Prostor X
Koller o „nadvládě dementů", modré knížce i válce: Dnes bych šel na vojnu, když nám bývalí „přátelé" vyhrožují
5 komentářů
Frantisek Najman
3
Tak proč na tu vojnu nejde, jen o tom píše. Jaký je smysl vojny? Jen chránit rozkradenou zem, která ale za komoušů byla aspoň nás všech. Teď by si nabyté pozemky měli jít chránit jejich současní majitelé. Přitom naše armáda může prý vydržet maximálně 4 dny a cizí pomoc není jistá, díky současnému přístupu Trampa k NATO a Evropě.
Přejít do diskuze
@Frantisek Najman on ví, že už má věk, kdy mu plná polní ani pobyt v zákopech nehrozí. Tak má velké svaly a blbě žvaní. Největší hrdinové boje proti Rusku a váleční štváči bývají vždy ti, co s ním buď bojují za klávesnicí a taky ti, co mají jistotu, že kdyby k něčemu fakt došlo, že se mobilizaci vyhnou.
Zážitek z 68???.Žádný tanky Karlínem sem tam nejezdily.Rusové a Ukrajinci byly v zaparkovaný v parku na dnešní Florenci co je dnes McDonald´s.Žádný baráky v Karlíně zbořený nebyly.Občas projelo kolové BVP.Na komunistickou vojnu jsem šel,protože jsem nebyl kripl a žádnou protekci jsem nesehnal