Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Půlměsíc nad kremelskými věžemi aneb Kam zmizely miliony Rusů?

97 komentářů

Pavel Hanzl
Rusko je totálně zdegenerované, má největší procento alkoholiků a nejvyšší spotřebu heroinu na světě. Rusi, jako národ (etnikum?) hlásíci se ke Slovanství, jsou prakticky jen kolem Moskvy (říkalí jim Moskali) a zbytek jsou tvrdě porobené a zdecimované národy, které žily pod bičem čingischánovy Hordy a dnes Ruského impéria, což je to samé.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - ledovou sprchu jsem dal, ale nepomáhá to. Jakmile vidím tvůj příspěvek, je to zpátky. 🐂
King I
@Alois Rudý Ty jsi takový retard, že máš v ložnici dohled státu?
Vít Chmelař
Tu panslovanskou myšlenku nám, milý buditelé, byl čert dlužen!
Jiosef Tyl
@Alois Rudý Alois /ruďas/ zarudlý, si musel najít nový byt s větší ložnicí. Aby si nad postel mohl pověsit obrazy Lenina, Stalina, Brežněva a ve zlatém rámu Putina.🏅🎖️
King I
Chudák Šebesta se obrací v hrobě, když čte pravdu o islamizaci ruska. Rozpadl se nám dřív než EU.
josef Panda
Rusáků ubývá, protože ve velkém padají ožralí z oken. Dosud žili v zemljankách a na okna nebyli zvyklí a dnes ti, co si okna nakradli jako válečnou kořist na ukrajině, dlouho se z okna neradují, protože z něj brzy vypadnou. Tak mizejí miliony rusáků.
Pavel Hanzl
Já si myslím, že se Rusi muslimů bát nemusí. Už i nevyšší Číňan, strýček Si hlásil, že je ochoten převzít sibiřská teritoria, až Rusko padne. A on to s muslimy fakt umí, Ujgury hubí jak potkany a Rusy (jakéhokoliv vyznání) považuje taky za podřadné tvory.
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Možná právě oni jedou opium a herák, který se tam velmi lehce pašuje z Afgánu.
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl no aby se toho nechytla hlásná trouba Moskvy A Prtina, vasilisa Uprděná. A i kdyby se něco takového stalo, tak se to stalo určitě nechtěně. Což se za války stává. Ale předtím to udělali asi dvacetkrát Rusové schválně a záměrně.
Pavel Hanzl
@Vít Chmelař
Jistě, to vymudrovali naši obrozenci. Jungman, Palacký, Dobrovský, ale Havlíček Borovský se na Rus vypravil a po návratu řekl: "Jel jsem tam jako Slovan a vrátil jsem se jako Čech". Velmi podobně to viděl i Masaryk, ten tam táhl přímo s legiemi.
Pavel Hanzl
@Martin Matiaško A všechny hotely byly v ropných rafinériích, jak je v Rusku normální.
Jóža Oltec
V Česku žije směska potomků národů co přes území kdy vojensky táhly a obdělávaly místní děvy. Kupodivu nejvíce zdůrazňují panslovanství produkty sovětských poloasijských vojclů s českými prostitutkami.
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Rusi lžou naprosto natvrdo stylem bullshit, takže žádným informacím z ruských zdrojů nevěřím. Jediné, co je pravda, je Putinovo vyhrožování, že nás napadne a zničí, to fakt myslí vážně. Kdysi se taky podřekl, že by Ukrajinu napadl i bez jakéhokoliv Majdanu, dnes nám vyhrožuje zcela otevřeně.
Pavel Hanzl
@Jóža Oltec
Přesně tak, celé Slovanství je výmysl obrozenců, kteří se chtěli dostat ke korytům ve státní správě, která byla celá německojazyčná. Jediný rozlišovací prvek byl jazyk, který si z rozhodující míry vytvořili uměle, staročeština je plná germanismů, jak by se řeklo dnes a nikdo by jí nerozumněl.
Jiosef Tyl
@TCerny u Černého zářný příklad, že demence se nevyhýbá ani vysoce vzdělaným lidem. Samozřejmě úzce specializovaným vzdělaným lidem.
King I
@Anatolij Vasil A nádherný smajlíci, viď? Tak moooooc!
Pavel Hanzl
@Jóža Oltec
Těch bude naprosté minimum, dle haploskupin jsme 30% Západ, 30% Východ a 20% Jih, v Evropě normálka.
Nějaké "slovanské krve", což je dost pfidérní pojem, máme ale jen drobné procento.
