Komentáře

Zpět na článek

Držte se, s Andrejem Babišem zažijeme pořádný fičák. Zastavit ho může jediný člověk, a tím je on sám

234 komentářů

Jana Nováková
Babiš se fakt zastaví sám.Ale až za 4 roky !!! Dobrá zpráva né ? On pak vezme prachy a tradá někam daleko do tepla a na furt.A pak ať se tady rochňá a blaženě chrochtá současná opozice.A mohl by to tady vést služebně nejstarší poslanec,třeba nějakej JUDr.
Alois Rudý
Zase špatně Buchert, vítězem uplynulého roku se nestal Babiš, ale většinová část slušných lidí v čele s Babišem 😎
Ksel
Určitě bude lepší premiér než jeho předchůdce Fiala.
Antonín Polický
@Ksel
Záleží, jak hodnotíte lepšího premiéra. Jestli podle ekonomických výsledků, máme 6 nejlepší ekonomiku, jestli podle respektu ve světě, ten nám v posledních letech hodně stoupnout, jestli podle schodků, ty nám klesaly a Babiš se je znovu chystá zvyšovat (alespoň podle vyjádření některých členů vlády), jestli podle zvládání krizí, tam AB úplně pohorel ... v čem vyniká je politický marketing a PR, v tom přežije Fialu na celé čáře...
Podle mě byl Fiala mnohem lepší premier a mnohem horší marketer s mizerný PR...
Vladimír Mráz
Reflex tedy nečtu, ale dnes jsem mimořádně přečetl tento článek a jsem překvapen jeho objektivností!
Myslel jsem, že jedou na vlně ala SEZNAM NOVINKY t.j. všechno proti Babišovi, ale jsem příjemně překvapen!
Děkuji.
bella.
@Vladimír Mráz
Zkuste si přečíst stačí o měsíc starší články a budete překvapen taky.Seznam.cz hadr!
-----------------------------
Jaryn Blaž
Omlovám se, že jsem omylem narazil na tuto diskuzi. Je mi líto, že po více než třiceti letech od sametového podvodu máme na výběr z kandidátu na prezidenta komunistu nebo agenta STB. Přesto si myslím, že lepší volba byl komunista prospěchář Pavel než arogantní agent Babiš.
Alois Rudý
@Jaryn Blaž ...jsi tu poprvé a hned lžeš, prý "myslím" 😎
bella.
🟥@Jaryn Blaž
hm, takže ten kdo hamtá z našeho až mlaská a rozdává Ukrajině z cizího např. Pavel je sice prospěchář dle vás,ale to je OK dle vás, zatímco ten kdo arogatně dělá ordunk a audit po těch ze SPOLU a granátech Pavla je nepřijatelný a je to agent Babiš.

👉Nějak v tom nevidím co by mělo být pro občana @Jaryn Blaž výhodný, když zejména pro občany české ta vláda tady je a prezident by se měl podle toho chovat a odvádět skutky .

🟥A byť jsem Babiše nevolila, tak on je pro moji peněženku lepší.Na reprezentaci nějakého Pavla ve světě já kašlu, on nic jiného tady nepedvádí, ale ani tam Pavel, hvězda není , spíš pohled s despektem nad ČR očekávejte a mínění, že je to diplomatické střevo!🟥
Jaryn Blaž
Nečetl jsem celý článek ani příspěvky. Nezapomenulo se na zaklekávaní firem kteté byly agentu Burešovi nepohodlné? Ani na to
jak vzrostly dotace a klesly odvody Agrofertu poté co vstoupil do politiky.
Antonín Polický
@Jaryn Blaž
A že za pár let v politice se mu rázem zdvojnásobil majetek...
Standa_Safi
Zastavit bylo třeba ty hnusy, co píše Reflex poslední dobou. Ubožáci, co nejsou schopní pochopit pojem demokratické volby a přitom máte plnou hubu demokracie... 🤮🤮🤮
Jóža Oltec
@Standa_Safi Jdi si číst na jiná česká masmédia s diskusemi kde ti napřed demokraticky požádají abys jim vysolil svou ID a verifikoval totožnost, načež tě místní adolescenti budou cenzurovat a banovat za každé houno co se jim nebude líbit. Reflex to (zatím) nedělá..
Pavel Hanzl
@Standa_Safi
Zastavovat hnusy se ani nesnažili fialovci a dezoláti mohutně řvali, že chtějí svobodu slova. Tak jak teda. Má být, nebo nemá?
Jaryn Blaž
@Standa_Safi
Zastavit bylo třeba ty hnusy co píše Reflex? Není to právě demokracie, že si každý může říci svůj vlastní názor aniž by na něj někdo zaklekl?
Jiri Lesko
Byly volby Bochrte,tak si to už uvědomte a přestaňte psát štvavé články!!!🤮
Jiosef Tyl
@Jiri Lesko - štvavé články mohli psát jenom babišovci za vlády Fialy?
bella.
🟥@Jiosef Tyl
V o l e , ( sorry , jsem slušný člověk, ale řekl sis o to !) za vlády Fialy , Pavla a Foltýna byla potlačena natolik svoboda slova, že říct něco proti majestátu EU a UA bylo na kriminál.
Dnes už můžu klidně říkat, že zde chci jen pracující a zdravé migranty, nevzdělané nepotřebuju a dělníků z Ukrajiny máme přes normu, dřepí na podporách, anebo se pro ně přijedou jen zaregistrovat a jedou domů. O kolik nás tohle připravilo miliard, kdy tady nehnou ani prstem, jen slízávají naši smetanu si požádej Fialu a Pavla. A matek s dětmi % převyšuje naše možnosti živit.

👉Mám-li na mysli zdravé a aspoň vyučené migranty mám na mysli i demografický vývoj co se zde bude rodit za děti!!!!! Ze 40 % se dědí gen závislosti , např. chlastu!

🟥Takže až nyní lze vyjádřit svůj názor na exodus Ukrajinců za lepším , aniž Fiala s Pavlem a svým cenzorem nad občanskou komunikací, tedy normalizačním cenzorem Foltýnem ječí, že je to proti skupině oibyvatel.Není, je to proti drancování Česka skupinou obyvatel z ciziny, kteréžto drancování bez kontroly učitel Fiala a voják Pavel povolili!

