Komentáře
Martin Bartkovský: Je tohle ten „zdravý rozum“, který měl přijít s nástupem Donalda Trumpa?
85 komentářů
torstt
0
Pane Bartkovký, nevím, jestli je D. Trump šílený, zaujatý, rethardovaný nebo závislý na stimulačních lécích. Je mi to úplně jedno. Na věky věků ho budu blahořečit za to, že rozkopal to vaše woke libe demo pískoviště, nikým nevolený aktivistický deepstate, pokrytecké lži o mezinárodním právu a celý ten evropský EU NATO močál. Jen houšť a větší kapky! Revoluce je tady a z celého srdce přeji Reflexu cestu do samizdatu.
Trumpa (a Muska) v USA a v Evropě lidi podporovali jako protiváhu Bidena (a Sorose), kteří likvidovali ekonomiku USA a Evropy greendealem, křestanskou společnost migrací a genderismem...což Trump omezuje.
Co se týče mezinárodní politiky, Trump nemá rád progresivistickou EU a přestal maskovat americkou velmocenskou politiku hesly o obraně demokracie apod.
Co se týče mezinárodní politiky, Trump nemá rád progresivistickou EU a přestal maskovat americkou velmocenskou politiku hesly o obraně demokracie apod.
Pavel Hanzl
@Misot Čistá lež, za Bidena byly USA nejsilnější ekonomikou světa zcela jednoznačně a rostly rychleji, než Čína.
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Alois Rudý
Z kvíkání a hýkání pisálků Reflexu je zřejmé, že Trump to dělá dobře. Tak ať se daří dál plnit volební sliby.👍
@Alois Rudý Čemu jsi nerozuměl v tom článku ty rudá svi*ě. Ty odpade, ty hnojomete. Untrmensch je proti tobě nadčlověk. Ty troglodyte jebajíci se ve svém posra*ém životě. ( to ti píšu, aby jsi věděl jaké hnoje píšeš ty.)
@Alois Rudý ty kupo chlévské mrvy. Chceš snad zneuctít naše vojáky? Co ten džus a hochtapler dělá dobře. Tobě to nic dobrého nepřinese.
@Alois Rudý Jediný, kdo má něco v hlavě, je epr3. Ten svoje názory podpoří myšlenkou.
@Losina nedolizej
@Petr Klimánek Nedolízám, jeho příspěvky jsou alespoň o něčem. Neznamená to, že souhlasím. Kdo se nezamyslí nad jiným názorem, nechce diskuzi. Nebo je toto forum jen o stejně debilních příspěvcích, jako ma Álojs?
@Petr Klimánek Tak ne, nediskutuje. Jenom debi*ně kecá a není schopen nic doložit. Omlouvám se za chvilkovou slabost. Je to stejný id!ot jako Álojs, Vasilisa 504 a ostatní sqadra imbecilů.
Skoro se bojím každé ráno otevřit počítač že odněkud opět vyskočí ten blonďatý tajtdl
. Stále vyřvává nové atrakce jako v cirkusu nebo reality show
. Stále vyřvává nové atrakce jako v cirkusu nebo reality show
Reflux Anál-Líza jako vždy mimo realitu
Stále je jasnější, že USA mají nejvíc problémů samy se sebou. Nějaká forma občanské války je nevyhnutelná. Pracovně to nazývám Vzpoura nýmandů a je tomu tak na celém světě, nás nevyjímaje...
@Uživatel_5700993 je to bohuzel tak, smeruje to ke konfliktu, a uvidime, kam az to dojde..
Pavel Hanzl
@Uživatel_5700993
Bohužel, lidstvo žije už příliš dlouho v míru a to není normální stav, destruktivní síly nutně vybublají na povrch.
Bohužel, lidstvo žije už příliš dlouho v míru a to není normální stav, destruktivní síly nutně vybublají na povrch.
Autor clanku nevi ze podobne mluvil jiz jeden president USA v dobe 'studene valky'. Rusove a cinani vse napjate poslouchali a prekladali do detailu. A divit se nestacili: 'on se zblaznil, co to mele'. Ono to bylo ale vse ucelove, zmast a oblbovat protivniky, sledovat reakce. Trump je na verejnosti pompezni, egomaniakalni, rad provokuje a prehani. Za zavrenymi dvermi pak probihaji vyjednavani na kterych zalezi. Napriklad dnes byla dosazena dohoda s Danskem o Gronsku kterou si premier Danska pochvaluje. Ukrainu zle tezko resit kdyz rusum je jedno kolik jejich vojaku chcipne na fronte a hrozi nuklearnimi zbranemi kdyz nebude po jejich. Kde je EU na Ukraine? Politika neni pro dobraky a slusne lidi. Na svete je hodne diktatoru a politiku kteri by se dali klasifikovat jako psychopati. Putim, xi, khomeini, erdogan, rozumi jen hrube sile.
