Komentáře
Vládní koalice vyhlásila ve sněmovně válku prezidentu Pavlovi, Motoristé tlačí Babiše do kouta
37 komentářů
Je to jasné , dokud Bureš nezíská imunitu aby nešel sedět na 3 roky, tak bude dělat mrt Brno brouka a na vše motoristům kyvné.....
Jenom bouře na českém rybníčku, NATO se nám začíná rozpadat a my řešíme malichernosti.
Proč tedy Babiš nepodá kompetenční žalobu, když souhlasí s nestandardním postupem sněmovní vládní většiny? Neměl by se už začít chovat dospěle, tzn. mít nějaký názor a za ním si stát?
Četl jsem, že stavebnictví má problémy. Což pomoci a dávat přední členy ODS do základů ? Občané by mohli v místě bydliště dělat seznamy vhodných kandidátů😎
Tvrdohlavý rozvedcik s umíněnosti malého děcka to prohraje, baba Vanga
Sezemský,
dejte pokoj, nedá se to číst.
Nomenklaturní kádr voděný od 2023 na provázku je nechutná osoba a chytří jedinci si ji teď podávají i s jejími ODS sponzory
🟥
dejte pokoj, nedá se to číst.
Nomenklaturní kádr voděný od 2023 na provázku je nechutná osoba a chytří jedinci si ji teď podávají i s jejími ODS sponzory
🟥
Rudá hradní guma prknem přes držku potřebuje. 3x denně!
Před 2-3 dny měla večer ve studiu Volfová exministri Svobodu a Tlustého.
Došlo i na zplnomocněnce Turka.
Pobavil Tlustý, když citoval nějaký zdroj, kde byla otázka "PROČ NEMůŽE ŘÍDIT MINISTERSTVO TUREK, KDYŽ HRAD ŘÍDÍ PORADCE?"
Tím poradcem je myšlený nepochybně Kolář, který stvořil z exagenta Pávka prezidenta ČR a stále funguje jako jeho řídící důstojník, LOL.
Volfové padla čelist a byla v šoku, ale bylo to naživo a vymazt to nešlo, LOL.
Ještě dodám, že kecy pisálků v právním bezvědomí, že kdyby Turek žaloval Pavla pro ochranu osobnosti, bude se soudit s ministerstvem financí, je hloupost.
Pokud Pavel vysloví o Turkovi tvrzení, které nemůže dokázat a Turek to vnímá jako urážku, jde o spor Turka s Pavlem, jako soukromou osobou, ne s prezidentem.
Ani občan Pavel, byť má flek prezidenta, nemůže žvanit co ho napadne a útočit na občana Turka.
Došlo i na zplnomocněnce Turka.
Pobavil Tlustý, když citoval nějaký zdroj, kde byla otázka "PROČ NEMůŽE ŘÍDIT MINISTERSTVO TUREK, KDYŽ HRAD ŘÍDÍ PORADCE?"
Tím poradcem je myšlený nepochybně Kolář, který stvořil z exagenta Pávka prezidenta ČR a stále funguje jako jeho řídící důstojník, LOL.
Volfové padla čelist a byla v šoku, ale bylo to naživo a vymazt to nešlo, LOL.
Ještě dodám, že kecy pisálků v právním bezvědomí, že kdyby Turek žaloval Pavla pro ochranu osobnosti, bude se soudit s ministerstvem financí, je hloupost.
Pokud Pavel vysloví o Turkovi tvrzení, které nemůže dokázat a Turek to vnímá jako urážku, jde o spor Turka s Pavlem, jako soukromou osobou, ne s prezidentem.
Ani občan Pavel, byť má flek prezidenta, nemůže žvanit co ho napadne a útočit na občana Turka.
Chudák Babiš, nevydání nade vše.
@Vladimír Zich
Jj, kauza ČP se táhne víc jak 10 let, několikrát osvobozen a stále se hledá klička jak ho odsoudit. Okamura stíhán za nevhodný plakát, to jsou opravdu už úsměvné kauzy. A obyčejný člověk, co si má o tom myslet? Je to účelové nebo není?
Jj, kauza ČP se táhne víc jak 10 let, několikrát osvobozen a stále se hledá klička jak ho odsoudit. Okamura stíhán za nevhodný plakát, to jsou opravdu už úsměvné kauzy. A obyčejný člověk, co si má o tom myslet? Je to účelové nebo není?
@Adolf Kohlschűtter
Kauza by byla dávno u konce, kdyby to neprodloužovala už několikátá Babišova imunita.
Kauza by byla dávno u konce, kdyby to neprodloužovala už několikátá Babišova imunita.
🟥@Eliška Janalíková
Stejnou imunitu má Fiala a ten nasekal republice ještě větší malér.
🟥Babiš mi nevadí, ten státu platí milionové daně aspoň, ale Pavel a Fiala je dává na Ukrajinu a zmaštěné vize o energiích atd. Ti vadí státu a Čechům !🟥
🟥A co víc!
Pavel a Fiala zaseli v Česku xenofobii,je to jejich dílo.
Nacpat sem tolik Ukrajinců bez výběru a dát jim zelenou ve všem konání a dokonce trestat vlastní občany,nadávat jim, řvát o xenofobii když se jim to nelíbí , je na trest.
Ti dva zvolili diktaturu nové normalizace a proti Ukrajině ani slovo, jinak je to xenofobie.
Ti dva zapomněli co je to láska k vlastní zemi a že na to má každý nárok.
Zaseli tady plno nenávisti.