👉A zatímco Rakušan a Fiala a cenzor dovolili nadávat na Araby např. ve Francii, Německu apod. , 👉 Ukrajici u nás byli křišťálově čistí..Chlast a kudly byly zamlčované a že si píší sami čestné prohlášení o absolvování škol anebo svém trestním čistém rejstříků je rarita co není nikde na světě.👉 A že SZÚ podává přehled jen pro svůj odborný personál ohledně národností u HIV, TBC, hep.A, svrabu atd. je taky věc Fialy.
🟥
👉Tyle, mlč, anebo si to dostuduj.
Diskuze jsou i o tom, něco se dozvědět, ne jen útočit na jiné. U tebe nevidím, že bys chtěl něco vědět navíc, než jen svou pravdu a postoj anitibabiš, aniž znáš něco o Pavlovi a Fialovi, jak to vedou.
-------------------------------------------
Babiše jsem nevolila, často mění postoj, volím strany, které si za svým stojí|!🟥
Jiosef Tyl
@bella. - Bedla takové fóry si nech až na silvestra, "prý jsem slušný člověk" říkáš o sobě. viz. Další snůška naprostých debilit. Takže je teď svoboda projevu a ty mi ho sama teď zakazuješ? Utéct před válkou může jen vzdělaný člověk samozřejmě tím myslíš i ženy takže ty nevzdělaný tam můžou pozabíjet že, i s dětma ty jsou taky nevzdělaný. Dál nechce se mi podrobně odpovídat na všechny tvé primitivní nesmysly. Já to shrnu: jsi kráva!
Titanspina
@bella. Kdybych nebyl slušný, otázal bych se Vás,nejste-li tak trochu kráva🐮🐄....
Jaryn Blaž
@Jiosef Tyl
Nemyslím si, že slušný člověk který se sám nazývá slušným začíná svůj příspěvek titulovat někoho volem.
Pavel Hanzl
@Jiri Lesko
Takže po volbách nastává totalita a cenzura? Fakt nekecáš? A plivat špínu můžou je dezoláti na Fialu a naopak se to nesmí?
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Pavel Hanzl
Babišovi volal Trump, v Kremlu slavili. To je dost děsivá kombinace, asi nás fakt už zařadili někam k orbánistánu.
Uživatel_5577504
@Pavel Hanzl
Více Orbánů, uršulu na větev a Fialy do šatlavy. To v Evropě potřebujeme!
Jóža Oltec
@Pavel Hanzl Zdá se , že se na tebe neustále lepí ten rusák/humusák z Petrohradu s číslem 5577504. Asi to bude homouš..
Jiosef Tyl
5577504 - pane bože to musí být ale velký číslo!
Josef Šátava
Bucherte jsi trapný závistivý ubožák.
Jiosef Tyl
@Josef Šátava - Šatlavo, jsi trapný závistivý ubožák. A ješte 4%tní.
Lubomír Oršulík
Autor zřejmě nezaznamenal, že byly volby a voliči rozhodli kdo bude vládnout.
Jiosef Tyl
@Lubomír Oršulík - oršulko, ano zvolili je 2 miliony občanů/ voličů. to ale ještě neznamená že se to musí těm zbývajícím 8 milionům líbit. Je fakt že chyba byla v tom, že nás mělo jít víc k volbám. Howgh
Mirek Šubrt
Nevím který blb to psal z Blflexu tak ho chci jen upozornit, píše se premiér vlády ČR Andrej Babiš hňupe.
Pavel Pavel
@Mirek Šubrt takovou míru sebekritiky bych od tebe bIbe nečekal.
Miroslav Řezáč
Pán Bůh s námi a zlé pryč. Ámen.
Pavel Hanzl
"Mluvím o tom dlouhodobě, je to nejvyšší úroveň korupce. Říká se tomu převzetí státu, kdy vrcholový byznys prorostl do vrcholné politiky," upozorňuje senátor Wagenknecht na Babišovy aktivity. Aktuálně.cz 2.6.2019

