Online přenos
Babiš byl opět zvolen předsedou ANO. Na tiskovce křičel na novináře, že milují SPOLU. Glosovali jsme online
49 komentářů
Jaroslav Polcar
0
A copak nemá pravdu, vy zaprodanci!
Nějak nechápu, proč ANO dělá volební sněm, když je všem jasné, že nepřipadá v úvahu, aby byl zvolen někdo jiný, než direktivně určí majitel.
Asi je to kvůli verbální exhibici AB a KH🤣🤣🤣
Asi je to kvůli verbální exhibici AB a KH🤣🤣🤣
No zatím plní co svým voličům slíbili, narozdíl od předchozí vlády. To bude asi hlavní důvod té nenávisti a prasklých žilek zde
Oni zvolili majitele ANOfertu? No to je ale překvapení! Kdo by to byl čekal? 😆 To už je skoro tak napínavé jako prezidentské volby v Rusku. Těm pár delegátům, co byli proti nebo se zdrželi, to dali jako stranický úkol, aby to nevypadalo blbě, kdyby to bylo 100%. 😉
Jak ti anonisti zvedaji vsechny sve udy, aby uctili sveho estebaka,takova zvrhlost zde jeste nebyla. Jak mu veri ,ze preci nikdy nic neukradl.Ano, az prijede k nam papez,tak se necha vyzpovidat,a dostane od neho 20 otcenasu a Alenka si cvrkne do bombardaku.Hrozi, ze budeme mit svetce.
Tak jako je to jeho firma, co jiného? Těším mě jedno. Až umře, dřív neskončí, umře ANO s ním! A je starý a slabý, teda jinde než mezi poddanými!
Zeman měl pravdu Že novináři jsou to největší žumpa! na hraně bulváru nebo rudého práva!
Česko řídí hňup, co nezvládá ani sám sebe.
Jedu od tmy do tmy... Havlíček se veřejně chlubí, že je Burešova čubka bez schopnosti stanovit si hranice.
dal jsem to nečet.
Jedu od tmy do tmy... Havlíček se veřejně chlubí, že je Burešova čubka bez schopnosti stanovit si hranice.
dal jsem to nečet.
Kókněte, jak anoista epr3 (astmatik, viz dole) trpí též verbální průjmem.. 😎😎
Summary of NAEPP’s EPR-3: Recommended Medications for Asthma:
https://www.partnershiphp.org/Providers/HealthServices/Documents/Health%20Education/QuickReliefMeds12-adult.pdf
Summary of NAEPP’s EPR-3: Recommended Medications for Asthma:
https://www.partnershiphp.org/Providers/HealthServices/Documents/Health%20Education/QuickReliefMeds12-adult.pdf
epr3
Jen krátký čas nazpátek, při modroptáčnickém sjezdu, si dovolil modrokřivohubý Vondra ve svém projevu říct toto:
„Ta společnost se dá rozdělit na nějaké tři segmenty, tři třetiny. Na jedné straně je tady ta třetina aktivních – ti, co pracují, podnikají, vytvářejí bohatství. To je klíč k tomu, aby společnost uspěla. Pak je ta druhá třetina úplně na opačném konci. To jsou takoví ti někteří voliči Miloše Zemana, Kateřiny Konečné, Okamury i Babiše.
Ti z toho jenom těží. Od rána do noci ten stát nějakým způsobem dojit. Nechci se nikoho dotknout, ale je to vlastně parazitismus na tom celku a na těch prvních. A pak je to mezi. Oportunisti.“
Co tím ten celoživotní modroz mrd chtěl říct?
Jsem pracující, v jednom pracovním poměru zaměstnanec a v druhém živnostník. Z obou odvádím to, co po mě zákon žádá. Ten, kdo mě od rána do noci dojí, je tento nenažraný stát, kterému je všechno málo a rozkrade i to, co vůbec nemá.
Vondra a jeho matrace Vrecionová už léta chodí z europarlamentu se základem čtvrt miliónu/měsíc. To je jejich mzda, na kterou nemusí hnout prstem a ke které si přivydělají ještě hezky napsaným cesťákem.
Komu ten hajzl chce vyčítat nějaké parazitování?
„Ta společnost se dá rozdělit na nějaké tři segmenty, tři třetiny. Na jedné straně je tady ta třetina aktivních – ti, co pracují, podnikají, vytvářejí bohatství. To je klíč k tomu, aby společnost uspěla. Pak je ta druhá třetina úplně na opačném konci. To jsou takoví ti někteří voliči Miloše Zemana, Kateřiny Konečné, Okamury i Babiše.
