Zprávy
Další oběť honu na imigranty. Agenti ICE v Minneapolisu zastřelili dalšího amerického občana
22 komentářů
Jerry M
0
Stal v ceste ICE, provokoval, branil se zatceni, pral se s nema, byl ozbrojen. Tim si zadal o tvrdy zakrok. V USA je to navod na velke problemy. Policajti v USA jsou vice chraneni zakonem nez v CR.
Jóža Oltec
0
@Jerry M A že tu nemluvíš o Kyle Ritterhause který udělal to stejné a zabil přitom dva chlápky. Byl potom neocony oslavován jako hrdina. Selektivní paměť?
To se tu seslo machru a expertu na USA. Mohu vas ujistit, ze Praha pupkem sveta neni. Po pul roce v USA nema nikdo ani sajna, jak to zde chodi. Jsem tu 44 let, mam USA procestovane sluzebne i privatne. Trvalo mi 10 let, nez jsem nas system zacal chapat.
Jako obvykle, woke marxoidni CTK lze, jak kdyz tiskne. Jste machri na agitprop, jako kdysi Tass, Pravda a Rude pravo! Zatceni 5 leteho kluka je sprosta lez! -- Jeho *** je gauer ilegal a ICE se o dite postaral. -- Je mi z vas na zvraceni!
Zde jsou fakta. Ohledne imigrace ma federalni vlada naprostou a ustavni pravomoc. Zradny a neschopny rezim Pepe ChiCom Bidona plny klintonistu a obamabotu ma soucasny bordel na svedomi. Za 4 roky na nase utraty do USA pritahli 12-20 milionu ilegalu, coz je invaze. Z toho miliony zlocincu, gauneru, pervertu, drogaru a gangsteru. Nekolik set tisic islamistu. Ta svoloc nas prepada, znasilnuje zeny, divky i deti, krade miliardy z dani - viz skandal v Minneapolis, CA, OH a ME. 80% Somalcu v MN jsou uz 10 let na podpore z dani. Stat okradli o ~10 miliard dolacu.
Radikalni a militantni woke hajzlove, jako Renee G. (do poldy vjela terenakem a ten ji v sebeobrane zastrelil! Kreten Pretti se s poldy pral. Na oba dva plati 'good riddance'. Vsichni jsou placeni a trenovani agitatori extremni Levice! Zastavaji se lotru, coz delaji i nase prolhana masmedia a Dem (socanska) partaj.
~80% slusnych Amiku, vcetne me, deportaci techto padouchu, nefachcenku a zlodeju podporuji.
Takze klidek, souzi.
Jako obvykle, woke marxoidni CTK lze, jak kdyz tiskne. Jste machri na agitprop, jako kdysi Tass, Pravda a Rude pravo! Zatceni 5 leteho kluka je sprosta lez! -- Jeho *** je gauer ilegal a ICE se o dite postaral. -- Je mi z vas na zvraceni!
Zde jsou fakta. Ohledne imigrace ma federalni vlada naprostou a ustavni pravomoc. Zradny a neschopny rezim Pepe ChiCom Bidona plny klintonistu a obamabotu ma soucasny bordel na svedomi. Za 4 roky na nase utraty do USA pritahli 12-20 milionu ilegalu, coz je invaze. Z toho miliony zlocincu, gauneru, pervertu, drogaru a gangsteru. Nekolik set tisic islamistu. Ta svoloc nas prepada, znasilnuje zeny, divky i deti, krade miliardy z dani - viz skandal v Minneapolis, CA, OH a ME. 80% Somalcu v MN jsou uz 10 let na podpore z dani. Stat okradli o ~10 miliard dolacu.
Radikalni a militantni woke hajzlove, jako Renee G. (do poldy vjela terenakem a ten ji v sebeobrane zastrelil! Kreten Pretti se s poldy pral. Na oba dva plati 'good riddance'. Vsichni jsou placeni a trenovani agitatori extremni Levice! Zastavaji se lotru, coz delaji i nase prolhana masmedia a Dem (socanska) partaj.
~80% slusnych Amiku, vcetne me, deportaci techto padouchu, nefachcenku a zlodeju podporuji.