Tohle je taky dobrý, to bylo v době, kdy lidem šly příjmy o 30% dolů a Fiala rozdával sociálky na plný pecky, aby nebyla bída.
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/eko­nomi­ka-babis-si-za-rok-polepsil-o-62-miliard-40445635
PEtr Tobes
tak nekdo dotacniho podvodnika a nenasytneho StBackeho praskace zastavit muze, bude to nejspis kombinace jeho hamiznosti a touze udelat Agrofert jeste vetsi za kazdou cenu, a nekompromisniho verdiktu EK, ktera rekne, ze zakonu samozrejme nevyhovel coz uz je celkem jasne ted a stopne nam pak dotace nejen pro holding, dokud se vec jasne nevyresi...a pak se tesme na ten brekot StBaka ze to je zase kampaan a ucelovka od EK, od opozice atd...haha
PEtr Tobes
@PEtr Tobes a jeste dodam, ze samozrejme trestu za dotacni podvod u Capaku snad uz neunikne, tam je to otazka kdy ztrati vetsinu ve snemovne po volbach a to se jednou proste stane a to je dobre, a pak tu je jeste francouzska prokuratura a jeho "podfuk" s nakupem zamecku, kde se chtel vyhnout pomerne velke dani, a ti se s tim mazat nebudou pokdu budou mit nabito..
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
Ve Francii ho nemůžou odsoudit, bo premiér (i sousedního státu) má imunitu.
PEtr Tobes
@Pavel Hanzl to je sice fakt, ale to neznamena, ze je to navzdy, plati to jen do doby kdy je ve funkci a ja jsem na to opravdu docela zvedav, i kdyby ho obvinili a odlozili to kvuli tomu, ze si ho nasi mentalne zaostalejsi spoluobcane zvolili, byla by to dalsi blamaz a jeho vyjednavaci pozice v EU, ktera uz ted neni valna, by se tim jeste zhorsila
Bubák Bubák
@PEtr Tobes soudruhu tobesi, kéž by každá investice dopadla alespoň z poloviny tak dobře jako Čapí hnízdo. Chodili bychom do práce 4 dny v týdnu za dvojnásobek!
Mirek Šubrt
@PEtr Tobes Nutello vím že je to magorovi zbytečné psát mohl by jsi mi odpovědět koho famózní premiér vlády ČR Andrej Babiš udal?
Nekoktej a jména už jsem s premiérem mluvil,brzo kdo ještě něco takového napíše,bu de na něj podáno trestní oznámení!!
Tak zatím čau a drž se.Péťo.
PEtr Tobes
@Mirek Šubrt ty jsi asi nejaky novy pacient, ale uz brzy by vam meliv ustavu skoncit vychazky a zabavit laptopy, nedela ti to vubec dobre!!
Anicka Urbankova
Vzkaz pro pisálky šťourali, nechte už toho Babiš napokoji. To Vám nevadí co tahle vláda, co byla, natropila.
Ty jejich rozkrádačky a že toho nebylo málo, o tom už nikdo nemluví. A to, že sem nechali nalést plno příživníků. Je mi z Vás špatně.
Pavel Hanzl
@Anicka Urbankova
A co natropila? Konkrétně prosím.
Mirek Šubrt
@Pavel Hanzl
Konkrétně zadlužila tuto zemí o astronomických 1,2 bilionů Kč, konkrétně.
A proto ji lidé i se " světovým lídrem" poslali do hajzlu, konkrétně.🙏🙏
Pavel Pavel
@Mirek Šubrt přiznej se kde jsi měl před tím zastrčený ten prst, ze kterýho sis tuhle srágoru vycucal.
Pavel Hanzl
@Mirek Šubrt
Konkrétně lžeš jak Lavrov, bo zadlužení stáhl z -5,2% za Dluženy na -1,9% letos a s růstem HDP o +2,7% nám státní dluh klesá trulo.
Josef Šátava
@Pavel Hanzl zvedli inflaci nehorázným způsobem a připravili tím lidi o úspory. Znehodnotili jim je .
Jen se podívejte o kolik za dobu jejich panování stouply ceny všeho, hlavně bydlení. Kdo měl před tím našetřeno na byt 3+1 nyní má s bídou na1+kk. To je ten největší problém.
Pavel Hanzl
@Josef Šátava
Zase lžeš, bába rozházel za 2 roky bilión a když nastupoval Fiala, inflace byla asi 8%, pak nastala energetická krize a šla na 18%. Jak to Fialal vyřešil máš nahoře.
Pavel Hanzl
@Josef Šátava
Složená inflace byla asi 33%, ale Fiala v tom fakt nejede, ten ji dokázal sejmout na 2% letos.
Jiosef Tyl
@Anicka Urbankova - máš chybně napsané jméno. Správně je A nicka! Tys to pojala tak, že fialovci už si nakradli, tak teď si přeci mohou jít nakrást Babišovci. A my jim do toho nemáme kecat jo? Mě je špatně z tebe!
Mirek Šubrt
@Jiosef Tyl
Pepčo nejodluj to co tady provedla za pouhé 4 roky vláda rozpočtové odpovědnosti,to nedokázala žádná jiná dohromady za 30 let O tylku.
Jiosef Tyl
@Mirek Šubrt OK přizpůsobím se tvému přístupu k faktům. Já například tvrdím, že země je placatá!
seng
A jak to víte? Co nechat novou vládu pracovat a pak případně kritizovat.To je fér psát jak bude vše špatně aniž by začali pracovat?
Pavel Hanzl
@seng
Už pracovat začali a je to skutečně nářez!!
Na prvním zasedáním ministrů ŽP nás nechali zastupovat slovenským fašistou.
Na zamini i ŽP jedou čistky a ruší se celé odbory, třeba bezpečnost na zamini, což může být přímo fatální.
Macinka kdáknul zcela fatální cypovinu, že zrušil klimatickou změnu.
Jmenovali normálního ministra obrany a zdupali ho jako psa a zakázali mu dělat ministra zahraniční, zcela regulérní šaškec proti Ústavě.
Prosazují na ministra zcela tupého a prolhaného Turka.
Atd. atd. atd. atd.
A to ještě nemají ani vůbec důvěru Parlamentu!!!! To bude jazda, až nám z toho bude zle.!!!
Mirek Šubrt
@Pavel Hanzl
Nekvíč už je po volbách,poslali jsme vás do řiti a tam budete celé dluohééé roky a pak další 4!!!
Jinak z fašisty se setkává Pjotr Nutella příští rok v Brně ale tam je lidé vynesou v zubech i s Posselem!!!!
A už nečti Blesk,grotesko.
Ať žije Andrej Babiš premiér vlády ČR 🇨🇿💪💪💪💪
Pavel Pavel
@Mirek Šubrt obávám se, že v burešově řiti zůstaneš sám jako anální kolík.
Miroslav Řezáč
@seng Mám v baráku 3 medvědy, 20 krys a termity. Nebudu je kritizovat. Ještě nezačli ničit. Jsou tu krádce. Počkáme až začnou a předvedou co dokážou.
Jiosef Tyl
@Miroslav Řezáč - proč jsi zatajil toho slovenského skunka? 😁😎
Miloslav Podhola
Za kvalitu AB hovoří to, že byl už po třetí jmenování premiérem. Mnoho nepřátel, má prostředky se proto němu vyjadřovat .
Škarohliduům bych doporučil počkat 2 roky, sledovat úspěchy, či prohry jeho vlády a pak se omluvit, nebo pogratulovat.
Předpovídat co bude, či nebude je naivní, nebo zlomyslné!
Jiosef Tyl
@Miloslav Podhola - to hovoří tak akorát o úrovni voličů, ty ole.
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - podle tebe hovoří za kvalitu i to, že Němci zvolili Hitlera?
Mirek Šubrt
@Jiosef Tyl
To že jste ve volbách dostali világoš, jasně hovoří o úrovni voli- ču Nutelláku, smažek,fraterniku a Tupců 09 cha,cha
Jiosef Tyl
@Mirek Šubrt být 2. ve volbách není žádnej vylágoš. A neříkalo se to ani když prohrál babiš ve volbách se 4 lety, tak tady netrotluj.
Uživatel_5577504
Přejeme všem voličům vlastizrádců fialovou bídu. Zaslouží si ji!
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504
To bych bral všema deseti. Za Fialy nám bylo dobře, ale já se obávám, že nám to nevydrží.
To, co tam je dnes, slibuje Slovenskou cestu a já nemám důvod jim nevěřit.
Uživatel_5577504
@Pavel Hanzl
Pán kradl s fialou bitcoiny, v dozimetru, kampeličce, v Motole nebo v IKEM?
Pepa Zahrádka
@Uživatel_5577504 Jistě máte na vše důkazy
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5577504
Di ty brepto...
Pavel Hanzl
@Uživatel_5577504
A někdo jiný z vládl to kradl? Nevím o tom.
Mirek Šubrt
@Pavel Hanzl
Máš na mysli klaune časovou osu???
Cha,cha.
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504 a tu fialovou bídu nám teď zařídí babiš? Když nyní vládne?
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
To rozhodně nikoliv. Jeho bída bude skutečná, nikoliv virtuální, jako ta Fialova.
Pavel Hanzl
Bella a Rudý jsou nejspíš trollové z petrohradské farmy trollů, možná i chatbotové ze stejní výroby. Dopručuji nečíst a hlavně nereagovat, stejně mektají pořád stejné nesmysly.
PEtr Tobes
@Pavel Hanzl jj je to jak pres kopirak
Jiosef Tyl
@PEtr Tobes - a voní to jak podpapírák.
Uživatel_5577504
@Pavel Hanzl
Tak pravil fialový fašistický trol z farmy hradních bolševických trolů. Nebezpečný exemplář! Hlavně nečíst jeho duševní průjmy - zdraví nebezpečné.
Miroslav Řezáč
@Uživatel_5To číslo 577504 znamená počet Vašich mozkových buňek. Pochopil jsem to hned . Stačí jen přečíst Vaše řeči. Bývá jich však u zástupcú Homo Sapiens kolem 100 miliard. Posdravuje Vás múj gekon a Koi kapr.
Pepa Zahrádka
@Pavel Hanzl V vší úctě vám budu odporovat, po přečtení mnoha příspěvků Belly a Rudého musím konstatovat že jsou skuteční, protože chatboti či trollové z farem odpovídají chytřeji.
Pavel Hanzl
@Pepa Zahrádka
Dokážou naprogramovat i hlupáky, aby se líbili právě té jejich cílené skupině. Já tam vidím spíš jakýsi mechanismus omílání pořád stejných lží.
Miroslav Řezáč
@Pavel Hanzl Ať jeto ten nebo ten, praštíme ho koštětem.
Blitz
ČEŠI !! Bude ráj, paradýs v naších končinách, nejatraktivnější země na planetě.
Hurrrrrráááá !!!!!
Uživatel_5577504
@Blitz
Omyl. Bude Blitzkrieg! Ruská tank už být na našich Grenze! Fšichni prchat! Fiala žíkala!
Pavel Pavel
Prozatím jsi prchl ty do ***e puťky vyskoče.
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504 - už to nehul!
Anatolij Vasil
Tyle ty vlastizrádce,tak totalitní EU se ti zachtělo!A války se ti zachtělo za klávesnicí v teplicku!Prodal by Českou republiku za ukronacky.Tak flinticku a šup šup za svý nacky do zákopů.Tady slintas a skutek nikde! Ukázaná platí.A ta u tebe nehrozí!
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - Vasiliso stohubá, tobě nevadí, že ti to co to tady dlouhodobě sledují, vidí že ti prostě hrabe. Že přisuzuješ druhým názory, které zde sama dokola prezentuješ? To svědčí už jenom o psychické poruše. A nebo že jsi pořád vožralá, nebo ožralý, nebo ožralé. Tady nikdo neví jestli seš muž, žena, nebo to či ono.
Miroslav Řezáč
@Jiosef Tyl To je problém. Blbe­c...bl­bá..­..bl­bé ???
Uživatel_5577504
Hlavně, že jsme společnými silami zastavili vlastizrádce Fialu.
Teď už jen zbývá šmejda včetně všech spolupachatelů tvrdě potrestat.
Pavel Hanzl
„Spálená země“ a „konec Fialovy hrůzovlády“, tak dosud mluví nejvážnější kandidát na předsedu Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR o naší realitě. Přední analytici mimo Česko zvedají obočí a s údivem a cukajícími koutky úst se ptají: „Spálená země? A co je potom těch více než 180 dalších, které se na vývoj české ekonomiky dívají s obdivem?“ Vědí přesně, co říkají.
http­s://ww­w.res­pekt­.cz/ran­ni-postreh/ranni-postreh-jany-matesove-a-co-potom-tech-vice-nez-sto-osmdesat-ostatnich-zemi
Miloslav Podhola
@Pavel Hanzl To bude asi tím, že před Fialou nám bylo líp.
Lidská paměť je děravá a u mnohých převažuje nenávist!
Pavel Hanzl
@Miloslav Podhola
Je to jen ta demagogická chiméra. Prošli jsme třemi hlubokými krizemi a když se podíváte jak se s první (covidovou) pasoval Babiš a jak s těmi dalšími (energetickou a válečnou) se pasoval Fiala. A v jakém stavu předával babiš a v jaké Fiala. Velmi názorný příklad.
Miroslav Řezáč
@Miloslav Podhola .... Měli víc zubú, víc vlasú a méně kg. a pújček.
Jiosef Tyl
Konečně jsem sesmolil soupis Babišových kladů, Zde je jejich seznam:
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Taky vám vyšlo to samé, jako mě? Čistá nula.
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - no jo. 😁
Miroslav Řezáč
@Pavel Hanzl Zlikvidoval komouše a ČSSD. Možná zvládne i motoristy a SPD. Podle hesla optimisty... Vše špatné může být k něčemu dobré. Koaliční potenciál nebude mít žádný a pak mu skončí imunita. Kdo si počká ten se dočká.
Pavel Hanzl
@Miroslav Řezáč
Boží mlýny melou pomalu, tak pomalu, že už někdy nemusí mít co mlýt. Pro nás 4 roky dezolátní vlády může být fatálních, stáváme se měkkým cílem pro Rusko.
Jóža Oltec
Už se nemůžeme dočkat, až začnou místní rudá nefachčenka skuhrat jak bylo za Petra Fialy lépe... 😎
Alois Rudý
@Jóža Oltec ...kdo to je ten Petr Fiala ?🙄
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - ruďas: 107 sdělení – nejsi vtipný.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl A tys trapný
Jiosef Tyl
no vasili***, nevím kdo je tady trapný. Když jediný plusový paleček sis tady musela dát sama sobě.
Miroslav Řezáč
@Alois Rudý .... Váš umělecký pseudonym je zřejmě podle barvy obličeje z nenávistných kecú. Dejte si pozor. 2 stupeň může být že zfijalovíte.
Pavel Hanzl
@Jóža Oltec
Toho se nedočkáte nikdy. Dnes žijeme v době postfaktické a většinu populace už ovládá zcela iracionální a chímerický světonázor.
Totální lži typu bullshit jsou brány jako fakt, přežraní a obézní jedinci v nových autech bečí, jakou třou nouzi. Realita naprosto zmizela a Fialova vláda, která byla nejúspější v tomhle století je považována za propadák. A velmi dobře prosperující ČR je nám podávána jako cha cha "spálená země", to fakt hlava nebere. A ta normální část populace čumí jak puk, co se to dnes stalo a hlavně proč?
Jóža Oltec
@Pavel Hanzl Bohužel, a iracionalisté či konspirátoři by raději sežrali vlastní lejna než připustit, že pravda je někde jinde. Napsali to čemu věří přece online!
Pavel Hanzl
@Jóža Oltec
Kdyby nám komáři před plyšákem vykládali, že máme třeba vyšší životní úroveň, než Rakušáci, nebo Němci, národ by se řehtal jak stádo koní.
A dnes podobným pitomostem národ věří. Jak je to možný? Mám na to vlastní názor, ale chci si ho konfrontovat s nějakým jiným.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Aktéra ta normální část?Ta vymytej mozek fialovcem?A magoři typu Tyl,Hanzl co už se nemohou dočkat až jim granáty budou lítat nad hlavou!No nazdar to jsou vyhlídky.
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
Krysa Vasilisa bylo takové jakési cosi z ruské pohádky mých mladých let.
Jiosef Tyl
krysa, jo to bude ona!
Miroslav Řezáč
@Pavel Hanzl ...... Mě vlastně nevadí že ti Babišovci a espéďáci lžou. Je to jejich mentalita nebo hloupost. Jen by mě hodně urazilo kdyby si kterýkoliv z nich myslel že mu jen trochu uvěřím.
Pavel Hanzl
Co můžeme očekávat s Babišem?
Ty zmatky, které začali dělat, se ještě zhorší.
Připojením k propadlým státům Slovenka a Madarska se začneme propadat ekonomicky taky.
Odmítnutím migračního paktu se staneme nechráněnou zemí a tím cílem ilegální migrace, pokud by přišla velká připrchlická vlna z Ukrajiny, nikdo nám nezaplatí solidární daň, která je v paktu uzákoněná.
Odmítnutím ETS2 přijde stát o daně ze špinavé energie a ještě bude platit megáče za arbitráže, které nemůže vyhrát a přijde o strukturální fondy, za které stavíme skoro všechno.
Začneme trucovat a sabotovat nejen EU, ale i zbrojení a závazky NATO, tím se staneme měkkým cílem pro ruskou agresi, taky proto v Kremlu bábovo zvolení slavili. Tohle je to nejhorší, na ekonomické propady jsme zvyklí.
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - připrchlická vlna - hezký novotvar. 😉
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl Ale výstižný.
Pavel Hanzl
Jedu do Rychlebek na lyže a není tam skoro žádný sníh. Přitom Macinka jasně vyhlásil, že žádná klimatická krize už není, tak proč nesněží jak před 40. lety? Tehdy se nestalo, aby sníh na Vánoce ve výšce 1000m nebyl.
Jaroslav Polcar
Hezké, hodně fialové svátky, chuáčkové.
joe123
@Jaroslav Polcar Jednou z toho třeba vyrosteš maličký...
Pavel Hanzl
@Jaroslav Polcar
Ještě jsme v pohodě, ještě máme všeho dost (kromě sněhu), ještě je válka daleko. A modleme se, aby nám to zůstalo.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl , válku silně přiblížila fialová junta a takoví jako jsi ty , hloupý soudruhu hanzle.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
A jak to provedla? Konkrétně prosím.
bella.
🟥 K demokracii vlády 👉Petra Pavla.
Tato osoba svými výroky dehonestuje Česko v diplomatických kruzích světa , nejen svou minulostí , ale i průhledným vytvářením si svého kultu osobnosti pro příští svou kandidaturu a k tomu si pouští hubu na špacír bez odborných znalostí , kdy zdůrazňuje " právní stát ! "
Poslední sdělení Petra Pavla , " demokraticky " uvedeného na Hrad za 14 mil. Kč svými sponzory v kampani antibabiš zní takto :
⚠️
Petr Pavel : "není důležité, jestli opravdu ty výroky v minulosti Turka zazněly , důležité je, že si to lidi myslí ! "
⚠️

