Komentáře

Zpět na článek

Havlíčkovo farizejství. Hájil podporu Ukrajiny, zatímco chování ANO ukazuje pravý opak

57 komentářů

bella.
🟥 Sezemský, poslouchej strorry o Pavlovi!
‼️👇
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=45dw­AMYdq-I
Dejte si to od 5. min.

Na jednom videu tvrdí, že je lež že byl rozvědčíkem a Michal Kocáb, že l ž e !
O pár měsíců zapomněl a říká : já nikdy nezkrýval, že jsem byl rozvědčíkem !
----
🟥 To je osoba co Turkovi říká , že má se chovat jako chlap ! A a to Turek nemazal půl svého životopisu , jako Petr Pavel, když chtěl tuhle svou funkci, do které tvrdě zaryl svůj normalizační zadek a naklepaný zadek své kádrovačky roštěnky a bude v ní dřepět stůj co stůj i dalších 5 let! Kde by se tahle měl !!!

Na Hradě nemáme chlapa, tam máme hrabivou drůbež !
‼️👇
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=45dw­AMYdq-I
bella.
‼️Sezemský! ‼️
👇 👇 👇
http­s://y­outu­be.co­m/shor­ts/z3a­81g-evXs?­si=UP­zQE9w2­cYIA16­KC
tempter
@bella. Měla bys kandidovat, blbečci jsou dneska v kurzu👍
Uživatel_5577504
Od kdy jsme povinni ukrajinským idiotům financovat válku, kterou vyprovokovali?!?
tempter
@Uživatel_5577504 Jasně, ta holka měla minisukni, může si za to sama. Super zdůvodnění pro to, abys mohl otočit hlavu a nic neřešit. Ale funguje to jenom do té doby, než znásilní tvou dceru, blbečku.
Ladislav Soukup
@Uživatel_5577504 Co to je za idiotskou otázku? Kdo kde tvrdí, že jsme povinni pomáhat? A díky za ten omletý kremelský narativ o vyprovokované válce. Rusácká rozvědka a zelení mužici, kteří zabrali Krym a pak chtěli zabrat Donbas jakoby nikdy neexistovali.
Jan Macharacek
ANO je tlupa pokryt­ců,fa­rize­jů,fi­lištý­nů a vlastizrádců.
P.S. Většina komentářů není k věci. Přestřelky jsou asi nutné,
(desolátů je dost)je to jako na divokém západu. I když s ANO směřujeme na divoký východ.
Jiosef Tyl
Byl jsem na Ukrajině a řval jsem tam: Ukrajinci pryč a Rusové na vaše místa! To jsem ale řval na hřbitově. 😉😁
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ....proč jsi tam nezůstal potomku ofčí babičky a stepního ukrajince ?😐
King I
@Alois Rudý Slabý, Lojzo
Pavel Nyklíček
@King I
Tak zemřela mu STRANA, tak se z toho ještě pořád nedostal...
Teď trochu začíná pokukovat po AB, ale není to ono. Nebo ano?
Aby se v tom Lojzo vyznalo.
King I
@Pavel Nyklíček každý ho opouští. Osud...
Ladislav Soukup
@Alois Rudý proč ty jsi nezůstal v rudém hnoji minulosti s tou tvou ohranou mantrou, ty bolševický bez🧠?
bella.
🟥@Jiosef Tyl
Víš co, tak se ptej těch živých! 🟥
A budeš čumět!
Polovina zdrhla a na svou zemi kálej . Nemohli zdrhnout před tím, pracovní povolení by ti většinoví s nedokončeným vžděláním nedostali, ba ani vysokoškoláci, ale s tuberou apod.Zelenský jim ohromně pomohl.Pustil je do Evropy a ta je z nějakého divného důvodu začala hostit.A to i kriminálníky, která by taky nikdy nepřijala, ani dementy s 3 třídala ZŠ. Pravda je drsná, tak si to nemaluj. Po nás chtějí řešště za nás bordel na Ukrajině! .V Praze na procházkách mězi nákupy mi ty první v 2022 říkali - nám je tady dobře, to je váš problém . To říkali na dotaz, kdy se vrátí na Ukrajinu.Už tehdy byli drzý, místo vděčný!
🟥 A ti, kteří tam zůstali jsou chudáci, protože lidská práva jsou korupčníkům i Zelenskému ukradený !

