je to jeho ministr, tak ho má přece OKAMŽITĚ odvolat, to je jako něco složitého? Když ani tohle nezvládne, má jít dodupy, je tam pak úplně nahouno.
A k čemu tam potom je? Někdo se snaží stát rozvrátit a zhyenizovat ho v celé Evropě a on je přece ten první, který mu to má zarazit, ne? Navíc je to jeho ministr, tak ho má přece OKAMŽITĚ odvolat, to je jako něco složitého? Když ani tohle nezvládne, má jít dodupy, je tam pak úplně nahouno.
Pavel Hanzl
@Petr Falta
Rozjet mohutné protestní demonstrace, ve Sněmovně svolat schůzi na jeho odvolání, rozjet megamediální akci na sockách atd. atd. atd Tzv. občanská společnost má taky svou sílu, minule na tomhle řachl volby v roce 2021.
Rozjet mohutné protestní demonstrace, ve Sněmovně svolat schůzi na jeho odvolání, rozjet megamediální akci na sockách atd. atd. atd Tzv. občanská společnost má taky svou sílu, minule na tomhle řachl volby v roce 2021.
Anatolij Vasil
Je to stále dokola akorát se obmění slovo má.Tak moc by si příznivci vlády přáli aby tato vláda padla,že už nejsou vůbec soudný,propagují mezi lidi vulgaritu, zlost, nenávist.To přeci není normální chování.Zapominate že jsme všichni na jedné lodi a vaše přání tu loď potopit pak se potopite i sní.Smirte se s tím že tu 4r.a možná více (když budete dělat proti Babišovi tento kraval akorát ho víc lidí bude volit)bude tato vláda.Proste lidi měli plné zuby Fialenky.
Bureš se třepe, aby ho MOTO nepotopili při vydání sněmovnou. To je všechno. 4.2.to bude jiný Bureš

Na rozdíl od Babiše, který prohlásil, že spolupracoval jen "s tou hodnou StB"(domníváte se, že taková existovavala?), Pavel školu na rozvědčíka dokončil až po roce 1990, a proto nemohl být komunistickým rozvědčíkem.