Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Babiš má nový glóbus, my hádáme, co na něm vidí. A co vidí Schillerová na Stanjurovi

48 komentářů

Anatolij Vasil
Bednarek,Tyl.Jak pat a mat.Ty taky *** na co sáhli.Ale vy dva debil I a ultra debil III.Tylovi stále nedá spát kdo je Vasil a epr3,neustále má potřebu to řešit.Taky tu tudle řešil že má problém s pomočováním.To jsem nějak nepobrala.V podstatě by mě mohlo být tebe líto,ale není neb komu není rady tomu není pomoci
Michal Bednárek
@Anatolij Vasil
Tahni odkud jsi prisel/a. Do ruske zadniice, onuce
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - ano vy jste typičtí Rusové, porušujete pravidla a ještě se divíte že to někomu vadí. A pomočujete se spíš vy ženský, já s tím problémy nemám ani jsem to nikdy nepsal. A i kdyby tak myslíš že to tady někoho zajímá, anebo že to co zde napíšu bude mít tím pádem menší váhu. To tebe a toho epra3 tady nikdo nebere vážně.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl 🤣🤣🤣tady se nikdo normální brát vážně nemůže.Ale ty nejsi normální ty jsi debil,kterej si myslí jak tu je důležitý.Ani v normálním životě tě nikdo vážně nebere tak co bys chtěl ty jako vulgární prase od diskutu🤣🤣🤣
Alois Rudý
Ale Bendová měla jsi také přiznat jak dlouho ti trvalo než jsi zjistila co to globus je a než ti vysvětlili, že nejde o obchod v nákupní zóně Zličín, kam chodíš nakupovat. To bylo nejdříve divení, prý co bude s tím obchodem Babiš dělat ?🤣
Jiosef Tyl
@Alois Rudý a ruďas ty si prý za totáče hledal obchodní dům Global. Protože Husák ti řekl, že u nás je v globálu všechno.
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ...Husák byl fajn a je pravdou, že jsem "Global " hledal, spolu s dnešním prezidentem a našli jsme ho😁
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - ruďas po 107mé ti sděluji: nejsi vtipný. Vtipné je, když ti napíši: ruďas, rád by byl kruťas, ale je pouze spongebob. 💩
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - tak to jste ho asi našli v Moskvě, se s tvým prezidentem. Protože tady žádný obchodní dům Global není. 😁😂
Alois Rudý
musíš hledat šmudlo a nespoléhat se jenom na to, co ti řekne Moravec v ČT24😉
Anton Augustin
Tak krátký článek, plný zloby a liberální zášti 😁
Jiosef Tyl
@Anton Augustin tvl. ty jo, teprve leden a už tady máme adepta na hlod roku - prý: liberální zášť. 100 bodou!
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl No ty jsi hned na začátku získal titul hovado roku.Tak mlč a soupej nohama!
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasiliso komsomolská, proč bych měl jako hovado šoupat nohama? Jednak jako hovado nepochápu co po mně chceš. A navíc tady je tolik hovad. že by ušoupali celou zeměkouli. Ty ne, ty jí reješ držkou.
Michal Bednarek
Tehle vlade opravdu staci cas, aby se znemoznila sama. A to nejen u nas, ale i v Evrope. Bohuzel
Anatolij Vasil
@Michal Bednarek Ono stačí že se znemožnila Fialova a Spolu vláda.Kdyz Bitcony vyšetřovala i FBI.Ostuda po celém světě.Na to jste Bednarek nějak zapomněl
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil pánové a dámy měli bychom si to ujasnit: na ultra krávoviny, je tady vasilisa rudosrdcatá. Snažit se ji trumfnout, je bez šance.
Pavel Hanzl
@Michal Bednarek
Ta zatím nedělá nic jiného, než znemožnění sebe sama.
Jiosef Tyl
@Michal Bednarek - no vždyť to si babiš zpívá : "můj čas, je pouho pouhé prozatím.
Ivan Číhal
Bendová kdo to je asi pirátka dementní jako Prašivka.
Jiosef Tyl
@Ivan Číhal - takové lidi ty neznáš. Ty se scházíš pouze s moron y v hospodě.
bella.
🟥Ježíšikriste,
zase úvahy Bendové 😃😆.
Nečtu to, jen pozdravuju každého zde , kdo na ni má názor jako já. 🟥
Jiosef Tyl
@bella. Ty tři, který mají stejný názor jako ty můžeš vyjmenovat!
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Ale že ty tři ti nedají spát Tylousi.Ty jsi jen ubohý slaboduchy jedinec co se nezmůže na víc než jen člověka,kterého nezná nikdy ho neviděl označit za alkoholika.Kolikrat tě bavili do tý kebule?Nic ubozejsiho jsem tu nečetla.No titul roku Hovado si zasloužíš opráv­něně­.Vzte­klej,v­ulgár­ní imbecil Tyl.
Asatin
@Anatolij Vasil rusaku zapadni do putlerovi riti,tam je tvuj domov.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - moron ko. Tvůj styl psaní je buď z opilství, anebo máš špatný překladač z azbuky do češtiny. Já tam k tobě nevidím. Jenom vím že vy všichni Rusové chlastáte. Jinak já jsem v naprostém klidu, já z tebe mám per dell. Protože ty jsi nebezpečná, asi jako sněhulák v červenci. Jinak zkus to u Kirilla. Tam si třeba vymodlíš vítězství Ruska.
Asatin
Estebak babis veri, ze uz vlastni cele Cesko, ale zlodejicku,ten cas zuctovani se pro tebe blizi a neudels s tim uz vubec nic.Tak se priprav,casu je malo.
Jiosef Tyl
@Asatin jo, Babiško se ztělesnil s výrokem s filmu * hoši guten tag: "a teď si vás koupím všechny"
Petr Klimánek
Nový globus s rozporcovanou Ukrajinou😀
Jaroslav Polcar
Z koho tato hovadina zase vypadla, přinejmenším za ty plky dostane prémii
King I
@Jaroslav Polcar Postav se do pozoru, když s tebou mluvím, ho vado.

