Komentáře
Fialová lůza si stím starost nedělala, sami se topili v luxusu, žrali a obětovali peníze národa!
Jiosef Tyl
Na ANO, vždy říkám ne! 🦋🐓
Alois Rudý
Spíše se musíme připravovat, jak budeme chránit naše ženy a naše děti po příchodu ozbrojených Ukrajinců do Česka, po ukončení války Ukrajiny proti Rusku.😎
Anatolij Vasil
Oprava ne nožiček,ale noticek.
Anatolij Vasil
Tak už přišli Zaluznyjmu notičky z Londýna.Valka se chystá ukončit.Ukrajina se vzdá část území ve prospěch Ruska.Co chce nebo nechce Zelenej nikoho nezajímá,musí jet podle nožiček z Londýna.A už máme i budoucího nového prezidenta Ukrajiny Zaluznyj.
3 nejdementnější vlády v regionu - Maďarská, Slovenská a teď i Česká.
Jiosef Tyl
@Michal Bednarek a pak kdo rozbíjí V4? (polsko) 😁😂🤔
Pavel Hanzl
Tohle nebude jen vláda národní ostudy, ale i národní sebevraždy. Něco takévého jsme v historii nikdy ve vládě neměli, maximálně tak za Gottwalda.
Na podzim proběhl druhý rok 1948, ovšem v daleko horší mezinárodní situaci a bude mít asi i daleko horší dopad.
Na podzim proběhl druhý rok 1948, ovšem v daleko horší mezinárodní situaci a bude mít asi i daleko horší dopad.
bella.
🟥 @Pavel Hanzl
do výstavby NordStream Merkelová a spol. měly řešit Minskou dohodu.
Jen byl dokončen, hodily Ukrajinu Rusům přes plot.
Co udělay západní státy ? Nový 1948 ! Macron znárodnil majtek Rusů - jachty, letoviska, lázně, kdy Rusové zbídačelé a nemakačenkové Francii za své nemovitosti platili obrovské daně.Pak honem znárodnilo Německo atd
Ano 1948 tady se opět objevil .Bylo by dost ubohé nepodívat se na Západ v souvislostech, Hanzle ! Kdyby řešily Minsk, nebyla by válka!
🟥
do výstavby NordStream Merkelová a spol. měly řešit Minskou dohodu.
Jen byl dokončen, hodily Ukrajinu Rusům přes plot.
Co udělay západní státy ? Nový 1948 ! Macron znárodnil majtek Rusů - jachty, letoviska, lázně, kdy Rusové zbídačelé a nemakačenkové Francii za své nemovitosti platili obrovské daně.Pak honem znárodnilo Německo atd
Ano 1948 tady se opět objevil .Bylo by dost ubohé nepodívat se na Západ v souvislostech, Hanzle ! Kdyby řešily Minsk, nebyla by válka!
🟥
Jiosef Tyl
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
bella.
🟥 Sezemský, poslouchej strorry o Pavlovi!
‼️👇
https://www.youtube.com/watch?v=45dwAMYdq-I
Dejte si to od 5. min.
Na jednom videu tvrdí, že je lež že byl rozvědčíkem a Michal Kocáb, že l ž e !
O pár měsíců zapomněl a říká : já nikdy nezkrýval, že jsem byl rozvědčíkem !
----
🟥 To je osoba co Turkovi říká , že má se chovat jako chlap ! A a to Turek nemazal půl svého životopisu , jako Petr Pavel, když chtěl tuhle svou funkci, do které tvrdě zaryl svůj normalizační zadek a naklepaný zadek své kádrovačky roštěnky a bude v ní dřepět stůj co stůj i dalších 5 let! Kde by se tahle měl !!!
Na Hradě nemáme chlapa, tam máme hrabivou drůbež !
‼️👇
‼️👇
Dejte si to od 5. min.
Na jednom videu tvrdí, že je lež že byl rozvědčíkem a Michal Kocáb, že l ž e !
O pár měsíců zapomněl a říká : já nikdy nezkrýval, že jsem byl rozvědčíkem !
----
🟥 To je osoba co Turkovi říká , že má se chovat jako chlap ! A a to Turek nemazal půl svého životopisu , jako Petr Pavel, když chtěl tuhle svou funkci, do které tvrdě zaryl svůj normalizační zadek a naklepaný zadek své kádrovačky roštěnky a bude v ní dřepět stůj co stůj i dalších 5 let! Kde by se tahle měl !!!
Na Hradě nemáme chlapa, tam máme hrabivou drůbež !
