Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Láska nejen hory přenáší. Filip Turek dohnal svou Macinku až k útoku na prezidenta a stát

47 komentářů

Juchin
Když vletěl Putin na Ukrajinu, říkal jsem si, že jsem věděl, že je to hovado, ale nevěřil jsem, že až takový.... Po noční eskapádě páně Macinky z něj mám přesně stejný pocit jako z Putina. Věděl jsem, že je to hovado, ale překvapila mě ta intenzita hovadství....
Petra Kuťková
hezky shrnuto - vlastně to hezky se tam tak nějak nehodí , je mi (a doufám, že nejen mně) na blití
Marcel Blafka
Tohle určitě chtěli ti naši "ožebračení" dementní důchodci a ostatní asociální lobotomové, když to svinstvo navolili díky ruSSotrolly naservírovaném žvatlání, že Fialovo lidsky správné vedení je to nejhorší v galaxii!

Bude hůř, hořce se bavme dál....!!!

Nemáme Policii ani pol. prezidenta (který je Babišovo filcka), která by tyhle PRO rašistický filcky pozavírala ....!!!!!
PEtr Tobes
@Juchin hele tak o nem je to jasne uz celkem dlouho, je to totalne arogantni namistrovany "fracek", ktery si mysli, ze snad sezral vsechnu moudrost a kdyz s Pitomiem drzi trestne stihaneho Burese za koule, tak muzou skoro cokoliv. ..Ale na tohle dojede, ono nic neroste do nebe!
Uživatel_5700993
shrňme si fakta:
1. Žádní Motoristé neexistují. Je Tykač a jeho zájmy. To je ten, kdo vlastní Motoristy. To je ten, co stvořil Turka a jakéhosi Macinku. Tykač převzal po nebožtíku Kellnerovi úplatky pro Klause a jeho institut, Macinka dělal Klausovi v tom institutu mluvčího. Není to nic jiného, než institucionální korupce. Macinka se jen utrhl ze řetězu a Tykač ho včas umravní
2. Babišovi jde jen a pouze o privátní zájmy. O beztrestnost před zákonem a o desítky miliard z eráru. Nenechá si nějakým Macinkou rozkopat bábovičky
3. Celá kauza rychle vyšumí a to především ze strany Babiše a Tykače. A není vyloučené. že toho troglodyta Macinku obětují...
Martin Šik
Pěkný, přesný, výstižný, fakt bomba ,je potřeba to lidem říkat co jsou ty *** zač
eva27
Když ho miluješ.... Macinka si bez Turka zřejmě nedojde ani na záchod, před spaním mu Turek musí číst pohádky o Macinkovi velikém, převelikém, a ráno ho Turek musí krmit, jinak je Macinka poněkud neklidný. Co vše ti chlapečci mají mezi sebou?
Vladimír Šafka
Opravdu výstižné, bohužel je to tak.
FRANTlŠEK VANĚK
Drsné leč pravdivé.
Jana Anastasie Prachařová
Pane Mertlíku...SUPER ČLÁNEK...ale bohužel pravdivý. 🥴
Uživatel_5700993
@hany987
Tykačovi jde o miliardy a Klausovi o pomstu. Motůrci budou pevnou součástí snah Bureše o beztrestnost a desítky miliard z eráru... Tykač má to "štěstí", že jeho podnik.zájmy se nekříží s Burešem....
miky55
@Martin Novotný Vlastně nikdo.....právě pod sebou "spálil mosty" jak sám tvrdil, nebo spíš spáchal takové politické harakiri.....
FRANTlŠEK VANĚK
@PEtr Tobes Podle toho jak Bláboliš lapá po dechu mu asi každý drží jednu.
hany987
@Uživatel_5700993 perfektní shrnutí o co tady jde. Ale zda Prcinku Macinku obětují tak tomu moc nevěřím. On je Andrej i s Okamúrou bude potřebovat celé ty čtyři pekelné roky co nás čekají Prostě dotace pro AGROFERT to je oč tu běží.
Martin Prokeš
Skvěle popsáno, hnůj hnoji a prasata do chlíva, sám bych to lépe nenapsal.
miky55
@FRANTlŠEK VANĚK Dnes nejspíš Babiš potřeboval i umělé dýchání a resuscitaci, když se to dozvěděl.....ale kdo chce kam....
Uživatel_5700993
@FRANTlŠEK VANĚK
Chlad je jen mediální figurka. Majitelem je Tykač. A jeho zájmy jsou uhelné elektrárny a těžba uhlí v sev,čechách. Vše se jasně ukáže...
Uživatel_5354308
@Uživatel_5577504 Ano Macinka je náramně drzý a vy hloupý.
Zdenek Kriz
Skvěle napsáno, bohužel taková je realita😏
bruzek
Mertlíku, ty jseš ubožák.
Jaroslav Polcar
A do koho jste zabouchnutý v reflexu, je to asi láska jak trám, ale trochu fialová
Jiří Chaloupek
Taťka Motůrek a mamka Prcinka.
Miroslav Řezáč
@eva27 Radsi nepátrejte. Možna je to E É
Miroslav Řezáč
Ostuda bude jestě větsi. Ten Mašinka a Podržštafle se časem proslavi. Budou je znat všude, Takovi blbci upoutaji pozornost i v cizině .Slavni jak Havel ale naopak.Jdu spat. Vzbuďte mě za 4 roky. Dík.
FRANTlŠEK VANĚK
@Marcel Blafka
Nejhorší je, že představení teprve začíná.
FRANTlŠEK VANĚK
@Uživatel_5700993
Nevím jestli je za mororkami Tykač, ale vím, že je za nimi Chlad.
Uživatel_5354308
@Marcel Blafka Znám řadu důchodců s rozumnými názory a dokonce i ti, kteří volili Babiše, nestojí o Turka a Macinku. Prosím nezevšeobecňujte!
Jaroslav Polcar
A do koho jsi se zabouchl ty ty ubožáku, nejspíš si se ale hodně bouchl do své palice, že tak blbneš!
jirka krejča
@Jaroslav Polcar radši Fialová než Rudá. Fialová vám sežere jen peněženku, zato Rudá sežere všechny, všechno a ještě ji musíte uctívat za to, že vás přišla bratrsky zachránit.. ( rozumějte správně=povraždit) Před Fialovou bídou můžete utéci mnoha způsoby, před rudým morem pouze tak, že zůstanete na krchově. Co svět světem stojí, komunismus rval své vlastní příznivce i nepřátele stejnym dílem. Fiala vám sežere peněženku, no a co,,? Jsou daleko horší situace..
Jan Zeman
Tady je zase nablyto!
Miroslav Řezáč
@Jan Šíma Věrim ze jste odbornik. Jak tam můžete bydlet?
Jan Šíma
Mertlík si zaslouží Zemanovo hodnocení novinářů o žumpě
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Martin Šik
@Uživatel_5700993 to by bylo super, o jednoho prcinku míň
Josef Mařík
Prezidentem je komunistický rozvědčík z komunistické rodiny, premiérem komunistický spolupracovník STB, který je multimiliardář jehož volí důchodci.
Není problém v tom, že díky zoufalým novinářům napadající konkrétní lidi nikoliv jejich názory se nechce do politiky schopným manažerům a majitelům firem nezávislích na dotacích a statních zakázkách?
Uživatel_5577504
Jak ty ke mě, tak já k tobě. Tak se dá shrnout to, co přes Koláře vzkázal Macinka Pávkovi, který porušuje ústavu a je na vládu drzý jak opice.

