Komentáře
Je nutné Reflex očistit od fialových lidských zrůd a vrátit Reflexu jeho bývalou odbornost a objektivitu. Jinak řečeno, Bartkovský začni balit a táhni.😎
Ať jmenují Turka náměstkem ministra, pověří pravomocemi ministra a ministr zatím nebude. Klidně zahraničí. Horší jako pirátský pašík nebude.
Tak to přece poražený spolek udělal v případě hlupáka z Brna, když ho nechtěl jmenovat Zeman. Musel si počkat na agenta Pávka.
Tak to přece poražený spolek udělal v případě hlupáka z Brna, když ho nechtěl jmenovat Zeman. Musel si počkat na agenta Pávka.
2 miliony voličů si zvolilo vládu, takže vláda může vládnout. To ale neznamená že 8 milionů, ji musí obdivovat a respektovat.
@Jiosef Tyl ...v Česku je cca 8 mil. voličů ne 10. A skutečná demokracii je založena na tom, že společnost akceptuje výsledek voleb.🙂
Bartkovského nebrat.
Právě mne pobavil komentář:
"Šéfredaktor Reflexu, můj oblíbený tupec, Martin Bartkovský, ještě před rokem nechápal proč chce Trump s Putinem jednat, když ho může zamáčknout jediným švihnutím malíčku… jen chtít."
autor: Vidlák
Právě mne pobavil komentář:
"Šéfredaktor Reflexu, můj oblíbený tupec, Martin Bartkovský, ještě před rokem nechápal proč chce Trump s Putinem jednat, když ho může zamáčknout jediným švihnutím malíčku… jen chtít."
autor: Vidlák
naprostý nesmysl ,že jeden z největších politických skandálů za posledních 30 let. Na Radě Evropské unie chtěli nechat Česko zastupovat slovenským ministrem. To je naprosto marginální problém , který nafukuje tento redaktor a zároveň nálepkuje , kdo je hloupý a uráží i voliče, kteří jasně dali najevo ,že už nechtějí ty fialová nemehla.
Pan Bakovsky zřejmě překračuje meze novinářské etiky - už jen tím nadpisem článku je vidět jak “ velký” je to demokrat. Takoví by měli místo pomyslného novinářského pera držet v ruce krumpáč . Je to idiot.
Vy jste fialový.Jako novinář by jste měl být objektivní a nekopat kolem sebe,kvůli prohraným volbám.Respektujte prosím i druhou stranu a přestaňte si vymýšlet blbosti.
@Jaroslava Šouplatová
Toto je soukromé, nezávislé médium. Zatím ještě máme svobodu slova. A nevytahujte pořád prohrané volby, už je to trapné. To Vy a Vám podobní jste celé minulé období nerespektovali výsledek voleb a tvrdili jste, že Fiala a spol. vyhráli podvodem Můžete se jít uklidnit na Parlamentní listy, to je médium pro Vás.
Toto je soukromé, nezávislé médium. Zatím ještě máme svobodu slova. A nevytahujte pořád prohrané volby, už je to trapné. To Vy a Vám podobní jste celé minulé období nerespektovali výsledek voleb a tvrdili jste, že Fiala a spol. vyhráli podvodem Můžete se jít uklidnit na Parlamentní listy, to je médium pro Vás.
@Eliška Janalíková
Za Foltýna a Dvořáka ta svoboda slova nějak haprovala, na swině od Foltýna se nezapomíná, to vám fialově nevadilo, že.
Za Foltýna a Dvořáka ta svoboda slova nějak haprovala, na swině od Foltýna se nezapomíná, to vám fialově nevadilo, že.
@Eliška Janalíková - konečně se ozval někdo normální. Ale pozor, aby nám ho nezrušili, teda nezrušil, babiško.
@Jaroslava Šouplatová -šoupalová, není to zbytečné plýtvání energií. Požadovat po objektivním novináři, aby byl objektivní?
Ale hloupý volič je spokojený. Dostal právě od vlády slevu na elektřinu. Kterou zaplatí jeho hloupé děti...
@Jiří Ďurián
Ty hloupé děti budou platit peníze pro Ukrajinu a zbrojení do luftu. Fialu a spol volil prvovolič, ať si to nyní užije.
Ty hloupé děti budou platit peníze pro Ukrajinu a zbrojení do luftu. Fialu a spol volil prvovolič, ať si to nyní užije.
@Jiří Ďurián - oni jsou tak hloupí, že si nedokáží spočítat, že babiš jim jednou rukou peníze do té peněženky vkládá a druhou je z ní bere. Splatit to nechá našim dětem. Ale to už ho nezajímá, protože to už nebude, teda bude, prach.
Realita se neřeší. Ta by mohla komplikovat emoce. Místo faktů se používá tón: čím víc pohrdání, tím víc „analýza“. Když něco nesedí, označí se to za selhání. Když to sedí, je to podezřelé. V obou případech má autor pravdu — což je ostatně pointa celého textu.
Vláda nemůže udělat nic správně, protože správně znamená „podle mě“. A „podle mě“ znamená dneska něco jiného než včera, ale čtenář si toho nemá všimnout. Má se zlobit.
Argumenty? Zbytečné. Stačí přirovnání, lehká arogance a titulkem naznačit, že kdo nesouhlasí, má zdravotní problém. Demokratická debata tím krásně zrychlí — rovnou ke sporu, bez obtěžujícího přemýšlení.
Výsledek? Text, který se tváří jako rozum, ale funguje hlavně jako křik v obleku komentáře. Hlasitý, sebejistý a prázdný. Ale hlavně: na správné straně rozhořčení.
Autor nepíše, aby něco vysvětlil, ale aby si potvrdil vlastní rozhořčení.
Novinář? - jen podle profese — jinak spíš herec hrající novináře,