Komentáře

Zpět na článek

Překračuje prezident ústavu? Kvůli průtahům s vládou už Pavel přišel o důležitého poradce

5 komentářů

Pavel Hanzl
President nemá prakticky žádnou pravomoc nejmenovat ministrem toho, koho mu navrhne premiér.
Já být jím, klidně jmenuji Turka na ministra zahraniční, což bude ostuda zcela kolosální. "Pane Babiši, já vám ho jmenuji, je to vaše zodpovědnost, ale DŮRAZNĚ vás varuji, je to absolutní idiot a chodící průšvih!! Prosím o zadokumentování a tady mi to podepište, abyste zase nelhal něco o akustice".
našinec
Lidé dříve či později začnou nadávat na jakoukoliv vládu. A nechápu opravdu to dementní chování dosluhující koalice. Měli by se chovat, jako jejich opozice, když nastupovali k moci. Jejich čas přijde. Nyní se chovají kontraproduktivně. Jediné vysvětlení, co mne napadá, že někomu teče do bot. Například - trestní stíhání, odstřihnutí od penězovodu(UA), ....
Pavel Hanzl
Kysela je asi velký expert, ale když má něco vysvětlit, zaplete se vždy do marginálií a výsledkem je zmatek, že nikdo neví, co si o tom má myslet.
Uživatel_5577504
Divit se tomu, že se idiot s IQ107 chová jako idiot, může jen idiot.

Game over, soudruhu Pávku!
Ve středu by měl Andrej přinést na hrad nomi avi na ministra zahraničí a trvat na jeho jmenování. Filipa Turka.

Ať se ta rudá hradní krysa třeba vzteky po***🤣
Pavel Hanzl
@našinec
Vůbec nechápu, o čem píšete. Jak se chová dosluhující koalice? Nedělá nic, jen jede rutinní agendu, pokud vím.