Komentáře

Zpět na článek

Babiš chce Macinkovu vyděračskou aféru vysedět, ale krizi nezvládá. Přebírá za ni plnou odpovědnost

69 komentářů

OldMonkey
Ok bylo mi tu s vámi dobře, ale články tohoto typu už psychicky nezvládnu bohužel, takže už sem nebudu chodit diskutovat to bych se z toho zbláznil za chvíli. Mějte si všichni krásně a hodně štěstí v životě!
Jerry M
Vsetko slape podle planu.
Jiosef Tyl
A proč se vůbec někdo nezamyslí na nad v podstatě nesmyslem: premiér navrhuje prezident podepíše. To je podobné, jako kdyby premiér řekl - hele já jsem línej to podepsat, tak to podepiš ty a bez keců jo!. To pak spíš vypadá na funkci sluhy než na prezidenta. Proč si tvůrci ústavy nepřiznají, že to napsali blbě.
Petr Klimánek
@Jiosef Tyl souhlas
Francisca Bruno
Poté, co jsem investoval do toho, co mi bylo sděleno jako bezpečná a stabilní příležitost, se všechno zhroutilo. Společnost přestala odpovídat na otázky, odkládala výběry a nakonec zmizela v dlouhém tichu. Cítil jsem se trapně a nejistě, zda někdo vezme mé obavy vážně. Trustwave Hackers Tech z Trus­twave­hacker­stech2 @ gmail com to okamžitě změnili. Naslouchali bez odsuzování, pečlivě prozkoumali mé dokumenty a přesně vysvětlili, jak budou k vyšetřování přistupovat. Jejich tým odhalil zavádějící prohlášení, nesrovnalosti a porušení, o kterých jsem si ani neuvědomoval, že existují. Vyřizovali veškerou komunikaci se společností a chránili mě před dalším stresem. Nejvíc na mě zapůsobila jejich stálá transparentnost: Vždy jsem věděl, na čem je můj případ a proč na každém kroku záleží. Když se konečně podařilo uzdravit se, cítil jsem se, jako by mi z každé části života spadla tíha. Pokud jste byli uvedeni v omyl nebo dotlačeni k finanční ztrátě, tato firma má dovednosti a odhodlání vám pomoci získat zpět to, co vám dlužíme.
Alois Rudý
Žádná krize není a vládnutí zvládá Babiš v pohodě. Řekl bych, že spíše protibabišovské zrůdy jsou v krizi a nezvládají své podrazácké emoce.😂🤣
Bretislav Valenta
@Alois Rudý Ruský agent, dost dobrý text, mimochodniku zarudly🤣🤣🤣
Alois Rudý
@Bretislav Valenta ..trpíš zřejmě stihomamem, za vším vidíš Rusko, léčíš se ?😉
Uživatel_5480696
ČR je mu naprosto ukradená. Slabišovi jde jen o svou beztrestnost a svůj byznys. O nic jiného.
PEtr Tobes
@Uživatel_5480696 presne tak to je..jenze ANOsektratum to bud nedochazi, nebo je jim to jedno..jsou to castu uz polosenilni geronti a privedli nasi zem do tohoto marasmu..