Alois Rudý
Kam zmizeli miliony Rusů, kam se nám ti čerchmanti schovali ? Neschovali se, jsou na Ukrajině, tam mají nový domov😂🤣
Jiosef Tyl
Pro mě je dneska svátek, že není svátek! 😎
Pavel Hanzl
@Jóža Oltec
Destrukce chlastu a drog je už horší, než za Velké Vlastenecké, průměrný věk je v Rusku kolem 60 let, dnes to půjde ještě rychle dolů. Etnických Rusů (Moskalů) je jen několik málo miliónů, zbytek jsou porobené a tvrdě zdecimované národy celé Asie.
Jóža Oltec
@josef Panda Ono je bude drobet jinak, děvočky nejspíš nechtějí s ožralými mužiky moc jebát, tož jim populace už nějakou dobu klesá..Putler na ně sice už dlouho apeluje ale houno mu z houna vzešlo..
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - ano mezi ty vlastizrádce a proruskou svoloč patříš. Ale stále vás není a niky nebude většina. Tady umí každý počítat. A kdyby se sčítali plusové palečky, tak jste úplně v perdeli. Protože ty si vy, dáváte pouze mezi sebou. A zvlášť ty s epr3, když jste jedna osoba. Spíše jeden živočich.
Jiosef Tyl
@Bubák Bubák v totalitním státě vždy "funguje" všechno dobře, navenek. Vše se utají a nebo se svede na zahraniční mocnosti.
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
A v tom divadle v Moskvě vraždil kdo? Chytili nějaké Tádžiky, krutým mučením z nich dostali přiznání a taky to, že je najali Ukrajinci a bylo vymalováno.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Rusko funguje tak cha cha "dobře" že musí vést krutou válku proti sousedovi a bratru Slovanovi, musí tvrdě terorizovat vlastní občany, má presidenta trestně stíhaného za zločiny proti lidskosti, enonomika se mu propadá a stává se vazalem Číny. Já si vždy funkční stát představoval zcela jinak.
alohaaa
@Miroslav Michalec Ano, je.
King I
@Anatolij Vasil chceš si ho pohladit?
Martin Neugebauer
Já myslím , že je to zajímavý článek.Já osobně proti žádnému náboženství nic nemám , beru to , jako jednu z demokratických svobod .
Mám jen strach z náboženského extremismu , a myslím že i mnoho lidí v EU , my jsme třeba jako katolíci taky řádili na křižových vypravách , Němci vraždili židy , komunisti trestali prakticky všechna náboženství , takže prakticky pro ty extrémní muslimy jsme všichni nevěrci (i já jako neutrální také ) ,a to zase vyvolává v nás na západu pocit , že všichni muslimové jsou teroristi ...
Je to do budoucna zarčarovaný kruh z kterého tedy nevím jak lze vyjít ven ...
Alois Rudý
@King I ...králíku, pokud mohu požádat, nevyjadřuj se k věcem, které nechápeš a nerozumíš jim.😂🤣
bella.
👉🟥Fištejne,
jste Ukrajinec, který k nám přišel v kritických 70. létech, resp. v 1969 , takže jste sem přišel mezi své, zatímco Češi zatínali pěsti a brečeli.🟥
-----------------------
Články míváte dlouhé a komplikované, četla jsem jen úvodní slova Vašeho článku a v opozici k Vám JÁ říkám toto:
👉🟥Od r. 2022 a za vlády Fialy 👉 je příznačný pro určitou sortu čs. lidí fakt , že nevidí nic zlého na sbližovaní republiky s Ukrajinou v mnoha sférách a tím kuriózním jevem je jakýsi výtrysk archaického slovanofilství k ukrajinským Slovanům ,protože jsou přece "lepší migranti, než ti Arabové na Západě a jsou křesťané " .
👉Dokonce vyšlo v novinách, že 👉Češi jsou prapůvodem Ukrajici ( vygooglujte si to ! ).
👉🟥Vylítla jsem metr vysoko pojala vládu Fialy za magory! S Ukrajinou nemáme nic společného, ani tu jejich/Vaši mentalitu, ani tu jejich bídu a já silně vnímám Petra Pavla jako donátora ukrajinského Tryzubu, protože Turek mu doma vadí, na Ukrajině Tryzub nevadí a Pavel ho z našeho živí!

👉 Mimochodem, Ukrajina není národ , je to směska a dokonce i íránská se tam najde.Proto asi postrádají národní hrdost a je jim blíž pekáč bůčku v Česku, než boj za svobodu a život ve vlastní zemi.

👉🟥 Ruska se nebojím a chválím , že loni uzákonil Putin |( tak jako Trump a myslím i Blegie zákaz 👉 " slučování rodin " ) .Bohužel u nás se máme na co z Ukrajiny ještě "těšit"

👉Fištejne, neštve Vás, že slyšíte na svou rodnou Ukrajinu nelichotivé řeči ?
