Zprávy

Zpět na článek

Petr Pavel: Turek bagatelizuje nacistické zločiny, nemůže být ministrem

29 komentářů

Jóža Oltec
Turek nejspíš srazil podpatky a pozdravil prezidenta tradičním "Sieg Heil!", myslíce přitom na Heydricha či Adolfa, kteří hrad před dekádami též navštívili..
Jóža Oltec
@Uživatel_5577504 Tvůj prezident to není, ten občas dřepí v Kremlu, pokud zrovna není v pohybu jinam aby ho jeho věrní nezařízli..
Pavel Hanzl
Motoristi nemají na tento post nikdo jiného.
Ve starém Římě jednou dovedli do senátu koně.
Dnes jsme dál, mohli by dotáhnout nastartovaný dýzlagregát.
Byl by kompetentnější než tenhle truba.
Alois Rudý
@Jóža Oltec ..proti nepřátelům se má bojovat vždy ať přicházejí z jakékoliv strany. Co tam Jožko máš dál ?😉
Jóža Oltec
A uvědomuje si Lojza Rudý, že svým vyjádřením fakticky potvrzuje svou stupiditu jako bojující řiťolezec Ruska proti jeho současným nepřátelům? 😎
Uživatel_5577504
Cože?!? Co to ta rudá guma plácá? Vlastizrádce ať drží hubu. Fuj! Hnus, co nám to imbecilové zvolili prezidentem.
Alois Rudý
A uvědomuje si prezident, že svým vyjádřením fakticky napadá bojovníky proti zlému Rusku a naše současné přátele Němce ? 😎
Anatolij Vasil
@Pavel Nyklíček To už je trapný.Nyklicku píšeš jak 10l.dite.
TCerny
@TCerny Tippfehler( typing error , preklep) 83 leteho dedka : samozrejme "niveau"
Neumim moc psat na stroji , i kdyz od r. 66 na Bulovce jsme si museli psat operacni protokoly a propousteci zpravy sami na psacim stroji s kopirakem a tak jsem se coby chirurg horko tezko naucil psat 2 prsty celkem rychle, ale zase ne moc.
TCerny
@Uživatel_5577504 uzivatel 123 je velmi smely , stejne jako uzivatel 456 a 789.

