Online přenos
Glosujeme živě sjezd ANO: Babiš obhájil funkci předsedy, dva lidé byli proti. Kandidovat bude i příště
15 komentářů
Uživatel_5700993
5
Kuní ksicht a jeho poskoci ještě nepobrali, že je po vobách a pojedou nenávistnou kampaň dál. Pár jich ve svém okolí mám a musím vždy odejít, když se začnou projevovat. To snad i příznivci bolševiků byli snesitelnější. Tohle je čistokrevná lůza... Esenciální hlupáci, co s Globem dodnes hráli jen čutanou...
Přejít do diskuze
K čemu ty redakční kecy jsou? Babiš vyhrál volby a stal se předsedou vlády, co jako asi ten sjezd může přinést? V projevech rekapitulaci proběhlého období a přání všeho nejlepšího do budoucna.
ANO si ten sjezd mohlo klidně odpustit a naplánovat si ho někam na poločas svého vládnutí, ale o čem by pak Reflex psal?
ANO si ten sjezd mohlo klidně odpustit a naplánovat si ho někam na poločas svého vládnutí, ale o čem by pak Reflex psal?
@Jóža Oltec To vyžaduje tvoji vroucí modlitbu každý večer, takže disciplínu Jožinko, disciplínu....
No tak se pohodlně usaďme a sledujme, jak dlouho mu ten slepenec anoistů, mopedistů a kanimůristů bude fungovat. Tak půl roku, give or take. 😎😎
@Jaroslav Polcar
nemám ani tu nejmenší ambici se s vypatlanou koblihou bavit, ale tvůj příspěvek je razítkem na potlach Bureše a spol.
nemám ani tu nejmenší ambici se s vypatlanou koblihou bavit, ale tvůj příspěvek je razítkem na potlach Bureše a spol.
Pan premiér Babiš má zase jako vždy pravdu, nutno se postavit té fialové sebrance na všech frontách, vždyť opozice je jen sebranka feťáků a černo***áčů a zlodějů, kteří systematicky okrádali český národ!
🟥No já mám pocit, že u nás kojí jen Pospíšil (TOP 09 ) , kdy Meda Mládková mu na to kojerní přispěla půl miliardou dědictvím 🟥
...Kandidovat bude i příště....Asi čte diskuse na Reflexu, tady mu různí věštci předpovídali konec už před dlouhou dobou, ale byla to spíš takové ty Džamilovské diagnózy, které s realitou nemají nic společného....😂
@Jaroslav Polcar No jako lenivý nefachčenko se těžko k ekonomicky aktivnímu českému národu můžeš počítat, tak leda ke špíně na dně společnosti.