🟥 Mistře úsudku, Petře Pavle,
kdybych byla blbě fanatická jako Jakob, Nerudová , Vetchý .... a Kallas , vmetu Vám do obličeje , že takto " lid " uvažoval i v 50. letech i o Miladě Horákové !

Petře Pavle ,
Kolář ať zanechá rad a Vám obstará mluvčího, jinak další kandidaturu neobhájíte ! 😂
Anatolij Vasil
@bella. 👍👍
epr3
@bella. 👍👍👍
Jóža Oltec
No vidíš a ty k jeho prezidentování můžeš jen bemocně verbálně kakat online.. Grotesky není nikdy dost! 😎😎
NHL1
@bella. Přesně, jen tu radu závěrem byxh škrtnul. Jedno jeho zvolení stačilo.
Bubák Bubák
@bella. To také není žádoucí, občané potřebují prezidenta, nikoliv poskoka ODS.
Jiosef Tyl
Vasilisa vasila - o bratrskou pomoc Putina prosila!
bella.
🟥Bucherte,
furt pro mě lepší fičák s Babišem, Okamurou a možná Turkem, než hnití zažíva s Fialou. Rakušanem, Pekarovou, Pavlem a krásnou mladou blběnou Nerudovou ......

🟥Furt lepší pro mě zákaz podpory Ukrajiny , než ukrajování mi z krajíce Spolkem (neschopných ) ochotných.

🟥Furt lepší být v partě s odborníky, kteří jsou natolik inteligentní, že si zachovali kritické myšlení, než být s pohromadě s mentály co nekriticky kývají EU Komisi a zkorumpované autokratce Leyenové k zbrojení a třepetalkami oslavují EU " demokracii. "

👎A co se týče , Bucherte , dohadů proč tam má Babiš zrzku, je mi to fuk.
Hlavně , že dostane po tlamě opravářka zemědělských strojů " Mirka " Němcová, šašek Vystrčil, vlkodlak Jakob a ten na Hradě se svou roštěnkou !!!