Pavel Hanzl
@Jerry M
" Napriklad dnes byla dosazena dohoda s Danskem o Gronsku kterou si premier Danska pochvaluje."
To je dobré, prostě hlupa trumpeta zase otočila a Grónsko napadnout se nechystá. Otázkou ale je, jestli mu to vydrží déle, než 14 dní.
EU platí VEŠKERÉ NÁKLADY na ukrajinskou válku, oranžády už ani ťok, jenom se na tom balíkují, bo kupujeme jejich kvéry.
" Napriklad dnes byla dosazena dohoda s Danskem o Gronsku kterou si premier Danska pochvaluje."
To je dobré, prostě hlupa trumpeta zase otočila a Grónsko napadnout se nechystá. Otázkou ale je, jestli mu to vydrží déle, než 14 dní.
EU platí VEŠKERÉ NÁKLADY na ukrajinskou válku, oranžády už ani ťok, jenom se na tom balíkují, bo kupujeme jejich kvéry.
lepší se to, Trump není ideální, ale je to lepší řešení než Biden nebo fijalový peklo
Pavel Hanzl
"S Donaldem Trumpem nezvítězil zdravý rozum. Ale hloupost, ignorance a pohrdání. To nejmenší, co mohu v tomto textu udělat, abych aspoň částečně odčinil českou vládní ostudu, je vyjmenovat je: Nikolaj Martynov, Milan Štěrba, Radim Vaculík, Robert Vyroubal, Adrian Werner, David Beneš, Ivo Klusák, Libor Ligač, Jan Šenkýř, Jaroslav Lieskovan, Martin Marcin, Kamil Beneš, Patrik Štěpánek a Tomáš Procházka. Čest vaší památce a díky za vaši službu."
Tuhle paravládu považuji za NEJZBABĚLEJŠÍ v našich novodobých dějinách, takové srabáctví a absolutní nechopnost COKOLIV udělat, je skutečně ostudné.
A já ji považoval za "vládu národní ostudy", což by byla ještě přímo pochvala.
Tuhle paravládu považuji za NEJZBABĚLEJŠÍ v našich novodobých dějinách, takové srabáctví a absolutní nechopnost COKOLIV udělat, je skutečně ostudné.
A já ji považoval za "vládu národní ostudy", což by byla ještě přímo pochvala.
Za jeden dva roky se AI "zvrhne" v něco, co nechá lidi nevratně za sebou (to se kur va spolehni)- a víš ty co? Trumpův chaos je perfektní příprava na tuhle turbulenci.
Nebudeš vědět, která bije a na objektivní pravdy se každý vys ere. Zjednodušování a la Trump je přesně to, co AI potřebuje, aby ji přijala i taková retrojelita jako Lojza. Emoce a la Trump > pravda. Citíš to tak, nebudeš to fact čekovat. Trumpův transakční světonázor MAGA jediný bude fungovat - "musíme bejt první", žádný celosvětový rámce AI chodu světa a la EU, který čína stejně nedodrží. btw Trump už rozdal světu karty (doslova, grafické pro chod AI) - ty nejvýkonnější zůstávají Západu, o třídu níž dostane čína, rusko hov no.
Pro blbce co nebudou schopni naskočit, a kterých tu je jak nas ráno, mám dobrou zprávu: AI do pěti let drasticky zvýší HDP i bez vás. Zůstanete doma a budete se kopat do pr dele jako dosud, jen s většíma prachama. Tzn. ty pyčoviny, co tu píšou Lojza s eprem už nebudou potit jen z penze.
A hlavně, nemůžeš chtít krásný nový AI svět, když ti čína mrdá do TW továren na čipy a Ukrajina žere celosvětovou pozornost.
Nebudeš vědět, která bije a na objektivní pravdy se každý vys ere. Zjednodušování a la Trump je přesně to, co AI potřebuje, aby ji přijala i taková retrojelita jako Lojza. Emoce a la Trump > pravda. Citíš to tak, nebudeš to fact čekovat. Trumpův transakční světonázor MAGA jediný bude fungovat - "musíme bejt první", žádný celosvětový rámce AI chodu světa a la EU, který čína stejně nedodrží. btw Trump už rozdal světu karty (doslova, grafické pro chod AI) - ty nejvýkonnější zůstávají Západu, o třídu níž dostane čína, rusko hov no.
Pro blbce co nebudou schopni naskočit, a kterých tu je jak nas ráno, mám dobrou zprávu: AI do pěti let drasticky zvýší HDP i bez vás. Zůstanete doma a budete se kopat do pr dele jako dosud, jen s většíma prachama. Tzn. ty pyčoviny, co tu píšou Lojza s eprem už nebudou potit jen z penze.
