Život a styl

Zpět na článek

Předsevzetí, za které si poděkujete. Seknout s kouřením není snadné, může to být ale to nejlepší, co uděláte

6 komentářů

Alena Dvořáková
Ten článek mi dává dost smysl, zbavit se zlozvyků není vůbec jednoduché. Každý si hledá vlastní cestu, co mu v tom pomůže. Já jsem si místo kouření oblíbila Krupa Kratom, který mi osobně vyhovuje víc a beru ho jako lepší alternativu. Samozřejmě je to hodně individuální a dočasné, ale pro mě to byl krok správným směrem.
Miroslav Kašpar
Ale jdi, ty brepto jedna, cožpak nevíš, že předsevzetí si lidé dávají zejména proto, aby měli co nedodržovat?
Mirek Dušín
Prohulil jsem dvě luxusní vily ... Nejdříve z frajeřiny a Spartičky za osm , tvrdé za deset . Tisíce pokusů přestat a nakonec se to i podařilo a díky kouření mám chronickou plícní nemoc . Nekouřím sedmým rokem , ale ...pozdě, lidi nekuřte ...
Miroslav Kašpar
@Mirek Dušín No vidíš, Sparty za osm a tvrdý za deset taky dobře znám. Ale protože se mi nechtělo být odevšad "moderně" vykazován, začal jsem místo kouření mlžit: 18mg kapky bez voňavky, takže to teď v podstatě nemusím vyndat z huby, bo nikotin osvěžuje ducha
Anatolij Vasil
Já přestala z minuty na minutu.Trochu ze začátku mě to chybělo,ale už jsem si nezaplatila.Je tomu 1r.a dva měsíce.Je to prima nesmrdet dehtem.Dnes si kolem mne můžou zapálit a nic mě to už neříká.
Vladimír Veselý
Přestal jsem kourit ze dne na den. Motivací bylo moje zdraví a abych nesmrděl vnoučatům. Na vrcholu jsem kouřil 20 cigaret denně a to pouze v práci nebo na sluzební cestě. Nikdy ne doma či o víkendech
Řikali mi divnej kuřák. Rozhodl jsem se v jefnom momentu v den před odletem na zahraniční poznávací zájezd do USA. Típnul jsem ten den v práci 16 cigaretu, vysypal popelník a krabičku se zbývajícími 4 cigaretami dal do stolu. Od té chvíle, je tomu dnes 14,5 roku přesně na den a nezapálil jsem si dosud ani jednu. Absťák byl v USA docela velkej. Po návratu přišel kolega za mnou do kanceláře a navrhl mi, že si dáme u mne kafe a cigáro a jà mu něco řeknu o té cestě. Položil jsem pred něj tu svojí krabičku s posledními 4 kusy a se zapalovačem. Vezmi si cigarety a zapoalovač je to tvoje. Klidně si zapal a chvilku si popovídáme, já už ale kouřit nebudu, nikdy. Kolega si vzal cigarety a zapalovač, poděkoval a řekl, že pokud já už kouřit nebudu on si u mne v kanclu nezapálí. A jsem spokojen, dýchá se mi lépe a už jsem byl poznávat svět i díky úspoře dříve zbytečně vydàvaných prostředků. Nekouřit mohu jen a jen doporučit.