Divoký kačer
Okamura se ke mně v noci vloupal a sundal mi doma vlajku EU, stěžuje si samoživitelka a případů přibývá
35 komentářů
Alois Rudý
Ale co s vyvěšovateli vlajek Ukrajiny, také je vyvěsit ?🦆🦆
Všechny vlaky se budou vracet do Bruselu a musí se přehrát v pervolfoderlaen prašku, ať se ji vyčisti mozek .
Libi se mi, jak se muzete posrat. Dela dobrou praci.
Paolo Chordzu
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Alois Rudý
Sundat vlajku EU a Ukrajiny je jenom první mírotvorný krok, následovat by mělo i sundání jejich "vyvěšovačů" pokud se to bude opakovat.🦆
"Občané postižení návštěvou Sundavače/Svěšovače by měli zachovat klid a nijak nezasahovat. Nebezpečí nehrozí, pokud mu nebudou fyzicky bránit v přístupu k vlajkám. Je navíc pravděpodobné, že se dotyčný v budoucnu na místo činu vrátí, jen co do Takešiho hradu dorazí aktuální dodávka ruských (případně rusko-amerických) vlajek. Tyto od něj občané dostanou náhradou", sdělila našemu listu policejní mluvčí.
🟥Kačer
zapomněl detail, že :
😂 samoživitelka , kterých je tady na statisíce nových byla z Ukrajiny , nudí se , nemůže pracovat, má chudinka " jazykovou bariéru" a byla momentálně mentálně vodkou obluzená , když si vlajku v bytečku z dávek českých občanů věšela. Ukrajina není v EU , tak na ni v pokojíku nemusí nábožně koukat , ani s ní mávat z okna.Mně ale říkala , že když jede na dovolenou na Krym a natáhne ji na pláži, hned je " světová ".
Se divím, že tohle Kačer nezná ! 🟥
zapomněl detail, že :
😂 samoživitelka , kterých je tady na statisíce nových byla z Ukrajiny , nudí se , nemůže pracovat, má chudinka " jazykovou bariéru" a byla momentálně mentálně vodkou obluzená , když si vlajku v bytečku z dávek českých občanů věšela. Ukrajina není v EU , tak na ni v pokojíku nemusí nábožně koukat , ani s ní mávat z okna.Mně ale říkala , že když jede na dovolenou na Krym a natáhne ji na pláži, hned je " světová ".
Se divím, že tohle Kačer nezná ! 🟥
@bella. Divoký Kačer není hlupák. Od toho jsou zde někteří autoři příspěvků. Např starej bella.
Alois Rudý
To má ta "samoživitelka" z toho, že má vlajku EU na kalhotkách. A případů bude určitě přibývat, protože v TESCO je výprodej kalhotek s vlajkou EU a Ukrajiny (dva kusy s vlajkou EU + jeden kus s vlajkou Ukrajiny zdarma)🦆
@Alois rudé kalhotky se srpem a kladivem už v Tescu sehnat nejdou a to ani ve výprodeji. Nikdo je nechtěl ani zadara, tak skončili tam, kde právem měly. Pokrok nezastavíš
Alois Rudý
@BubaGump ...jistě, ale jak to souvisí s článkem kreveto ?😎
@BubaGump - Lůza, pardon Lojza má trenýrky se srpem a kladivem a hvězdou v zásobě. A jsou jak nové. Mění si je pravidelně vždy 9. května. 💩
Větší zrůda než Hojer