Pavel Maleček
S islámem Rusové, původem Vikingové z oblasti dnešního Petrohradu koketují už od 8. století, tedy od dob jejich expanze povodími velkých řek až ke Kaspickému a Černému moři. Tím založili první ruskou, ještě vikingskou říši, když nosným byznysem byl lov tamního slovanského obyvatelstva a jeho prodej na trzích otroků od už tehdy islámského Bagdádu po křesťanskou Konstantinopol.
Odtud se vraceli nejen se zbožím a zlatem, ale v hlavě i s mixem islámu a křesťanství. No a z tohoto mixu vzniklo ruské pravoslaví. Zvenku obřady a ikonografií křesťanské, ale zevnitř s islámským agresivně krvavým expanzním duchovnem. Nejen geneticky následně posíleným staletími pod mongolským vlivem.
Když součástí ruského duchovna je i to, že všichni Rusy nepodmanění Slované jsou Rusům drze uprchlá kořist, na kterou, vč. území na kterém žijí mají od svého pánaboha právo. Nás Čechy nevyjímaje. Což kecy o slovanské vzájemnosti maskují. No a pak se divte, že se Rus chová jak chová ... spíš řádí jak řádí.
No a s tím přechodem mnohých Rusů k islámu. Prostě když vidí hrůzu ruského křesťanského vládnutí, tak v islámu hledají posilu a ochranu před bídou rusko křesťanského světa. Ostatně stejně jako ve světě západokřesťanském. Kde mnozí vidí v islámu ochranu přes bruselským neomarx-progresivismem, který základní prvky křesťansko demokratické společnosti destruuje.
Zvlášť když tomu nadbíhá i papež, který ke všemu kde může islámu do zádi leze. Nejen když k masovému vyvražďování křesťanů vyznavači islámu mlčí. Pak se divte, že mnozí od slabošského, pod neomarx-progresivismem upadajícího křesťanství k sebevědomě silnému islámu přecházejí.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - abyste věděli vasilisisko vyvrhelová, kolik jich máte v budoucnu vy Rusové pobít?
Alois Rudý
Pokud v Kremlu zavládne "islámský půlměsíc", dojde tím nepochybně ke sblížení Ruska se západní Evropou, kde už "islámský půlměsíc" fakticky přebírá vládu. A v Evropě bude zase mír a pohoda, ženy dostanou zpět své historické místo ve společnosti, které jim bylo komunisty a demokraty ukradeno, a budou poslušné. 😎
Frantisek Najman
Pane Fištejn proč raději neupřednostňujete situaci u nás v ČR podle hesla bližší košile než kabát. Proč naše vlády za už dlouhé období tzv. demokracie soustavně podporují jen úzkou skupinu tzv. úspěšných na úkor potřeb ostatních občanů, nejsou byty pro mladé rodiny a rodičovská podpora byla omezená už natolik, že mít děti je hrubý hazard s vlastní existencí. Příklad jak na tom jsou tzv. Husákovské děti, kdy pro větší porodnost byl zaveden pro tehdejší mladé rodiny bohatý sociální systém. Tvrdit že na to nejsou peníze, je nesmysl, stačilo by omezit obrovské zisky těm co tyjí ze současných rozpočtů nadměrně, ale pokrytecky se nám tvrdí, že úspěšné nelze omezovat. Tím by jste se měl pane Fištejn zabývat a ne situací v Rusku, protože se to zrovna teď politicky hodí, vždyť je to stejné i v Evropě.
Anatolij Vasil
Kdyby nám radši dali statistiku a shrnuli to kolik bělochů a křesťanů v EU bude do r.2070.
Pavel Hanzl
@losina:
Vlastenectví je láska ke svému národu, nacionalismus je nenávist k ostaním. proto jsou naši národovci (v čele s Okamůrou) nacionalisti a ne vlastenci.
Já se cítím spíš jako Evropan, i když jsem Moravák, tj. Čech. Ale mí předci byli z Německa a Španělska, z Vrahovic a Tišnova, možná i jeden prapra byl Žid.
Anonym
@Jóža Oltec Myslím, že češtví se projevuje úctou k naší historii a láskou k zemi ve které žiji.
Jóža Oltec
@Martin Matiaško No a v tom ses probudil s mokrou rukou v plném nočníku.
Pavel Hanzl
@ Bubák: Zkuste nějak přiblížit, jak se snažil Putin té válce předejít a proč? Někdo ho snad provokoval, napadal, nebo mu aspoň vyhrožoval? Nic o tom nevím, napište.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Chlapci je to rána co?Oni do vás hustej Rus je zlo,Rus zabíjí civ.UA obyvatelstvo a teď začíná lézt na povrch že vlastně takový jsou Ukronackove.A to je jen začátek.Bude toho ještě hodně vylézat na ukronacky.Jo pád z výšky bolí chlapci.
