Komentáře

Zpět na článek

Nekonformní názory ministra obrany Zůny s názory SPD: promarněný prostor pro kultivaci elektorátu?

65 komentářů

Jiosef Tyl
Babiš bude ode dneška fungovat jako varhany. Jeho názory budou znít z krků všech všech ministrů jedním akordem.
-Ligier-
To je podle mne spíš přání autora a záměna příčiny a následků... Voliči SPD a spol názor na covid nezměnili ale vůbec tu dobu nespojují s Babišem a ANO, protože zjednodušeně řečeno za to může přeci Fyjala... Za covid, za Ukrajinu, za chemtrails, migraci za všechno... Kdysi to byly čarodějnice třeba, dnes Fyjala a spol... Aneb nehledejte logiku a nějaký vývoj názoru u pitoreskních voličů SPD apod, jejich mozkovny na ti nemají kapacitu
martin simunek
@epr3 ty jai bolševická trubka!
Prezidentovi nesaháš ani po kotníky.
King I
Flastenci jsou hov ada. Hov adu můžeš pouštět opery 24/7 ale člověka z něj nevytřískáš.
martin simunek
@Uživatel_5577504 Vlastizrádci jsou ti, co podporují rusáky. Tedy ty, epr3, Rudej Lojza, Anatolij Vasil a další bolševický zmetci.
martin simunek
Elektorát slepence, který kandidoval pod značkou SPD, není spíše proruský, ale zcela proruský. A to se týká samozřejmě i jeho představitelů. Tudíž nelze kultivovat jinak, než, podle jejich velkého vzoru Stalina, zavést pracovní převýchovné tábory, kde by byli tyto protistátní elementy kultivovány.
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504- na místě Babiše bych okamžitě vyměnil Okamuru (tedy jako prvního)!
-Ligier-
@epr3 nějaká spojitost s tím co jsem napsal asi mimo pochopení, že? Ale pobavilo, na dokreslení pravdivosti toho co jsem napsal naprosto přesně...
Asatin
Jak takovi bezcharakterni a amoralni clovek, muze sam se sebou zit.??.Kdyz mu prikazi letet za putlerem a splnit prani,ze uz jsme jeho gubernie,tak to udela.Pro neho to bude cest.
Jóža Oltec
@epr3 Máš chronickou obsesi se na něco neustále ptát?
Jóža Oltec
Techokratská vláda Petra Fialy byla mnohokrát lepší, než tahle vemena. Už se těšíme, až začnou rudá nefachčenka skuhrat jak bylo za Fialy lépe..😎
Michal Bednarek
@epr3
Osle, prezident přesně definoval na jaké straně konfliktu stojí. Neotírej si o něj svojí smradlavou držku
Uživatel_5577504
@King I
Tak pravil fialový vlastizrádce.
Amen!
Jiosef Tyl
@epr3 hele * dell dej si pozor nebo tě Lígr čapne za flígr!
Uživatel_5577504
Pouze špatný výběr ministra ze strany SPD. Na místě Okamury bych ho okamžitě vyměnil.
epr3
@-Ligier- Tak ještě jednou, speciálně pro tebe. Kdyby Fialu někdo oficiálně z něčeho vinil, byl by asi popotahován třeba jako Nečas dodnes.
epr3
@-Ligier- Kdyby to byla pravda, Fiala by už dávno skončil někde naražený na kůlu. Ale neskončil, naprosto svobodně kecá každou chvíli v televizi, jak je on a jeho bývalá vláda úžasný a hladí si u toho tu svou řídkou, nastřelenou patičku.
epr3
@Losina No, akorát že vůbec ne. Začínáš od prostředka nebo rovnou z druhého konce, přesně tak, jak se kecinkům tvého typu hodí.
První premiér-komouš po hadrovém převratu byl Čalfa a po něm celá armáda dalších, ať už na postu premiéra, nebo ministerských postech, nebo na tom prezidentském. Havel byl jako nekomunista vlastně vzácná vyjímka.
epr3
@Jóža Oltec Asi jako Nyklíček s Babišem. To víš, každý je něčím zatížen, tak si to tak neber.
epr3
@Jóža Oltec Tím ses jaksi pasoval na fialové fachčenko? A jaký je mezi nimi rozdíl?
Anatolij Vasil
Tyle neustále nám nemusíš dokazovat že co příspěvek to perla debility a senility.Jeste že Vasil je tak moudrý a tolerantní k senilním a debilnim lidem.Ja ti to odpouštím .
epr3
@martin simunek Šimůnku jak to souvisí s tím, co jsem napsal? A s prezidentem nezávodím ani se s ním nepoměřuju, proč bych to dělal?
epr3
@Michal Bednarek A jak to souvisí s tím, co jsem napsal? Nechceš jít radši stloukat bedničky a složitější myšlenkové pochody nechat na jiných?
epr3
@Asatin On Babiš nějaký takový rozkaz vydal? Ne, ani nemohl. Ve vojenských věcech je jeho nadřízený "vrchní velitel ozbrojených sil republiky", prezident ČR. A ani ten není tak blbej, aby štval zemi do konfliktu.
epr3
@martin simunek Ještě že tady takové demokraty jako jseš ty, máme.😂
epr3
@Tomáš Kostelecký Moje řeč. Jak se tedy stalo to, že Pávek proklouzl na Hrad?
Jiosef Tyl
@Jerry M, myslíš těch 30% voličů Babiše?
Asatin
@epr3 Ze by splnil babisuv rozkaz,zastrelit putlera.??.
epr3