Giovanni Matteo
„Byla jsem zoufalá. Moje nejmladší dítě vážně onemocnělo a účty za lékařskou péči se hromadily rychleji, než jsem je dokázala zaplatit. Měla jsem stranou nějaké úspory, ale krutým zvratem se stalo, že jsem byla online podvedena a přišla jsem o téměř vše, co bylo určeno na její léčbu. Nahlásila jsem incident úřadům, předložila všechny důkazy a dodržela všechny postupy, ale bylo mi řečeno, že uzdravení bude extrémně obtížné. Cítila jsem se naprosto bezmocná, když jsem sledovala, jak mé dítě trpí, zatímco já jsem neměla jak pomoci. Během jedné z následných kontrol mi bylo sděleno, že v případech digitální obnovy se někdy doporučují některé specializované firmy a Trustwave Cyberdefense byla zmíněna jako profesionální možnost. Děsila jsem se, že budu znovu podvedena, ale obrátila jsem se na ně jako na svou poslední naději. Jejich komunikace byla klidná, trpělivá a profesionální. Vysvětlili mi každý krok procesu a s péčí se k mému případu chovali. Pomalu jsem začala vidět pokrok a naděje se vracela. Konečně jsem viděla cestu k placení účtů mého dítěte a ochraně mé rodiny. Sdílím to, protože ztráta peněz v podvodu není jen finanční – může ohrozit životy. Pokud se nacházíte v podobné situaci, nevzdávejte to. Pomoc může existovat,“ i když se zdá, že je všechno ztraceno.“
Kontaktujte je prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se @ Gmail com
Jitka Pernicová
Babiš je zbabělec, který kolem sebe měl celý život muže na špinavou práci. Ferance, který loni zemřel (a jeho žena teď hlídá Olomouc jako nová primátorka) a Faltýnka, kterého musel, po všech nepříjemných kauzách, odstavit. Sám nezvládne ani zákulisní vyjednávání, natož řízení země. Obklopuje se lidmi, kteří mu neodporují a nechají na sebe řvát, jediný na koho dá je Bartha.
Lidé, co doufají, že po nevydání ke stíhání začne být premiérem, tak se mýli. Bude to dál vláda Motoristů a SPD plus. Vliv na dotace má, ostatní je mu celkem jedno.
Petr Klimánek
@Jitka Pernicová a jeho impérium vybudoval kdo ? Když je tak neschopný a byl 3 x předseda vlády, chce to trochu premyslet
Uživatel_5700993
Shrňme si FAKTA:
1. Babišovi jde jen a pouze o dvě věci. Beztrestnost a privátní zájmy. Obojí mu tato vláda zajistí.
2. Pokud Babišovi neleze nikdo do zelí, může si dělat, co chce. Typicky Tykač, majitel Motůrků. Podniká v uhlí a energetice, to mu Babiš dovolí, když mu tedy dodá hlasy, Babiš ho vedle sebe snese.
3. Okamura schválí COKOLI. Za sesličku předsedy PS zvedne ruku pro cokoli. F-35 počínaje, EET pokračuje a třeba muniční iniciativou konče. Proti všemu byl před volbami zásadně proti. Ze svých voličů udělal kašpary a dalo se to čekat.
4. Tato koalice je stabilní, spojuje je hlavně touha po moci. Většinu těch politiků zajistí 4 roky u moci na generace dopředu.
Anton Augustin
@Uživatel_5700993
Fialova bitcoinová vláda šla s kloboukem ke kostelu? 😁
Milos Barta
@Anton Augustin Nebuďte směšný.
Bretislav Valenta
@Uživatel_5700993 Bezchybné👏👍
Jiří Basler
Pro AB/B je to prkotina, je třeba NEbýt vydán, nenechat si shodit vládu nebo parlament. Pro lidi chce koblihe a pro sebe klid od problémů...
To je AB/B, nic víc, nic míň
Pavol Vraštiak
Kdo rozhodl o tom, že ji nezvládá? Autor článku? Já bych řekl, že na ni háže bobek, protože žádná krize není. Do stadia, že by jsme dodržovali nějakou politickou kulturu, jsme se za těch 36 let ještě nedostali. Když don Pablo, sám ministr spravedlnosti domlouval kšeft se zločincem Jiřikovským, tak důvod na krizi nebyl a když Kolář zvážil, že Macinka vydírá prezidenta, tak krize být má?
Petr Klimánek
Babiš to s přehledem a diplomaticky zvládá ,hlavní aktér se zbaběle zdejchl a čeká až to vyšumí
Alois Rudý
Babiš je prostě boží 😉
Uživatel_5577504
Mnozí milovníci hradního uplakaného žalobníčka a bonzáčka nechápou vztah příčina - následek.
