Komentáře
Jana Bendová: Babiš má nový glóbus, my hádáme, co na něm vidí. A co vidí Schillerová na Stanjurovi
48 komentářů
Alois Rudý
Ale Bendová měla jsi také přiznat jak dlouho ti trvalo než jsi zjistila co to globus je a než ti vysvětlili, že nejde o obchod v nákupní zóně Zličín, kam chodíš nakupovat. To bylo nejdříve divení, prý co bude s tím obchodem Babiš dělat ?🤣
@Alois Rudý a ruďas ty si prý za totáče hledal obchodní dům Global. Protože Husák ti řekl, že u nás je v globálu všechno.
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ...Husák byl fajn a je pravdou, že jsem "Global " hledal, spolu s dnešním prezidentem a našli jsme ho😁
@Alois Rudý - ruďas po 107mé ti sděluji: nejsi vtipný. Vtipné je, když ti napíši: ruďas, rád by byl kruťas, ale je pouze spongebob. 💩
@Alois Rudý - tak to jste ho asi našli v Moskvě, se s tvým prezidentem. Protože tady žádný obchodní dům Global není. 😁😂
Alois Rudý
musíš hledat šmudlo a nespoléhat se jenom na to, co ti řekne Moravec v ČT24😉
Tak krátký článek, plný zloby a liberální zášti 😁
@Anton Augustin tvl. ty jo, teprve leden a už tady máme adepta na hlod roku - prý: liberální zášť. 100 bodou!
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl No ty jsi hned na začátku získal titul hovado roku.Tak mlč a soupej nohama!
Tehle vlade opravdu staci cas, aby se znemoznila sama. A to nejen u nas, ale i v Evrope. Bohuzel
Anatolij Vasil
@Michal Bednarek Ono stačí že se znemožnila Fialova a Spolu vláda.Kdyz Bitcony vyšetřovala i FBI.Ostuda po celém světě.Na to jste Bednarek nějak zapomněl
Bendová kdo to je asi pirátka dementní jako Prašivka.
🟥Ježíšikriste,
zase úvahy Bendové 😃😆.
Nečtu to, jen pozdravuju každého zde , kdo na ni má názor jako já. 🟥
zase úvahy Bendové 😃😆.
Nečtu to, jen pozdravuju každého zde , kdo na ni má názor jako já. 🟥
@bella. Ty tři, který mají stejný názor jako ty můžeš vyjmenovat!
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Ale že ty tři ti nedají spát Tylousi.Ty jsi jen ubohý slaboduchy jedinec co se nezmůže na víc než jen člověka,kterého nezná nikdy ho neviděl označit za alkoholika.Kolikrat tě bavili do tý kebule?Nic ubozejsiho jsem tu nečetla.No titul roku Hovado si zasloužíš oprávněně.Vzteklej,vulgární imbecil Tyl.
@Anatolij Vasil - moron ko. Tvůj styl psaní je buď z opilství, anebo máš špatný překladač z azbuky do češtiny. Já tam k tobě nevidím. Jenom vím že vy všichni Rusové chlastáte. Jinak já jsem v naprostém klidu, já z tebe mám per dell. Protože ty jsi nebezpečná, asi jako sněhulák v červenci. Jinak zkus to u Kirilla. Tam si třeba vymodlíš vítězství Ruska.
Estebak babis veri, ze uz vlastni cele Cesko, ale zlodejicku,ten cas zuctovani se pro tebe blizi a neudels s tim uz vubec nic.Tak se priprav,casu je malo.
Z koho tato hovadina zase vypadla, přinejmenším za ty plky dostane prémii
Bureš je na půl cesty k pochopení. Řeší trasy raket mezi Ruskem a USA. Ale už má scvrklý kulky, takže si plete směr. Ne z ruska na Wašinkton, ale z USA do každé jednotlivé pr dele rusi.
A teď vážně, srá či. Všichni se vysrali na akcie čezu a prachy vrazí do Strnada. Trump chce do dvou měsíců začít budovat odpalovací zařízení v Grónsku. Jak já to vidím, žádný dohody o vlivu, Vajgl půjde do p*či i s celým Ruskem.
A teď vážně, srá či. Všichni se vysrali na akcie čezu a prachy vrazí do Strnada. Trump chce do dvou měsíců začít budovat odpalovací zařízení v Grónsku. Jak já to vidím, žádný dohody o vlivu, Vajgl půjde do p*či i s celým Ruskem.
Přátelé, musíme být na stráži. Jak je vidět blbové nikdy nespí!
🟥@Jiosef Tyl
blbové nikdy nespí jako např. Jiosef Tyl s chronickou insomnií vždy na stráži ! 😂🙃
blbové nikdy nespí jako např. Jiosef Tyl s chronickou insomnií vždy na stráži ! 😂🙃
Alois Rudý
I Česko by se mělo při dělení Ukrajiny snažit získat zpět západní Ukrajinu, která patřila Československu, jehož nástupcem Česko je. Byl by to dobrý prostor kam by bylo možné přesunou Ukrajince z Česka a jejich fialové přátele k převýchově.😎
epr3
@Alois Rudý Úplně to vidím. Krásný spořádaný kibuc, pěstující na černozemi kedlubny, které pak prodávají za dolary do Ameriky a výtěžek odevzdávají do posledního fufníku Zelenskému.....😂
Anatolij Vasil
@epr3 👍👍
epr3
-------
🟥Neprodali by ani lístek , protože Food and Drug Administration, (FDA) by kedlubny hnojené DDT, nebo lidskými lejny nepřijala.
Jistě by přistály u nás. Ten na Hradě by vyjednal, že když ne pomoc stíhačkama, tak aspoň kedlubnama !😂😂😂
-------------------------------------------------------
A mimochodem kibuc a ukrajinská mentalita?
Jste zešílel ? 😂
🟥
-------
🟥Neprodali by ani lístek , protože Food and Drug Administration, (FDA) by kedlubny hnojené DDT, nebo lidskými lejny nepřijala.
Jistě by přistály u nás. Ten na Hradě by vyjednal, že když ne pomoc stíhačkama, tak aspoň kedlubnama !😂😂😂
-------------------------------------------------------
A mimochodem kibuc a ukrajinská mentalita?
Jste zešílel ? 😂
🟥
Anatolij Vasil
@Alois Rudý 👍👍
Tahni odkud jsi prisel/a. Do ruske zadniice, onuce