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Potom ti nemuslimové musí chlastat všichni jak najatí.
Jóža Oltec
@Pavel Hanzl Ono také definovat "slovanskou krev" šlo snad během osídlování české kotliny když naši předci dorazili z východních stepí, a i ti byli již směska. Od těch dob se to v české kotlině stále více míchá a ředí takže nějaké slovanství či češství si pseudoflastenci zaměňují s tím co tu zůstalo po odsunu Němců před 80ti lety, z historického hlediska jen časový okamžik a navíc bohapustý nesmysl.
Pavel Hanzl
@Miroslav Michalec
Moskva je druhé nejmuslimštější město v Evropě (první je Istambul) a žije v ní více muslimů, než v celé Británii.
Pavel Hanzl
@Miroslav Michalec
V Evropě muslimů přibývá poměrně málo, navíc jsou daleko více domestikovaní a hlavně nejsou tak agresivní, jak v Rusku. Kdyby se odhadly počty muslimů v ruské armádě na Ukrajině, bylo by to řádově 100 tisíc, což je zcela gigantické číslo proti Evropě.
Pavel Maleček
@TCerny - píšeš - "U nas v Nemecku jehoz jsem poslednich 50 let obcanem mame 5 mil. muslimu a asi 3000 mesit a ja osobne nikdy s nasimi muslimy ( mnoho z nich z 3.-4-generace jsou vyznamnymi tv moderatory, herci, vedci , lekari etc. mluvici perfektne nemecky krom jejich materstiny) zadne problemy nemel" ...
Hm ... Politiky utajená zpráva německé policie - muslimská komunita v přepočtu na počet občanů produkuje až 10x víc trestných činů než německá majorita. Když ročně páchá několik tisíc vražd, deseti tisíce znásilnění a statisíce násilných a majetkových trestných činů. To i v rámci čistě islámských mafií, často terorizujících celé městské čtvrti.
Stejně to vypadá i dalších zemích toho prý vyspělejšího evropského západu a Skandinávie.
Tak nevím T.Černý kde v tom Německu žiješ? Nejspíš v nějakém tom skleněném paláci západního papalášstva hlídaného stovkami policistů. A kdybys měl večer jít do běžného městského prostředí tak si do gatí naděláš.
King I
@Jiosef Tyl Možná jo, ale ***pes. Šebesta už není. Mně se líbí ty starý gardy, co se mlátí mezi sebou, Černý+ na jedný straně, pár borců na druhý. To se dost dovím
TCerny
@Martin Neugebauer Zazil jsem jak nacisticky protektorat tak komunismus v Praze prvnich 30 let po valce a vzpominam na ta leta s laskou v CSR po valce i kdyz jsem v KSC nikdy nebyl.
Dd r. 66 jsem pracoval na Bulovce jako chirurg. Zazil jsem velmi cestne komunisty jak z presvedceni , tak z konformismu .
Kazdy , kdo chtel tehdy vystudovat vysokou skolu ( dokonce i Havel na FAMU ) musel kazdy rok slozit zkousku z marxismu a podobnych hovadin- bez uspesne slozene zkousky z komunismu kazdy rok studia tehdy nikdo vystudovat nemohl
.Ale jak reditel Bulovky , clen UVKSC Dr.Panek, tak i nas prof. Knobloch , prim Herz na chirurgii a vsichni vedouci klinik museli byt cleny KSC a byli to vesmes velmi slusni lide.
Ze nekteri maji jine zkusenosti je samozrejme .
Ale nemecke nacisticke bestie byly nesrovnatelne horsi nez komuniste.
Kdyz komuniste chteli nekoho zavrazdit museli si vymyslet , ze to byl agent imperialistu , spion etc.
Nemecke bestie ale rikaly : jste sice mozna dobry clovek, ale jste zid nebo cikan , dusevne chory ci homo a tak eo ipso nemate narok na zivot.
Jinak my krestane jsem byli v dobach krizackych neskutecne bestie: jak treba ve filmu Bernadette vyrve kat krasne mlade divce klestemi delohu za ziva za osobniho dohledu papezskeho nuncia!!! , neb se nechtela priznat k carodejnictvi.
Myslim ze si my krestane s muslimy nemame co vycitat.
Martin Matiaško
Ukrajinské ozbrojené sily zaútočili na civilistov oslavujúcich Silvestra v Chersonskej oblasti dronom vyzbrojeným zápalnou bombou. Pri útoku ukrajinského dronu na hotel v Chersonskej oblasti zahynulo 27 ľudí.

