Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Jak dlouho se ještě budeme dívat na panoptikum tuposti a neomalenosti Bobiše a jeho vyděračů?

43 komentářů

Jan PETR
Pane Mertlík, já Vám tleskám za kondenzovanou pravdu a souhlasím s Vaším názorem, který je názorem i dalších myslících a normálních lidí a nikoliv prostoduché a tupé voličské většiny v české , moravské a slezské kotlině umožňující "výběr nejspodnějšího odpadu" ke vstupu na ministerské posty do poslední české vlády ( leden 2026 )...
Petr Minář
Koalice voličských tupců, dezolátů, mamehladů a podobné sběře nás, ČR a všechny její občany, vrátila o 40 let zpět. Jen místo
Jakeše - Biľaka - Štěpána máme
Babiše - Okamůru -Turka.
Inteligence, vzdělání, charakter, chování TOTÉŽ. Prostě reprezentanti SVÝCH voličů.
Proti squadře před těmi 40 lety ale přece jen horší lumpové a grázlové: tenkrát jsme byli okupovaná země a ta sběř vládla z milosti a vůle ruSSkých okupantů. Dnes jsme svobodná země a přesto tupci dosadili do vedení, ve svobodných volbách, TOHLE... Češi.
Jiosef Tyl
Kdyby Budelíp snědl kouzelného hada, tak by třeba slyšel to, co se ozve po jeho prohlášeních: 2 miliony lidí řekne no, a zase má pravdu. 5 milionů lidí řekne to je ale vůl. 😎😂
Uživatel_5577504
Panoptikum tuposti a neomalenosti skončilo s vlastizrádcem fialou, to nevíte? Tupci a neomalenci prohráli volby - jen ten rudý bolševický nok na hradě ještě škodí!
Jiří Kokaisl
Odpovím na otázku v titulku: Dlouho! Minimálně 4 roky!
A vysvětlím: Dokud se slušná a morálku ctící většina(!) bude té menšinové lůzy bát (a přiznejme si, tak to bylo o druhé války vždycky), dokud nenajde odvahu k fyzickému odporu, chcete-li povstání, nic se měnit nebude. Je nutné vyjít do ulic! Předem říkám, že se vedení nemůže ujmout Mertlík ani já, či kdokoli v našem věku. Standartu pravdy nechť zvedne generace čtyřicátníků - ti dost vzdělaní a zkušení, aby ji udrželi vzpřímenou. Jen musí chtít!
King I
Hele, za jak dlouho dojde tomu hňupovi, že co držel v ruce je model planety?
Jiosef Tyl
@Adam Aston - z tvého článku vychází, že mezi vzdělané, inteligentní a do morku kostí demokratické bytosti nepatříš.😂
DejveM
Ten komentář vypadá spíše jako psychiatriký posudek autora, ne? Tolik blábolů v jednom textu to jsem asi ještě nikdy neviděl. Je tohle ještě časopis Reflex nebo Bohnický týdeník? PS: omlouvám se všem pacientů a lékařskému personálu do Bohnic.
Anatolij Vasil
Tak dlouho dokud je lidé budou v demokratických volbách volit!!
Georg Waldman
Tak dlouho, dokud se nepoučíme z dějin a necháme v Čechách vládnout zrádné kolaborantské Slováky.
King I
@Zdeněk Ryšavý Co je ti kur va do toho, kolik kdo bere, rudá lůzo?
Zdeněk Ryšavý
Mertlíku ty nezklameš. Proboha co ti dávají za takový článek, kde stále ukazuješ, že rozum, inteligence, vzdělání a slušnost jde naprosto mimo tebe. To je síla...
Petr Klimánek
@King I ale tvoje pravda a láska nikoho nezajimaji
Petr Klimánek
Same cizí slova a skutek utek
epr3
Dlouho, to vy už tady nebudete......
King I
@Anatolij Vasil Říkám ti, Vasile - a je to z mý hlavy - moje pravda a láska zvítězí na tvou lží a nenávistí, ty tupé zvíře.