Takze klidek, souzi.
@Robert of Prague Nejsi jediný, kdo v říši strejdy Sama žije 40+ let a má ji procestovanou skrz naskrz. A rozhodně nemáš patent na to tvrdit že tvé vidění a vnímání toho co se tu zrovna děje je zrovna správné. Ta Amerika do které jsem sám přišl před více než 40 lety dnes už neexistuje, začala se měnit v 90tých letech kdy Gingrich začal žlučovitě dělit populaci na "my vs oni". ...Ale něco podobného říkal i Radek Mašín kterého jsem dobře znal a který sem přibyl dekády přede mnou a byl z vývoje kolem r 2000 dost znechucený, a to tehdy vládli zase republikání. Země a zdejší společnost neustále evolvují ale dnes s tím cvokem ve WH rozhodně nejsou na správné cestě.
@Jóža Oltec Jsem rad, ze jsem se na odpoved vyspal.
1. Zamerne ignorujes mnou uvedena FAKTA, mladej.
2. Zkousis gaslighting (najdi si ve slovniku), ale marne.
3. Trpis tezkym TDS, bacha na to, vetsinou vede k akutnimu magoreni.
4. Z toho vyplyva, ze jsi volil neschopnou militantni woke hyenu a ludru Que-mala Harris. Jako i Somalci s IQ pod 70 - take fakt!
5. Ohledne Masinu lzes. S tebou by se zarucene nestykali. Jsou to borci.
6. Mame tu woke radikalu vic nez dost, o prastenych ovcanech ani nemluve. Kousci jako ty do USA nepatri. Kup si tricko s ksichtem vraha a skety Che Guevara a odstehuj se na Kubu. Je tam teplicko a s rudymi tam muzes chlastat rum.
7. Pochybuji, ze umis dobre AJ. Precti si tedy neco na KN (hlavne Syr zdarma) a pouc se. Nesmysly, co placas jsem zapomnel na 3. obecne.
1. Zamerne ignorujes mnou uvedena FAKTA, mladej.
2. Zkousis gaslighting (najdi si ve slovniku), ale marne.
3. Trpis tezkym TDS, bacha na to, vetsinou vede k akutnimu magoreni.
4. Z toho vyplyva, ze jsi volil neschopnou militantni woke hyenu a ludru Que-mala Harris. Jako i Somalci s IQ pod 70 - take fakt!
5. Ohledne Masinu lzes. S tebou by se zarucene nestykali. Jsou to borci.
6. Mame tu woke radikalu vic nez dost, o prastenych ovcanech ani nemluve. Kousci jako ty do USA nepatri. Kup si tricko s ksichtem vraha a skety Che Guevara a odstehuj se na Kubu. Je tam teplicko a s rudymi tam muzes chlastat rum.
7. Pochybuji, ze umis dobre AJ. Precti si tedy neco na KN (hlavne Syr zdarma) a pouc se. Nesmysly, co placas jsem zapomnel na 3. obecne.
@Robert of Prague Ejhle, další český šmoula v US co se vytahuje. Čecháčci to mají asi vžité, i proto jsem se podobným tupcům v US vždy raději vyhýbal, až na několik vyjímek..Jak je ti na welfare, eh?? 😎😎 When that schmuck Kyle Ritterhouse went to a demonstration with AR-15 and killed two protesters, neocons like you called him a hero and celebrated his 2nd amendment right. When this poor nurse did the same with a pistol w/o so much as touching it during the confrontation with ICE goons, the neocon crowd started yapping it was his own fault and he should have stayed at home.... Better kiss you own ass pal and STFU. Even local junkies are a step above you mental state, slimeball.
@Robert of Prague posledni veta, v prizpevku, je naprosto dostacujici. Jsem rocnik 42 a muj zivot zde zapocal v roce 1969. Napsal jste to naprosto spravne a objektivne.
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
V USA jsou nebezpečnější státy než Minnesota nebo Kalifornie, nebezpečnější města. Ale Trump si vybral ty, kde vládne konkurence. A teď už tam to násilí přivezli jeho oblíbení agenti ICE.