Ukrajinské ozbrojené sily zaútočili na kaviareň a hotel, v ktorých boli ubytovaní civilisti v Chersonskej oblasti. K mimoriadnej udalosti došlo v dedine Chorly na pobreží Čierneho mora tesne pred polnocou. Do útoku boli zapojené tri drony, z ktorých jeden bol vyzbrojený zápalnou bombou
TCerny
@Pavel Maleček Jednoduse strukturovany, usmrkany Pavel malecek z ceska produkuje zde neskutecne blaboly vse, co mu jeho hlava umoznuje..
Z 8 milard obyvatel nasi planety veri 2 miliardy na nejakeho jezise,
2 miliardy na nejakeho allaha, 3 miliardy na nejakeho Budhu , zbytek npüak an vselijake bohy a buzky .
Mne, pokrteneho uprostred 2.s.v. v Praze muze byt jak jezis , tak allah a ostatni bohove a buzci zcela ukradeni .
U nas v Nemecku jehoz jsem poslednich 50 let obcanem mame 5 mil. muslimu a asi 3000 mesit a ja osobne nikdy s nasimi muslimy ( mnoho z nich z 3.-4-generace jsou vyznamnymi tv moderatory, herci, vedci , lekari etc. mluvici perfektne nemecky krom jejich materstiny) zadne problemy nemel.
Usmrkany sopljak Pavel Malecek z Ceska , (samozrejme striktne monolingualni trdlo) , kde zadni muslimove nejsou zde neskutecne blaboli a pousti se i do papeze , coz je jeho vekem omluvitelne.
Es ist ja nicht schlimm dumm zu sein ( wie hiesiger einfach struktureirter Pavel malecek), aber dumm zu bleiben.
Jan Zeman
@Alois Rudý Pane Rudý souhlas s vámi. Přál bych těm co jsou vykulený z toho růžového západu aby jim ten hodný islamista POMILOVAL ženu nebo dceru.
Bubák Bubák
@King I velmi hloupý soudruhu kingu v RF žije přes 100 různých národností všech možných náboženských vyznání. Spousta autonomních oblastí s různými zvyky. Přesto funguje jako celek docela dobře, a to se ti nehodí, viď, fialový mafiáne.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle dej si ledovou sprchu ono to prý uklidňuje a zklidňuje histerii
TCerny
Jefim Fištejn (občanským příjmením Fistein) tstici zde coby rodily ukrajinec permanentne ohen a siru na Rusko se narodil roku 1946 v židovské rodině v ukrajinském Kyjevě, tehdy součásti Sovětského svazu.
. V letech 1964 až 1969 vystudoval fakultu žurnalistiky na Lomonosovově univerzitě v Moskvě.Od roku 1969 žije v Praze.
Ja jsem starsi nez Fistein a narodil jsem se uprosterd valky v Praze a byl pokrten na "Thomas Alois" a take mi muze byt nejaky jezis stejne ukraden jako Fisteinuv buh nebo nejaky allah ci mohamed.
Az pote co jsem pred 50 lety emigroval jsem zjistil , ze Israel kazdy rok! k vyroci konce 2.s.v. posilal Sovetskemu Svazu podekovani za zachranu zidu behem 2.s.v., k nimz vsak Fistein , valku vubec nezazivsi nepatri.
Fistein nema rad "dubisko"Rusko i kdyz jeho rodna Ukrajina coby Kyjevska Rus byla jeho soucasti.
Pro silnou aversi Fisteina k jeho moskevske universite mam pochopeni neb ani ja nemam k FVLKU v Praze kde jsem poprve promoval jen 4 roky pred Fisteinem na MUDr zadnou zvlastni afinitu ale ani k Hannoveru , kde jsem promoval na Dr.med. v r. 85 .
Ale tak silnou nenavist jako tento Fistein ke sve SSSR v niz se narodil, ja ke sve rodne zemi necitim.
Kdyz v r. 2012 tato Ukrajina udelila "nejvyssi rad hrdiny Ukrajiny " te nacisticke bestii Banderovi ( ktery mu pak ale musel byt kvuli ostram protestum Israele a spousty jinych zemi opet odebran ) Fistein v.s. neprotestoval.
Zcela jiste zeme , kde se Fistein narodil k jeho "dubisku"(take jako v mem pripade ma rodna zeme ) nepatri .