Bucherte, my workholici, co máme nějaký majetek , který nemáme prioritně díky funkcím , nýbrž díky vědomostem , houževnatosti , pracovitosti víme, jak tendenční média a umělci a nedoštudovaní študentíci umí svou blbostí škodit a i závidět.
Anatolij Vasil
@bella. S tou škodit a závistí jste to trefila přímo hřebíček na hlavičku.To zase bude vzteklých komentářů.👍👍
Jiosef Tyl
bedllo víš co tvůj příspěvek nejvíc znehodnotí, že ti ho pochválí Vasiliso! To je jak upozornění antiviru!
bella.
🟥@Jiosef Tyl
Tyle , ty si sem chodíš pro pochvalu, že ti tolik záleží na tom, co ti ostatní řeknou ?
bella.
🟥@Anatolij Vasil
je mi to fuk .
Co mi není fuk je , že i ti blbové budou mít z nové vlády taky zisk.Za mě by bylo nejlíp, kdyby s Petrem Pavlem a Fialou založili na Ukrajině svou republiku a ukázali co umí !
Anatolij Vasil
@bella. To je přesný.A co myslíte že by vzniklo?Spíš ani nevzniklo.Bez dotací miliardových evropských.To umí jen blbě kecat a krást.
bella.
@bella.
ad:
🟥@Anatolij Vasil
No co asi!
Na Leyenovou by hodili bobek .

😂Petr Pavel by byl formálním prezidentem ukrajinských brownfieldů svých českých sponzorů které jim Zelenský věnoval a jako vedlejšák by vedl vlastenecký cvičák pro Tymošenkovou a Zelenskýho a učil " je padat, aby uměli vstávat " dalších mnoho let.

😂A Fiala by dával neziskové přednášky o příchodu Slovanů na Ukrajinu a jak SPOLU-ČECH s Ukrajincem (plynem, nerostem a obilím ) bratrem je ! 😂
Jiosef Tyl
@bella. Proč je furt pro tebe lepší fičák s Babišem, víme. V tom se tady všichni zrádci a protistátní ........ shodujete.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Neměl jsi už včera nastoupit na léčbu?!Magory jako ty ubytují zadarmo na doživotí.V boudě uklizeno jak v pokojíčku.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasiliso vodkou zbrocená... jo šel jsem tam, ale nevzali mě. Že prý nesplňuji požadavky. A navíc prý už si mi zabrala poslední volnou postel.
bella.
🟥@Jiosef Tyl
Tyle, já vím, že pro tebe je to moc, ale jako protistátní já považuji fakt, že jak Pavel, tak Fiala brali Ukrajinu jako svou prioriotu, přitom si je zvolili český lidi. Čechy ale upozadili v jejich životní úrovni a to jen proto, aby z EU dostali frčku pro svůj další kariérní postup. O tom nepochybuj.Že Leyenová kopla při volbách do zadku Fialu to on nemohl předem tušit.

Rozdávali z našeho a ochudili nás, nikoli sebe ! A ty to nechápeš proto, že se "máš dobře ",ale nechápeš, že právem se máš, protože pracuješ, neflákáš se, nechlastáš , ale za ty 4 roky ses měl mít víc, než dobře.Místo toho jsi na fleku, protože ti do budoucna udělal Pavel s |Fialou manko!

🟥Audit hospodaření vlády v PS právě dělá Okamura a je to fakt drsný.Jen ty jejich vejlety po světě , kde nic nezařídili, jen se vejletnili za miliony , miliony našich peněz. Hamtali a přitom mlaskali.I ta trapná Pekarka!

🟥Z naší budoucnosti ti hodně peněz sebrali i Ukrajinci , kteří tady vůbec nemají co dělat! Na celé Ukrajině se nebojuje a kdo kdy slyšel, že cizí stát musí povinně 4 roky hostit kdejaký nemakačenko nebo kriminálníka, nebo věčného studenta ?

🟥A tak já nikdy neskousnu takové obrovské množství Ukrajiny v našem malém státě sestěhované a nikdy neskousnu ani tu jejich kvalitu co vidím v Praze ! Miluji svou zemi a tohle ji fakt neobrodí .Vidím do buducná dál, než ty.

