Komentáře
Kupovat Grónsko je zbytečné. Zapomenutá dohoda odhaluje Trumpovy motivy a Babišovu hloupost
21 komentářů
Pavel Hanzl
6
Ten chlap je evidentní šílenec, v Kongresu už chtějí oživit 25. dodatek Ústavy, že president neschopný zastávat svůj úřad má být odvolán.
Přejít do diskuze
Trump ve své meganadutosti založil jakousi "Radu pro mír", kde základní členy jsou Azerbajdžán, Argentina a Maďarsko. A oni budou řešit cha cha "válku v Gaze"!!!!
A já si myslel, že nevětší pitomec je Turek!!
A já si myslel, že nevětší pitomec je Turek!!
Zkuste novinářští nádeníci zapomenou na "globus" už o něm píšete moc dlouho, asi jste zamrzli na místě, ale svět už je zase o kus dál.Zkuste proto použít vlastní hlavu, to je ta koule na vašem těle......tam ne, nahoře🙄
Přesně, díky! Bohužel slabodusi Amíci jako by volili vládce světa, což už dávno neplatí! Je snad nebezpečnější než Putin a jiní. Další už trefí víc než ucho!
@Alois Rudý Lojzíku, ty zcela ignoruješ závěry velikého myslitele Andyho, kdy zakoupení globusu bylo pouze úvodem k myšlenkovému vývodu ohledně doletu rakety Orešnik nad území USA. Co na tom, že Orešnik je překabátěná mezikontinentální raketa RS-26 Rubež. Takže použití Orešniku coby rakety krátkého doletu pro bombardování Ukrajiny je z vojenského hlediska celkem velký nesmysl.
Ale velký myslitel Andy na to šel zcela inovativně. Koupil si globus za 15 000 Kč a vyvozoval z toho, jak moc je území USA ohroženo raketou Orešnik. Normální člověk po vyslechnutí tohoto blábolu doslova zavrávoral, jestli velkému Andymu už definitivně nehráblo. Nicméně myslitelům tvého ražení to poskytlo hřejivý pocit, jak to velký Andy zase myšlenkově zvládnul.
Ale velký myslitel Andy na to šel zcela inovativně. Koupil si globus za 15 000 Kč a vyvozoval z toho, jak moc je území USA ohroženo raketou Orešnik. Normální člověk po vyslechnutí tohoto blábolu doslova zavrávoral, jestli velkému Andymu už definitivně nehráblo. Nicméně myslitelům tvého ražení to poskytlo hřejivý pocit, jak to velký Andy zase myšlenkově zvládnul.
@Pavel Hanzl ...a kdo jiný by měl genocidu Palestinců židovským národem řešit než USA, jako hlavní člen Rady pro mír. Znáte někoho schopnějšího a prosím EU ani náznakem ?😉
"Není sebemenší důvod Grónsko kupovat, anektovat nebo jakýmkoliv způsobem vlastnit." - az na jeden duvod - a to je vzkaz putinovi: hele ty joudou, 4 roky dobyvas kousek ukrajiny, mas milion mtrvejch a co z toho? koukej jak se to dela: ja uz sem te pripravil o syrii, venezuelu za chvili o iran a kubu a nakonec budu mit megaostrov na strategicke pozici plnej surovin a ztraty? 0
a za tehnle vzkaz to stoji proste, sorryjako 
a za tehnle vzkaz to stoji proste, sorryjako 
@Igor ..... co máš proti Radě míru v čele s USA ? že zamáčkne tipec války chtivým Izraelcům a Ukrajincům ?😎😎
@OldMonkey
Ne povolení, ale podporu. A tu dostal maximální, z posledního zločince stíhaném mezinárodním soudem ho Trump vytáhl na pozici světového diktátora!
Taky se od té doby útoky na Ukrajinu znásobily.
Navíc Trum podporuje putinovy páté kolony v evrpských zemích, které ji rozvrací.
Ne povolení, ale podporu. A tu dostal maximální, z posledního zločince stíhaném mezinárodním soudem ho Trump vytáhl na pozici světového diktátora!
Taky se od té doby útoky na Ukrajinu znásobily.
Navíc Trum podporuje putinovy páté kolony v evrpských zemích, které ji rozvrací.
@Pavel Hanzl To oživují opakovaně, napřed za Nixona, pak za Clintona, pak za Bushe Jr, pak Trumpa 1 a znovu Trumpa 2. Dnes jsou ale republikání vesměs posraní, že by přitáhli Trumpův hněv a následnou prohru u dalších voleb. Tak si budeme muset počkat až do listopadu, stejně dostanou na frak. Dá se tedy dnes říct, že většinu v obou komorách kongresu drží strachem seroucí většiny republikánů..
@OldMonkey
Přesně naopak, jak dycky. Vzkaz načalnikovi Putinovi je, že já napadnu EU ze západu a ty ji můžeš o to víc masakrovat z Východu. Já podporuju tvoje páté kolony (Afd, Le Penovou, Orbána, Fica, Okamůru atd.), které EU úspěšně rozvrací. A jak ji zradíme a rozvrátíme, rozdělíme si ji podle býv. železné opony, jak to udělal Hitler se Stalinem.
Jenom ten pitomec nepochopil, že je oba dofackuje Čína, strýček Si už Putinovi vyhrožuje.
Přesně naopak, jak dycky. Vzkaz načalnikovi Putinovi je, že já napadnu EU ze západu a ty ji můžeš o to víc masakrovat z Východu. Já podporuju tvoje páté kolony (Afd, Le Penovou, Orbána, Fica, Okamůru atd.), které EU úspěšně rozvrací. A jak ji zradíme a rozvrátíme, rozdělíme si ji podle býv. železné opony, jak to udělal Hitler se Stalinem.
Jenom ten pitomec nepochopil, že je oba dofackuje Čína, strýček Si už Putinovi vyhrožuje.
@lubomirtucek Nejsi Babišův příbuzný? Úroveň kognitivních schopností by tomu odpovídala.
@OldMonkey
Samozřejmě! Všichni z dezolé tvrdí, že za tu válku na Ukrajině můžou USA! Tak asi Putinovi velí, ne?
Samozřejmě! Všichni z dezolé tvrdí, že za tu válku na Ukrajině můžou USA! Tak asi Putinovi velí, ne?
@Alois Rudý
Já bych vynechal ty Amíky a nechal to Orbánovi s Milei a Alivjevovi, ti jsou na Palestince kadeti.
Já bych vynechal ty Amíky a nechal to Orbánovi s Milei a Alivjevovi, ti jsou na Palestince kadeti.
@Pavel Hanzl myslíte ze Putin potřebuje od trumpeta nějaké "povolení " kdyby chtěl zaútočit?
Myslí ti to, ale přístup není to samý, co suverenita. Zapomínáš na to, že si tam bambus nebo rus po dohodě s Kingem Dánska můžou otevřít krám se surovinami a ty s tím neuděláš nic. Jednoho rána se probudíš a zjistíš, ža tam mají přístav jaderný ponorky Asie. Rozdíl mezi vlastnictvím a licencí pochopíš, až tě přejdou ty levicový blbosti, co v sobě právě neseš.
Babiš chtěl ukázat blbou nům, jako jste vy, jaký je rozdíl mezi velikostí Gronska na globusu a projekcí na mapě 2D.