Kultura
Jágr o víře, sobectví, dětech i loučení. Kniha nejslavnějšího českého sportovce vznikala třináct let
6 komentářů
adam adam
0
Kdyby měli diskutéři mandát soudit takového člověka, nedělali by to. Protože by mu třeba dohlédli aspoň ke kotníkům. Je to člověk velmi úspěšný a spokojený. Jinými slovyna rozdíl od všech těch líných obtloustlých mužů v jeho věku, kteří jen hledají zástupné důvody svého neúspěchu. A proč je Jágr spokojený? Ví jak na to. Tak si to přečtěte a zkuste pustit do hlavy místo kritiky všeho a všech
hezký den. Adam
hezký den. Adam
Pár let do důchodu a děti nikde. Smutné.
Může se přidat k babišovi. Tam je to ještě horší, protože děti sice jsou a on je nemá doma nebo ho nenávidí a soudí se s ním....🙏
Opět smutné. Zvláště o Vánocích.
Mám vše a vlastně nemá nic...
Kdo chce kam, pomozme mu tam. Všechna sláva polní tráva.
Může se přidat k babišovi. Tam je to ještě horší, protože děti sice jsou a on je nemá doma nebo ho nenávidí a soudí se s ním....🙏
Opět smutné. Zvláště o Vánocích.
Mám vše a vlastně nemá nic...
Kdo chce kam, pomozme mu tam. Všechna sláva polní tráva.
@Pavel Nyklíček A tobě je do toho jak si JJ žije svůj život veliké kulové smradlavé, nikdy jsi nedosáhl podobného úspěchu. Zbývají ti pouze závistivé komentáře online.
@Jóža Oltec
Klouzání na ledu je sice zábava, ale že bych musel považovat kluky z ledu za nějakou raritu, tak to jistě ne.
Úspěch vidím jinde a proto píšu o něčem co považuji za důležitější a to Jarda nemá a zřejmě ani mít nebude.
Takže z mého pohledu jsem úspěšnější.
Pokud bereš peníze jak štěstí a sám jich máš nadbytek , budeš jistě šťastný...
Klouzání na ledu je sice zábava, ale že bych musel považovat kluky z ledu za nějakou raritu, tak to jistě ne.
Úspěch vidím jinde a proto píšu o něčem co považuji za důležitější a to Jarda nemá a zřejmě ani mít nebude.
Takže z mého pohledu jsem úspěšnější.
Pokud bereš peníze jak štěstí a sám jich máš nadbytek , budeš jistě šťastný...