‼️👇
Jiosef Tyl
@bella. Pojem „vojenský rozvědčík“ patří do dobrodružné literatury
nebo filmu. Petr Pavel byl před revolucí vojenským
průzkumníkem – výsadkářem. Sloužil u jednotky, která pod
Vojenské zpravodajství spadala pouze organizačně. Nebyl
žádný špion ani agent. Obor vojenské zpravodajství začal
studovat až v roce 1988, studia ukončil v roce 1991.
nebo filmu. Petr Pavel byl před revolucí vojenským
průzkumníkem – výsadkářem. Sloužil u jednotky, která pod
Vojenské zpravodajství spadala pouze organizačně. Nebyl
žádný špion ani agent. Obor vojenské zpravodajství začal
studovat až v roce 1988, studia ukončil v roce 1991.
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl Petr Pavel prostě pracoval pro svůj stát a že ten byl zrovna otrokem Moskvy, není jeho chyba. Ovšem po plyšákovi jel na misi do Jugoslávie, kde nás reprezentoval velmi dobře a dál pro nás makal v NATO. Nikdy nic ze svého života netajil a choval se vždy jako rovný chlap, i v pozici presidenta.
S životopisem prolhaného a loupeživého estébáka je to zcela nesrovnatelné.
S životopisem prolhaného a loupeživého estébáka je to zcela nesrovnatelné.
bella.
@Pavel Hanzl
O Jugošce vím taky dost, protože můj blízký přítel plk. tam za KFOR byl také.Pavla těžce přeceňujete, ale je to tím, že se k faktům nedostanete, máte jen upravený dějepis jeho života, který pro svou funkci bleskově před volbami v 2023 s Kolářem upravil.🟥Čert nám ho byl dlužen!
O Jugošce vím taky dost, protože můj blízký přítel plk. tam za KFOR byl také.Pavla těžce přeceňujete, ale je to tím, že se k faktům nedostanete, máte jen upravený dějepis jeho života, který pro svou funkci bleskově před volbami v 2023 s Kolářem upravil.🟥Čert nám ho byl dlužen!
bella.
@Jiosef Tyl ¨
🟥 Prd studoval.
Ta jeho učiliště si vygoogluj , ing. má zadarmo , IUQ má průměr a to ještě se nedá ani konfrontovat s běžně dělanými tesy, kdy ten chudinka si z vojny vystavil svoje chabé 107 , upravené tatíčkovými kamaráda. Měl tatíka , co ho dosadil kde se dalo.
Rozvědčíkem - zpravodajem chtěl být mocí mermo, ale nebyl doporučen.Ví se, že není nejostřejší pastelka v penálu, tak musel táta zamakat.Pavel si vygumoval kus svého životopisu a jinak, to video ti to vše vysvětlilo! Že by se on púlazil někde v zákopech ? Jo, akorát na cvičáku a ne dlouho!
🟥 Věděl co dělá ! O tom žádná a pokud si mysíš, že ne, pak je ti fuk , kolik jsme dostali obuchem na Václaváku a kdo tomu za bukem velel. !Tenhle zmetek byl i za tím, že např. můj bratranec byl z armády propuštěn jen proto, že kritizoval.Byl to elitní stíhací pilot, který tím žil.Straník jako Pavel nebyl.Stáří stejné.
Jděte všichni s Pavlem do háje!
🟥
🟥 Prd studoval.
Ta jeho učiliště si vygoogluj , ing. má zadarmo , IUQ má průměr a to ještě se nedá ani konfrontovat s běžně dělanými tesy, kdy ten chudinka si z vojny vystavil svoje chabé 107 , upravené tatíčkovými kamaráda. Měl tatíka , co ho dosadil kde se dalo.
Rozvědčíkem - zpravodajem chtěl být mocí mermo, ale nebyl doporučen.Ví se, že není nejostřejší pastelka v penálu, tak musel táta zamakat.Pavel si vygumoval kus svého životopisu a jinak, to video ti to vše vysvětlilo! Že by se on púlazil někde v zákopech ? Jo, akorát na cvičáku a ne dlouho!
🟥 Věděl co dělá ! O tom žádná a pokud si mysíš, že ne, pak je ti fuk , kolik jsme dostali obuchem na Václaváku a kdo tomu za bukem velel. !Tenhle zmetek byl i za tím, že např. můj bratranec byl z armády propuštěn jen proto, že kritizoval.Byl to elitní stíhací pilot, který tím žil.Straník jako Pavel nebyl.Stáří stejné.
