Komentáře
Omasta
1
Turka musejí do vlády každopádně dostat. Kdo to kdy viděl, aby vymyšlené a promlčené pomluvy rozhodovbaly o vládě. Ať podají na prezidenta žalobu. a seberou mu 10% platu na núůl roku .
Jiosef Tyl
0
@Omasta- to je hezké ty omastku, že při své inteligenci víš, jaká je charakteristika pomluvy. 😉
Přestože považuji Turka za samolibého narcise, nevhodného pro jakoukoli vládní funkci, je to můj subjektivní názor. O nějakém právně relevantním důvodu, který by byl objektivním důvodem pro jeho nejmenování nevím
Pavel by už měl přestat hrát show s kádrovánim vládních kandidátů, ke kterému nemá žádnou ústavou danou kompetenci.
Pavel by už měl přestat hrát show s kádrovánim vládních kandidátů, ke kterému nemá žádnou ústavou danou kompetenci.
@Jan Ráž
To, že nevíš, je úplně fuk, hlavně, že to ví Pavel.
To, že nevíš, je úplně fuk, hlavně, že to ví Pavel.
@Pavel Hanzl -dnes už má každý primitiv na vše názor. Jako typický Ráž. Ten (názor) vyplývá ze čtení rudého práva nebo seznamu, nebo sledování parlamentních listů. Dávají ho potom jako protinázor, vzdělanému v oboru vystudovanému člověku, jako rovnocenný. A pak se diví že si o něm myslíme že je pitomec.
@Jan Ráž ale muze, dokud neni jmenovan premier, tak taha za delsi konec provazu a je to naprosto v poradku, Zeman to delal taky a jeste mnohem hur, tedy to kadrovani.Ohledne jmenovani/nejmenovani - tady uz je samozrejme prezident po jmenovani premiera ve slabsi pozici, muze mit namitky a v krajnim pripade by mohl i blokovat ministra, je otazka, jaka jsou kriteria, a tady uz shoda mezi pravniky neni, a rozhresit by to mohl ustavni soud a taky tu je precedens se Zemanem, ktery dva ministry jmenovat odmitnul a nic se nestalo. Ale ani se nedivim PP, ze takoveho exota a hochstaplera jako je Turek, "rekreacniho nacicka" se mu jmenovat proste nechce a mozna to necha na rozhodnuti soudu, je to naprosty bizar ze ho tam Bures vubec napise, ale to uz souvisi s jeho vydiratelnosti kvuli trestnimu stihani, v takove zumpe jsme.
jediná správná reakce Macinky na rudý móresy je, buď udělej Turka ministrem, nebo vypiš nový volby ....
@Eduard Sykora
Bod
snad nastane co nejdřív. Tihle pitomci se servou o koryta a vládu postavit nedokážou. Kdyby dokázali, je to pro nás Konečná, Stačilo!
Bod
snad nastane co nejdřív. Tihle pitomci se servou o koryta a vládu postavit nedokážou. Kdyby dokázali, je to pro nás Konečná, Stačilo!
@Eduard Sykora - drugé volby - to mby nemuselo dobře dopadnout. Lidi by ubrali Babišovi a víc by dali opozici.
@Eduard Sykora tak to bych jim i fandil, protoze si myslim, ze by se tam MOTOgang uz nedostal...pry tam sli pohlidat agenta Burese, ale uz davno sklapli podpatky a chovajii se skoro jako jeho naprosto servilni zamestnanci v hniti ANO, coz je bizarni a ostudne zaroven a urcite to nemale casti jejich volicu vadi, ale je to jedno, protoze nakonec se podridi a volby ted tezko budou
Konečne bude mať Česká republika pro Česku vládu a pro Českého premiéra. Fialová chunta proti vôli Českého národa robila z Česka Ukrajinskú guberniu a dojnú kravu kde ukrajinské problémy boli na prvom mieste a potom ďaleko ďaleko nič.
@Martin Matiaško
A prečo tu hlupy čobol tára také chujoviny? Choc do riti zrádca a mafiána Fica.
A prečo tu hlupy čobol tára také chujoviny? Choc do riti zrádca a mafiána Fica.
@Martin Matiašaško - babiš nebude českým premiérem. Bude slovákem, který bude vykonávat funkci českého premiéra, V tom je rozdíl. 🤔😁
@Martin Matiaško
tvoje psaní malých a velkých písmen má výrazná špecifiká...))) Chvíli jsem musel přemýšlet, abych pochopil. co jsi vlastně napsal... A jsem dnes opravdu rád, že už nejsme v jednom státě. A vypadá to, že hlupáky typu Huliak a Šimkovičová budeme mít ve vládě také...
tvoje psaní malých a velkých písmen má výrazná špecifiká...))) Chvíli jsem musel přemýšlet, abych pochopil. co jsi vlastně napsal... A jsem dnes opravdu rád, že už nejsme v jednom státě. A vypadá to, že hlupáky typu Huliak a Šimkovičová budeme mít ve vládě také...