Život a styl

Zpět na článek

Předsevzetí, za které si poděkujete. Seknout s kouřením není snadné, může to být ale to nejlepší, co uděláte

2 komentáře

Anatolij Vasil
Já přestala z minuty na minutu.Trochu ze začátku mě to chybělo,ale už jsem si nezaplatila.Je tomu 1r.a dva měsíce.Je to prima nesmrdet dehtem.Dnes si kolem mne můžou zapálit a nic mě to už neříká.
Vladimír Veselý
Přestal jsem kourit ze dne na den. Motivací bylo moje zdraví a abych nesmrděl vnoučatům. Na vrcholu jsem kouřil 20 cigaret denně a to pouze v práci nebo na sluzební cestě. Nikdy ne doma či o víkendech
Řikali mi divnej kuřák. Rozhodl jsem se v jefnom momentu v den před odletem na zahraniční poznávací zájezd do USA. Típnul jsem ten den v práci 16 cigaretu, vysypal popelník a krabičku se zbývajícími 4 cigaretami dal do stolu. Od té chvíle, je tomu dnes 14,5 roku přesně na den a nezapálil jsem si dosud ani jednu. Absťák byl v USA docela velkej. Po návratu přišel kolega za mnou do kanceláře a navrhl mi, že si dáme u mne kafe a cigáro a jà mu něco řeknu o té cestě. Položil jsem pred něj tu svojí krabičku s posledními 4 kusy a se zapalovačem. Vezmi si cigarety a zapoalovač je to tvoje. Klidně si zapal a chvilku si popovídáme, já už ale kouřit nebudu, nikdy. Kolega si vzal cigarety a zapalovač, poděkoval a řekl, že pokud já už kouřit nebudu on si u mne v kanclu nezapálí. A jsem spokojen, dýchá se mi lépe a už jsem byl poznávat svět i díky úspoře dříve zbytečně vydàvaných prostředků. Nekouřit mohu jen a jen doporučit.