Kateřina Výborná
Tohle znám. Když si tady lidé stěžovali, tak v Rudém Právu psali, že se máme dobře, protože v Americe bijou černochy. V době, kdy v EU řešíme problém s natalitou a s nelegální imigrací ze zemí, kde je naprosto odlišná kultura, tak se dočteme, že v Rusku to bude za 100 let možná ještě horší. No nevím. Pokud jde o víru, tak jsem skeptická. Všichni se tady tváří jako křesťané a muslimové jim vadí, přitom v Boha nikdo nevěří a kostely jsou plné leda turistů. A to, že k nejčastějším křesním jménům novorozenců v EU patří Mohamed, autor raději taktně mlčí. Vždyť je šance, že v Rusku to bude za 100 let ještě horší. No nebude.
Jiří Hybeš
@Alois Rudý Jj, úspěšně tam už čtvrtým rokem hnojí ukrajinskou černozem. ))))
Jiří Hybeš
@Martin Matiaško A čemu se divíš..? ruSSáci útočí na ukrajinské civilisty už 4 roky. Tak ať si taky užijí plody "speciální vojenské operace", kterou putinovi schvalují.
Pavel Hanzl
@NHL1
Tož napiš. Rusko je muslimské naprosto bezkonkurenčně, když nevezme za evropský stát Turecko.
NHL1
Fištejne, což takhle udělat prognozu složení obyvatel v Evropě.
Jiosef Tyl
Proč sem chodím Vasiliso? abych tě odtud vypudil. A pokecal s těmi, co jsou věrní demokracii a české republice. Ten tvůj slovosled je opravdu odvozen z ruštiny. Kolik je teď kurz rublu? 😎
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - já psal o totalitním státě - to ty jsi napsal RF. 😁
Anonym
@Anatolij Vasil
Tupá,tupá ženo.
V hlavé nemáš naděleno.
Snůška žvástů z tebe létá,
kam ty na ně chodíš?
Dej si pozor, ať do hlavy
se zase neuhodíš.
Bubák Bubák
@Pavel Maleček soudruhu malečku o této problematice, naprosto jednoznačně nevíš vůbec nic, drž raději hloupou frasnu, jsi pouze pro smích.
Bubák Bubák
@bella. Taky žádná Ukrajina nikdy v minulosti nebyla, vznikla až díky Leninovi. Byla z části polská, z části ruská a z části ji ovládalo Rakousko - Uhersko.
Bubák Bubák
@Jiosef Tyl ,ty něco víš o tom jak to funguje v RF ? Celkem jednoznačně nevíš vůbec nic.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl přihlouplý soudruhu hanzle, každá válka je bohužel krutá, 10 let se RF snažila konfliktu předejít, nikdo neposlouchal. A všemu se dalo předejít dohodami z Istanbulu. To ale, nechtěly především USA, mají jiné zájmy. A že je ČR plně v moci EU, ti nevadí, viď , soudruhu hanzle.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle už jsem ti jednou napsala že si Magor co to má v palici totálně vygumovany!A nás protifialovcu je většina.To že neuneses prohru je jedna věc.A druhá je vidět jak jsi úplně vypsichlej.Hod zpátečku.Me absolutně tvoje keci o vlastizrada a něco o Rusku nezajímají.Proste vypsichlej magor.Dam ti zdarma řadu.Jdi taky ven mezi lidi.on totiž existuje normální život,a lidem ty tvoje magoři iny jsou u prd.ele
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tak proč sem ještě chodíš.?
Anatolij Vasil
@TCerny Hele to už tu pin*** ty svoje hnojomety asi rok.Tak už s tím jdi do ri.te.
Pavel Hanzl
@Tyl: pokud měli Římani nějaké "kontakty" s východním Slovenskem, tak to bylo před 1700 lety a vliv na dnešní populaci je absolutní nula. Ty holky budou asi míšenky Romů, Maďarů nebo Rumunů a Turků, těch tam bylo x násobně více a to nedávno. A krásné budou asi často, mají pro nás orientální kouzlo.
Pavel Hanzl
@Pavel Hanzl
Nebo na Krymu, kam padají rakety a kde řádí ruské bandy kriminálníků, ozbrojené a v žoldácké armádě? Děkuji.....
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
A kde preboga? Na totálně zmasakrovném Donbasu? Tam dávají ouřady byty po Ukrajincích, které vyhnali, ale kolem je jen spoušť a trosky! Možná nějaký totální zoufalec tam přijde, ale co pak?
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl hele já tam byl a ty holky jsem tam iděl a místní to i potvrzovali. A toto napsala umělá inteligence:
Ano, Římané měli kontakty s východním Slovenskem, i když jejich přítomnost zde nebyla tak silná jako v jiných částech střední a západní Evropy.