Posluchej:
http­s://y­outu­be.co­m/shor­ts/z3a­81g-evXs?­si=UP­zQE9w2­cYIA16­KC
Jiosef Tyl
viz. níže: @Anatolij Vasil ty jsi tak ubohá že tady chceš mlátit anonymního přispěvatele? To může fakt jenom opravdový blbec. To by ses nejdřív musela nebo muselo, nebo musel, já teď nevím co za "co" teď píšeš se odtajnit. Ale to bys pak poznal/a/o, jak se tady zachází s vlastizrádcema. Navíc kdybys mě viděl/a/o, tak tě to mlácení rychle přejde. Já chcípáky nebiju.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl 🤣🤣🤣👎
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Muselo ! Je to TO.
Alois Rudý
Pokud chceme opět jako čím dál menší a bezvýznamnější země přežít, musíme se včas přidat na vítězící stranu. Jiná volba pro zachování existence není😎
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - ale tvoje strana je STAČILO. Tak, jo to budete silní až se k VÁM přidá třeba ještě 5 občanů. 💩 Když tady píšeš že jak jsme bezvýznamní tak proč po nás rusko tak stále touží? (blbe).
Pavel Nyklíček
U hnutí ANO nezáleží, kdo co říká, záleží jen co starý pan bláboliš nařídí.
Vše co bylo dohodnuto neplatí, pokud přijde AB.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - no v jeho dnešní situaci, si nebude moct na koaliční partnery tolik vyskakovat. Oni ho totiž drží za koule.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Jen pár dni. Jakmile dostane štempl o nevydáni, jde opozice od valu, což kvituji a tim končí pro vždy..
Anton Augustin
Chování ANO ukazuje co chtěl volič, vše je na správné cestě 👌
King I
@Anton Augustin No, abys tomu rozuměl, Bureš dnes zablokuje financování Ukrajiny z ruských peněz. A chce vypsání celoevropských dluhopisů. Takže to zaplatíš i ty. Tohle jsi chtěl? Tak to máš můj respekt.
Anton Augustin
@King I
Fiala očesal důchodcům důchody inflací větší jako v Rusku, hůř to už nezažiji.
bella.
🟥 @King I
Babiš to nechce!Chce to Leyenová , Macron, Merz a bláznivá fanatiška Kallas, které už by měl někdo dát přes hubu! A už to tady bylo po covidu, obří půjčky , kdy Merkelová a Macron donutili státy - i ty severské , které byly proti a i Babiše, který jasně řekl, že je proti, že aby Macron nevykládal o ztrátách covidem, ale pracovní morálkou Francie ( Žluté vesty , ale i ostatní Francouzi prostávkovaly téměř 4 roky, nehledě na to, že emigranti Merkelové a Macrona nepracují ), přesto si to Merkelová prosadila.Ona a Macron mají obří půjčky a ostatní země v podstatě povinně taky, aby to bylo jako demokratické, bylo jim to v n u c e n o . Má se to splatit za 30 let.Německo a Francie nemají vůbec šanci to ,splatit a tak vyžraly měšec EU nejvíc. A teď chtějí drancovat EU znova.
Normální člověk na ruský majetek nebude sahat. Nikdy nevíš a zkorumpovaná a prováečná Leyenová , která vůlbec nemá právo za Ukrajince mluvit když zaklepe bačkorama, nebo ji vykopnou , bude dost těch, kdo se začne lísdat k Rusku.A já jim v tom klidně potřesu rukou, protože takový tlak na vymývání mozků od EU se tady neodehrálo ani za komunistů Husáka, Dubčeka.🟥
Uživatel_5577504
A Sezemský, jestli chceš podporovat zkorumpované banderovce, můžeš. Ale ZA SVÝ!!!!
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504 s tvými postoji i za tvé, nebo abych dodržel tvou češtinu za tvý!🦋
Anton Augustin
@Jiosef T
...
bella.
@Jiosef Tyl
jen v ů l na debatách opravuje písemný projev jiným. Jen v ů l , Tyle !🟥
Chytří to ignorují! Tyle !
🟥
Uživatel_5577504
Proč bychom měli sypat naše peníze banditům, kteří si za ně kupují zlaté hajzly?!?
***, soudruzi banderovci. ***!
Uživatel_5577504
@Uživatel_5577504
Aby to nebylo vyhvězdičkováno:
NAS.RAT!!!!
King I
@Uživatel_5577504 Tobě musí stačit chodník a pocit, že se vy***š v míru. K nezaplacení.
Uživatel_5734171