OldMonkey
@Petr Klimánek on vám chtěl vznesene říct ze jste blbec...me taky
Petr Klimánek
@Jiří Kokaisl dál sis koka in nebo co , naba*** k terorismu
Adam Aston
Je neuvěřitelně zábavné sledovat výlevy zklamaných voličů Spolu, STAN nebo Pirátů. Nikdy neopomenou sami sebe prohlásit za ty vzdělané, inteligentní a do morku kostí demokratické bytosti. Ty, co měli jiné politické preference, pak bez zaváhání označují nálepkami, co považují za nejvíce urážlivé. Zatím jsem nepřišel ovšem nezjistil, jak se jim daří zapomínat na premiéra, který lhal i ze spaní, ministra financí, který nechal bez odporu nasekat 1 200 miliard korun nových dluhů, ministryni obrany, která trpěla obden hysterickými záchvaty, ministryni pro vědu, která nikdy nikomu neprozradila, co vlastně dělá... No, nemá smysl pokračovat, i když výčet by mohl ještě dlouho pokračovat. Podobné existence, jakou je autor článku, jsou totiž pro věcnou diskusi už úplně ztracené, protože jejich mozky jsou dokonale zatemněné...
Petr Klimánek
@Jóža Oltec a ještě si dali Pavka na hrad , to je co smoulo
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Proto s těmi 5miliony jste projeli volby.Nez něco napíšeš přemýšlej!!!👎👎
Jóža Oltec
@Georg Waldman Češi se z historie nikdy nepoučí. Kolaborovali s těmi kdo jim zrovna vládl, a poté je ještě přes 30 let nechali sedět v parlamentu, nedokázali ani potrestat ty nejhorší z nich. Nechutné..
OldMonkey
dlooooouuuuhoooo
Jiří Kokaisl
@Petr Klimánek Co to blábolíš, ty bl be?!
Georg Waldman
@Petr Minář Pitomio je bez zbabělého Babiše velká 00.
King I
@DejveM Co jsi nepochopil na slovech "Zpětné zrcátko"? To by mě kur va zajímalo.
Fusion Trine
Volby, kdyby se uskutečnili už včera, tak je pozdě! Tahle nemehla přeci nemohou vládnout! To není jeden krok zpět, ale hned 40!!!! Babiš se bojí aby nepřišel o imunitu, Okamura si myslí, že je šéfem Sluneční soustavy. Ale jsou tam i další nemehla. Prostě duševní invalidi!!! Klasický Murphyho zákon - Pokud se může něco pos...t, vždycky se najde někdo kdo to pos...re! Babiš, Okamura, Macinka i s Turkem pos.....rou snad všechno co se pos.....t dá!!
Alois Rudý
Pisálku, doufám, že už dlouho se dívat nebudete, protože lid s vámi fialovými kolaboranty zatočí jednou provždy.😉
Jiosef Tyl
@Georg Waldman - Georgi to jsi ho o jednu nulu přechválil. 😁
King I
@Uživatel_5577504 Jediný co vím je, že se v článku píše o tobě. V té pasáži o chlastu.
Petr Minář
@Georg Waldman
A poloJaponec je vosk?
adamice
Koho chleba jis, toho pisen zpivej.
A pak ze nasi "novinari" jsou objektivni, kultivovani a nezaujati.
Jóža Oltec
@Petr Klimánek A ty mluvíš za všechny, moulo?
Jóža Oltec
@Alois Rudý To říkali Gottwaldowci také, rudá mázdro..
Michal Bednárek
Bureš si koupil globus za 15.000 aby věděl kde je hen to Gronsko. To jako vážně? Jeho tupý volič mu jistě zatleská jak si zvýšil životní standard
Zdeněk Ryšavý
***@King I nic. Mě zajímá kolik bere idiot, za kolaborantské hňupoviny. Ale to mi asi můžeš zdělit i ty jak vidím.
jirka pokorný
Tak nějak
Jiosef Tyl
@Petr Klimánek pro mne jsou zase ve tvých příspěvcích samá cizí slova.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - hlupačko, pokud to ti babišovští, budelípští, promírovští vydrží opravdu ty 4 roky, což si nemyslím. Tak jim to voličstvo napůl vymře. A tací noví už se nerodí. 🐂
Jiosef Tyl
@epr3 + vasiliso - jjj, vy tady budete, ale to už budete v rezervaci. Tam vám budou vydávat i Rudé právo, zdarma.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasiliso ty jsi fakt debilní. To že jsme projeli volby ví snad každý, možná i ti s ještě menším IQ, než máš ty. Ano, od oka, minimálně 3 miliony lidí k volbám nešlo. Bohužel. Jinak byste byli v perdeli!
Marcela Skálová
To ale mohou říkat i ti, co nepřišli k volbám, ne?
King I
@Petr Klimánek Pak jsi prase.