A hlavně, nemůžeš chtít krásný nový AI svět, když ti čína mrdá do TW továren na čipy a Ukrajina žere celosvětovou pozornost.
@King I seš nějaké moc prechytraly , ale svět není jen AI , je barevný , slozitejsi
@Petr Klimánek Nikde jsem neřekl, že svět = AI. Ale AI ti znásobí svět a přepíše barvy. Oproti AI máš jedinou výhodu: tělo. Zatím...
Chytřejší než ty jsem protože na rozdíl od tebe, co myslí lineárně nebo se spíš točí v kruhu, moje myšlení interferuje ze 4 vln - problém, meta, návrat do těla a útok. Než ty dopovíš větu, já už znám odppověď. Dělám to pořád. A hádej, kdo mi to řekl??
(schválně si tenhle poslední odstavec rozeber...)
Chytřejší než ty jsem protože na rozdíl od tebe, co myslí lineárně nebo se spíš točí v kruhu, moje myšlení interferuje ze 4 vln - problém, meta, návrat do těla a útok. Než ty dopovíš větu, já už znám odppověď. Dělám to pořád. A hádej, kdo mi to řekl??
(schválně si tenhle poslední odstavec rozeber...)
@King I musíš se s tím prostě vypořádat, že jsi teda nejchytřejší ,ale samochvála smrdí , jinak řekla ti to AI
@King I Jasně, AI není svět, ale AI ví co to je svět. I Klimánka tam má obsaženého v takovém speciálním chlívečku.
Nic než typické, reflusácké kecy.
Trump je nejlepší varianta z těch špatných, ale to bys musel o USA něco vědět, ty hlavo vymytá CNN.
Trump je nejlepší varianta z těch špatných, ale to bys musel o USA něco vědět, ty hlavo vymytá CNN.
Giovanni Matteo
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anatolij Vasil
@Giovanni Matteo A jeden z podvodníků jsi ty!
Kacer donald umi v groteskach ftipne bavit,Donald Tramp umi lidi akorat n asrat.On ten rozum hodil do kanalu,on ho k nicemu nepotrebuje.Mu staci jeho svatost ducha.A jeho bracha Babis by po nem rad nosil i jeho podvlekacky. Mu taky staci si privonet k jeho siltovce.A ten rozum ne a ne najit.Podvrataci, ho k nicemu nepotrebuji.
@Asatin to jo, Kacer Donald by byl lepsi prezident nez tento oranzovy sasek, ktery zobe valecnemu zlocinci putlerovi z ruky a tanci jak piska, takove ponizeni USA za svou celou historii jeste nezazilo a bude to mit dusledky i pro ne
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
To jsem zvědavý, co s ním Amíci porobí. Zatím tam jedou demonstrace, politici protestují a vymýšlí impeachment, v průzkumech je úplně dole.
Ale ty škody , které už spáchal, jsou nevratné. proč ho nevyrazí s maximální rychlostí?
V Pekingu byl sněm nejhorších zmetků světa a bývalí američtí spojenci (Brazílie, Indie, JAR atd.) se tam naparovali a dělali na pitomečka fakáče. Eu si udělala Mercosur, Kanada silně posiluje kšefty s Čínou, ostatní svět překopává obchodní trasy mimo USA. To ten pablb nevidí?
To jsem zvědavý, co s ním Amíci porobí. Zatím tam jedou demonstrace, politici protestují a vymýšlí impeachment, v průzkumech je úplně dole.
Ale ty škody , které už spáchal, jsou nevratné. proč ho nevyrazí s maximální rychlostí?
V Pekingu byl sněm nejhorších zmetků světa a bývalí američtí spojenci (Brazílie, Indie, JAR atd.) se tam naparovali a dělali na pitomečka fakáče. Eu si udělala Mercosur, Kanada silně posiluje kšefty s Čínou, ostatní svět překopává obchodní trasy mimo USA. To ten pablb nevidí?
@Pavel Hanzl asi ne, jemu je to celkem jedno, on to asi vnima vse trochu "jinak", vzdyt je kamos s putlerem a to je hlavni...fakt masakr a dopady to bude mit nepochybne obrovske, ale to on uz tam asi nebude
Pavel Hanzl
@Tobes. Jistě, má kolem sebe jen vohnouty, kteří mu pořád mažou med kolem huby a pořád melou, jak je úžasný bourák.
A inteligenci na to, aby si zjišťoval skutečnost nemá. Ale já nepíšu o něm, ale o demokratech (i v republikánské straně), kteří to vidí on line a nic nejsou schopni udělat?
