Komentáře
Jana Bendová: Babiš má nový glóbus, my hádáme, co na něm vidí. A co vidí Schillerová na Stanjurovi
13 komentářů
I Česko by se mělo při dělení Ukrajiny snažit získat zpět západní Ukrajinu, která patřila Československu, jehož nástupcem Česko je. Byl by to dobrý prostor kam by bylo možné přesunou Ukrajince z Česka a jejich fialové přátele k převýchově.😎
Bureš je na půl cesty k pochopení. Řeší trasy raket mezi Ruskem a USA. Ale už má scvrklý kulky, takže si plete směr. Ne z ruska na Wašinkton, ale z USA do každé jednotlivé pr dele rusi.
A teď vážně, srá či. Všichni se vysrali na akcie čezu a prachy vrazí do Strnada. Trump chce do dvou měsíců začít budovat odpalovací zařízení v Grónsku. Jak já to vidím, žádný dohody o vlivu, Vajgl půjde do p*či i s celým Ruskem.
A teď vážně, srá či. Všichni se vysrali na akcie čezu a prachy vrazí do Strnada. Trump chce do dvou měsíců začít budovat odpalovací zařízení v Grónsku. Jak já to vidím, žádný dohody o vlivu, Vajgl půjde do p*či i s celým Ruskem.
@Alois Rudý Úplně to vidím. Krásný spořádaný kibuc, pěstující na černozemi kedlubny, které pak prodávají za dolary do Ameriky a výtěžek odevzdávají do posledního fufníku Zelenskému.....😂
epr3
-------
🟥Neprodali by ani lístek , protože Food and Drug Administration, (FDA) by kedlubny hnojené DDT, nebo lidskými lejny nepřijala.
Jistě by přistály u nás. Ten na Hradě by vyjednal, že když ne pomoc stíhačkama, tak aspoň kedlubnama !😂😂😂
-------------------------------------------------------
A mimochodem kibuc a ukrajinská mentalita?
Jste zešílel ? 😂
🟥
-------
🟥Neprodali by ani lístek , protože Food and Drug Administration, (FDA) by kedlubny hnojené DDT, nebo lidskými lejny nepřijala.
Jistě by přistály u nás. Ten na Hradě by vyjednal, že když ne pomoc stíhačkama, tak aspoň kedlubnama !😂😂😂
-------------------------------------------------------
A mimochodem kibuc a ukrajinská mentalita?
Jste zešílel ? 😂
🟥
🟥Ježíšikriste,
zase úvahy Bendové 😃😆.
Nečtu to, jen pozdravuju každého zde , kdo na ni má názor jako já. 🟥
zase úvahy Bendové 😃😆.
Nečtu to, jen pozdravuju každého zde , kdo na ni má názor jako já. 🟥
Estebak babis veri, ze uz vlastni cele Cesko, ale zlodejicku,ten cas zuctovani se pro tebe blizi a neudels s tim uz vubec nic.Tak se priprav,casu je malo.
Můžeš jít.