Příčina - Pávek si nejmenováním Turka s ústavou výstřel řiť
Následek - Macinka mu musel přes jeho řídícího důstojníka připomenout, že pokud setrvá ve svém protiústavním jednání, bude to mít pro něj následky.

Prezident opravdu, ale opravdu není mocnář. Je to jen první úředník.
Milan Havlík
On by to Babiš zvládnul, ale nemůže, ti dva experti ho mají v hrsti. Když nebude poslouchat, pošlou ho spravedlnosti.
Anton Augustin
Babiš se může jenom smát, PePa mu přinesl svoji chrabrost na stříbrném podnose, Babiš je nad věcí a jedno známé, kdo se směje naposled ten nejlépe.
Rozvědčík je zatím někde v tramtárii.
Petr Klimánek
@Anton Augustin výstižne popsáno
Uživatel_5577504
@Anton Augustin
Bonzák se zdekoval do Španěl na motorku a brečí tam politručce na rameni, jak jsou na něj doma zlí 🤣🤣🤣
Petr Klimánek
@Uživatel_5577504 buli, buli bulíček
Jiří Hybeš
@Anton Augustin Babiš se může smát leda tak sobě. Takového zbabělého burana, lháře a soudem obviněného podvodníka ještě česká vláda neměla.. A to nemluvím o jeho japonském ex-popelářovi, nazi-turkovi a moto-vidlákovi z devadesátek, jehož kvalifikace na ministra zahraničí je nejspíš jenom to, že nosil kabelku polo-bukvici Klausovi, a pana "premiéra" drží pevně za koule...ohledně (ne)vydání slovenského estébáka k trestnímu stíhání.... "Bravo..."! To je prostě "vlastenecký" výkvět..... ))))))
Anton Augustin
@Jiří Hybeš
Čeho jsi výkvět ty? Pražské lumpenkavárny?
Rici23
Krizi mate leda tak v Reflexu
Pavel Hanzl
Já si osobně myslím, že to psal ožralý podobraz, nikdo střízlivý by takovou krávovinu ani napsat nemohl.
Petr Klimánek
@Pavel Hanzl s tím se nedá nesouhlasit Hanzl , redaktor napsal fakt krávovinu
Anton Augustin
Zatím ji protahuje generál-prezident, který si zabrečel a utekl jako malý Jarda.
Pavel Hanzl
@Anton Augustin
Co preboga protahuje? On řekl jasné slovo, doložil to důkazy a zveřejnil vše. Co má ještě dělat, podle tebe?
Rici23
@Pavel Hanzl Uplakanek z hradu . Přečetl z papíru ,obvinil Macinku ,žaloval bezpečnostním složkám ,nepřipustil otázky novinářům a zdrhl . Lídr celým coulem . Takový : Pane učiteli, Macinka mi píše ošklivé zprávy . Hlas se mu chvěl . Generál se hezky podkopal
Pavel Hanzl
@Rici23
Co to mektáš pitomče, tebe bere fantas? Asi ses ho spletl s bábou, který plakal, že podrazil a udělal blázna z vlastního syna....
Jiří Hybeš
@Rici23 Aha... ještě žes nám to vysvětlil.... Těch půl milionu lidí, co během několika dní podepsalo petici proti té partě vidláků ve vládě a podporu prezidentovi, postihla nejspíš nějaká slepota....
Pavel Hanzl
@Anton Augustin
Macinka vyhrožoval, že ho nabonzuje Ruttemu a všem médiím.
A co udělal? Naprosté houno!!!
Tak co má udělat dnes?
Vypadnou někam za Ural, tam si z něho čurinu nikdo dělat nebude.
Anton Augustin
@Pavel Hanzl
No ano, co udělal generál? Bonzoval ještě pomalu dupal nožičkama a já já.
Prvně padla prezidentská kosa na kámen a hrdina prezident se málem složil.
