Rozhovory

Zpět na článek

Budoucí generace z našich filmů poznají, kdo jsme, říká herečka Liv Ullmannová

1 komentář

Giovanni Matteo
„Byla jsem zoufalá. Moje nejmladší dítě vážně onemocnělo a účty za lékařskou péči se hromadily rychleji, než jsem je dokázala zaplatit. Měla jsem stranou nějaké úspory, ale krutým zvratem se stalo, že jsem byla online podvedena a přišla jsem o téměř vše, co bylo určeno na její léčbu. Nahlásila jsem incident úřadům, předložila všechny důkazy a dodržela všechny postupy, ale bylo mi řečeno, že uzdravení bude extrémně obtížné. Cítila jsem se naprosto bezmocná, když jsem sledovala, jak mé dítě trpí, zatímco já jsem neměla jak pomoci. Během jedné z následných kontrol mi bylo sděleno, že v případech digitální obnovy se někdy doporučují některé specializované firmy a Trustwave Cyberdefense byla zmíněna jako profesionální možnost. Děsila jsem se, že budu znovu podvedena, ale obrátila jsem se na ně jako na svou poslední naději. Jejich komunikace byla klidná, trpělivá a profesionální. Vysvětlili mi každý krok procesu a s péčí se k mému případu chovali. Pomalu jsem začala vidět pokrok a naděje se vracela. Konečně jsem viděla cestu k placení účtů mého dítěte a ochraně mé rodiny. Sdílím to, protože ztráta peněz v podvodu není jen finanční – může ohrozit životy. Pokud se nacházíte v podobné situaci, nevzdávejte to. Pomoc může existovat,“ i když se zdá, že je všechno ztraceno.“
Kontaktujte je prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se@ Gmail com
......