🟥A Putina sem nepleť.Toho se já vážně nebojím. Generál Pavel , který má vlastní názor až když mu ho někdo poví není pro mě relevantní posuzovatel současného dění. 🟥
Jiosef Tyl
@bella. To je fakt až dojemné jakou o mě máš starost. Já se už lépe než se mám mít nepotřebuji. Babiš mi sníží životní úroveň jen minimálně.
Jinak ti odpovím: nechodím sem pro pochvalu, chodím sem sdělovat své názory a postoje. A samozřejmě od lidí s kterými dlouhodobě souzním mě pochvala těší. Ty a Vasilo, -epr3-rudý, -Šebesta Singetonem Mopslík. OldMonkey, 5577504. Slabomyslny našinec, Lilith Černá a Pavel Hanzl. mezi ně nepatříte.
PEtr Tobes
@bella. russky kremlobot bella se dneska asi zasekl...jeste ze tu Ukrajince mame,bez nich by nase hospodarstvi zkolabovalo a nejaky prokremelsky troll s tim vubec nic nenadela
Uživatel_5337246
Bucherte, kolik vám platí za ty kecy
A co kdyby jste si vzal do úst Pavla, který byl a je daleko horší
Jiosef Tyl
@Uživatel_5337246 - a chceš aby ti to Buchert přepočítal rovnou na rubly, abys mohl porovnat kdo z vás má víc?
Zdenek1313
V čele vlády stojí osobnost se životními osudy i úspěchy, která může a hlavně chce ještě vykonat něco velkého pro sebe i svou zemi. V tomto případě můžeme z její ješitnosti těžit všichni. A místo toho se utapime v cechackovske nenávisti. Svědčí o nás v mnohém.
PEtr Tobes
@Zdenek1313 hahahahahaha mam dost..tak urcite, celozivotni hochstapler a lhar, trestne stihany agent StB - to bude fakt "terno"
bella.
🟥@PEtr Tobes
No ale šéfuje tady i estebáky vyškolený slídič KSČ , což je ex-zpravodaj a ex-kovaný soudruh na Hradě.
Nebo se mýlím?🟥
Uživatel_6113744
@bella. Co , ale uděláme s tím Pitomiem, ten dost škodí....
Jiosef Tyl
@Zdenek1313 - že naše republika bude vzkvétat díky ješitnosti premiéra, tak to může vymyslet opravdu jenom nějaký blb.
Pavel Hanzl
@Zdenek1313
Stačí napsat pro sebe, pro zemi udělá možná to nejhorší - staneme se měkkým cílem pro ruskou agresi na úrovni Slovenska a Maďarska, ekonomicky nás poškodí velmi silně.
Igor
@Zdenek1313 Osobnost si představuji jinak, než polekaného chamtivého starce... 🤮 Není to nenávist, příteli. Je to jen racionální úvaha. Zlo plodí zas jen zlo.
Jiosef Tyl
@Igor - a je historicky prokázáno, že zlo je nezničitelné. Vždy se odněkud vynoří. Hubo žel, pardon bohužel.
torstt
Držím Andrejovi palce, aby se stoickým klidem ustál všechny hnojomety libedemo lepšokavárenských plátků typu reflex, napnil programové prohlášení nové vlády, vč. sloučení ČT a ČRo a zrušení kons. poplatků a aby za 4 roky obhájil pozici premiéra !
PEtr Tobes
@torstt ale kdepak, za ctyri roky bude nutne potrebovat dotacni podvodnik zase uhrat vetsinu, aby nesel brucet, o nicem jinem to u nej neni krome dotacnich penezovodu a kseftu pro holding, ktery se mu pry nikdy nemel uz vratit, coz se ukazalo jako cista lez a to docela brzy, zase jen lhal a i proto to uz neuhraje, a bude vydan spravedlnosti!
joe123
@PEtr Tobes Kde mu bude konec za 4 roky...
torstt
@joe123, PEtr Tobes: Z vašich odpovědí vyvozuji, že jste v těchto parlamentních volbách nevolili hnutí ANO a pravděpodobně ho nebudete volit ani v těch příštích. Je to tak?
PEtr Tobes
@joe123 tak nedelam si iluze, ze by se nekam vyparil, i kdyz to by bylo fajn. ale verim, ze konecne stane pred soudem, kam uz davno patri a vyslechne si spravedlivy rozsudek za svuj dotacni podvod a taky si trest odpyka, at uz bude jakykoli a nezdrhne, coz u nej ale bude jiste hrozit
Jiosef Tyl
@torstt - já bych mu taky držel palce ale ve svěráku.
Igor
@torstt Stoickým klidem? Tak ten se povedl! 🤣🤣🤣 V 75? Čas se probrat.
Ladislav Nasadil
Samá lež a zloba.
Igor
@Ladislav Nasadil A přes to ho volilo tolik lidí, taky nechápu...
jaroslav stehule
Co by nám dala opozice?
Povolenky ETS2 neřízenou migraci muslimů
Chudobu
Valku
Honza F
@jaroslav stehule
ETS2 Bureš už nezastaví a jestli odmítne, tak na pokutách zaplatíme ještě více. To si měl vzpomenout dříve, když na půdě EP schvaloval GD!
A chudoba? Proto si chce Schillerová půjčovat od lidí, protože jsou chudí?
A válka je právě díky muniční iniciativě bývalé vlády stále na hranicích UA, jinak by ruSSák byl už mnohem dále.
bella.
@Honza F
Co by tady Rus děla?
Ach jo, ach jo !
Zblitky Pavla a Fialy tady hustit do lidí.Styď se!
🟥
Pavel Hanzl
@jaroslav stehule
To je velmi oprávněný dotaz:
Fialova vláda nás vytáhla ze dvou hlubokých krizí, rozjela růst ekonomiky, nízkou inflaci a silný růst mezd.
Deficit SR je 2,5x nižší než za Schillerové a celkový státní dluh jde dolů, růst HDP je vyšší, než dluhu.
Žádné ETS2 zavedeny nejsou a žádné muslimy taky nevidím, takže čistá lež.
A ta chudoba je taky komický pojem, dnes jsme na tom ekonomicky nejlépe v historii a životní úroveň máme na 92% průměru celé EU (Maďarsko 75% a Slovensko, náš vzor je na 72%).
A válku budeme mít, pokud se nebudeme držet EU a NATO jako klíště.
Čus a nelži tak příšerně, podívej se někdy do statistik a nevěř dezolátům.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl velehloupý soudruhu hanzle, lžeš tak strašně, že si sám sobě za to toužíš dát po tlamě. Ale 30 stříbrných od ODS nesmrdí, viď, hanzle.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Hlupáčku blbečku. Podívej se někdy do skutečných informačních systémů. Třeba Český statistický úřad, EUROSTAT, MMF, Světovou banku (tam nás zastupuje právě Matesová) atd.
Já vím,......ale můžu ti dát sadu odkazů.
Asatin
Estebacek muze ficet po toboganu tou nejvetsi rychlosti, ale i tam se muze vyskytnou nenapadna triska a ta nekdy muze vse rychle ukoncit. Pro me zustava jen spinavej gangstr.Husak ll.
torstt
@Asatin : Z vaší reakce usuzuji, že vy jste v letočních parlamentních volbách zřejmě nevolil hnutí ANO.
bella.
🟥@torstt
Je mnoho lidí, já mezi ně patřím také, kdo Babiše nevolil a přesto si přejí, aby Fiala a Pavel byli postaveni před soud!Každý z jiných důvodů!
---
Šílenci v Česku jsou na tom takto :
kdo kritizuje Ukrajinu, Ukrajince je direktivně souzen, že je pro Putina.
A po 2022 kdy bylo cokoli proti Ukrajině zakázáno říct ( příšerné poměry to byly ! ) toho Ukrajinci zde se vyvalující těžce zneužívali, protože měli za zády Fialu.Dokonce to na Čechy zkoušeli, provokovali v tramvajích apod. Ihned si Čechy natáčeli a udávali.Bylo to na zblití !!!!!!!!!

🟥Tohle tady vytvořil Fiala a pak i ten nepříliš chytrý z Hradu!
----
A kdo kritizuje Babiše je dle zfanatizovaných Čechů ihned volič SPOLU.

Panebože, to je materiál!
Jiosef Tyl
@bella. Myslím že ten jeden svůj mozkový závit přetěžuješ. Měla by jsi trochu ubrat. Mysli (to není to co sežere) mysli na své zdraví, pak můžeš soutěžit s nezmarem s ním budeš rozumově stejně.
Pavel Koutný
škodná je na hradě

chce to změnu Ústavy, aby už žádný exkomouš, obraceč kabátů, který přísahal věrnost KSČ a Varšavskému paktu, řízený dnes superhajzlem, nemohl rozhodovat o tom, kdo bude premiérem nebo ministrem

on ten hradní mamlas a jeho řídící dústojník (š***tá exmanželku šéfa pražských tramvají), přece vědí, co si občané myslí, checheche a posraný Bureš se tváří, že s tím nic nemá

akurát by se měli podívat kur/vníci na výsledky parlamentnách voleb
Pavel Nyklíček
@Pavel Koutný
Jsme země, kde byl každý druhý komunista a ve správních a státních orgánech je v současné době stále ještě tisice bývalých kádrů.
Komunismus je od nového roku zakázán zákonem, komunistická strana již dvakrát prohrála a není ve sněmovně a komunističtí kádři mají dnes důchodový věk, což je vlastně konec komunismu v Čechách do několika málo let jednou pro vždy.
Jiosef Tyl
@Pavel Koutný i kdyby byl Pavel kdysi stokrát komunistou, tak lepší kandidát na prezidenta k mání nebyl. Amen
joe123
@Jiosef Tyl A pokud půjde do další volby na prezidenta - spolehlivě vyhraje...
Jiosef Tyl
@joe123 - hlavně bych si nepřál nikoho horšího, ale těžko se najde v současnosti lepší. Ale víš jak je to s tím naším voličstvem, spíše vololičstvem.
Bubák Bubák
@joe123 v téhle zemi he drtivé množství kandidátů s mnohem kvalitnější průpravou. Chybí jim jediné, nemají za sebou naplněnou kasu ODS ( cituji: chci peníze, moc peněz, jak, to je mi jedno )a kariéru nomenklaturního generalissima.
bella.
🟥@Jiosef Tyl
Proč?
Ty se starej co pro vlast udělal!Zatím Pavel procestoval se svou roštěnkou za naše miliony svět, nic z něho pro Česko nepřivezl, protože až tak mentálně na tom není a jestli reperezntuje se zeptej těch ve světě co o něm tvrdí, že je to diplomatické střevo co si nevidí do huby!Užitečný šašek, ale jak pro koho!

Politici ve světě se klidně mydlí, řvou, perou i v sněmovně i v prezidentské kanceláři a je jim to fuk.Něco pro svou zemi vydobyjí.Příklad divoké rvačky za Thathcherové a i střelba. Zeman v prvních rocích sestřeloval Unii a byl pro obchod s Ruskem.Zeptej se Macrona, proč podrazil teď Unii a jak leze Putinovi do pr... .Unie jeho dluhy nezachrání.