Můžeš jít.
King I
Bureš je na půl cesty k pochopení. Řeší trasy raket mezi Ruskem a USA. Ale už má scvrklý kulky, takže si plete směr. Ne z ruska na Wašinkton, ale z USA do každé jednotlivé pr dele rusi.

A teď vážně, srá či. Všichni se vysrali na akcie čezu a prachy vrazí do Strnada. Trump chce do dvou měsíců začít budovat odpalovací zařízení v Grónsku. Jak já to vidím, žádný dohody o vlivu, Vajgl půjde do p*či i s celým Ruskem.
Jiosef Tyl
Přátelé, musíme být na stráži. Jak je vidět blbové nikdy nespí!
bella.
🟥@Jiosef Tyl
blbové nikdy nespí jako např. Jiosef Tyl s chronickou insomnií vždy na stráži ! 😂🙃
Jiosef Tyl
@bella. Víš jaký je nejhezčí spánek? S čistým svědomím. Takže já spím jak andílek. na rozdíl od tebe a tobě podobným!
bella.
🟥@Jiosef Tyl
Ale no tak, TY jsi přece ten blb s insomní, jak jsi proflákl, nedělj se a buď ve střehu! 🟥
Alois Rudý
I Česko by se mělo při dělení Ukrajiny snažit získat zpět západní Ukrajinu, která patřila Československu, jehož nástupcem Česko je. Byl by to dobrý prostor kam by bylo možné přesunou Ukrajince z Česka a jejich fialové přátele k převýchově.😎
epr3
@Alois Rudý Úplně to vidím. Krásný spořádaný kibuc, pěstující na černozemi kedlubny, které pak prodávají za dolary do Ameriky a výtěžek odevzdávají do posledního fufníku Zelenskému.....😂
Anatolij Vasil
@epr3 👍👍
bella.
epr3
-------
🟥Neprodali by ani lístek , protože Food and Drug Administration, (FDA) by kedlubny hnojené DDT, nebo lidskými lejny nepřijala.
Jistě by přistály u nás. Ten na Hradě by vyjednal, že když ne pomoc stíhačkama, tak aspoň kedlubnama !😂😂😂
-------------------------------------------------------
A mimochodem kibuc a ukrajinská mentalita?
Jste zešílel ? 😂
🟥
Anatolij Vasil
@bella. 👍👍
epr3
@bella. Já vím, že to nejde dohromady...😂. Fantazíruju, proč ne? Blouzní tady skoro každý😂
bella.
🟥epr3

Já vím, že jo, ten kibuc + Ukrajinec jsem brala to jako vtipný sarkasmus 😂
Anatolij Vasil
@Alois Rudý 👍👍