Uživatel_5354308
@Alois Rudý Tak leda kulový, aby byly ženy poslušné. V naší zemi je víc vysokoškolsky vzdělaných žen než mužů a tak se nedá předpokládat, že by chtěly dělat domácí hospodyňky. Nebo bys jim chtěl třeba zakázat vzdělání, ne? A když nejsou spokojené v manželství, tak se rozvedou. O rozvod žádá mnohem více žen než mužů. Fakt těžký idiot.
Jiosef Tyl
@Jan Zeman - se jménem Zeman bych se vůbec nevytahoval a vůbec bych sem nechodil.
Jiosef Tyl
Černý, a proč to děláš tady ty neustále? Ty jako na nadčlověk můžeš že?
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl Žádní Římané na východním Slovensku nikdy nepůsobili, to jste si asi spletl s úplně jiným etnikem.
Jiosef Tyl
@Miroslav Michalec - říká se že Britky a Němky si s cizincem jen tak nezadaly.
Jiosef Tyl
@Vít Chmelař - a nejvíc to většinou hlásají, ti kteří jsou sami nejvíc naředění spermiepmi z okolních států. Nebo kolik je tady takzvaných Češek/Čechů na Plzeňsku, kteří se narodily po osvobození americkou armádou. Poznat byly ovšem jen ti kteří, těch pigmentů získali trochu víc. Poněkud starší důsledky vidíme na východním Slovensku. Občas tam potkáte štíhlou snědou krásnou Slovenku s dlouhými tmavými vlasy. Římané tam také tenkrát nelenili.
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - spousta Rusů nepije, jsou to muslimové!😁
TCerny
@Martin Neugebauer samozrejme jsem predeslal , ze vsichni meli v Praze tech prvnich 30 let po valce ruzne zazitky a osudy.
Ja treba 22 . srpna 68 jsem na prani ceskych novinaru zavolal sanitku na fingovane jmeno pacienta a prevazel jsem obrovskou vysilacku cs.rozhlasu z Vinohrad nekam na Pankrac a uz jsem coby 25 lety usmrkanec sepsal zavet , neb jsem myslel , zeto nepreziji.
Na nasledujicim pravidelnem " pohovoru " za pritomnosti vsech asi 30 lekaru bulovecke chirurgie a vsech 15 vrchnich sester si na mne stezoval sluzbumajici lekar Hazuka , ze musel operovat sam se sestrou neb sluzbumajici Dr.Cerny nebyl k nalezeni nacez jsem ja povstal a rekl coram publico prof. Knoblochovi , samozrejme clenu KSC , neskonalou pitominu: "p. profesore, sluzba vlasti je pro mne podstatne dulezitejsi nez nejaka operace jednoho cloveka"
Vsichni tuto blbost slyseli a nic se mi nestalo, ani z prace mne nevyhodili!
Pote mne chytli na hranicich s protistatnimi letaky a jenom mi sebrali pas , jinak nic.
Ani z prace mne nevyhodili, neb patrne nade mnou drzel ochranou ruku tehdejsi reditel Bulovky doc. Panek , clen UVKSC !!!Nesmirne slusny clovek stejen jako prof. chirurgie Knobloch , primar Hercz etc. , vsichni clenove KSC !
Nikdo mne nikdy do KSC nenutil , nikdy jsem se zadnym STBakem nemluvil!
Emigroval jsem pred 50 lety illegalne na vodnich lyzich z Jugosky , kam mne po mnoha zamitnuti nakonec pustili.
Emigroval jsem jen proto , ze mne nechteli nechat jet pracovat jako chiruga s 2 atestacemi , ktery umel jiz tehdy velmi dobre franc. a angl. ( vedle povinne rustiny)ani do Lybie, ani do Alziru ackoli jsem o to opakovane marne zadal .
Jiste ze jini meli jine zkusenosti s tehdejsim komunismem . Ale ja je mel nadherne.Do tehdejsi CSR bych se vratil, do tohoto Ceska ale ne.
TCerny
@Pavel Maleček Leider brachte es weder Ihre Mutter , noch die unzulängliche Grundschule fertig Ihnen beizubringen , ***s man auch auf Tschechisch fremden Menschen nicht duzt.
Martin Neugebauer
@Martin Neugebauer vychovaný VUML vysoké učení marxismu leninismu a potom si při práci mohl dodělat maturitu...
Byl to nejlepší člověk na světě , věřil té myšlence že , když budou lidi poctivě pracovat , a nebudou krást , musí bit lépe ...
A nepřevlékl ani kabát po revoluci .
On nesouhlasil s tim co strana dělá , nebo dělala , on říkal , změnit to můžu jen z vnitř...
Umřel na infarkt po revoluci bylo mu 49...
Poctivej, slušný , pro mne a mnohé geniální čestný člověk .
Za každého mluví jeho skutky , ne že měl v kapse rudou knížku , to by jsme museli zavřít většinu republiky ne ?