@eva27 Bohužel je to tak....Na fox news teď neocons vykřikují, že obyvatelé měli zůstta doma a nenarušovat ICE honičky, jako by amíci neměli základní práva pohybu, shromažďování či protestu. Nebo jiní neocons vykřikují, že ten maník samal po zbrani, když to videa jasně vyvrátili, pouze fotil s telefonem než se na něj sesypali. Jednomu je z toho smutno, že musíme čekat ještě rok na nové volby, po kterých ta špína z bílého domu bude doufejme neutralizována. Doufejme.
@Jóža Oltec Ale toho maníka zastřelili, když se vzpíral zásahu a bránil se na zemi a chtěl vstát, někdo to mohl vyhodnotit, že chtěl vytáhnout zbraň. Já viděl video a tam to jednoznačné teda nebylo. Prát se s ozbrojeným zakuklovaným komandem je v Usa hloupost. Co je pro mne zásadní je, že měl zbraň a neposlechl pokynů.
@Pavol Vraštiak Měl zbraň a licenci ji otevřeně nosti tak jak mu to zaručuje ústava. Neměl žádný trestní záznam. Těch videí je několik, podívej se pořádně. Napadli jej protože je zblízka fotil na veřejném prostranství, což mu zaručují zákony také a bylo potvrzeno už několikrát institucí SCOTUs. Pral se s nimi neb jej srazili na zem, zabít ho v žádném případě nemuseli. Nesjpíš jej zastřelil zase jeden ICE kovboj který bude balistikou odhalen, pak zveřejněn, a nakonec zbaběle uteče i s rodinou někam na druhou stranu země. Což mu v konečném důsledku stejně nepomůže.
@Pavol Vraštiak Nech si vyšetřit zrak . Správně jsi napsal komando . Nemá žádné pravomce toto konat . Jiné video ukazuje , jak agent ICE utíká a odhazuje jeho zbraň . V jiných městech a státech se lidé s těmito agenty nepářou a dávají jim pořádnou nakládačku . Těch videí je mraky . Mám ve státech přátele kteří tam žijí 57 roků , takže mám od nich informace jaké je všeobecé dění . Co ty ?
@Pavol Vraštiak Zbraň ani nevytáhl a v ruce měl mobil. Svědků je dost a je to natočeno. Lže Trump, lže ta příšerná prolhaná Noem, lžou agenti ICE. Potřebuji zastrašit lidi a ukázat, že podle nich jsou státy řizené Demokraty plné kriminálníků a poškodit pověst možných Trumpových konkurentů. I za cenu ztracených životů bezúhonných občanů. Člověk, který se na JIP staral o veterány bude střílet po agentech ICE? Pracovník v pomáhající profesi? Blbost!
@Jóža Oltec Co s tím má společné, že měl čistý rejstřík a povolení nosit zbraň? To, že ho srazili na zem ho neopravňuje k tomu, aby se začal prát s ozbrojeným agentem. K čemu tady jmenujete jeho práva? Měl poslechnout ozbrojené komando, všechna ostatní práva jsou mu teď k ničemu. Stačí změnit uhel pohledu a klidně můžeme označit jeho za kovboje a ne toho, co ho zastřelil.
@Pavol Vraštiak Teď jsem zhlédl více videí , a to , co ty tvrdíš je blbost . Slušně řečeno . Jasně . Ty na jeho místě by ses podělal do kalhot . Oni znají svoje práva , a ICE agenti nejsou policie a k takovým zásahům nemají oprávnění . Je to Trumpova soukromá fašistická bojůvka . Kdyby na tom místě byla policie , tak je zatkne . Ty svoje úhly pohledu si můžeš stčit víš kam .
@Jóža Oltec Je zo úplně šílené. Necelá dvě hodiny jízdy autem od Minneapolis jsem cca půl roku žila. Pak jsem byla asi měsíc v Texasu. To byl hodně velký rozdíl. Tam kamarád z TX jezdil v autě s bejsbolkou po ruce a varoval mě, ať se od něj moc nevzdaluji. Je mi zle z toho, jak ICE řádí. Pohotovostní pluk u nás se při potlačování demonstraci v osmdesátých choval brutálně, ale ne tak, že by střílel občany.