Patr Pavel je nikdo.Jen hrabe a poslouchá svoje sponzory.Ale že ohýbá zákony a sám má máslo na hlavě ? Inu poslouchal celý život, nic jiného neumí a názor má, až když mu ho oni poví!
🟥
Jiosef Tyl
@bella. Bedlo - nemůžeš věřit všemu, co se píše v ruských novinách.
bella.
@Pavel Koutný
Byla jsme proti přémé volbě prezidenta. Přímá volba vede právě k tomu co se tady teď naskytlo.
Ten na Hradě seřval i Kocába, že lže Kocáb, když řekl, že on byl rozvědčík, zpravodaj!Tohle je na videu. A vůbec je ten materiál na Hradě děsný inteligenční sešup.🟥
Jiosef Tyl
@bella. To že jsi blbá tady už každý ví. Titul ani funkce rozvědčík u nás neexistovala. Pavel měl tudíž pravdu. I když Kocáb taky sem tam plácne nějakou blbost, ale víc z toho udělal kladného.
Anatolij Vasil
Tak určitě nás nezaslouží jak Fiala a Spolu.Mam nejradši tydle dohady dopředu co by kdyby.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - nechlastej když píšeš!
Michal Bednarek
Slovák je nejúspěšnějším premierem, co do počtu jmenování, v ČR. To nevymyslíš.
Ale jinak, co zažije určitě fičák, tak je český rozpočet, který tenhle démon rozvrátí navěky. Díky voliči ANO, bude líp - na dluh.
epr3
@Michal Bednarek Bednárku, státní rozpočet je dávno rozvrácený čtyřletým amatérismem Fialovy bandy. Ta zasekla sekeru 1,2 biliónu kč, historicky nejvyšší, jaká byla v polistopadových létech zaznamenána. Pomocí eurodeb.la Fialy nás EU dostala do závislé pozice dlužníka, který se díky výšce svého dluhu bude jen těžko hrabat na zpět na pozici suverénního a nezávislého státu.
Honza F
@epr3 co furt vy pošahanci máte s tím 1.2 bilionem a neustále to dokola papouškujete? Když je rozpočet v deficitu, tak asi logicky roste zadlužení! A v době doznívající covidové krize a válečné agrese ruSSka vůči UA byl vyrovnaný rozpočet absolutně nereálný! Já chci vidět, kolik ta sekyra bude za vlády toho vašeho StBáckého spasitele, jestli budou schodky cca 350 miliard, tak po čtyřech letech to bude 1.4 bilionu, ale to budete považovat za normální, protože Bureš, že?
Anatolij Vasil
@Honza F Co s tím máme? Největší dluh v historii Česka.Tak takto hospodařili Fiala a spol.A co vy furt máte Babiš Agrofert?Mu zavidite úspěchy ?Má co chce, může co chce, skvělou rodinu a peněz ze se v nich může koupat.To je ta česká závist,udat, ublížit.
PEtr Tobes
@Honza F presne to se da ocekavat, vubec nechapou nebo nechteji slyset, ze Dluzena s Buresem nechali rozpocet po covidu v mnohem horsim stavu a s neskutecne velkym struktruralnim deficitem pres 90 procent a uz davno rozjetou inflaci, ktera se naplno projevila az kdyz byl Bures v opozici. no a az bude Bures ted sekat schodky kolem
400 miliard jen to fikne, tak jim to vadit samozrejme uz nebude, proste vrchol pokrytectvi
epr3
@Honza F Co s tím mám? Jenom to, že fialovej blbeček, dokud byl v opozici tvrdil, že "oni ví jak". Evidentně věděli h.vno a on ještě zásadně obrátil z nemilosrdného kritika EU na devótního podlejzáka.
Že státní finance z nepříznivého trendu nejde vrátit z roku na rok vím, ale za celé volební období to bylo stejné + 100mld skrytého dluhu, který se ukázal teď.
Mě spíš zajímá, kde u vás, pošahanců, ten Fiala sbírá ty body? Za co? Vždyť si celou dobu počínal jako bezpáteřní d.bil.
Pavel Hanzl
@epr3 Lžeš jak Lavrov, jak dycky.
Nominální výška státního deficitu nic neříká. Za Schillerové byl přes 400 mld. s výhladem na 450 pro roky 22 a dále, což bylo asi 5,2 - 5,5% HDP.
Mezitím proběhla inflace 33% a HDP šlo výrazně nahoru, takže dnešní deficit 280 mld. je jen 1,9% HDP a Maastricht je na 3%.
A při růstu HDP +2.7% za rok 25 to znamená, že celkové zadlužení země jde dolů.
Přečti si někdy něco fakt faktického dořiti.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl tvoji hloupost už nejde ani pojmenovat, soudruhu hanzle. Snad fialový kretenoid by se nabízelo, ale i to je příliš mírný výraz.
Pavel Koutný
@Michal Bednarek
xureffsedum, miliardář a Slovák, samé vady v očích cajzla!

škodná je na hradě

chce to změnu Ústavy, aby už žádný exkomouš, obraceč kabátů, který přísahal věrnost KSČ a Varšavskému paktu, řízený dnes superhajzlem, nemohl rozhodovat o tom, kdo bude premiérem nebo ministrem

on ten hradní mamlas a jeho řídící dústojník (š***tá exmanželku šéfa pražských tramvají), přece vědí, co si občané myslí, checheche a posraný Bureš se tváří, že s tím nic nemá

akurát by se měli podívat kur/vníci na výsledky parlamentnách voleb
Zdenek1313
@Michal Bednarek Andrej Babiš je občan ČR. Takže Tvá xenofobní ubohost je více než zřejmá. Nepochybuji ovšem, že jsi pravý "demokrat"
Jiosef Tyl
@Zdenek1313 - hele dvojitá třináctko najdi rozdíl: státní příslušnost česká, národnost česká - státní příslušnost česká národnost slovenská. Kdo z nich je Čech?
bella.
🟥@Michal Bednarek
Bednárku, ted dluh tady vytvořila vláda učitelů humanitních oborů Fialy, Rakušana a jednoho ex-socialistického generála,který neumí nic, než poslouchat a hlásat pravdy, které mu napíší jeho sponzoři.