A inteligenci na to, aby si zjišťoval skutečnost nemá. Ale já nepíšu o něm, ale o demokratech (i v republikánské straně), kteří to vidí on line a nic nejsou schopni udělat?
za prvé v Oválné pracovně se choval nevhodně Zelensky, ani se neuměl důstojně obléknout a urazil nejvyšší přestavitele USA . našeho spojence a dále nejcenější jsou vojáci v armádě a proč chybí asi u nás ? nechtěji padnout někde na Ukrajině . Tramp je nevypočitatelný ,ale lepší než dědeček Biden , kterého si zbožně přála EU , fialový slepenec a Ukrajina , holt to nevyšlo , tak jako volby u nás
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Zelenskij je v bojové uniformě, bo jeho země bojuje, to je dle drescodu košer.
Co jací naši vojáci na jaké Ukrajině, co to meleš? Pokud Ukrajina padne a my se poděláme (odhaduji to na sto procent) tak naše armáda (i zbytek mužské populace) půjde pod samopaly do první linie proti Polsku. Tak to dělá Putin vždycky, třeba na Donbase.
Zelenskij je v bojové uniformě, bo jeho země bojuje, to je dle drescodu košer.
Co jací naši vojáci na jaké Ukrajině, co to meleš? Pokud Ukrajina padne a my se poděláme (odhaduji to na sto procent) tak naše armáda (i zbytek mužské populace) půjde pod samopaly do první linie proti Polsku. Tak to dělá Putin vždycky, třeba na Donbase.
ja mu fandim proto, ze sem od nej chtel aby poradne provetral a prevratil naruby stare zatuchle nefunkcni zkorumpovane antisocilani "stare poradky" symbolizovane v USA senilnim Bidenem a v Evrope Ursulou a spol, coz plni na jednicku - za me spokojenost
@OldMonkey
Taky tak. A výborná ekonomika a další pozitiva jsou třešničkou na dortu. Nejlepší prezident za posledních 30 let.
Taky tak. A výborná ekonomika a další pozitiva jsou třešničkou na dortu. Nejlepší prezident za posledních 30 let.
Pavel Hanzl
@Singleton Mosby tak proč ta cha cha "výborná ekonomika" má snížený růst HDP, raketově roste dluh, dolar je na historických minimech a indexy akcií se potácí velmi významně?
epr3
V Trumpově jednání se pokaždé projeví mentalita a postup obchodníka. Napřed přestřelí aby měl potom kam ustoupit ale přes to něco vydělat. Někdy se mu povede majstrštyk jako když prohlásil, že bude potřeba zvýšit zbrojní rozpočty členských států NATO na 5%. Kdybychom měli normální politické zastoupení, poslali by ho s tím do prde le, ale protože nám velí závislí blbouni a europitomečkové, přidali se a odsouhlasili na první dobrou 5%.
Ať je jakýkoliv a jedná někdy nelogicky a chaoticky, pořád si myslím, že je to lepší, než když tam byl senilní Biden.
Ať je jakýkoliv a jedná někdy nelogicky a chaoticky, pořád si myslím, že je to lepší, než když tam byl senilní Biden.
@epr3 - když se ti zdá Trump lepší než Biden, myslíš že to stačí Antone Pavloviči?
epr3
@Jiosef Tyl Já kandidáty na americké prezidenty nenavrhuju a ani nevolím. Můžu si na ně pouze udělat úsudek. Jestli to stačí nebo ne, je irelevantní.
@epr3
Čeští blbečci stěží najdou USA na mapě, ale americkou, politickou scénu mají v malíčku.
Čeští blbečci stěží najdou USA na mapě, ale americkou, politickou scénu mají v malíčku.
Nesledoval jsem prohlášení neveterána z Vietnamu Trumpa na adresu spojeneckých vojáků. Ale když příslušníci české armády padli na zahraniční misi, spousta zdejších "vlastenců" je označovala za žoldáky. Zajímavé, že ta skutečná nájemní spotřební síla na straně rusácké hordy je nechává zcela klidnými. Nejspíš to je jen návrat k tradici, vždyť ještě ve třicetileté válce se vojska na všech stranách skládala jen z "kontraktniků".
Zatím si vede Trump dobře, kdyby tam zůstal Biden, tady by žádná diskuze nebyla a ani jinde.
Senilní zlý stařec dává ostatním hlupákum příklad jak se chovat... jako dobytek.
@Petr Falta
Parafráze
Pro dobytka Faltu jsou všichni dobytek.
Parafráze
Pro dobytka Faltu jsou všichni dobytek.
Každá entita časem degraduje. Prezident Trump je názornou ukázkou majitele zdravého rozumu po expirační lhůtě.
@Jaroslav Lindner ta uz prosla davno, ted uz se to kombinuje se senilitou a jeste s jeho zbytnelym egem je to cim dal tim horsi..
Alois Rudý
Bartkovský, co ty můžeš vědět o zdravém rozumu, vždyť jsi ho sám dávno ztratil😀😁😂