Martin Neugebauer
@TCerny já s vámi úplně sohlasím.
Já nacismus samozřejmě nezažil , ale moje babička a děda ano , děda utekl z transportu , a dal se k partyzánům , co vlastně měl jinného dělat , koncentrák z jeho rodiny přežil jen jeho jeden brácha , jinak nikdo a to byla veliká rodina ...
No ale po únoru se dostal jako osobní řidič nějakého sovětského generála do problémů a skončil v lágru mezi politickými , protože na sebe něco vzal co neudělal , jinak by dostal provaz ,nebo kulku , a už se to s náma vezlo že ...
Babička byla dcerou hrdiny , měl poštovní holuby , přežil gestapo, byl v odboji a tak , tak se nějak seznámili.
Babička dcera hrdiny a děda politický vězeň ...
Obě věci byli absurdní , ale tak se to bralo , dnes nepochopitelné kádrování ...
No můj otec pokrevní , syn důstojníka lidové armády , mimo jinné pacifista , musel naklusat na pohraničí z západním německém jako psovod a vymyly mu tam mozek , musel střílet do vlastních , přijel opilec agresor zničený a vlk zpět. Matka od něj utekla samozřejmě , a zase jsme v tom byly všichni.
Mne nevzali ani do pionýrů , to co jsem snášel celé dětství , si dnešní děti neumí představit .
Nakonec se našli děti jako já , s těmi jsme založili skaut hihi , odboj no byli jsme kluci 7 let...
Takže nás mamka dala na sport aby jsme neměli čas vyvádět , já i brácha jsme byli tak dobří, že nás postupně museli začít brát vážně .samozřejmě bráchu vylili z sportovní školy , pro nedostatek talentu , mne z tenisu , tak jsme šli dělat gimnastiku, brácha potom ciklistiku a já střelbu a atletiku ...
Samozřejmě na závody velké jsme nesměli , ale trénovat a tak jsme mohli ,
Pak si máma vzala mamka tátu . To byl jak píšete dobrý komunista , jeho otec byl gulak, táta šel ke komunistům z přesvědčení ještě před únorem , na Zruč otci, nemuseli se , chtěl studovat... Nakonec rubal uhlí , černí baroni hadra , na studie nemohl kvůli původu , tak se zajímal o strojařinu , byl génius , ale když tedy se prorubal tak si musel udělat jako stráník ,v
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl A kdo ti řekl aby jsi to četl?To není určeno tobě.Tak se nelisej a nevnucuje se.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle vším jsi se že nás začíná zde být převaha.Radoval jsi se předčasně.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle zapomněl jsi na to dát si tu studenou sprchu!Ať nám trochu vychladnes.
Anatolij Vasil
@King I Kingu zásadně hladím jen svého králíka.
Anatolij Vasil
@Miroslav Michalec Ještě horší.
Anatolij Vasil
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
TCerny
@bella. souhlasim s Vami v tomto sujetu zcela.
Fistein promoval v r. 69 na Lomonosove universite v Moskve po 5 letem studiu , ja poprve 1966 v Praze po 6 letem studiu na MUDr , podruhe opak 1985 v Hannoveru na Dr.med.a take nemam k mym materskym universitam zadny vrely vztah.
Mam rad Rusko stejne jako ten nadherny multikultureklni melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi USA,
Ukrajinu , ktera v r. 2012 udelila te nacisticke bestii "rad hrdiny Ukrajiny " v lasce zcela jiste nemam .
To ze mi v Praze ukrajinske zlocinecke bandy , naposled pred 4 lety ukradli uz 2. motorku je jiste zcela irrelevantni.
Ceska policie ty ukrajinske zlocince pod egidou Volodymyra Krawcuka v Praze chytla , dostali 6,5 let nepodmine a byli predani k vykonu trestu na Ukrajinu a pred rokem mi mestky soud v Praze napsal , ze na Ukrajine zmizeli.
Stejne toho v Praze nakradli tolik, ze by to do konce zivota nemohli splatit.
Samozrejme , ze toto je zcela nepodstatne . Nur en passant!
( jako v sachach !)
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasilisa - buzna k buzně sedá skřeta k sobě hledá!
Miroslav Michalec
Hezká statistika. A v Evropě je to jak? Je to snad lepší?
Jiosef Tyl
@King I já myslím že Šebesta žije a že je některý z těch nových nicků. které se tady najednou objevily.
Anatolij Vasil
@King I Se mě libý jak ti říká Lojzík.Kralicku🐇🐇
Anatolij Vasil
@King I Chceš taky jeden?
Anatolij Vasil
@bella. Jako vždy skvělé a k věci.👍👍👍