Komentáře
Bretislav Valenta
0
Pěkné svátky, pane Merliku a děkuji, pobavení i vzpomínky...vánoční čas 👍
...napsal knížku Rudá záře nad Kladnem o tom, jak se na demonstraci dělníků přejedl kvašených okurek a bylo mu tak moc špatně, až se pokakal...
Že vy jste Sebrané spisy Tondy Rachoty četl moc špatně? Ono to bylo při svěcení praporu na Budči, tedy na žádné demonstraci dělníků a psal o tom v knize Vstanou noví bojovníci.Tak příště nejdřív si něco nastudovat a potom psát.
Že vy jste Sebrané spisy Tondy Rachoty četl moc špatně? Ono to bylo při svěcení praporu na Budči, tedy na žádné demonstraci dělníků a psal o tom v knize Vstanou noví bojovníci.Tak příště nejdřív si něco nastudovat a potom psát.
Svět se prostě tehdy nacházel jinde. V SSSR poroučeli větru a dešti, v USA neměli ženy volební právo a barevní byli stále jenom pololidský odpad. Takže Zápotocký a jeho doba zase tak špatná nebyla 😉😋
19th Amendment to the U.S. Constitution: Women's Right to Vote (1920)
Citation: Joint Resolution of Congress proposing a constitutional amendment extending the right of suffrage to women, approved June 4, 1919.; Ratified Amendments, 1795-1992; General Records of the United States Government; Record Group 11; National Archives.
Passed by Congress June 4, 1919, and ratified on August 18, 1920, the 19th amendment granted women the right to vote.
Citation: Joint Resolution of Congress proposing a constitutional amendment extending the right of suffrage to women, approved June 4, 1919.; Ratified Amendments, 1795-1992; General Records of the United States Government; Record Group 11; National Archives.
Passed by Congress June 4, 1919, and ratified on August 18, 1920, the 19th amendment granted women the right to vote.
Díky za krásné vánoční vzpomínání - taky jsem si ještě vzpomněl na Vyšehradské jezdce-jak nás s těmi strašnými protistátními chuligány strašili 
Je mi líto dnešních školáků co mají jen mobily a AI....
Mějte se fajn a těším se na další Vaše rozvahy v roce příštím

Je mi líto dnešních školáků co mají jen mobily a AI....
Mějte se fajn a těším se na další Vaše rozvahy v roce příštím