Pavel Hanzl
@Anton Augustin
To ti nakukal kdo? Nikdo se nikde nesložil, president tu sprostotu zveřejnil, což je velmi důležité a dal to cajtům, jestli to není trestný čin.
Co měl udělat jiného, napiš.
Anton Augustin
@Pavel Hanzl
Sprostota? Máš velké oči, spíše taková neomalenost, mohl vybrat lepší výraziva.
Jiří Hybeš
@Anton Augustin Myslíš, že člověk, co má za sebou tohle, se "složí" před nějakou Klausovou bukvicí..????? )))))))))))))
Nesmíš všechny brát podle sebe, vidláčku.....

http­s://me­dium­.sez­nam.cz­/cla­nek/lu­kas-moravec-prezident-pavel-hrdina-za-ktereho-mluvi-vyznamenani-a-ciny-nikoliv-daleka-minulost-80060
Rici23
@Pavel Hanzl ale nejlepší na tom je ,že po této tiskovce pouze potvrdil to ,co si všichni mysleli ,že Pavel je pouze loutka a ovládá ho Kolář . Chlapci z hradu si víc uškodili
PEtr Tobes
@Anton Augustin ale nene, to byl jasny vzkaz verejnosti, co jsou MOTOgangsteri za bandu, a taky vzkaz teto sebrance, ze pokud jednaji jak jednaji a mysli si, ze tim protlaci podvodnika Turka na ministra, tak maji naproste utrum a PP uz se s nima jednoduse nebude ani bavit, coz je naprosto spravne, kdo by se s takovyma supakama jeste otravoval, vzkaze jim to pres vydiratelneho premiera a tomu to preju!!
miky55
Babiš nemůže odsoudit "mafiánské praktiky", které sám hojně použí­val.­....­....je­nom lidé mají zřejmě krátkou paměť. Bohužel....Spousta firem i lidí by o tom mohla hodně vyprávět.....
PEtr Tobes
@miky55 tak nejak, tato mafiansko-oligarchistickoo-kolaborantska vlada je odrazem predevsim trestne stihaneho agenta Burese, zapada to proste do toho, jaky on je a je jasne, ze on je ta pricina vsech problemu, toho, ze je vydiratelny a slaby pres trestni stihani ,ze ma stret zajmu atd...verim, ze na to slovensky drotar dojede, ve sve funkci nema od prvniho dne co pohledavat a tentokrat si ukousl prilis velke sousto, ktere ho postupne "zadusi"
Pavel Hanzl
@miky55
Bába je sice zmetek, ale něco takového by si NIKDY nedovolil!!!
Pavel Hanzl
@miky55 Klidně může, jeho koblihám je to fuk, ty neví nic o ničem.
Uživatel_5577504
Vyderačská aféra? Ty vole! Když někdo chce, aby rudá hradní krysa dodržovala Ústavu, tak je to vyderačská aféra?!? Když mu sdělí přes jeho řídícího důstojníka - jak ty ke mě, tak já k tobě - v tom může vidět vydírání jen debil.

Soudruh generální uplakánek žaluje jak malý Jarda. A udává jak udavač Čurda. Je z něj ještě víc na blití než dřív. A to pomíjíme, že se totálně zesměšnil. "Rudý Rambo", nebo vlastizrádce na motorce? 🫣
Stanislav Riha
@Uživatel_5577504 Debilní úvaha,bez špetky pravdy.
Jiri Sojka
@Stanislav Riha Vaše úvaha?Máte pravdu je debilní!
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504 Co to mektáš pitomče? Koho Pavel udává? To jen zmetek Macinka sliboval, že ho nabonzuje v EU i NATO!!
A kdo porušuje jakou ústavu trulo? To může tozhodnout JENOM ústavní soud pitomečku. Proč se ho nikdo neptá?