Jděte všichni s Pavlem do háje!
🟥
Jiosef Tyl
@bella. A pak kdo je tu špion! 😁😂
bella.
‼️Sezemský! ‼️
👇 👇 👇
https://youtube.com/shorts/z3a81g-evXs?si=UPzQE9w2cYIA16KC
👇 👇 👇
Uživatel_5577504
Od kdy jsme povinni ukrajinským idiotům financovat válku, kterou vyprovokovali?!?
@Uživatel_5577504 Jasně, ta holka měla minisukni, může si za to sama. Super zdůvodnění pro to, abys mohl otočit hlavu a nic neřešit. Ale funguje to jenom do té doby, než znásilní tvou dceru, blbečku.
Uživatel_5577504
@tempter
Blbečku, jestli chceš, posílej ze svého kolik chceš banderovcům k rozkrádání. V tom ti nikdo nebrání. Alespoň budou mít hajzlové víc zlatých hajzlů. Ale veřejné peníze - naše daně - do toho netahej. Chápeš, blbečku?!?
Blbečku, jestli chceš, posílej ze svého kolik chceš banderovcům k rozkrádání. V tom ti nikdo nebrání. Alespoň budou mít hajzlové víc zlatých hajzlů. Ale veřejné peníze - naše daně - do toho netahej. Chápeš, blbečku?!?
@Uživatel_5577504
Chápeš blbečku, že z našich daní nic nejde. Je to jenom garance, kterou si Ukrajinci sami zaplatí, aby mohlu chránit i tvojí ***
Chápeš blbečku, že z našich daní nic nejde. Je to jenom garance, kterou si Ukrajinci sami zaplatí, aby mohlu chránit i tvojí ***
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504 - 000000000000 (jeho tajný kód). Jinak patří mezi ty omezence, kteří si myslí jo když nedáme ty peníze na Ukrajinu takže mu skončí v jeho peněžence. Je to stejné myšlení teda spíš nemyšlení že jako něco vyřešíme když nedáme Romům podporu. Ti jakmile jim dojdou peníze, tak tě přepadnou v parku nebo ti vykradou byt (chatu, prodejnu ap.). Oni bez svého chlastu a drog nebudou to si piš!
@Uživatel_5577504 Co to je za idiotskou otázku? Kdo kde tvrdí, že jsme povinni pomáhat? A díky za ten omletý kremelský narativ o vyprovokované válce. Rusácká rozvědka a zelení mužici, kteří zabrali Krym a pak chtěli zabrat Donbas jakoby nikdy neexistovali.
Uživatel_5577504
@Ladislav Soukup
Když nejsou argumenty, nastupují kremelské narativy. Ty jsi extra blb. Za všechno může Putin a Babiš. A Zelenský, Biden a Fiala nemůžou za nic...
Když nejsou argumenty, nastupují kremelské narativy. Ty jsi extra blb. Za všechno může Putin a Babiš. A Zelenský, Biden a Fiala nemůžou za nic...
ANO je tlupa pokrytců,farizejů,filištýnů a vlastizrádců.
P.S. Většina komentářů není k věci. Přestřelky jsou asi nutné,
(desolátů je dost)je to jako na divokém západu. I když s ANO směřujeme na divoký východ.
P.S. Většina komentářů není k věci. Přestřelky jsou asi nutné,
(desolátů je dost)je to jako na divokém západu. I když s ANO směřujeme na divoký východ.
Jiosef Tyl
Byl jsem na Ukrajině a řval jsem tam: Ukrajinci pryč a Rusové na vaše místa! To jsem ale řval na hřbitově. 😉😁
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ....proč jsi tam nezůstal potomku ofčí babičky a stepního ukrajince ?😐
@Alois Rudý Slabý, Lojzo
@Alois Rudý proč ty jsi nezůstal v rudém hnoji minulosti s tou tvou ohranou mantrou, ty bolševický bez🧠?
bella.
🟥@Jiosef Tyl
Víš co, tak se ptej těch živých! 🟥
A budeš čumět!
Polovina zdrhla a na svou zemi kálej . Nemohli zdrhnout před tím, pracovní povolení by ti většinoví s nedokončeným vžděláním nedostali, ba ani vysokoškoláci, ale s tuberou apod.Zelenský jim ohromně pomohl.Pustil je do Evropy a ta je z nějakého divného důvodu začala hostit.A to i kriminálníky, která by taky nikdy nepřijala, ani dementy s 3 třídala ZŠ. Pravda je drsná, tak si to nemaluj. Po nás chtějí řešště za nás bordel na Ukrajině! .V Praze na procházkách mězi nákupy mi ty první v 2022 říkali - nám je tady dobře, to je váš problém . To říkali na dotaz, kdy se vrátí na Ukrajinu.Už tehdy byli drzý, místo vděčný!