Za svoji velmi kontemplativni produkci odpovidajici jeho nivau :
"ruda guma placa, fuj hnus .Ostatni jsou imbecilove , a moje dusevni prodikce , Uzivatele 123 je vysoce sofistikovana ( viz vyse)
Tento neskutecne zbabely soucasny cesky Vollpfosten Uzivatel 123 se boji udat sve jmeno.
Ja jsem se v me CSR vsude pod svoji produkci podepisoval plnym jmenem.
TCerny
Zazil jsem nacisticke bestie v Praze jen jako dite a prvnich 30 let po valce jsem zazil komunismus v Praze.
Nacisticke bestie jsou nesrovnatelne s komunisty v Praze tech prvnich 30 let po valce jak jsem je ja zazil a cesky president Pavel ma naprosto pravdu.
Nacisticke bestie vozili v nakladacich prazany na Kobylisskou strelnici ( bydleli jsem blizko asi 1 km od te strelnice a chodimtam casto si cist ta tisice jmen tech popravenych bez soudu ) k okamzite poprave , bez jakehokoli soudu s oduvodneni , ze "schvalovali atentat na Heydricha nebo ze mluvili zle o Hitlerovi".
V CSR byly v 50. letech bezesporu vykonstruovane justicni procesy kde bylo skutecne nekolik lidi odsouzeno k trestu smrti, kteri museli byt obvineni
"ze spionaze pro imperialisty ".
Bestialni naciste ale u zidu a cikanu zadna obvineni nepotrebovali, rekli proste mozna , ze jste slusny a bezuhonny clovek , ale jste zid nebo cikan a eo ipso nemate pravo na zivot !
Na ta leta prvnich 30 let po valce v Praze vzpominam ex post velmi positivne .
Nikdy jsem v KSC nebyl, nikdo mne k tomu nikdy nenutil ,zadny STB mne v CSR nikdy nekontaktoval, smel jsem vystudovat medicinu na FVLKU 60-66
a od r. 66 jsem mohl bezproblemove pracovat jako chirurg na Bulovce a mel jsem tehdy v Praze krasny zivot
Poslednich 50 let jsem obcan Nemecka , obcanem tohoto Ceska jsem nikdy nebyl a coby 83 lety smradlavy dedek uz zcela jiste nikdy nebudu.
Nicmene Pavel ma podle mne pravdu!
Podle jinych zase ne.
Varietas delectat !
Jóža Oltec
@Anton Augustin Bohužel, do vlády BRD se po válce taky cpali náckové a někteří se tam také dostali, byť ne hned. Nebo do rakouské, příklad může být Kurt Waldheim. Lidi mají holt krátkou paměť...Na druhou stranu, to co tam je teď je pořád lepší než samolibý egoista Klaus nebo věčně ožralý Ovar- soudě dle toho jak se chová, ne čím byl dřív. To ho mělao diskvalifikovat hned u voleb ale nestalo se tak, takže s tím musíme žít.
epr3
Proč si to Turek nemůže odpracovat jako PePa?
http­s://bl­og.id­nes.cz­/vla­dimir­stas­tny/pr­oc-si-to-turek-nemuze-taky-odpra­covat­.Bg251­20625
Anton Augustin
PePa bagatelizuje svoji roli v totalitní ČSLA, relativizuje svoji činnost v organizaci, která střílela na železné oponě lidi na útěku z totality, může být prezident?
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl soudruhu hanzle, koně , který se jmenoval Incitatus, jmenoval do funkce senátora císař Gaius Caesar řečený Caligula, víš. Také mu nechal vybudovat žlab ze zlata. Někteří politici si nechávají za cizí peníze stavět zlaté WC. Někteří senátoři v ČR, především fialové barvy, ho inteligencí o moc nepřevyšují.
Eduard Sykora
škoda že si rudogumovčik nepoložil otázku jestli ten co bagatelizuje komunistické zločiny může bejt prezidentem
Bubák Bubák
@Jóža Oltec takže popravení vrazi jsou podle tebe, soudruhu olteci, nevinní? Zdaleka převyšují počet politických.
josef Panda
PePa je běžný řadový prezident jako Putin, Trump nebo byl Zeman. Na takovou funkci stačí jenom mít prostatu jako panic, řídit zemi může kdekdo, není to motorka na kterou se potřebuje řidičák. F.T. ale není obyčejný prezident, ale čestný prezident autistů a tak se předpokládá, že se bude i čestně chovat. @Anton Augustin
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
A?
TCerny
@Bubák Bubák priznam se , ze jsem nevedel ze Caligula byl Gaius Caesar Germanicus.
Vy mate pravdu!
Ja znal z te doby jen postavu Galigula , ktery zil po Kristu a Gaius Julius Caesar.ktery zil 100 let pred Kristem.
Pavel Kmoníček
@Anton Augustin ..... A vrah v Kremlu Vám nevadí ?
Michal Kelner
Souhlasím s místními dezoláty - Turek do této vlády patří.
Svojí bezcharakterností a samolibostí mezi ostatní lehce zapadne.
Anton Augustin
@Jóža Oltec
Ani náhodou.
Anton Augustin
@Pavel Kmoníček
Vadí, také mi vadí moralisti v obráceném kabátu.
Igor
Měl prezidentovi půjčit mobil, by se to vysvětlilo... 🤣🤣🤣 Bože, po senilním Zemanovi jsme našli nové dno...
Jóža Oltec
@TCerny Ehm, v Kobylisích bylo prokazatelně zastřeleno cca 550 mužů i žen, ne však tisíce. A komouši z politických důvodů nerpopravili lidí "několik" ale 227 nevinných. Obojí lze snadno ověřit, nezávislých zdrojů jsou tucty. Takže na jedné straně počty zastřelených v Kobylisích přeháníš, na druhé komunistické popravy bagatelizuješ.
Pavel Nyklíček
Turek nevyuži poslední šanci si na hradě zahajlovat...
King I
@TCerny Teď má hlavě solidní bordel. Bravo, doktore!
King I
@TCerny skvěle