Zprávy
Zeman ve vánočním poselství popřál nové vládě profesionalitu, Fialovi vyčetl amatérismus
17 komentářů
z32922
0
Chlape, my se tě snad nezbavíme.
V redakci čtěte to po sobě.Kdo to má překládat do češtiny.Uz ani ten článek pořádně v češtině napíšete a s chybami ho pustíte ven.
Myslím, že rady toho alkoholika nelze brát vážně. Byl to hned po Gottwaldovi, ten nejhorší prezident.
A nedá si říct a nedá....
@Pavel Nyklíček Nedá si říct. Jak dlouho nás ještě bude otravovat svými rétorickými zvratky?
@Pavel Nyklíček nechte ho být, taky jednou budete starý a budete mluvit jinak. Klaus i Zeman byli chytří, ale dnes je jim přes 80 a prostě mají jiný názory,normální člověk to bere s nadhledem. Ve své době udělali pro ČR myslím dost.
@seng
Naštěstí už více udělat nestihli...
Naštěstí už více udělat nestihli...
@seng KLaus a Zeman chytří ? Jako bývalí komouši a členové nechvalně známého Prognostického ústavu založenoho na popud Jurije Andropova z KGB ? Jejich chování a vyjadřování se k dění v České republice v posledním desetiletí ukazuje spíše za kterou zemi oni kopou ligu . Ostatně i jiní členové vzešlí z onoho ústavu ukazují o co jim šlo a o co jim opravdu jde . Klaus a Zeman ***i co mohli . Privatizace , rozpad průmyslu , krachy podniků , rozkrádání všeho co šlo atd atd . V r. 1990 v tichosti půjčka tehdejšímu SSSR v miliardách dolarů , machinace okolo dluhu SSSR vůči ČSSR . Je toho tolik , že by se to sem nevešlo . V neposlední řadě celosvětová ostuda , když Klaus jako typický čecháček v přímém přenosu ukradl pero při popdpisu mezinárodní smlouvy a Zeman jako ožralej buran málem pozvracel korunovační klenoty a k tomu jeho žoviální bonmoty ze kterých se slušnému člověku zvedal žaludek . Celoživotní netáhla a kancelářské krysy . Jsou lidé staší než jsou tito klauni a chovají se lidsky slušně a myslí jim to lépe než těmto tragickým posatvám . Stačí se vrátit o 40 let zpátky a trochu zapátrat .
@seng
No a právě to mi vadí. Pokud jsem moudrý, musím vědět, že můj čas přišel a že můj názor není již přijímán širokou veřejností....
Stáří moudro přináší, ale nemusí tomu být pokaždé.
Na lavičce v parku holubi snesou i senilní přetvářku, ale současná vysoká politika již není místem, kde by měli svá pomyslná moudra vystavovati a následně nás jimi obšťastňovati.
No a právě to mi vadí. Pokud jsem moudrý, musím vědět, že můj čas přišel a že můj názor není již přijímán širokou veřejností....
Stáří moudro přináší, ale nemusí tomu být pokaždé.
Na lavičce v parku holubi snesou i senilní přetvářku, ale současná vysoká politika již není místem, kde by měli svá pomyslná moudra vystavovati a následně nás jimi obšťastňovati.