Zprávy

Zpět na článek

Po Venezuele Trump hrozí Kubě. Havanu vyzval k dohodě o ropě, Rubio jako prezident mu zní dobře

11 komentářů

King I
Kuba bez ropy, Vidlák bez uhlí, kde tohle skončí?
Petr Minář
Komouši, Klausovští "pravičáci", Babišovy koblihy a další protuská chamraď, podporující momentálně Trumpa, je teď v úzkých. Dále podporovat Trumpa, Bureš v červené šaškovské čepičce, nebo, jak mnozí byli léta zvyklí a jsou naučeni, začít povykovat "Kdo nám sáhne na Kubu, tomu dáme přes hubu" či "Na souši i na moři porazíme americky agresoři".
Je soudruzi čas, zaujmout zásadní postoj!
Petr Minář
@Jóža Oltec
Vždyť píši pro Oltece, tak aby rozuměl.
Jóža Oltec
@Petr Minář To je psaní jako od hotentota..
Milena Drábková
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
seng
@Petr Minář jestli o tom nevíte, tak Bureše jste sem na diskuzi o Kubě zatáhl Vy( jak jinak) a to hned několikrát , tak proto ta reakce.
Petr Minář
@seng
🤣🤣🤣 Co mají Trumpovy úmysly s KUBOU společného s výsledkem (a vítězstvím blbosti) v ČESKÝCH parlamentních volbách? Kdyby volby dopadly opačně tak Trump Kubu nechá Kubou?
Jeden tupohlavec, zpitý vítězstvím ve volbách, se předvedl. Že na porozumění textu prostě nemá. Já píši o sakramentském dilematu všelijaké komunistické pakáže, co kdysi, za mlada, a snad dodnes, podporovala "revoluční" Kubu, všelijaké vrahy Che Guevary a v poslednch letech si k tomu (ve své blbosti) přidala ještě Trumpa. Estébák Babiš-Bureš s šaškovskou červenou čepičkou je typický příklad. 🤣
seng
@Petr Minář zásadní postoj byl ve volbách ANO-SPOLU 10% rozdíl. Teď už naštěstí lepšolidi plkají nesmysly jen na diskuzích nebo v opozici a o ničem nerozhodují.
Petr Minář
@Losina
Zdá se mi, že negativní reakce na můj příspěvek (i třeba od jakéhosi Jóži Oltece s jeho "hotentotem" !!!)) není vyvolána "chybami". Pravopisná chyba tam podle mne není, jeden překlep, místo "r" písmeno "t" ve slově "proruská". Takové chyby by být jistě neměly, jsou ale i v drahých, korekcí textu v redakci prošlých knihách. Omlouvám se.
Pokud narážíte na hesla, která uvádím a jejich "češtinu", pak vám mohu prozradit, že doslova cituji, co jsem na vlastní uši slyšel a na vlastní oči čeil na transparentu za kubánské (též karivbské) krize na "demonstraci" pracujících na náměstí v Plzni v roce 1962. Tato a podobná hesla tam řvala lůza v uniformách Lidových milicí. Možná, že se vám po tom stýská.
Zkrátka bych si tipnul, že vás poněkud rozčílil obsah příspěvku.
Pak sorryjako.
epr3
@Petr Minář Já myslel, že jste kamarádi😂. Podle toho, jak se tady projevujete, jste oba stejně blbí....
Anonym
@Petr Minář Sakra člověče, dobré. Ale opravujte po sobě chyby. Každý chybuje, ale toto je v pásmu nečitelnosti.