Komentáře
Martin Bartkovský: Nejen politické tipy na rok 2026. Na co se letos můžeme (i škodolibě) těšit?
30 komentářů
King I
5
@Anatolij Vasil Ty ji nešíříš, z tebe se valí jak z kanálu.
Přejít do diskuze
Pan Bartkovský se pustil na velmi tenký led a já odhaduji, že většina se nevyplní. Ale je to stejné věštění, jak to jeho, čili nic.
@Anatolij Vasil Bylo zmíněno: už není že jste proruský, ale teď je to pro změnu že šíříte nenávist. A potrefená husa vasilisa, se hned ozvala. Funguje to! 😂🏅
@Eduard Sykora
A proč by to dělal? Turka tam nechce a teď to hodil na Pavla, což je pro něj ideální stav.
Představ si, že by soud rozhodl tak, že ho jmenovat má.
Pavel si umyje ruce a řekne: "ty sis ho prosadil, tak teď budeš žehlit jeho průšvihy, varoval jsem tě, tady mi to podepiš".
A toho se bába bojí nejvíc.
A proč by to dělal? Turka tam nechce a teď to hodil na Pavla, což je pro něj ideální stav.
Představ si, že by soud rozhodl tak, že ho jmenovat má.
Pavel si umyje ruce a řekne: "ty sis ho prosadil, tak teď budeš žehlit jeho průšvihy, varoval jsem tě, tady mi to podepiš".
A toho se bába bojí nejvíc.
Tak říkat pravdu o Ukrajině EU už není že jste proruský,ale teď je to pro změnu že sirite nenávist.Tak kdo tu především poslední 4r.siril nenávist byl Fialous a jeho příznivci.A média hl.proudu.Jo ona pravda se špatně poslouchá a to oboustranně.
@Alois Rudý
Už koná. A to velmi úžasně, jeden hot a druhý čehý, Okamůra prorusko a bába proUkrajinu, Macinka teď proukrajinu a co ti další fašouni?
Jediný konzistentní je president a ti mašlonci kolem se rojí jako komáři a jsem fakt zvědavý, co až se do toho opřou echt dezoláti.
Už koná. A to velmi úžasně, jeden hot a druhý čehý, Okamůra prorusko a bába proUkrajinu, Macinka teď proukrajinu a co ti další fašouni?
Jediný konzistentní je president a ti mašlonci kolem se rojí jako komáři a jsem fakt zvědavý, co až se do toho opřou echt dezoláti.
Politické tipy poražených fialových šašků mohou být jakékoliv, rozhodující je, že konat bude nová vláda. SLÁVA Babišovi.😎
@Eduard Sykora Na rozdíl od všech kdo tu přemoudře kecají ví, že z 15 ústavních soudců Pavel jmenoval do funkce 13 včetně předsedy. Kolik z nich myslíš, že by proti němu šlo?
@Eliška Janalíková Napsal jsem tam média přikrmovaná ze státního rozpočtu, nepsal jsem že Reflex. Ale zjevně jsem někomu šlápl na kuří oko....😂😂😂
Zase si to smažte, ko ko ti.
Zase si to smažte, ko ko ti.
pokud Babiš nepodá na rudogumovčika kompetenční žalobu, může si ANO v příštích volbách odečíst deset procent
@epr3
Pokud máte na mysli toto médium, zjistěte si, kdo je majitelem. Státní peníze v tom nejsou
Pokud máte na mysli toto médium, zjistěte si, kdo je majitelem. Státní peníze v tom nejsou
Já vidím další kabaret při hlasování o důvěře vlády.
Babiš i Macinka rázně otočili - (to je syndrom Meloni), jenže moc brzo. Podrazit voliče je v pohodě, ti už hlasy dali, ale poslanci ještě ne.
A Foldyna už hlásí problém, navíc těžce vydupali s Okamůrou a celou dezolátní klikou, to bude ještě čurina.
Babiš i Macinka rázně otočili - (to je syndrom Meloni), jenže moc brzo. Podrazit voliče je v pohodě, ti už hlasy dali, ale poslanci ještě ne.
A Foldyna už hlásí problém, navíc těžce vydupali s Okamůrou a celou dezolátní klikou, to bude ještě čurina.
@Jiosef Tyl Už jsem ti jednou psala odejdi se svými hnojomety na fórum 24,seznam atd.Tam se hoši můžete vzájemně ujišťovat že máte pravdu.Zde pro tebe není vhodné Tyle prostředí ještě se tu nakazis.