Divoký kačer

Zpět na článek

Okamura se ke mně v noci vloupal a sundal mi doma vlajku EU, stěžuje si samoživitelka a případů přibývá

11 komentářů

Alois Rudý
@King I ...tedy něco jako ty králíku ?🐰
Alois Rudý
@King I .....posílám klíčenku😉
Alois Rudý
To má ta "samoživitelka" z toho, že má vlajku EU na kalhotkách. A případů bude určitě přibývat, protože v TESCO je výprodej kalhotek s vlajkou EU a Ukrajiny (dva kusy s vlajkou EU + jeden kus s vlajkou Ukrajiny zdarma)🦆
King I
Větší zrůda než Hojer
Jaroslava Halamková
"Občané postižení návštěvou Sundavače/Svěšovače by měli zachovat klid a nijak nezasahovat. Nebezpečí nehrozí, pokud mu nebudou fyzicky bránit v přístupu k vlajkám. Je navíc pravděpodobné, že se dotyčný v budoucnu na místo činu vrátí, jen co do Takešiho hradu dorazí aktuální dodávka ruských (případně rusko-amerických) vlajek. Tyto od něj občané dostanou náhradou", sdělila našemu listu policejní mluvčí.
BubaGump
@Alois rudé kalhotky se srpem a kladivem už v Tescu sehnat nejdou a to ani ve výprodeji. Nikdo je nechtěl ani zadara, tak skončili tam, kde právem měly. Pokrok nezastavíš
jano metal
@bella. ty ruSSkaja svoloč.
Otto Schwarz
@bella. 🫣
bella.
🟥Kačer
zapomněl detail, že :

😂 samoživitelka , kterých je tady na statisíce nových byla z Ukrajiny , nudí se , nemůže pracovat, má chudinka " jazykovou bariéru" a byla momentálně mentálně vodkou obluzená , když si vlajku v bytečku z dávek českých občanů věšela. Ukrajina není v EU , tak na ni v pokojíku nemusí nábožně koukat , ani s ní mávat z okna.Mně ale říkala , že když jede na dovolenou na Krym a natáhne ji na pláži, hned je " světová ".
Se divím, že tohle Kačer nezná ! 🟥
bella.
....
🟥
King I
@Alois Rudý Děkuju