🟥 A ti, kteří tam zůstali jsou chudáci, protože lidská práva jsou korupčníkům i Zelenskému ukradený !
Posluchej:
Víš co, tak se ptej těch živých! 🟥
A budeš čumět!
Polovina zdrhla a na svou zemi kálej . Nemohli zdrhnout před tím, pracovní povolení by ti většinoví s nedokončeným vžděláním nedostali, ba ani vysokoškoláci, ale s tuberou apod.Zelenský jim ohromně pomohl.Pustil je do Evropy a ta je z nějakého divného důvodu začala hostit.A to i kriminálníky, která by taky nikdy nepřijala, ani dementy s 3 třídala ZŠ. Pravda je drsná, tak si to nemaluj. Po nás chtějí řešště za nás bordel na Ukrajině! .V Praze na procházkách mězi nákupy mi ty první v 2022 říkali - nám je tady dobře, to je váš problém . To říkali na dotaz, kdy se vrátí na Ukrajinu.Už tehdy byli drzý, místo vděčný!
🟥 A ti, kteří tam zůstali jsou chudáci, protože lidská práva jsou korupčníkům i Zelenskému ukradený !
Posluchej:
Jiosef Tyl
viz. níže: @Anatolij Vasil ty jsi tak ubohá že tady chceš mlátit anonymního přispěvatele? To může fakt jenom opravdový blbec. To by ses nejdřív musela nebo muselo, nebo musel, já teď nevím co za "co" teď píšeš se odtajnit. Ale to bys pak poznal/a/o, jak se tady zachází s vlastizrádcema. Navíc kdybys mě viděl/a/o, tak tě to mlácení rychle přejde. Já chcípáky nebiju.
Alois Rudý
Pokud chceme opět jako čím dál menší a bezvýznamnější země přežít, musíme se včas přidat na vítězící stranu. Jiná volba pro zachování existence není😎
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - ale tvoje strana je STAČILO. Tak, jo to budete silní až se k VÁM přidá třeba ještě 5 občanů. 💩 Když tady píšeš že jak jsme bezvýznamní tak proč po nás rusko tak stále touží? (blbe).
U hnutí ANO nezáleží, kdo co říká, záleží jen co starý pan bláboliš nařídí.
Vše co bylo dohodnuto neplatí, pokud přijde AB.
Vše co bylo dohodnuto neplatí, pokud přijde AB.
Chování ANO ukazuje co chtěl volič, vše je na správné cestě 👌
@Anton Augustin No, abys tomu rozuměl, Bureš dnes zablokuje financování Ukrajiny z ruských peněz. A chce vypsání celoevropských dluhopisů. Takže to zaplatíš i ty. Tohle jsi chtěl? Tak to máš můj respekt.
@King I
Fiala očesal důchodcům důchody inflací větší jako v Rusku, hůř to už nezažiji.
Fiala očesal důchodcům důchody inflací větší jako v Rusku, hůř to už nezažiji.
bella.
🟥 @King I
Babiš to nechce!Chce to Leyenová , Macron, Merz a bláznivá fanatiška Kallas, které už by měl někdo dát přes hubu! A už to tady bylo po covidu, obří půjčky , kdy Merkelová a Macron donutili státy - i ty severské , které byly proti a i Babiše, který jasně řekl, že je proti, že aby Macron nevykládal o ztrátách covidem, ale pracovní morálkou Francie ( Žluté vesty , ale i ostatní Francouzi prostávkovaly téměř 4 roky, nehledě na to, že emigranti Merkelové a Macrona nepracují ), přesto si to Merkelová prosadila.Ona a Macron mají obří půjčky a ostatní země v podstatě povinně taky, aby to bylo jako demokratické, bylo jim to v n u c e n o . Má se to splatit za 30 let.Německo a Francie nemají vůbec šanci to ,splatit a tak vyžraly měšec EU nejvíc. A teď chtějí drancovat EU znova.