Uživatel_5577504
@Pavel Hanzl
Pávek udal Macinku. To nevíš? A jestli nechápeš význam slov "premiér navrhuje, prezident jmenuje", tak jsi stejný debil jako rudý bolševický nok na hradě.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504
Pavel sliboval, že bude dodržovat zákony téhle země, ústavnost a demokracii. A nacista, rasista a šmelinář, podvodník a lhář ministrem být prostě nemůže. čus.
Uživatel_5354308
@Uživatel_5577504 Ty ubožáčku, prezident ústavu dodržuje. Kdyby neměl slovo k jmenování ministrů, tak v ústavě vůbec nebude, že je má jmenovat, úplně by stačilo, že je jmenuje premiér. Ale protože je nutný jeho podpis, pak má zcela určitě právo nevhodného kandidáta odmítnout. Ostatně Turka nechce nikdo, kromě Macinky a jeho nohsledů. A když v tom nevidíš vydírání, tak jseš debil ty! A zesměšnil se Macinka. Takovým způsobem vyhrožovat hlavě státu, kde to jsme?!
Uživatel_5577504
@Uživatel_5354308
Vyhrožoval hlavě státu? Prosím tě! Čím?
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504
Tím, že ho nabonzuje v EU, rozjede proti němu mediální kampaň, rozjede proti němu "brutální válku bez rukavic", to je ti málo pitomče?
Jiří Hybeš
@Uživatel_5577504 Debilní "úvaha" debilního uživatele.... Ty si toho Macinku zasloužíš, joudo...to je tvůj "reprezentant.." )))
Petr Falta
No on ji prostě nemusí řešit a není síla, která by ho k tomu donutila. Jak prosté...
Pavel Hanzl
@Petr Falta
A k čemu tam potom je? Někdo se snaží stát rozvrátit a zhyenizovat ho v celé Evropě a on je přece ten první, který mu to má zarazit, ne? Navíc je to jeho ministr, tak ho má přece OKAMŽITĚ odvolat, to je jako něco složitého? Když ani tohle nezvládne, má jít dodupy, je tam pak úplně nahouno.
Pavel Hanzl
@Petr Falta
Rozjet mohutné protestní demonstrace, ve Sněmovně svolat schůzi na jeho odvolání, rozjet megamediální akci na sockách atd. atd. atd Tzv. občanská společnost má taky svou sílu, minule na tomhle řachl volby v roce 2021.
Anton Augustin
@Pavel Hanzl
Minule není dnes, lidi pamatují ten výprask co jim nadělil Fiala.
Pavel Hanzl
@Anton Augustin
Možná napráskal koblihám, ale ty jsou blbé a neví o tom.
A normální lidí ví, že se máme velmi dobře, stát prosperuje. podívej se do jakéhokoli supráču trulo.
Anatolij Vasil
Je to stále dokola akorát se obmění slovo má.Tak moc by si příznivci vlády přáli aby tato vláda padla,že už nejsou vůbec soudný,propagují mezi lidi vulgaritu, zlost, nenávist.To přeci není normální chování.Zapominate že jsme všichni na jedné lodi a vaše přání tu loď potopit pak se potopite i sní.Smirte se s tím že tu 4r.a možná více (když budete dělat proti Babišovi tento kraval akorát ho víc lidí bude volit)bude tato vláda.Proste lidi měli plné zuby Fialenky.
Michal Bednarek
@Anatolij Vasil
Vulgaritu, zlost a nenávist šířil právě Bureš a jeho pohunci. Kecy o spálené zemi se nenaplnily. Co tam máš ještě?
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
A kdo tu loď potápí pitomče? Ten který rozpoutal válku proti presidentovi jenom kvůli kamarádovi hlupákovi!!
Michal Bednarek
Bureš se třepe, aby ho MOTO nepotopili při vydání sněmovnou. To je všechno. 4.2.to bude jiný Bureš
Uživatel_5354308
@Michal Bednarek Jen aby.
Anton Augustin
@Michal Bednarek
Přání otcem myšlenky? 😁