Zpětné zrcátko
Láska nejen hory přenáší. Filip Turek dohnal svou Macinku až k útoku na prezidenta a stát
25 komentářů
Juchin
10
Když vletěl Putin na Ukrajinu, říkal jsem si, že jsem věděl, že je to hovado, ale nevěřil jsem, že až takový.... Po noční eskapádě páně Macinky z něj mám přesně stejný pocit jako z Putina. Věděl jsem, že je to hovado, ale překvapila mě ta intenzita hovadství....
Přejít do diskuze
hezky shrnuto - vlastně to hezky se tam tak nějak nehodí
, je mi (a doufám, že nejen mně) na blití
, je mi (a doufám, že nejen mně) na blití
Tohle určitě chtěli ti naši "ožebračení" dementní důchodci a ostatní asociální lobotomové, když to svinstvo navolili díky ruSSotrolly naservírovaném žvatlání, že Fialovo lidsky správné vedení je to nejhorší v galaxii!
Bude hůř, hořce se bavme dál....!!!
Nemáme Policii ani pol. prezidenta (který je Babišovo filcka), která by tyhle PRO rašistický filcky pozavírala ....!!!!!
Bude hůř, hořce se bavme dál....!!!
Nemáme Policii ani pol. prezidenta (který je Babišovo filcka), která by tyhle PRO rašistický filcky pozavírala ....!!!!!
shrňme si fakta:
1. Žádní Motoristé neexistují. Je Tykač a jeho zájmy. To je ten, kdo vlastní Motoristy. To je ten, co stvořil Turka a jakéhosi Macinku. Tykač převzal po nebožtíku Kellnerovi úplatky pro Klause a jeho institut, Macinka dělal Klausovi v tom institutu mluvčího. Není to nic jiného, než institucionální korupce. Macinka se jen utrhl ze řetězu a Tykač ho včas umravní
2. Babišovi jde jen a pouze o privátní zájmy. O beztrestnost před zákonem a o desítky miliard z eráru. Nenechá si nějakým Macinkou rozkopat bábovičky
3. Celá kauza rychle vyšumí a to především ze strany Babiše a Tykače. A není vyloučené. že toho troglodyta Macinku obětují...
1. Žádní Motoristé neexistují. Je Tykač a jeho zájmy. To je ten, kdo vlastní Motoristy. To je ten, co stvořil Turka a jakéhosi Macinku. Tykač převzal po nebožtíku Kellnerovi úplatky pro Klause a jeho institut, Macinka dělal Klausovi v tom institutu mluvčího. Není to nic jiného, než institucionální korupce. Macinka se jen utrhl ze řetězu a Tykač ho včas umravní
2. Babišovi jde jen a pouze o privátní zájmy. O beztrestnost před zákonem a o desítky miliard z eráru. Nenechá si nějakým Macinkou rozkopat bábovičky
3. Celá kauza rychle vyšumí a to především ze strany Babiše a Tykače. A není vyloučené. že toho troglodyta Macinku obětují...
@Juchin hele tak o nem je to jasne uz celkem dlouho, je to totalne arogantni namistrovany "fracek", ktery si mysli, ze snad sezral vsechnu moudrost a kdyz s Pitomiem drzi trestne stihaneho Burese za koule, tak muzou skoro cokoliv. ..Ale na tohle dojede, ono nic neroste do nebe!
Když ho miluješ.... Macinka si bez Turka zřejmě nedojde ani na záchod, před spaním mu Turek musí číst pohádky o Macinkovi velikém, převelikém, a ráno ho Turek musí krmit, jinak je Macinka poněkud neklidný. Co vše ti chlapečci mají mezi sebou?
@hany987
Tykačovi jde o miliardy a Klausovi o pomstu. Motůrci budou pevnou součástí snah Bureše o beztrestnost a desítky miliard z eráru... Tykač má to "štěstí", že jeho podnik.zájmy se nekříží s Burešem....
Tykačovi jde o miliardy a Klausovi o pomstu. Motůrci budou pevnou součástí snah Bureše o beztrestnost a desítky miliard z eráru... Tykač má to "štěstí", že jeho podnik.zájmy se nekříží s Burešem....
@FRANTlŠEK VANĚK
Chlad je jen mediální figurka. Majitelem je Tykač. A jeho zájmy jsou uhelné elektrárny a těžba uhlí v sev,čechách. Vše se jasně ukáže...
Chlad je jen mediální figurka. Majitelem je Tykač. A jeho zájmy jsou uhelné elektrárny a těžba uhlí v sev,čechách. Vše se jasně ukáže...
@Uživatel_5700993
Nevím jestli je za mororkami Tykač, ale vím, že je za nimi Chlad.
Nevím jestli je za mororkami Tykač, ale vím, že je za nimi Chlad.
@Marcel Blafka Znám řadu důchodců s rozumnými názory a dokonce i ti, kteří volili Babiše, nestojí o Turka a Macinku. Prosím nezevšeobecňujte!
Jak ty ke mě, tak já k tobě. Tak se dá shrnout to, co přes Koláře vzkázal Macinka Pávkovi, který porušuje ústavu a je na vládu drzý jak opice.
To je útok na prezidenta a stát?
To je útok na prezidenta a stát?
@Martin Novotný Vlastně nikdo.....právě pod sebou "spálil mosty" jak sám tvrdil, nebo spíš spáchal takové politické harakiri.....
@Uživatel_5700993 perfektní shrnutí o co tady jde. Ale zda Prcinku Macinku obětují tak tomu moc nevěřím. On je Andrej i s Okamúrou bude potřebovat celé ty čtyři pekelné roky co nás čekají
Prostě dotace pro AGROFERT to je oč tu běží.
Prostě dotace pro AGROFERT to je oč tu běží.
Prezidentem je komunistický rozvědčík z komunistické rodiny, premiérem komunistický spolupracovník STB, který je multimiliardář jehož volí důchodci.
Není problém v tom, že díky zoufalým novinářům napadající konkrétní lidi nikoliv jejich názory se nechce do politiky schopným manažerům a majitelům firem nezávislích na dotacích a statních zakázkách?
Není problém v tom, že díky zoufalým novinářům napadající konkrétní lidi nikoliv jejich názory se nechce do politiky schopným manažerům a majitelům firem nezávislích na dotacích a statních zakázkách?