Normální člověk na ruský majetek nebude sahat. Nikdy nevíš a zkorumpovaná a prováečná Leyenová , která vůlbec nemá právo za Ukrajince mluvit když zaklepe bačkorama, nebo ji vykopnou , bude dost těch, kdo se začne lísdat k Rusku.A já jim v tom klidně potřesu rukou, protože takový tlak na vymývání mozků od EU se tady neodehrálo ani za komunistů Husáka, Dubčeka.🟥
Babiš to nechce!Chce to Leyenová , Macron, Merz a bláznivá fanatiška Kallas, které už by měl někdo dát přes hubu! A už to tady bylo po covidu, obří půjčky , kdy Merkelová a Macron donutili státy - i ty severské , které byly proti a i Babiše, který jasně řekl, že je proti, že aby Macron nevykládal o ztrátách covidem, ale pracovní morálkou Francie ( Žluté vesty , ale i ostatní Francouzi prostávkovaly téměř 4 roky, nehledě na to, že emigranti Merkelové a Macrona nepracují ), přesto si to Merkelová prosadila.Ona a Macron mají obří půjčky a ostatní země v podstatě povinně taky, aby to bylo jako demokratické, bylo jim to v n u c e n o . Má se to splatit za 30 let.Německo a Francie nemají vůbec šanci to ,splatit a tak vyžraly měšec EU nejvíc. A teď chtějí drancovat EU znova.
Normální člověk na ruský majetek nebude sahat. Nikdy nevíš a zkorumpovaná a prováečná Leyenová , která vůlbec nemá právo za Ukrajince mluvit když zaklepe bačkorama, nebo ji vykopnou , bude dost těch, kdo se začne lísdat k Rusku.A já jim v tom klidně potřesu rukou, protože takový tlak na vymývání mozků od EU se tady neodehrálo ani za komunistů Husáka, Dubčeka.🟥
Uživatel_5577504
A Sezemský, jestli chceš podporovat zkorumpované banderovce, můžeš. Ale ZA SVÝ!!!!
Jiosef Tyl
@Uživatel_5577504 s tvými postoji i za tvé, nebo abych dodržel tvou češtinu za tvý!🦋
bella.
@Jiosef Tyl
jen v ů l na debatách opravuje písemný projev jiným. Jen v ů l , Tyle !🟥
Chytří to ignorují! Tyle !
🟥
jen v ů l na debatách opravuje písemný projev jiným. Jen v ů l , Tyle !🟥
Chytří to ignorují! Tyle !
🟥
Jiosef Tyl
@bella. -***e/ko, kde jsi vzala to že já někomu opravuju češtinu?
bella.
@bella.
si to po sobě čti.
si to po sobě čti.
Jiosef Tyl
@bella. Už ti to tady píšu ty tupá bedllo podruhé. Já nikomu češtinu neopravuji. Já jsem jenom svůj příspěvek k jeho čištění češtině přizpůsobil. Když nechápeš dost dobře psaný text, tak se poraď s tvou ošetřovatelkou.
Uživatel_5577504
Proč bychom měli sypat naše peníze banditům, kteří si za ně kupují zlaté hajzly?!?
***, soudruzi banderovci. ***!
***, soudruzi banderovci. ***!
Takhle vypadá česká politika 30 let. Typicky voliči socanů, které kanibalizoval kuní ksicht alias Andrej Babiš. Drtivá většina voličů socanů byla vždy PROTI našemu členství v EU a NATO, zatímco ČSSD a dnes ANO je pro naše členství v obou organizacích. A tento rozpor nevadil nikdy ani těm přitroublým voličům, ani těm vyčůraným politikům. A dnes to pokračuje, jen s jinými kulisami. Bureš bude zásadně proti nákupu F-35 a zároveň se bude lísat k Trumpovi, který na tom nákupu bude trvat a to klidně pod hrozbou sankcí. Doma bude ANO vykřikovat, jak jsou proti Green Dealu a v Bruselu opět podepíší a odkývou vše. Vzor Fico. Jim je to jedno, budoucnost země je nezajímá, jde jim jen o technologii moci... A s migrací je to stejné. Na jednu stranu tvrdý postoj a klidně ostnaté dráty, na stranu druhou je celý byznys Bureše postaven na agenturních pracovnících z Filipín nebo Mongolska. Bureš ví, že jeho voliči jsou hlupáci a jde jim jen o symboly. Jim stačí ke štěstí stržená ukrajinská vlajka...
@Uživatel_5734171 také jsem 30let volil ČSSD a socdem.,ale letos už ANO . Není na tom nic špatného a budu volit zas někoho proti ODS. A je mi jedno i jestli se budu mít hůř, ODS nikdy v životě, doufám,že se nevrátí za čtyři roky.
