Divoký kačer

Zpět na článek

Okamura se ke mně v noci vloupal a sundal mi doma vlajku EU, stěžuje si samoživitelka a případů přibývá

35 komentářů

BubaGump
@Alois rudé kalhotky se srpem a kladivem už v Tescu sehnat nejdou a to ani ve výprodeji. Nikdo je nechtěl ani zadara, tak skončili tam, kde právem měly. Pokrok nezastavíš
jano metal
@bella. ty ruSSkaja svoloč.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - nám stačí když to souvisí s tebou.
Jaroslava Halamková
"Občané postižení návštěvou Sundavače/Svěšovače by měli zachovat klid a nijak nezasahovat. Nebezpečí nehrozí, pokud mu nebudou fyzicky bránit v přístupu k vlajkám. Je navíc pravděpodobné, že se dotyčný v budoucnu na místo činu vrátí, jen co do Takešiho hradu dorazí aktuální dodávka ruských (případně rusko-amerických) vlajek. Tyto od něj občané dostanou náhradou", sdělila našemu listu policejní mluvčí.
Tonda Visla
@Alois Rudý Alois Ty jsi blb.
King I
Větší zrůda než Hojer
Jiosef Tyl
@BubaGump - Lůza, pardon Lojza má trenýrky se srpem a kladivem a hvězdou v zásobě. A jsou jak nové. Mění si je pravidelně vždy 9. května. 💩
Tonda Visla
@Alois Rudý Rudý = Blbý.
Otto Schwarz
@bella. 🫣
Mibus
@Alois Rudý Zdrávstvuj továrišč. Pozor na pověšovače a vyhazovače z oken. Zatím fungují v russku.
Jaromír Škubal
@bella. Co dokážou kříženci osla a vola vyprodukovat, je vskutku nevídané. Je tak dál, "cizinče".
Mibus
@Alois Rudý S článkem souvisíte Vy, soudruhu. Vy a to Vaše téma. Za Vás by se styděl i Uljanov
Mibus
@bella. Divoký Kačer není hlupák. Od toho jsou zde někteří autoři příspěvků. Např starej bella.
Jiosef Tyl
Přátelé musíme být ve střehu. Jak je vidět (rudí a bedla) blbové nikdy nespí.
Alois Rudý
Sundat vlajku EU a Ukrajiny je jenom první mírotvorný krok, následovat by mělo i sundání jejich "vyvěšovačů" pokud se to bude opakovat.🦆
King I
@Alois Rudý Děkuju
Alois Rudý
@King I .....posílám klíčenku😉
Alois Rudý
@King I ...tedy něco jako ty králíku ?🐰
Alois Rudý
Ale co s vyvěšovateli vlajek Ukrajiny, také je vyvěsit ?🦆🦆
pavelnovak
Takovou kravinu je schopen nasmolit jen Landsman.
Ivo Kruntorád
Černá můra O----ra se chová jako debil a když promluvi, tak to jenom potvrdí
Paolo Chordzu
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
BubaGump
@Jiosef Tyl Lojza má skladem i ty srpokladivové gaťky. Ty si bere, když jde bojovat za klávesnici počítače proti třídním nepřátelům na Reflexu. Mám to z anonymního zdroje, ale prý se s ním tato libůstka táhne od útlého věku.
Jaromír Škubal
@bella. Ruský impotente z domova důchodců, běž už hajat (pokud ti pečovatelka utřela řiť).
Alois Rudý
@BubaGump ...jistě, ale jak to souvisí s článkem kreveto ?😎
Alois Rudý
To má ta "samoživitelka" z toho, že má vlajku EU na kalhotkách. A případů bude určitě přibývat, protože v TESCO je výprodej kalhotek s vlajkou EU a Ukrajiny (dva kusy s vlajkou EU + jeden kus s vlajkou Ukrajiny zdarma)🦆
Jaroslav Polcar
Vy v reflexu už nevíte co ještě na vládě a parlamentu pošpinit jste zoufalí ***
Martin Prokeš
@Alois Rudý
Jaroslav Najzar
Všechny vlaky se budou vracet do Bruselu a musí se přehrát v pervolfoderlaen prašku, ať se ji vyčisti mozek .
Dalibor Šebík
Libi se mi, jak se muzete posrat. Dela dobrou praci.
bella.
🟥@Jaromír Škubal

jo, máš recht, kříženci osla a vola a Divokýho Kačera co dokážou vyprodukovat pro prachy je děs, jsi chtěl říct, doplnila jsem za tebe! 🟥
bella.
🟥@BubaGump

No a kalhotky s Ukrajinou rozeberou pečovateláky na pemprsky.Protože nikdo jiný, než dement .... 🟥
bella.
🟥@jano metal

Janku, vzdej to.Nemáš na to.🟥
bella.
🟥Kačer
zapomněl detail, že :

😂 samoživitelka , kterých je tady na statisíce nových byla z Ukrajiny , nudí se , nemůže pracovat, má chudinka " jazykovou bariéru" a byla momentálně mentálně vodkou obluzená , když si vlajku v bytečku z dávek českých občanů věšela. Ukrajina není v EU , tak na ni v pokojíku nemusí nábožně koukat , ani s ní mávat z okna.Mně ale říkala , že když jede na dovolenou na Krym a natáhne ji na pláži, hned je " světová ".
Se divím, že tohle Kačer nezná ! 🟥
bella.
....
🟥