Ti z toho jenom těží. Od rána do noci ten stát nějakým způsobem dojit. Nechci se nikoho dotknout, ale je to vlastně parazitismus na tom celku a na těch prvních. A pak je to mezi. Oportunisti.“
Co tím ten celoživotní modroz mrd chtěl říct?
Jsem pracující, v jednom pracovním poměru zaměstnanec a v druhém živnostník. Z obou odvádím to, co po mě zákon žádá. Ten, kdo mě od rána do noci dojí, je tento nenažraný stát, kterému je všechno málo a rozkrade i to, co vůbec nemá.
Vondra a jeho matrace Vrecionová už léta chodí z europarlamentu se základem čtvrt miliónu/měsíc. To je jejich mzda, na kterou nemusí hnout prstem a ke které si přivydělají ještě hezky napsaným cesťákem.
Komu ten hajzl chce vyčítat nějaké parazitování?
@epr3
Parazitovi eprdovi.
Parazitovi eprdovi.
epr3
@Petr Minář Zcela v intencích tvé slabomyslnosti. Ty radši zaplatíš 2x půl miliónu/měsíc( 2x čtvrt miliónu základní gáže + další čtvrtmilión za dobře vyplněný cesťák), dvěma europarazitům, než by ses jednou zamyslel.
Při vysoké úrovni tvé eurodebility se tomu vůbec nedivím.
A to nejspíš Vondra s Vrecionovou na svého pancharta pobírají přídavky....
Při vysoké úrovni tvé eurodebility se tomu vůbec nedivím.
A to nejspíš Vondra s Vrecionovou na svého pancharta pobírají přídavky....
epr3
...Kandidovat bude i příště....Asi čte diskuse na Reflexu, tady mu různí věštci předpovídali konec už před dlouhou dobou, ale byla to spíš takové ty Džamilovské diagnózy, které s realitou nemají nic společného....😂
Anatolij Vasil
@epr3 V říjnu loni mu dávali doo konce roku.To se nekonalo,teď mu dávají půl roku.Je to jen jejich sen.Nesmirili se s tím že lidi si zvolili Babiše a ne Fialu.To ještě bude sprostosti, vulgarismy a výhrůžek.Sice jsem toto co tam je nevolila,ale na 100%lepsi než Fialous a petikolka.👍👍
No tak se pohodlně usaďme a sledujme, jak dlouho mu ten slepenec anoistů, mopedistů a kanimůristů bude fungovat. Tak půl roku, give or take. 😎😎
epr3
@Jóža Oltec To vyžaduje tvoji vroucí modlitbu každý večer, takže disciplínu Jožinko, disciplínu....
Pánové, to musí být výživné. Masochismus pro pokročilé.....
Nezávidím vám. Já bych to nedal ...
Nezávidím vám. Já bych to nedal ...
A opoziční chudáci se z toho můžou potén to!
Pan premiér Babiš má zase jako vždy pravdu, nutno se postavit té fialové sebrance na všech frontách, vždyť opozice je jen sebranka feťáků a černo***áčů a zlodějů, kteří systematicky okrádali český národ!
🟥No já mám pocit, že u nás kojí jen Pospíšil (TOP 09 ) , kdy Meda Mládková mu na to kojerní přispěla půl miliardou dědictvím 🟥
Sakra to je ale novinářská úroveň 🤮
Kuní ksicht a jeho poskoci ještě nepobrali, že je po vobách a pojedou nenávistnou kampaň dál. Pár jich ve svém okolí mám a musím vždy odejít, když se začnou projevovat. To snad i příznivci bolševiků byli snesitelnější. Tohle je čistokrevná lůza... Esenciální hlupáci, co s Globem dodnes hráli jen čutanou...
epr3
K čemu ty redakční kecy jsou? Babiš vyhrál volby a stal se předsedou vlády, co jako asi ten sjezd může přinést? V projevech rekapitulaci proběhlého období a přání všeho nejlepšího do budoucna.
ANO si ten sjezd mohlo klidně odpustit a naplánovat si ho někam na poločas svého vládnutí, ale o čem by pak Reflex psal?
ANO si ten sjezd mohlo klidně odpustit a naplánovat si ho někam na poločas svého vládnutí, ale o čem by pak Reflex psal?