Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Nejen politické tipy na rok 2026. Na co se letos můžeme (i škodolibě) těšit?

30 komentářů

King I
@Anatolij Vasil Ty ji nešíříš, z tebe se valí jak z kanálu.
Pavel Hanzl
Pan Bartkovský se pustil na velmi tenký led a já odhaduji, že většina se nevyplní. Ale je to stejné věštění, jak to jeho, čili nic.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil Bylo zmíněno: už není že jste proruský, ale teď je to pro změnu že šíříte nenávist. A potrefená husa vasilisa, se hned ozvala. Funguje to! 😂🏅
King I
epr je naprostý pošuk, řekl člen vlády, která podle epra dělá přesně to, co od ní očekává
King I
Jestli to půjde tímhle tempem, do Vánoc USA vajglovi zabaví i haj zl.
Pavel Hanzl
@Eduard Sykora
A proč by to dělal? Turka tam nechce a teď to hodil na Pavla, což je pro něj ideální stav.
Představ si, že by soud rozhodl tak, že ho jmenovat má.
Pavel si umyje ruce a řekne: "ty sis ho prosadil, tak teď budeš žehlit jeho průšvihy, varoval jsem tě, tady mi to podepiš".
A toho se bába bojí nejvíc.
Anatolij Vasil
Tak říkat pravdu o Ukrajině EU už není že jste proruský,ale teď je to pro změnu že sirite nenávist.Tak kdo tu především poslední 4r.siril nenávist byl Fialous a jeho příznivci.A média hl.proudu.Jo ona pravda se špatně poslouchá a to oboustranně.
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Už koná. A to velmi úžasně, jeden hot a druhý čehý, Okamůra prorusko a bába proUkrajinu, Macinka teď proukrajinu a co ti další fašouni?
Jediný konzistentní je president a ti mašlonci kolem se rojí jako komáři a jsem fakt zvědavý, co až se do toho opřou echt dezoláti.
Alois Rudý
Politické tipy poražených fialových šašků mohou být jakékoliv, rozhodující je, že konat bude nová vláda. SLÁVA Babišovi.😎
epr3
@Eduard Sykora Na rozdíl od všech kdo tu přemoudře kecají ví, že z 15 ústavních soudců Pavel jmenoval do funkce 13 včetně předsedy. Kolik z nich myslíš, že by proti němu šlo?
epr3
@King I Ty jseš fakt trouba, kterej nemá ani na tu Mateřídoušku...😂
epr3
@Eliška Janalíková Napsal jsem tam média přikrmovaná ze státního rozpočtu, nepsal jsem že Reflex. Ale zjevně jsem někomu šlápl na kuří oko....😂😂😂
Zase si to smažte, ko ko ti.
King I
epr, vypadá to, že tvůj kámoš Trump je spíš náš kámoš
Anton Augustin
@Eduard Sykora
Volby do senátu jsou letos, už tam se dá něco dělat.
Eduard Sykora
pokud Babiš nepodá na rudogumovčika kompetenční žalobu, může si ANO v příštích volbách odečíst deset procent
Eliška Janalíková
@epr3
Pokud máte na mysli toto médium, zjistěte si, kdo je majitelem. Státní peníze v tom nejsou
Alois Rudý
Návrat Ukrajiny ke Krymu ?😎
Jaroslav Polcar
To jsou zase fialový hlody, člověče, probuď se z toho fialovýho snu!
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Pavel Hanzl
@King I
přesně tak, ale těch pošuků je jenom na téhle diskusi něurékom,.
Pavel Hanzl
Ta fotka měla být v rubrice "kriminální ústředna pátrá".
Anatolij Vasil
@epr3 👍👍👍
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle ty mě stopujes?Koukám že beze mne nemůžeš žít.
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Jistě, ke stavu z roku 1992, platící stále.
Pavel Hanzl
Já vidím další kabaret při hlasování o důvěře vlády.
Babiš i Macinka rázně otočili - (to je syndrom Meloni), jenže moc brzo. Podrazit voliče je v pohodě, ti už hlasy dali, ale poslanci ještě ne.
A Foldyna už hlásí problém, navíc těžce vydupali s Okamůrou a celou dezolátní klikou, to bude ještě čurina.
epr3
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Už jsem ti jednou psala odejdi se svými hnojomety na fórum 24,seznam atd.Tam se hoši můžete vzájemně ujišťovat že máte pravdu.Zde pro tebe není vhodné Tyle prostředí ještě se tu nakazis.
Pavel Hanzl
@Eduard Sykora Jako slaboch vypadá dnes, když tu žalobu odmítá.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - naopak já začnu žít až dvojjediný vasil/eprák3 odtud vypadnete.
Eduard Sykora
@Pavel Hanzl ...proč by to dělal? no třeba aby nevypadal jako slaboch (to si můžou dolit jen politici cílící na hlasy pravdoláskařů)