Zprávy

Zpět na článek

Trump se snaží založit konkurenci OSN. Za stálé členství v Radě míru chce miliardu dolarů

11 komentářů

Miroslav Kašpar
Hehe, Rada Trumptet, no, to se budou všichni moci přetrhnout
Jiosef Tyl
No mohl by napsat podobnou knihu jako babiš. Jmenovala by se, O čem sním když blouzním.
Igor
Trumpistan? Kurna, jako by to tu zz jednou, nejednou, bylo... Ten poslední nedopadl dobře! Na každou kachnu se chytá pekáč??? Ještě, že už je starý. Bohužel škody páchá obrovské.
Petr Klimánek
Konečně, rada míru vyřeší Ukrajinu
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Jiosef Tyl
Nepřesný název, miliarda dolarů dolarů platí pouze na 2 roky. Pak je to dále na něm.
Anton Augustin
USA bojuje za Prahu 👍💐☮
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Trumpika jsem se naučil číst. Vše je u něj jen test, neboli jak v té pohádce Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil.
U báby to bylo také chvilku na vypozorováni, ale pak úplně stačilo otočit podsouvaný blábol a světe div se, skutečnost byla na světě.
Po všem co nechtěl být teď nastínil myšlenku, že nechce být prezi­dentem­....uf­ff.
Už podruhé!
Pak ho ale vždy zfanatizovaní tiktokáři přemluvili....som z toho voĺaký zmetěný.
Otto Schwarz
Fraška. 🫣
Jerry M
Jeden z jeho napadu ktery daleko asi nedojde Mozna bohati arabi se pripoji aby se mu zalibili. Vzdycky kdyz neco rekne, nekoho provokuje (coz je jeho oblibena aktivita), tak hlavnim ucelem je zjistit nazory jinych. Ne vse co rekne ma cenu brat vazne.
Jóža Oltec
Inu byznys je byznys, kdo má zájem ať cáluje..😎😎