Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Proč se neustále sjednocujeme, když nám to v historii často přineslo jen neštěstí?

1 komentář

Giovanni Matteo
Byl jsem podveden o 154 000 dolarů. Mluvil jsem s Rusem, kterému jsem poslal peníze v bitcoinech, a málem jsem o všechno přišel. Pan Dennis, který s obchodováním teprve začínal, však včas zasáhl a získal pro mě zpět 154 000 dolarů v bitcoinech. Odvádí opravdu skvělou práci; doporučil jsem ho několika přátelům a kolegům, kteří se stali spokojenými zákazníky. Byl mi velkou pomocí v mém obchodním podnikání. Můžete ho kontaktovat. Hacking and Fund Recovery. Je nejlepší a má širokou škálu dovedností v oblasti vymáhání a odhalování podvodníků. Jsem rád, že jsem dostal své peníze zpět; není žádná ostuda stát se obětí jedné z těchto sofistikovaných a predátorských operací. Tímto způsobem můžete získat zpět některé nebo všechny své ztracené finanční prostředky a zabránit podvodným útokům. Chcete-li získat zpět své neoprávněně nabyté bitcoinové prostředky, vymazat nebo smazat svůj trestní rejstřík a zahájit těžbu bitcoinů, kontaktujte TRUSTWAVE CYBERDEFENSE na této e-mailové adrese: Trus­twave­.cyber­defen­se @ gmail com
.......,