Takhle vypadá česká politika 30 let. Typicky voliči socanů, které kanibalizoval kuní ksicht alias Andrej Babiš. Drtivá většina voličů socanů byla vždy PROTI našemu členství v EU a NATO, zatímco ČSSD a dnes ANO je pro naše členství v obou organizacích. A tento rozpor nevadil nikdy ani těm přitroublým voličům, ani těm vyčůraným politikům. A dnes to pokračuje, jen s jinými kulisami. Bureš bude zásadně proti nákupu F-35 a zároveň se bude lísat k Trumpovi, který na tom nákupu bude trvat a to klidně pod hrozbou sankcí. Doma bude ANO vykřikovat, jak jsou proti Green Dealu a v Bruselu opět podepíší a odkývou vše. Vzor Fico. Jim je to jedno, budoucnost země je nezajímá, jde jim jen o technologii moci... A s migrací je to stejné. Na jednu stranu tvrdý postoj a klidně ostnaté dráty, na stranu druhou je celý byznys Bureše postaven na agenturních pracovnících z Filipín nebo Mongolska. Bureš ví, že jeho voliči jsou hlupáci a jde jim jen o symboly. Jim stačí ke štěstí stržená ukrajinská vlajka...
seng
@Uživatel_5734171 také jsem 30let volil ČSSD a socdem.,ale letos už ANO . Není na tom nic špatného a budu volit zas někoho proti ODS. A je mi jedno i jestli se budu mít hůř, ODS nikdy v životě, doufám,že se nevrátí za čtyři roky.
Jiosef Tyl
@seng lépe si nám nemohl popsat jaký máš ** bordeul v hlavě!
seng
@Jiosef Tyl jj,ozval se nadčlověk s jediným správným názorem, ale nějak jste ve volbách pohořeli lepšolidi.
King I
Jukebox je z molitanu, v životě po něm nemůžeš chtít, aby se stal chlap ve stylu Zelenského.
seng
Sezemský můžeš jit bojovat na Ukrajinu,když máš takovou starost pořád o ní. Můžeš ji pomoci osobně,ale to máš strach o svůj kejhák. Raději budeš psát doma v teple nesmysly a mít pořád starost o jiné.
King I
@seng Proč tam nejdeš ty, ***?
seng
@King I protože tam nechci a hlavně nepomlouvám každého,kdo není válečný štváč.
King I
@seng Srá.č je srá.č a můžeš tomu dávat jména jaký chceš. Když na to nemáš, tak si taky platíš ochranku a neposíláš tam civily, nebo jsi takovej?
OldMonkey
pane Sezemsky, je podpora a podpora...ta co byla doted proste konci, smirte se s tim....
King I
@OldMonkey S tím se smiř hlavně ty. Končí ti luxus VIP.
OldMonkey
@King I sakra, škoda že sem si nevšiml že sem VIP, ted už je pozdě
King I
@OldMonkey O tom přesně to je - že sis toho nevšiml.
Frantisek Najman
Když ten Sezemský tolik hájí podporu Ukrajiny, tak proč tam příkladem ostatním nejde sám bojovat? Toto je zase jeho farizejství.
tempter
@Frantisek Najman No vidíš, a toto je zase tvoje hloupost.
Jiosef Tyl
@Frantisek Najman - nerad odpovídám hlupákům ale udělám výjimku. Sezemský pro Ukrajinu udělá víc, když zůstane dělat to co umí.
King I
@Frantisek Najman Podle tvý logiky by musel kuchař nejdřív sežrat restauraci a hasič zapálit barák.
Pavel Koutný
Sezemský, zítra ráno, hned v 70, se hlas na psychiatrii na Karelově náměstí.
Pomoc je jistá.
Elektrošoky, studení střiky, kopanec do hlavy a jiné dobroty...
Vše hrazeno pojisťovnou!
Anatolij Vasil
Ono je to jedno jestli UA poslat peníze či zbankrotuje stejně vše zaplatí obyvatelé jednotlivých západních zemí včetně z EU.Zelenej už si nebere servítky a ani se už nesnaží zakrýt že opět se vše rozkrade s ním v čele.Cekaji nás těžké časy.
tempter
@Anatolij Vasil No, jestli se EU zavčasu nevzpamatuje, tak nás opravdu čekají těžké časy a vinou Ukrajiny to opravdu nebude...
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - hele ty "ono", pomoc budeš potřebovat hlavně ty. A to psychiatrickou. Meleš nesmysly čím dál větší. Tím svému rusku moc nepomůžeš.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle aby jsi pomoc nepotřeboval ty!Az dostaneš přes hubu.Potrebujes to jak prase drbání.Nauc se slušnýmu chování a pak se vrať!!🐖🐖
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil ty jsi tak ubohá že tady chceš mlátit anonymního přispěvatele? To může fakt jenom opravdový blbec. To by ses nejdřív musela nebo muselo, nebo musel, já teď nevím co za "co" teď píšeš se odtajnit. Ale to bys pak poznal/a/o, jak se tady zachází s vlastizrádcema.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
TO není "ono", TO je TO.