Já ti nevím, kde je národní hrdost a péče o své občany, když v Praze hostíme celý Kyjev 4 roky a v středočeském kraji 3/4 ukrajinských matek se 400 000 dětí na podporách , které jezdí na " rozbombarovanou celou " Ukrajinu s dávkami od nás na dovolenou.
Já ti nevím , jestli dávno už neměl stát Fiala s Pavlem u soudu a zodpovídat se za rozfrcání majetku a neschopnost pochopit, že na svoje funkce nestačí.I o tom je v zákoně pamatováno !
🟥
Pavel Hanzl
Článek působí optimisticky, což v dnešní době cením. Ale obávám se, že realita bude jiná. Když byla babišovo ANO ve vyloženě eurohujerské sekci RENEW, bába v Bruselu kýval a podepisoval, takže tam byl brán jako konstruktivní politik. Že doma na EU plul špínu, nikoho až nezajímalo.
Ale dnes přestoupil do dezolátních Patriotů pro Rusko, což je úplně jiná, protievropská liga, ovládaná putinovci typu Orbána, Kickla, Le Penové atd.
A zatím vždycky hlasovali v zájmu Putina, proti Ukrajině.
V tomhle vidím největší nebezpečí, v koalici s vyloženými kremelskými dezoláty se stává ČR měkkým cílem pro ruskou agresi.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl To že veškerá pomoc se na UA rozkrade ti nevadí?To že si vojáci musí vše včetně zbraní a munice platit ze svého je asi podle tebe v pořádku?
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - houno zkvasil!
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
Čistě dezolátní lži mě skutečně nezajímají. Kolik stojí ta válka a kolik se tam přímo propálí? Ta korupce je z toho nepatrný zlomek a hlavně: na Ukrajině se to řeší, korupčníci jdou před soud a do kriminálů, kdežto u nás? Násobně větší korupce se stává přímo státní politikou a vracet 7 MILIARD dotací je zcela v nedohlednu. A další tvrdé rozkrádání státních financí, v rozměru 100 mld. už Schillerová hlásí předem.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Čisté chcimirovske fialové lži.Na UA se krade vždy a vše.To co pustí do éteru je jen špička ledovce.Veskera fin.pomoc ať evropská či Americká se do posledního euro,dolarů rozkradla.Ono tam na podzim Americký audit nebyl jen tak pro srandu.Americani chtěli vědět kam se veškerá fin.pomoc poděla a to do posledního dolaru.
Pavel Hanzl
@ Vasil. Co to preboga zase mektáš? Ta válka stojí minimálně půl miliardy dolarů DENNĚ, navíc musí spravovat pořád elektrárny a další infrastrukturu, silnice železnice a půl chlapů místo výroby makají jako záchanáři, hasiči a nouzové profese, statisíce jsou přímo na frontě!!
Při tom se musí platit důchody a všem platy, to jako platí Paroubkovi Marťani?
Američani tam mají stálý audit a ostatní si to taky hlídají. Navíc ten zlatý záchod byl nejspíš stará fotka se zatčení Escobara.
Jiosef Tyl
Pomatené vasilyso vždy patřilo mezi chcimíry. Teď napadá Fialovce ze chcimírství...... to jsou mi paradoxy. Prostě blbost je nekonečná. 🐂🐷
Alois Rudý
Fičák bude, ale pro fialové zrůdy škodící Česku. A musí se do toho zapojit i většinová část slušných lidí Česka a pomoci s jejich nápravou i ve svém okolí. 😎
Michal Bednarek
@Alois Rudý
Zalez a lízej si rány. STRANA už se nevrátí.
bella.
@Michal Bednarek
Tvoje strana ale taky ne!
🟥
Losina
@Alois Rudý NE! Slušní lidé jsou jiní. O ty se neopírej. Ty patříš mezi ty neslušné.
Tomas Kubelka
Rudochu kup si lístek na vlak směr Moskva aby ses tam vešel tak neotalej
bella.
🟥@Tomas Kubelka

Hele , ty asi právě píšeš z vlaku Praha -Ukrajina, žejo ?

Se divím, žes dostal místenku, úkáčka vykoupila vlaky i busy a na Florenci už v říjnu.To víš- podpora v česku se vyplácí a dovolená doma taky.
🟥A že jsem tak smělá ! Jedeš do boje, nebo taky jen na výlet na krásnou širou U|krajinu, kde se nebojuje?
Kubelko, Kubelko .. propadáš v znalostech !
Jiosef Tyl
@Losina - řadit tento póvl mezi "neslušné" by pro něj bylo ještě vyznamenání! 🐂💩
Jiosef Tyl
@Alois Rudý můj známý profesor, mě požádal abych ti vzkázal, že by měl zájem po tvé smrti o tvou hlavu, k prozkoumání. Je šíleně zvědavý, co ti v ní vyrostlo místo mozku.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Velmi trapný!To je poslední dobou od tebe normální.
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - no snažím se, ale furt tě nemohu dohnat. Opravdu bych chtěl být až tak trapný jako ty, musím holt zamakat!
bella.
🟥@Jiosef Tyl
hahaha , Tyl se přiznává, že chodil do školy.

Hele na " oxfordu " zvláštních škol profesoři nikdy neučili.Tedy ho znáš asi od piva z hospody.Taky " spokojený " důchodce co ? Ale blbej,protože učitelé byli placeni z inteligence nejhůř, ale učitel důchodce je spokojenej ! 🟥
Jiosef Tyl
@bella. Ne, nepřiznávám se, já jsem chodil za školu. Protože jsem tak inteligentní že jsem školu nepotřeboval. Šel jsem rovnou na vysokou v 6 letech. A profesora znám ano, z hospody, ale s hrozně drahé. Tam se ty nedostaneš. Myslíš, že jsem napsal dost velkou kravinu, abych tě trumfnul?
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl Kdyby jen kobliha, ale je to horší. Rudý je jen chatbot.
Anatolij Vasil
@Alois Rudý Ale je to sranda jak na tebe někteří reagují.Teda k pláči jejich vyjadřování...🙊👍
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil mě by zajímalo jak ty a ty tví přívrženci se v té žumpě dohadujete. Tam musíte mít ty klávesnice úplně zas raný. A potom ty vaše příspěvky tak vypadají.
Jan Kolomazník
Má vzor,Trumpa.Mazat se s tím nebude.Má na to čtyří roky,aby ČR zdevas­toval­,zadlu­žil a ohlodal na kost.Fašounci ve vládě mu budou zdařile se***vat.Jediný výdaj pro něj budou jeho voliči,tak zasekne sekeru.Má vzor a fičák to bude.
Pavel Hanzl
@Jan Kolomazník
Taky to vidím jako fičák, na Slovensku si navolili do vedení státu stejné pitomce a jaký je výsledek? Od roku 19 se Slovensko propadlo ekonomicky o 8 (slovy OSM!!!) pozic proti nám a je na samotném dně celé Unie, lidé utíkají k nám, firmy do Polska, brutálně se tam zvyšují daně a roční státní deficit je asi 3x vyšší, než u nás.
Anatolij Vasil
@Pavel Hanzl Lidé že Slovenska k nám utíkali vždy.Tak nedávat zavádějící informace.
Pavel Hanzl
@Anatolij Vasil
Hluboký omyl, samozřejmě tu byla výměna lidí, hlavně kvůli práci, ale poslední dobou je to přímo lavina. Utíkají hlavně mladí vzdělaní, v našich firmách dělají ajťáky, ve zdravotnictví je jich něurékom, sestry jsou převážně Sloveny a Ukrajinky.
Jiosef Tyl
@Jan Kolomazník - ale je tu jeden velký rozdíl - Trump má za sebou spojené státy a Bureš má za sebou spojené dezoláty.
Uživatel_5327839
@Jiosef Tyl Trump se zbláznil. Než postaví velkou bitevní loď, tak už tady nebude. Bismarcka stavěli 7 let. A rozvrátí finance. Bude platit clo na dovezenou ocel z Indie. Tomu se říká velká hlava.
Jiosef Tyl
@Uživatel_5327839 to brečíš hezky, ale na špatném hrobě. Já nejsem Trumpista.
Jiosef Tyl
@Jan Kolomazník no Jene to začne dělat až mu ti zrádci ve sněmově odmítnout vydání. Pak prohlásí to slavné, z * hoši guten tag: "a teď si vás koupím všechny".🤮
Mirek Dušín
Ještě poslat Fialu do áreštu ...
Jiří Zahradník
To, že jsem ho nevolil, ještě neznamená, že nechci svůj dílek pizzy, až se bude rozdávat.
Pavel Hanzl
@Jiří Zahradník
Nebude se rozdávat, neboj. Bude se krást a tunelovat, to je opačný postup.
Jiosef Tyl
@Jiří Zahradník- ta ti ale přijde v globálu velmi draho!
Jiosef Tyl
@Jiří Zahradník - napsal jsi, koho jsi nevolil. Ale mě by spíš zajímalo koho jsi volil, SPD?
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle co je ti do toho koho kdo volil!Drzej jak vopice.🙊
Jiosef Tyl
@Anatolijo Vasilo, na co si to tady hraješ. Ty tady píšeš takový sviňárny a budeš někoho napomínat, že se někoho na něco zeptám? Na rozdíl od tebe se ptát koho si volil, volila, volilo, nevím za které pohlaví tady dnes vystupuješ, nemusím. Kdyby tady ta možnost byla, tak volíš Putina.💩
bella.
🟥 @Jiří Zahradník
ale to zas prrr, Zahradníku.Od Babiše Tobě ani drobek,
Pro svůj kousek obživy si dojdi na Hrad.To co tam po 4 letém hnoji zbylo ti za euro snad něco udrobí ! 🟥Je fakt, že ten matroš je na úklid zralý taky.