Jukebox je z molitanu, v životě po něm nemůžeš chtít, aby se stal chlap ve stylu Zelenského.
Sezemský můžeš jit bojovat na Ukrajinu,když máš takovou starost pořád o ní. Můžeš ji pomoci osobně,ale to máš strach o svůj kejhák. Raději budeš psát doma v teple nesmysly a mít pořád starost o jiné.
pane Sezemsky, je podpora a podpora...ta co byla doted proste konci, smirte se s tim....
Když ten Sezemský tolik hájí podporu Ukrajiny, tak proč tam příkladem ostatním nejde sám bojovat? Toto je zase jeho farizejství.
Jiosef Tyl
@Frantisek Najman - nerad odpovídám hlupákům ale udělám výjimku. Sezemský pro Ukrajinu udělá víc, když zůstane dělat to co umí.
Pavel Koutný
Sezemský, zítra ráno, hned v 7
0, se hlas na psychiatrii na Karelově náměstí.
Pomoc je jistá.
Elektrošoky, studení střiky, kopanec do hlavy a jiné dobroty...
Vše hrazeno pojisťovnou!
0, se hlas na psychiatrii na Karelově náměstí.Pomoc je jistá.
Elektrošoky, studení střiky, kopanec do hlavy a jiné dobroty...
Vše hrazeno pojisťovnou!
Anatolij Vasil
Ono je to jedno jestli UA poslat peníze či zbankrotuje stejně vše zaplatí obyvatelé jednotlivých západních zemí včetně z EU.Zelenej už si nebere servítky a ani se už nesnaží zakrýt že opět se vše rozkrade s ním v čele.Cekaji nás těžké časy.
@Anatolij Vasil No, jestli se EU zavčasu nevzpamatuje, tak nás opravdu čekají těžké časy a vinou Ukrajiny to opravdu nebude...
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil - hele ty "ono", pomoc budeš potřebovat hlavně ty. A to psychiatrickou. Meleš nesmysly čím dál větší. Tím svému rusku moc nepomůžeš.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Tyle aby jsi pomoc nepotřeboval ty!Az dostaneš přes hubu.Potrebujes to jak prase drbání.Nauc se slušnýmu chování a pak se vrať!!🐖🐖
Jiosef Tyl
@Anatolij Vasil ty jsi tak ubohá že tady chceš mlátit anonymního přispěvatele? To může fakt jenom opravdový blbec. To by ses nejdřív musela nebo muselo, nebo musel, já teď nevím co za "co" teď píšeš se odtajnit. Ale to bys pak poznal/a/o, jak se tady zachází s vlastizrádcema.
každý ho opouští. Osud...
já to nečtu, Vy jste taky farizej, ale pro Vaši informaci:
👉my podporujeme 4 roky UA občany u nás tak, že na vlastní už nemáme.
👉 Ano, potřebujeme pracovní síly, ale je blbost tvrzení : " kdo by to dělal, ještě, že jsou tady Ukrajinci "
👉Mladí od 18 - 22 let sem od srpna, kdy je pustil Zelenskyj do Evropy proudí v množství větším, než bylo v 2022 , policie přiznala - ministrestvo 👉až 7000 každý týden!
👉 Je zvláštní, že místo aby nám tedy nezaměstnanost klesala , zvýšila se na cca 340 000 kusů a to tady nikdy nebylo! A zvýšil se enormě výskyt i žloutenky. A protože Ukrajinci mají exkluzivní informovanost tak ví, že na podpoře mohou být dlouho a ta jim bude chodit i k nim na UA na účet a oni mohou klíďo píďo vyžít na UA, aniž by hnuli prstem tak i v Česku. .Kontroly, zda dochází na nabízená místa se nekonají a ni budou tvrdit jazykovou bariéru další léta.👉 To zavedl Fiala a Pavel to odpisem stvrdil. To jsou tvrdá, nikoli propagandou Lukačoviče podaná fakta!
👉 Podpora v nezaměstnanosti 2026: Od Úřadu práce dostanete max. 38 537 Kč.
👉 Také veškerý zdravotnický servis a i podporu porodnosti v Čechách. Kontrola, zda matky chlastají a rodí se nekoná.40% výskyt genu závislosti z rodiče na dítě je podpořeno studiemi, o který , Sezemský , nemáte ponětí!
Sezemský, vygoolujte si co znamená demografická hrozba.Říkám to tady 4 roky! A už dejte s těmi dezinformacemi pokoj! 🟥