Oni jsou rozvraceči pořádku největší si račte madam Janalíková uvědomit.
A demograficky nás úplně položili!🟥
Janalíková,klidně do mě!Já to ustojím!🟥
Stejnou imunitu má Fiala a ten nasekal republice ještě větší malér.
🟥Babiš mi nevadí, ten státu platí milionové daně aspoň, ale Pavel a Fiala je dává na Ukrajinu a zmaštěné vize o energiích atd. Ti vadí státu a Čechům !🟥
🟥A co víc!
Pavel a Fiala zaseli v Česku xenofobii,je to jejich dílo.
Nacpat sem tolik Ukrajinců bez výběru a dát jim zelenou ve všem konání a dokonce trestat vlastní občany,nadávat jim, řvát o xenofobii když se jim to nelíbí , je na trest.
Ti dva zvolili diktaturu nové normalizace a proti Ukrajině ani slovo, jinak je to xenofobie.
Ti dva zapomněli co je to láska k vlastní zemi a že na to má každý nárok.
Zaseli tady plno nenávisti.
Oni jsou rozvraceči pořádku největší si račte madam Janalíková uvědomit.
A demograficky nás úplně položili!🟥
Janalíková,klidně do mě!Já to ustojím!🟥
Turek musí být fakt rozumu mdlého.
Podá žalobu na presidenta a nastane co? Soudy budou dokola mudrovat,, jestli je nácek nebo jen fašoun, jestli hajluje a je rasista, jestli mlátí ženské a jezdí jak hovado, jestli lže jak malý kluk atd. atd. A pisálkové to velmi rádi pokaždé pořádně rozmažou.
Tohle nechápe asi fakt jen úplné hlupačisko.
Podá žalobu na presidenta a nastane co? Soudy budou dokola mudrovat,, jestli je nácek nebo jen fašoun, jestli hajluje a je rasista, jestli mlátí ženské a jezdí jak hovado, jestli lže jak malý kluk atd. atd. A pisálkové to velmi rádi pokaždé pořádně rozmažou.
Tohle nechápe asi fakt jen úplné hlupačisko.
Vyzbrojí se klacky a potáhnou na Hrad? Nebo budou jen bezmocně žvatlat..😎
Co ti mašlonci zase mudrují? Mají podat žalobu, ne? Oni se chtějí asi jen zviditelňovat, nikdo ale neví proč, je po volbách.
Koalice si může vyhlašovat co chce.Na prezidenta nemají a nácek Turek jmenován nikdy nebude.Macínek se pitvoří,plácá blbiny a ostatní vládní pošuci ho v tom podporují.
agent Bures je naprosty a totalni luzr, dela vse pro to, aby nesel pred soud a brucet a podle toho to vypada, je to tragikomedie v primem prenosu. a MOTOgangsteri jsou jak vztekla mala decka, jen at trucuji, aspon bude sranda, na vic nemaji a aspon bude sranda
@PEtr Tobes
Jistě, ale já fakt nevím, o co bábovi jde. Kdyby šel k soudu, tak co? Zase se to odloží atd. nebo ho fakt odsoudí k podmínce a pokutě.
Z toho se přece nepodělá.
Ale Okamůra může jít bručet za rasismus natvrdo, to je úplně jiný level.
Tak proč je tak podělaný?
Já si spíš myslím, že on je už úplně groggy, nechápe co se to děje, na to prostě IQ nemá. Vždycky žil mezi vohnouty, kteří mu líbali boty, do médií a diskusí nechodil a zrazu plesk! Arogantní zmetci, horší ještě než on sám, se plazit nemíní.
Co s tím? "Ančo, Kubo, Hajnej, čo robítě, keď nič něrobíte? Šup šup, ať to lítá!!"
Jistě, ale já fakt nevím, o co bábovi jde. Kdyby šel k soudu, tak co? Zase se to odloží atd. nebo ho fakt odsoudí k podmínce a pokutě.
Z toho se přece nepodělá.
Ale Okamůra může jít bručet za rasismus natvrdo, to je úplně jiný level.
Tak proč je tak podělaný?
Já si spíš myslím, že on je už úplně groggy, nechápe co se to děje, na to prostě IQ nemá. Vždycky žil mezi vohnouty, kteří mu líbali boty, do médií a diskusí nechodil a zrazu plesk! Arogantní zmetci, horší ještě než on sám, se plazit nemíní.
Co s tím? "Ančo, Kubo, Hajnej, čo robítě, keď nič něrobíte? Šup šup, ať to lítá!!"
@Pavel Hanzl Jeho sebeprezentace v Evropě by strašně utrpěla. Jeho ego to prostě nedovolí.
@PEtr Tobes ...a pro sicher si koupil zámek ve Francii.
@Pavel Kmoníček tak ze si nakradl, to je jina vec, ale to z nej urcite nedela "lepsiho cloveka", navic je tamstale vysetrovan z vazneho podezreni kvuli kraceni dane z nemovitosti, u nas uz je prakticky odsouzen za dotacni podvod a jen poslanecka imunita a vykseftovane "nevydani" jeho trest oddali, ale ne na neomezenou dobu
. je to podvodny "konsky handlir" z hornich Uher, a jako premier je opravdu tragikomicky a preju mu to, je to totalni srac
. je to podvodny "konsky handlir" z hornich Uher, a jako premier je opravdu tragikomicky a preju mu to, je to totalni srac
.
Pavel by Babiše nejvíc dopálil, kdyby nakonec Turka jmenoval.
PePa už nemůže, ztrapnil by se, vše se mu spočte za dva roky u voleb.