@Asatin Vždyť Pávek je stejnej ty trubko. A voják takový má být, vždy loajální k vládnoucímu politikovi.
Jerry M
Rano budou Cesi podporovat rusko, odpoledne Ukrainu a vecer si daji pivo s pastikou.
Petr Klimánek
Míchání jablek a hrušek, covid a Ukrajina a voliči SPD spolu nesouvisí ,Zuna je zamestnanec Tomya a podle toho má vystupovat
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl A za koho Tyla vyměníme tady? Já už vím za Šebestu.
Uživatel_5577504
@epr3
A že by za vlastizradu to naražení na kůl zasloužil ..
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle vem si prášek.Rano si zapomněl a magor zase leze na povrch.
-Ligier-
@Bubák Bubák aneb další kdo musí dokázat, že co jsem napsal je pravda neboť naprosto nechápe psaný text a jede jen svoji malost bezbspetky pochopení, děkuji za potvrzení mého textu...
Anatolij Vasil
@martin simunek Ne vlastizradci jsou co podporují totalitu EU.Tak si neplet pojmy s dojmy.
Jóža Oltec
@epr3 Už jsi o Pavlovi zablekotal to stejné asi 50x. Máš neléčitelnou obsesi?
Karel Přibyl
@martin simunek Hlavně, že v tom máte jasno.
Uživatel_5577504
@martin simunek
Máš ľi vlastní názor, podporuješ rusáky. To je tedy intelektuální skvost. Nebyl jsi na školení u rudého vlastizrádce na hradě?!? Oba jste stejném "chytří".
Losina
@epr3 Protože Babiš proklouzl první.
Karel Přibyl
@Michal Bednarek. Co ještě definoval přesně? Ten stojí vždycky tam kde se mu to zrovna hodí.Nebo tam,kam ho postaví.
Karel Přibyl
@epr3 Sametová revoluce.Tohle jsou důsledky.
Michal Kelner
Lobotomiky nelze kultivovat.
Bubák Bubák
@epr3 tu má i obarvený elektrikář, který pohřbil finance. Asi to je v ODS povinné.
Bubák Bubák
@martin simunek ty jsi takový pomalejší, viď, soudruhu simunku. Naprosto jednoznačně nevíš, co mluvíš.
Tomáš Kostelecký
Nic jiného než další bolševický vepř. Komouš není nic jiného než sprostý zločinec. Právní stát by nedopustil kandidaturu komoušů ve volbách. Je to stejný dobytek jako nacisti. Česká republika není právním státem.
epr3
@Uživatel_5577504 Ještě se toho může dočkat od těch, které sem podepsaným migračním paktem s Rakušanem pozvali. Mají v tom staletou tradici...
epr3
@Jiosef Tyl A když tak na mě ještě zavoláš svýho bráchu a tátu?😂😂😂
PEtr Tobes
@Jóža Oltec tak to bude casem stale jasnejsi, byla to vcelku prumerna vlada a vladla v extremne nepriznive dobe, a to umoznuje nejen prorusskym dezolatum ji titulovat jako "nejhorsi vlada ever", byt je to uplny nesmysl. Tato nastoupivsi vlada podvodniku, oligarchu a jejich sluhu, antikompetentnich arogantnich hovad a kolaborantu s nepritelem lepsi byt v zadnem pripade nemuze, to je davno jasne a ukaze to cas..
Uživatel_6113744
@epr3 Protože seš vemeno
Jiosef Tyl
eprrrrrrrrrrrrrr333 jo zavolám, dej adresu.
Jiosef Tyl
@Tomáš Kostelecký z kosteleckých uzenin.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil nám nemusíš dokazovat že co příspěvek to perla debility a senility. Ješte že Tyl je tak moudrý a tolerantní k senilním a debilnim lidem. Ja ti to neodpouštím .😂 vasila vasila je to stará kobyla!🤮
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Vším sis že když přijdeš na diskut,vždy tu něco začne smrdět.To bude asi tím že si stár a kecáš tu nesmys­li.Ne­bo?.­....­..
Anatolij Vasil
@epr3 Dobře mířené trefi.👍👍👍
Jiosef Tyl
@Anat oil VasilIocosi -JEN NĚKDO bez mozku chce vyměnit anonymní ho diskutéra. Můžeš ale požádat REFLEX, aby mě za demokratické názory zabanoval.
Losina
@-Ligier- Zbytečně se snažíte. Tady je většina diskutujících zacyklena. Sledujte to jako "divokého kačera". Jiný význam to nemá.
Jiosef Tyl
@King I 😎
epr3
@Bubák Bubák 👍
Jiosef Tyl
Basilisodebilyso, jo jo, 1 prášek si musím vzít, když jdu číst tvůj příspěvek. Je ale na průjem, abych se z toho nepo.....! Druhý beru proti zvracení. 🐂🤮💩
Michal Bednarek
@Jerry M
A nebude chybět uzenina z Kostelce a chleba z Penamu.
King I
@Jiosef Tyl To břímě unesu
Jiosef Tyl
@King I ty bys těmto chtěl pouštět opery? Víš ale, že mučení je v Česku trestné! 😂
Jiosef Tyl
@Petr Klimánek - se mi líbí takovéto proslovy a v závorce bude: jsem pitomý ale nestydím se za to.
Bubák Bubák
@-Ligier- soudruhu ligiere jediné za co fialová junta nemůže z tvého hloupého výčtu, je covid. Ještě , že byl za Babiše, nám by poradili tak dvě roušky najednou, když mohli radit dva svetry. Jinak fialaboys zkazili i to co vůbec nezačali.