To je útok na prezidenta a stát?
Pavel Vlček
@FRANTlŠEK VANĚK
3 x Hurá !!! Bu bu bu: Bude to ještě Velký Lochec !!! Guma Lampasák Komouš Kontráš Pávek a Fialový Hnus Lžiala Fiasko Bitcoin a Pytloun Ropušák Dozimetr to jistí !!!
Pavel Vlček
@Miroslav Řezáč
Za 8 roků !!!
Pavel Vlček
@Jan Zeman
Nablito !!!
Pavel Maleček
Mertlíku jsme na jedné vlně, ale z tvého textu k radosti kritizovanych až moc tvé zoufalství čouhá. Doporučil bych méně vulgarit a více chytrých dloubanců ala Werich či Horníček. Těch se takoví víc než vulgarit bojí.
King I
@Jaroslav Polcar Zkus pr-cat barvu.

ku rva co je na slově pr cat proti pravidlům diskuze??
King I
Spíš se Princezna Solimánská sekla. Normálně by jí Macinka po připuštění políbil na čelo a zašeptal "Určitě ti zavolám", ne bořil světy.
Miroslav Řezáč
Jede jede Macinka,,kouři se mu z komínka...jede jede do dáli...veze samý ožralýýý !
Miroslav Řezáč
@PEtr Tobes Mozna do toho nebe doroste. Je óbrovsky ctižadostivy. Tam ho vykopnou to je jisté. Až doletí dolú tak to prorazí do pekla,. Má tvrdou palici. Chudák malý Obr.
Anton Augustin
@Marcel Blafka
Pol. prezident je z Fialovo vlády, jsi nějak pozadu chlapče.
Martin Novotný
Co je to ta macinka?
Marcel Blafka
@Uživatel_5577504