Komentáře

Zpět na článek

Jiří Sezemský: Turkův marný boj jen zamořuje vzduch. Slabost Andreje Babiše bije do očí čím dál víc

8 komentářů

Petr Klimánek
marný boj Turka to není , to se projeví teprve až v další prezidentské volbě , kde Pavel prohraje , jeho minulost bude neiustále připomínána a motoristé se postarají a Babišova slabost , to je úplná kravina , naopak jede na vítězné vlně
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Baba Vanga dostala zase nějaké vidění, vyčetla to z kávové sedliny a nikdo se neptá jak, když je slepá.
Michal Bednarek
Smiřme se s tím, že máme premíera ovládaného vlastním strachem z vydání sněmovnou. Byť vítěz voleb, nechá sebou orat, vláčet. Čekají nás 4 roky zmaru. A nejhorší vlády v dějinách.
Pavel Hanzl
@Michal Bednarek
Máte samozřejmě pravdu, ale jde jen o to trestní stíhání? Já být Babišem, jasně řeknu: "Zmetku fašitická,vypadni dodupy a klidně mě vydejte, mě hrozí podmínka a nějaká cha cha "pokuta". Ale tebe vydáme taky a zařídíme ti, abys bručel za rasismus natvrdo"!!
Proč tohle neudělá? Je zbabělec a hlupák, který je nepolitik a vůbec netuší, která bije.
Pavel Hanzl
Jaký je dnes první předpoklad pro další vývoj celé ČR?
Bezpečnost, tj. pozice na straně linie dělící Západ a Východ.
Pokud se jakákoliv vláda potácí a není schopna tohle jasně lidem řídi, nemá tam co dělat - to je zcela zásadní.
Váhavci a tutani někde "uprostřed" jsou vždy s agresorem, takhle chce Putin vidět celou Evropu, potom by zaútočil maximální silou.
Pokud by Ukrajina padla (jak si asi? přeje naše nová vláda (nikdo to ale neřekne nahlas)), zaútočí jen na Slovensko, Maďarsko a na nás.
Igor
Babiš je starý vystrašený slabý muž, trapné divadlo!

Primitivové typu Turek a teda i jeho onuce Marcinka ho válcují! A další nuly typu Šilerová to omlouvají!

Gratuluji voličům současné ... ať je to cokoliv ...
Pavel Hanzl
@Igor Bohužel máte pravdu. Včera v několika projevech to zaznělo, Babiš se nepostavil ani za Zůnu, ani za Pavla, je to prostě jen podřadný slaboch bez vlastní vůle, se kterým šibují extrémisti a proruští zrádci zcela libovolně.
Petr Klimánek
@Igor to píšeš furt , něco nového nemáš ?