Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Nejen politické tipy na rok 2026. Na co se letos můžeme (i škodolibě) těšit?

30 komentářů

Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Alois Rudý
Politické tipy poražených fialových šašků mohou být jakékoliv, rozhodující je, že konat bude nová vláda. SLÁVA Babišovi.😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Už koná. A to velmi úžasně, jeden hot a druhý čehý, Okamůra prorusko a bába proUkrajinu, Macinka teď proukrajinu a co ti další fašouni?
Jediný konzistentní je president a ti mašlonci kolem se rojí jako komáři a jsem fakt zvědavý, co až se do toho opřou echt dezoláti.
King I
epr je naprostý pošuk, řekl člen vlády, která podle epra dělá přesně to, co od ní očekává
Pavel Hanzl
@King I
přesně tak, ale těch pošuků je jenom na téhle diskusi něurékom,.
Pavel Hanzl
Ta fotka měla být v rubrice "kriminální ústředna pátrá".
King I
epr, vypadá to, že tvůj kámoš Trump je spíš náš kámoš
King I
Jestli to půjde tímhle tempem, do Vánoc USA vajglovi zabaví i haj zl.
epr3
@King I Ty jseš fakt trouba, kterej nemá ani na tu Mateřídoušku...😂
Eduard Sykora
pokud Babiš nepodá na rudogumovčika kompetenční žalobu, může si ANO v příštích volbách odečíst deset procent
Anton Augustin
@Eduard Sykora
Volby do senátu jsou letos, už tam se dá něco dělat.
Pavel Hanzl
@Eduard Sykora
A proč by to dělal? Turka tam nechce a teď to hodil na Pavla, což je pro něj ideální stav.
Představ si, že by soud rozhodl tak, že ho jmenovat má.
Pavel si umyje ruce a řekne: "ty sis ho prosadil, tak teď budeš žehlit jeho průšvihy, varoval jsem tě, tady mi to podepiš".
A toho se bába bojí nejvíc.
Eduard Sykora
@Pavel Hanzl ...proč by to dělal? no třeba aby nevypadal jako slaboch (to si můžou dolit jen politici cílící na hlasy pravdoláskařů)
Pavel Hanzl
@Eduard Sykora Jako slaboch vypadá dnes, když tu žalobu odmítá.
epr3
@Eduard Sykora Na rozdíl od všech kdo tu přemoudře kecají ví, že z 15 ústavních soudců Pavel jmenoval do funkce 13 včetně předsedy. Kolik z nich myslíš, že by proti němu šlo?
Pavel Hanzl
Já vidím další kabaret při hlasování o důvěře vlády.
Babiš i Macinka rázně otočili - (to je syndrom Meloni), jenže moc brzo. Podrazit voliče je v pohodě, ti už hlasy dali, ale poslanci ještě ne.
A Foldyna už hlásí problém, navíc těžce vydupali s Okamůrou a celou dezolátní klikou, to bude ještě čurina.
Pavel Hanzl
Pan Bartkovský se pustil na velmi tenký led a já odhaduji, že většina se nevyplní. Ale je to stejné věštění, jak to jeho, čili nic.
Alois Rudý
Návrat Ukrajiny ke Krymu ?😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Jistě, ke stavu z roku 1992, platící stále.
Jaroslav Polcar
To jsou zase fialový hlody, člověče, probuď se z toho fialovýho snu!
epr3
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Eliška Janalíková
@epr3
Pokud máte na mysli toto médium, zjistěte si, kdo je majitelem. Státní peníze v tom nejsou
epr3
@Eliška Janalíková Napsal jsem tam média přikrmovaná ze státního rozpočtu, nepsal jsem že Reflex. Ale zjevně jsem někomu šlápl na kuří oko....😂😂😂
Zase si to smažte, ko ko ti.
Anatolij Vasil
@epr3 👍👍👍
Anatolij Vasil
Tak říkat pravdu o Ukrajině EU už není že jste proruský,ale teď je to pro změnu že sirite nenávist.Tak kdo tu především poslední 4r.siril nenávist byl Fialous a jeho příznivci.A média hl.proudu.Jo ona pravda se špatně poslouchá a to oboustranně.
King I
@Anatolij Vasil Ty ji nešíříš, z tebe se valí jak z kanálu.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil Bylo zmíněno: už není že jste proruský, ale teď je to pro změnu že šíříte nenávist. A potrefená husa vasilisa, se hned ozvala. Funguje to! 😂🏅
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle ty mě stopujes?Koukám že beze mne nemůžeš žít.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - naopak já začnu žít až dvojjediný vasil/eprák3 odtud vypadnete.