Kultura
Never more politickým tlakům na Otázky Václava Moravce navzdory šesti expertním stanoviskům o vyváženosti
14 komentářů
Jaroslav Polcar
3
Moravec prý dostane cenu jako největší fialovej eurohujer Evropy! Gratuluji, zaslouží si to!
Kdo si chodí do politických talk show pro informace, ten je v Otázkách Václava Moravce docela určitě nedostane.
Je to Moravcem vysoce manipulovaný pořad, kdy ve chvíli, kdy se už host dostává k meritu věci a má říci nepříjemnou pravdu, mu skočí do řeči a odvede ji jinam nebo dá slovo oponentovi.
Dalším způsobem je zvaní hostů, kdy v některých případech sedí kolem stolu jen Moravcovi přitrubovači. Je pravda, že lidé s opozičními názory tam nechtějí chodit, ale proč? Přesně proto, co jsem napsal o odstavec výše...
V době kdy jeho pořad začínal jsem se díval docela rád, ale už několik let je z něj jen bezcenný škvár.
Je to Moravcem vysoce manipulovaný pořad, kdy ve chvíli, kdy se už host dostává k meritu věci a má říci nepříjemnou pravdu, mu skočí do řeči a odvede ji jinam nebo dá slovo oponentovi.
Dalším způsobem je zvaní hostů, kdy v některých případech sedí kolem stolu jen Moravcovi přitrubovači. Je pravda, že lidé s opozičními názory tam nechtějí chodit, ale proč? Přesně proto, co jsem napsal o odstavec výše...
V době kdy jeho pořad začínal jsem se díval docela rád, ale už několik let je z něj jen bezcenný škvár.
Koukám, že se rozčilují potrefení dezoláti 
Vždy tvrdící, že je nutné míti více různých informací a názorů.
Ale myslí, to je silné slovo, jen ten jejich. Pěkný den přeji.

Vždy tvrdící, že je nutné míti více různých informací a názorů.
Ale myslí, to je silné slovo, jen ten jejich. Pěkný den přeji.
Redakce se hluboce mýlí? Ne je to naschvál. Moravec je destrukce demokracie proto ho soudruzi z redakce hájí.
O čem se bude mluvit příští týden? O tom že Moravec je potřeba,aby byla v neděli zábava.
Ruce pryč od V. Moravce !!! To je tvalý maják naší veřejnoprávné veřejnoprávnosti. Jeho pořady jsou dlouhodobě vyvážené, nestranné a objektivní. Nevadí, že v nich nevystupuje leader SPD, nyní i předseda sněmovny. A jistě i Ilona Švihlíková nadále dostává pozvání do Otázek, která bohužel nepochybně soustavně už několik let odmítá. A určitě jen nějakým nedopatřením jsme v diskusích Fokus V.M. nikdy neviděli Robina Čumpelíka, Igora Chauna, Karolinu Stonjekovou, Marka Stoniše, Petra Druláka, Erika Besta, Thomase Kulidakise, Alexandra Tomského, Petra Robejška nebo Ivana Hoffmana. Každopádně pozice V. Moravce v ČT je neochvějná, nezastupitelná a kdokoli, kdo by snad chtěl takto kvalitního, profesionálního, hodnotově hodnotového redaktora odvolávat, musí počítat s žalobou a soudním řízením! Protože nejdřív je V. Moravec, pak dlouho, dlouho nic a pak teprve zbytek planety.
Kdo zná někoho, kdo by poslouchal názory václava moravce? Nebo snad je mezi občany nějaký masochista?